Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hare79
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 11, 2016 1:12 pm

na sjevoro-istoku nisu ni trebali stavljati stolice, nego odrediti pet posto od ukupnog kapaciteta stadiona, zagraditi taj dio i tu smještati gostujuće navijače, i nemaš briga hoće li ti razvaliti ili ne. Mislim da je to uobičajeno na Zapadu, na većini stadiona i nema stolica na dijelu tribina gdje su vatreni domaći navijači a kamoli gdje se gostujući smještaju... Pitićima ne treba dozvoliti da ih bude više od 500, i to je puno, odrediti fino 5 % od ukupnog kapaciteta pa bujrum...

delinjo
Kontakt:

pon jul 11, 2016 1:13 pm

Leon_Professional je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la: Nezelim drug iz razloga sto nisam strucan da kazem mogu iznjeti moje AMATERSKO misljenje kao gledalac.
Jako puno trke ali svih 90 minuta,brza igra na dva, tri dodira,gdje se pojavljuju greske jer ali to je normalno.Odbrana jako dobro stoji i trudi se daleko od gola da bude,Grk je opasan mora malo da se smiri radi crvenog ili penala.
Svarno jako puno trke konstatno isti tempo.
Ma razumijem, nije niko ovdje "strucnjak", ali vidimo nesto i mozemo napisati. Hvala u svakom slucaju :palacgore:
Samo nek trce, nek i mi nekog nadtrcimo :ganja: Grk kasapin, on ce svaku 4. tekmu da pauzira :kafa:
govori u svoje ime :rofl: :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 11, 2016 1:15 pm

delinjo je napisao/la:
Ma razumijem, nije niko ovdje "strucnjak", ali vidimo nesto i mozemo napisati. Hvala u svakom slucaju :palacgore:
Samo nek trce, nek i mi nekog nadtrcimo :ganja: Grk kasapin, on ce svaku 4. tekmu da pauzira :kafa:
govori u svoje ime :rofl: :ganja:
Ma nosite se tamo :mrgreen: Pocnem nesto pisati i pametovati, napadnu me da nisam strucnjak, ovo ono. Sad kazem da nismo strucnjaci opet me napadose :r :r :r

@Iggy, prijatno, nemoj da na stranu ode. :ganja:

sajo10
Kontakt:

pon jul 11, 2016 1:24 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:upravo sad je sletio avion BVB... nema ga na rednovnim letovima sarajevskog aerodroma, veliki avion izgleda klupski

po koga li dolaze :D
Po Dulju, u aktovci 4 mil. Eura :kafa:

@Sajo , ma tako rekose ovdje na forumu, pa samo prenosim. Mada ja nemam papire da sam strucnjak, ne znam za tebe :mrgreen:
Hahahahaha ma sve je udure, zayebavam se :D hahahah (morao sam)

fk1921

pon jul 11, 2016 1:35 pm

Sta mislite ko ce nam igrati vezni red dok nema blagojevica? Klasicnih krila nema a desno ce 100% pocet zeric ili lazic memija ce igrsti beka ko i husic dok lijevo ispred husica kontam bekrija? Napad i odbranu znamo svi
Zadnja izmjena: fk1921, dana/u pon jul 11, 2016 1:37 pm, ukupno mijenjano 1 put.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

mirzza
Kontakt:

pon jul 11, 2016 1:37 pm

Hurmasica je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
Ipe je napisao/la:
Jutros su trenirali, krenuli su oko 11. Sutra i prekosutra slobodni dani, a u četvrtak u 10 trening.
Pa nek odmore malo momci zasluzili su.
Do kada se moze kupiti godisnja, nadam se da nije do 16h?
Godišnje karte možete kupiti svakim radnim danom od 10 do 18 sati, te subotom od 10 do 16 sati. Također, u istom terminu možete produžiti članske kartice koje vrijede 365 dana od dana učlanjenja ili produženja članstva.
Ljepota. Hvala. 8-)

teteac8684
Kontakt:

pon jul 11, 2016 1:37 pm

Šećerović i Hervas

fk1921

pon jul 11, 2016 1:39 pm

teteac8684 je napisao/la:Šećerović i Hervas
Ne znam koliko hervas moze trcati, siguran sam da bekrija moze...al eto koliko vidim ovi sto su tekmu oratili kazu bekrija trci ali ne kapira igru
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

