govori u svoje imeLeon_Professional je napisao/la:Ma razumijem, nije niko ovdje "strucnjak", ali vidimo nesto i mozemo napisati. Hvala u svakom slucajuiggy2377 je napisao/la: Nezelim drug iz razloga sto nisam strucan da kazem mogu iznjeti moje AMATERSKO misljenje kao gledalac.
Jako puno trke ali svih 90 minuta,brza igra na dva, tri dodira,gdje se pojavljuju greske jer ali to je normalno.Odbrana jako dobro stoji i trudi se daleko od gola da bude,Grk je opasan mora malo da se smiri radi crvenog ili penala.
Svarno jako puno trke konstatno isti tempo.![]()
Samo nek trce, nek i mi nekog nadtrcimoGrk kasapin, on ce svaku 4. tekmu da pauzira
Ma nosite se tamodelinjo je napisao/la:govori u svoje imeLeon_Professional je napisao/la:
Ma razumijem, nije niko ovdje "strucnjak", ali vidimo nesto i mozemo napisati. Hvala u svakom slucaju![]()
Samo nek trce, nek i mi nekog nadtrcimoGrk kasapin, on ce svaku 4. tekmu da pauzira
![]()
Hahahahaha ma sve je udure, zayebavam seLeon_Professional je napisao/la:Po Dulju, u aktovci 4 mil. EuraPlavo - Bijeli je napisao/la:upravo sad je sletio avion BVB... nema ga na rednovnim letovima sarajevskog aerodroma, veliki avion izgleda klupski
po koga li dolaze![]()
@Sajo , ma tako rekose ovdje na forumu, pa samo prenosim. Mada ja nemam papire da sam strucnjak, ne znam za tebe
Ljepota. Hvala.Hurmasica je napisao/la:Godišnje karte možete kupiti svakim radnim danom od 10 do 18 sati, te subotom od 10 do 16 sati. Također, u istom terminu možete produžiti članske kartice koje vrijede 365 dana od dana učlanjenja ili produženja članstva.mirzza je napisao/la:Pa nek odmore malo momci zasluzili su.Ipe je napisao/la:
Jutros su trenirali, krenuli su oko 11. Sutra i prekosutra slobodni dani, a u četvrtak u 10 trening.
Do kada se moze kupiti godisnja, nadam se da nije do 16h?
Ne znam koliko hervas moze trcati, siguran sam da bekrija moze...al eto koliko vidim ovi sto su tekmu oratili kazu bekrija trci ali ne kapira igruteteac8684 je napisao/la:Šećerović i Hervas
U prosloj sezoni na par utakmica je pokazao da se ne snalazi bas najbolje na toj poziciji, defanzivno pogotovo. Nije imao kuveta da isprati bekove, a ofanzivno je previse statican za tu poziciju.fk1921 je napisao/la:Sta mislite ko ce nam igrati vezni red dok nema blagojevica? Klasicnih krila nema a desno ce 100% pocet zeric ili lazic memija ce igrsti beka ko i husic dok lijevo ispred husica kontam bekrija? Napad i odbranu znamo svi
ma nema te šta demantovati na toj poziciji kad ni na vrhuncu nije mogao. on treba da igra svoju poziciju i svoju igru. ovo juče su lazić i žerić bili startna krila i to je to, ili lazić i memija.boju dao si nebu... je napisao/la:U prosloj sezoni na par utakmica je pokazao da se ne snalazi bas najbolje na toj poziciji, defanzivno pogotovo. Nije imao kuveta da isprati bekove, a ofanzivno je previse statican za tu poziciju.fk1921 je napisao/la:Sta mislite ko ce nam igrati vezni red dok nema blagojevica? Klasicnih krila nema a desno ce 100% pocet zeric ili lazic memija ce igrsti beka ko i husic dok lijevo ispred husica kontam bekrija? Napad i odbranu znamo svi
Bar meni tako izgleda...nadam se da ce me u novoj sezoni demantovati igrama na terenu.
ChWilla je napisao/la:ma nema te šta demantovati na toj poziciji kad ni na vrhuncu nije mogao. on treba da igra svoju poziciju i svoju igru. ovo juče su lazić i žerić bili startna krila i to je to, ili lazić i memija.boju dao si nebu... je napisao/la:U prosloj sezoni na par utakmica je pokazao da se ne snalazi bas najbolje na toj poziciji, defanzivno pogotovo. Nije imao kuveta da isprati bekove, a ofanzivno je previse statican za tu poziciju.fk1921 je napisao/la:Sta mislite ko ce nam igrati vezni red dok nema blagojevica? Klasicnih krila nema a desno ce 100% pocet zeric ili lazic memija ce igrsti beka ko i husic dok lijevo ispred husica kontam bekrija? Napad i odbranu znamo svi
Bar meni tako izgleda...nadam se da ce me u novoj sezoni demantovati igrama na terenu.
Lazic, Bekric, Secerovic, Zericfk1921 je napisao/la:Sta mislite ko ce nam igrati vezni red dok nema blagojevica? Klasicnih krila nema a desno ce 100% pocet zeric ili lazic memija ce igrsti beka ko i husic dok lijevo ispred husica kontam bekrija? Napad i odbranu znamo svi
Ide vise nego fino, sjever 46, a jug je prešao 50rodrigo87 je napisao/la:Clanska produzena, godisnja za jug kupljena. Broj 38, znaci fino ide..
jok,ostaviće samo šipke ovako i time zatvoriti trening za javnost.Elegant je napisao/la:Hoce li preko ove ograde i sipki staviti neku ceradu da zatvore treninge ?