Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 11, 2016 12:40 pm

fczeljo je napisao/la:Zadnjih dana kako uđem na ovaj forum tako vidim prepirke i argumentacije. Pauza potrajala izgleda, nervoza raste, šta li? :)

Streama nije bilo, lijepo bi bilo pogledati, ali nema i gotovo. Neću umrijeti zbog toga.

Stream će biti 23.07 - na stadionu Grbavica, ultra HD rezolucija, surround system, 3D slika...je li ko išao da kupi godišnju?

Hajmo zagrijavanje, da se pripremamo i mi kao i ekipa.
Oko 11 sati kupljena godisnja za sjever, No 18. Ima raje, kupuje se i jug a vrte se i penzioneri
5. - 7. Okt 1992.

fcz
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:42 pm

Na stadionu jutros pravo radno, doradjuje se ograda na parkingu, radnici na krovu zapada i po tribini. Na istoku su na onu novopostavljenu ogradu poceli stavljati limene panele, hrpe su ih dovucene iza zapada, djeluje mi kao da se priprema gradiliste. 8-)

Godisnje se, koliko sam vidio fino prodaju.

Dresovi izgleda tek pred derbi dolaze (plavi i bijeli) .

Stana, Bogi i Dado trenirali. Nakon treninga Dado isao do uprave i iznio neke papire i knjizicu, e sad sta je...
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:43 pm

fk1921 je napisao/la: Sto bi se skidale? Za svaku ostecenu stolicu platit ce im klub a ne mi iz svog dzepa :D
Ma meni je zao stolica, valja to opet raditi i et.. A kako je sudeci koliko oni vole Dinu, mogli bi izvaliti sve stolice.
Jeste li se navikli na život u novoj sredini? - U startu sam bio spreman za drugi način života i nove izazove. Raščistio sam s tim u svojoj glavi. Kada je fudbal u pitanju, ovdje je sve drugačije. Mnogo je profesionalnije. Recimo, ukoliko trening počinje u deset, dolazi se sat ranije i u kampu se ostaje po pet-šest sati.
Baja za Havaz
Ovome se treba teziti, steta pa nemamo kamp i teretane, ali u buducnosti uvesti da moraju odraditi punu dnevnicu od 8 sati :ganja:

iggy2377

pon jul 11, 2016 12:45 pm

Upravo sam se probudio, a dosao sam jutros ok 5h kuci iz slovenije,imao sam priliku biti na obadvije utakmice jer mi je bilo blizu.
Nezelim nikoga komentarisati samo cu reci jedno da NEMA POTREBE ZA SEKIRACIJOM OVO JE DRUGA DIMENZIJA ZELJE

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:47 pm

iggy2377 je napisao/la:Upravo sam se probudio, a dosao sam jutros ok 5h kuci iz slovenije,imao sam priliku biti na obadvije utakmice jer mi je bilo blizu.
Nezelim nikoga komentarisati samo cu reci jedno da NEMA POTREBE ZA SEKIRACIJOM OVO JE DRUGA DIMENZIJA ZELJE
:pljesak: :pljesak: :pljesak: Lijepo je to cuti..
Mada mogao si nam baciti koju recenicu o igri, malo i o ovim novim igracima.. :cigara:

cikazubo
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:48 pm

Leon_Professional je napisao/la:
fk1921 je napisao/la: Sto bi se skidale? Za svaku ostecenu stolicu platit ce im klub a ne mi iz svog dzepa :D
Ma meni je zao stolica, valja to opet raditi i et.. A kako je sudeci koliko oni vole Dinu, mogli bi izvaliti sve stolice.
Jeste li se navikli na život u novoj sredini? - U startu sam bio spreman za drugi način života i nove izazove. Raščistio sam s tim u svojoj glavi. Kada je fudbal u pitanju, ovdje je sve drugačije. Mnogo je profesionalnije. Recimo, ukoliko trening počinje u deset, dolazi se sat ranije i u kampu se ostaje po pet-šest sati.
Baja za Havaz
Ovome se treba teziti, steta pa nemamo kamp i teretane, ali u buducnosti uvesti da moraju odraditi punu dnevnicu od 8 sati :ganja:
Ne treba nam kamp, ekipa koja izgubi na treningu poslije ide krcit šumu iznad juga, farbat ogradu na istoku, smirglat reflektore itd itd.. Team building :mrgreen:

fk1921

pon jul 11, 2016 12:50 pm

iggy2377 je napisao/la:Upravo sam se probudio, a dosao sam jutros ok 5h kuci iz slovenije,imao sam priliku biti na obadvije utakmice jer mi je bilo blizu.
Odlicne vijesti :palacgore:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Veteran1965
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:54 pm

Što se utakmice sa malenim tiče, ja bi ih počeo navikavati na 5% tribine. Dakle stadion ima cca 9.000 stolica, možete dobiti 5 % stolica i toliko karata. Ne bi skidao stolice, i što neko reče koju god razbiju treba da je plate.

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Vrag

Trenerova je zadnja. Ako on misli da ce mu ove zabrana donijet dobar rezultat neka tako i bude. Na tebi je da prihvatia, ako hoces. Ako neces onda se jedi jbg. Meni ne smeta. Ionako prijateljske gledam samo na licu mjesta.