boju dao si nebu...
Kontakt:

pon jul 11, 2016 1:44 pm

fk1921 je napisao/la:Sta mislite ko ce nam igrati vezni red dok nema blagojevica? Klasicnih krila nema a desno ce 100% pocet zeric ili lazic memija ce igrsti beka ko i husic dok lijevo ispred husica kontam bekrija? Napad i odbranu znamo svi
U prosloj sezoni na par utakmica je pokazao da se ne snalazi bas najbolje na toj poziciji, defanzivno pogotovo. Nije imao kuveta da isprati bekove, a ofanzivno je previse statican za tu poziciju.
Bar meni tako izgleda...nadam se da ce me u novoj sezoni demantovati igrama na terenu.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 11, 2016 1:44 pm

Secer i Javi, Zera malo na stranu a na suprotnoj strani Tuce ili Lazic. Ako moze Tuce trcati, moze i Hervas sigurno.

ChWilla
Kontakt:

pon jul 11, 2016 1:45 pm

boju dao si nebu... je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:Sta mislite ko ce nam igrati vezni red dok nema blagojevica? Klasicnih krila nema a desno ce 100% pocet zeric ili lazic memija ce igrsti beka ko i husic dok lijevo ispred husica kontam bekrija? Napad i odbranu znamo svi
U prosloj sezoni na par utakmica je pokazao da se ne snalazi bas najbolje na toj poziciji, defanzivno pogotovo. Nije imao kuveta da isprati bekove, a ofanzivno je previse statican za tu poziciju.
Bar meni tako izgleda...nadam se da ce me u novoj sezoni demantovati igrama na terenu.
ma nema te šta demantovati na toj poziciji kad ni na vrhuncu nije mogao. on treba da igra svoju poziciju i svoju igru. ovo juče su lazić i žerić bili startna krila i to je to, ili lazić i memija.
gradi željo boli te *****

boju dao si nebu...
Kontakt:

pon jul 11, 2016 1:48 pm

ChWilla je napisao/la:
boju dao si nebu... je napisao/la:
ma nema te šta demantovati na toj poziciji kad ni na vrhuncu nije mogao. on treba da igra svoju poziciju i svoju igru. ovo juče su lazić i žerić bili startna krila i to je to, ili lazić i memija.

Doduse, nije mu prirodna pozicija, al kao sto kazes, on ni na vrhuncu karijere nije nista posebno pruzao na toj poziciji.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Vrag

pon jul 11, 2016 1:54 pm

Lazic, Bekric, Secerovic, Zeric

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon jul 11, 2016 2:42 pm

Je li Lendrić dobio naše papire? Brojeći i Boccaccinija, imamo u timu 7 stranaca. Kad bi Lendra dobio papire, onda bi imali dovoljan broj stranaca koje možemo prijaviti za utakmicu.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

rodrigo87
Kontakt:

pon jul 11, 2016 2:58 pm

Clanska produzena, godisnja za jug kupljena. Broj 38, znaci fino ide.. :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

pon jul 11, 2016 3:04 pm

slika

slika

slika

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

mkulaglic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jul 11, 2016 3:09 pm

rodrigo87 je napisao/la:Clanska produzena, godisnja za jug kupljena. Broj 38, znaci fino ide.. :zeljeznicar1:
Ide vise nego fino, sjever 46, a jug je prešao 50

Sent from my C5303 using Tapatalk

Elegant
Kontakt:

pon jul 11, 2016 3:10 pm

Hoce li preko ove ograde i sipki staviti neku ceradu da zatvore treninge ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mkulaglic
Kontakt:

pon jul 11, 2016 3:13 pm

Zna li ko imamo li kakav procenat od Zukanovica, stigla ponuda od 3,5 miliona € i koliko bi mogli dobiti

Sent from my C5303 using Tapatalk

psihopata
Kontakt:

pon jul 11, 2016 3:14 pm

Elegant je napisao/la:Hoce li preko ove ograde i sipki staviti neku ceradu da zatvore treninge ?
jok,ostaviće samo šipke ovako i time zatvoriti trening za javnost.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 24 gosta.

Prijava