Stolice treba skinuti ili potpisati neki ugovor gdje cemo ih dobro oderati u slucaju da slome. Vecina gostujući navijaca namjerno ce lomiti stolice. Ljubomora je cudo.

mirzza
Kontakt:

Ipe je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Kad dolaze danas? Sutra treninzi?
Jutros su trenirali, krenuli su oko 11. Sutra i prekosutra slobodni dani, a u četvrtak u 10 trening.
Pa nek odmore malo momci zasluzili su.
Do kada se moze kupiti godisnja, nadam se da nije do 16h?

iggy2377

pon jul 11, 2016 12:55 pm

:pljesak: :pljesak: :pljesak: Lijepo je to cuti..
Mada mogao si nam baciti koju recenicu o igri, malo i o ovim novim igracima.. :cigara:
Nezelim drug iz razloga sto nisam strucan da kazem mogu iznjeti moje AMATERSKO misljenje kao gledalac.
Jako puno trke ali svih 90 minuta,brza igra na dva, tri dodira,gdje se pojavljuju greske jer ali to je normalno.Odbrana jako dobro stoji i trudi se daleko od gola da bude,Grk je opasan mora malo da se smiri radi crvenog ili penala.
Svarno jako puno trke konstatno isti tempo.

Hurmasica
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:56 pm

mirzza je napisao/la:
Ipe je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Kad dolaze danas? Sutra treninzi?
Jutros su trenirali, krenuli su oko 11. Sutra i prekosutra slobodni dani, a u četvrtak u 10 trening.
Pa nek odmore malo momci zasluzili su.
Do kada se moze kupiti godisnja, nadam se da nije do 16h?
Godišnje karte možete kupiti svakim radnim danom od 10 do 18 sati, te subotom od 10 do 16 sati. Također, u istom terminu možete produžiti članske kartice koje vrijede 365 dana od dana učlanjenja ili produženja članstva.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 11, 2016 1:00 pm

iggy2377 je napisao/la: Nezelim drug iz razloga sto nisam strucan da kazem mogu iznjeti moje AMATERSKO misljenje kao gledalac.
Jako puno trke ali svih 90 minuta,brza igra na dva, tri dodira,gdje se pojavljuju greske jer ali to je normalno.Odbrana jako dobro stoji i trudi se daleko od gola da bude,Grk je opasan mora malo da se smiri radi crvenog ili penala.
Ma razumijem, nije niko ovdje "strucnjak", ali vidimo nesto i mozemo napisati. Hvala u svakom slucaju :palacgore:
Samo nek trce, nek i mi nekog nadtrcimo :ganja: Grk kasapin, on ce svaku 4. tekmu da pauzira :kafa:

sajo10
Kontakt:

pon jul 11, 2016 1:03 pm

iggy2377 je napisao/la: Nezelim drug iz razloga sto nisam strucan da kazem mogu iznjeti moje AMATERSKO misljenje kao gledalac.
Ma razumijem, nije niko ovdje "strucnjak", ali vidimo nesto i mozemo napisati. Hvala u svakom slucaju :palacgore:
Samo nek trce, nek i mi nekog nadtrcimo :ganja: Grk kasapin, on ce svaku 4. tekmu da pauzira :kafa:
..Eh vala pricaj za sebe... :kafa: hahahahahahhaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Plavo - Bijeli

pon jul 11, 2016 1:04 pm

upravo sad je sletio avion BVB... nema ga na rednovnim letovima sarajevskog aerodroma, veliki avion izgleda klupski

po koga li dolaze :D
BOG BOSNA I BOSNJACI

Hurmasica
Kontakt:

pon jul 11, 2016 1:06 pm

Ostala Aubi ringla upaljena :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

pon jul 11, 2016 1:06 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:upravo sad je sletio avion BVB... nema ga na rednovnim letovima sarajevskog aerodroma, veliki avion izgleda klupski

Mkhitaryan out, Bekrić in

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jul 11, 2016 1:07 pm

A sto ovaj Secerovic trci, ne da nikom mira. I inace, nema laganog trcanja, haman sprintaju ljudi, sto se moglo vidjeti malo na ovoj kratkoj reportazi. I evo iggy potvrdi ovo sto govorim, trce konstantno u istom tempu. Sigurno je to odlicna stvar, pogotovo za nasu ligu.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 11, 2016 1:08 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:upravo sad je sletio avion BVB... nema ga na rednovnim letovima sarajevskog aerodroma, veliki avion izgleda klupski

Po Dulju, u aktovci 4 mil. Eura :kafa:

@Sajo , ma tako rekose ovdje na forumu, pa samo prenosim. Mada ja nemam papire da sam strucnjak, ne znam za tebe :mrgreen:

iggy2377

pon jul 11, 2016 1:10 pm

Bogami bas tako,neboji se nicega a hladno ulazi u klizece u 16 metara, treba se smiriti podhitno jer bi moglo svaku tekmu da nam sude penal protiv nas
I jos nesto drago mi je sto imamo klupu od koje mozes ocekivati preokret ili pojacati brzinu igre sto do sada nije bio slucaj.
Napisat cu nesto o onim igracima koji su me da kazem nervirali. kasnije dok doruckujem-rucam

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava