Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

boju dao si nebu...
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 11, 2016 11:08 am

Misljenje o igri i M.K. cu vjerovatno formirati (kao vecina forumasa) tek nakon 6-7 prvenstvenih utakmica.
Pripreme su sastavni dio fudbala, a najbitnije je maximalno podici fizicku i takticku spremu pred pocetak prvenstva. Tehniku ne spominjem jer su ovo sve vecinom formirani igraci, tj. sto su naucili-naucili su...ima prostora za manji napredak kroz dodatni individualni rad, ali za tako nesto svakako nema vremena na pripremama.
Ovako na prvu, imamo finu sirinu na klupi sto nekada moze biti odlucujuca stvar u borbi za sami vrh.

Utakmicu protiv komsija ne racunam u ovih 6-7 jer derbi je derbi...
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jul 11, 2016 11:11 am

Izlija je napisao/la:Neću bezveze da pokrećem diskusiju na 20 listova ali uslova nema zato što je Kostić zabranio strimanje. U današnje vrijeme modernih tehnologija gotovo je nemoguće reći da nema uslova, sve preko 70% jačine 3G signala omogućuje uslove za strimanje 720p u HD formatu i tu završavam.
Mora da je Kostic prijetio Rusima smrcu kad su rekli da nema uslova za livestream. Ni jedna tekma nije bila zatvorenog tipa, mogo si je svaku pogledat.
Željezničar ante portas !

Hurmasica
Kontakt:

pon jul 11, 2016 11:12 am

Boli Ruse k., da je bilo uslova snimali bi, pošto nije...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Okolele
Kontakt:

pon jul 11, 2016 11:25 am

Godišnjica smrti Dževada Begića Đilde

http://fkzeljeznicar.ba/godisnjica-smrt ... e-2/21277/" target="_blank
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon jul 11, 2016 11:27 am

Ako je bilo uslova na Kupresu za strim onda je i u Sloveniji, bilo je uslova jer sam bio na Kupresu i sve je bilo spremno da se strim i radi ali nije bilo dozvole od kluba pa strim nije ni rađen. Strim se ne radi za one koji mogu doći i pogledati utakmicu već za sve one koji nisu u mogućnosti. Željo se prati i u Kanadi, Njemačkoj, Švedskoj ....
Rusi nisu radili prenos jer su tražili idealne uslove....
イビチャ・オシム

LARSSON
Kontakt:

pon jul 11, 2016 11:43 am

Mirso brate danas je tvoj dan :D :ganja:

fczeljo
Kontakt:

pon jul 11, 2016 11:48 am

Zadnjih dana kako uđem na ovaj forum tako vidim prepirke i argumentacije. Pauza potrajala izgleda, nervoza raste, šta li? :)

Streama nije bilo, lijepo bi bilo pogledati, ali nema i gotovo. Neću umrijeti zbog toga.

Stream će biti 23.07 - na stadionu Grbavica, ultra HD rezolucija, surround system, 3D slika...je li ko išao da kupi godišnju?

Hajmo zagrijavanje, da se pripremamo i mi kao i ekipa.

fk1921

pon jul 11, 2016 12:01 pm

Hvala Bogu pa nije bilo streama utakmica :) debeli + za Kostica!!!
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hare79
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:07 pm

svaki trener ima pravo da trening ili prijateljsku utakmicu (koja se btw odigrava u sklopu priprema u inostranstvu) zatvori za javnost. Kostić ima pravo na to, a sigurno ima razlog zašto to radi, sigurno ne da bi navijači Želje ostali uskraćeni nego iz nekih drugih razloga. Tako da priča o tome da je to Kostiću veliki minus nema uporišta.
To je isto kao kad bi neko očekivao da se dogovor u svlačionici o taktičkoj postavci ekipe prije utakmice uživo prenosi, a ako ne bude prenosa da se naljuti jer, BOže moj, navijač ima pravo da zna šta se dešava. Ovaj stav Kostića je sigurno u interesu ekipe, a time kluba i navijača, tako da take it easy...

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:09 pm

Na ovom izvjestaju, sve sanse sto su oni napravili bile su po nasoj lijevoj strani. Samo kazem eto... :DD:

cikazubo
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:10 pm

arelinho je napisao/la:Meni odgovara ovo što nije bilo streama za utakmice. Evo na pomoćnom postavljaju šipke da se zatvori pomoćni da se ne mogu gledati treninzi. Ovo mi se pogotovo sviđa. :pljesak: :pljesak: Potpuni mir za ekipu i to je najbitnije. Ako ne bude rezultata zna se ko će odgovarati. :) :)
Odlicno, onako su bas kao na ulici kad treniraju na pomocnom, te auta, trolejbusi, ljudi itd. Sigurno ce biti mnogo ljepse za raditi kada se ogradi s te strane pomocni.

fk1921

pon jul 11, 2016 12:11 pm

arelinho je napisao/la:Meni odgovara ovo što nije bilo streama za utakmice. Evo na pomoćnom postavljaju šipke da se zatvori pomoćni da se ne mogu gledati treninzi. Ovo mi se pogotovo sviđa. :pljesak: :pljesak: Potpuni mir za ekipu i to je najbitnije. Ako ne bude rezultata zna se ko će odgovarati. :) :)
Pa to ba, pusti navijace koji bi sve zeljeli pa i streamove utakmica, jel bolje mir oko kuce ili 1000 strucnjaka da se rodi i da stvaraju negativnu atmosferu...
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hurmasica
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:12 pm

cikazubo je napisao/la:
Odlicno, onako su bas kao na ulici kad treniraju na pomocnom, te auta, trolejbusi, ljudi itd. Sigurno ce biti mnogo ljepse za raditi kada se ogradi s te strane pomocni.
Još kad krenu cestu praviti tek će tad biti na ulici, ovako će biti super :palacgore: :zeljeznicar1:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

zubanovic89
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:24 pm

Jel mrsko kome da uslika :ganja:

mirzza
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:26 pm

Kad dolaze danas? Sutra treninzi?

cikazubo
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:29 pm

arelinho je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
cikazubo je napisao/la: Odlicno, onako su bas kao na ulici kad treniraju na pomocnom, te auta, trolejbusi, ljudi itd. Sigurno ce biti mnogo ljepse za raditi kada se ogradi s te strane pomocni.
Još kad krenu cestu praviti tek će tad biti na ulici, ovako će biti super :palacgore: :zeljeznicar1:
Sto posto. Još kada zatvore pomoćni mogu izdavati reklamni prostor na pomoćnom jer taj dio je uz cestu. Ja mislim da se mogu solidne pare uzeti kada nekome izdas taj dio gdje bi mogao staviti svoj plakat. Nisu prevelike pare, ali svaka je marka dobra kolika god bila. :) :)
Dobice cijelo naselje novu dimenziju sa juznom longitudinalom, i bas je super ideja za reklamni prostor jer ce to biti bas prometna relacija.
Zna li neko dokle su sa mrezom iza gola, i sa ogradom na istoku, i sta se planira za derbi i gostujuce navijace, jel isti kapacitet, skidajul se stolice itd.. ?

fk1921

pon jul 11, 2016 12:36 pm

cikazubo je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Sto posto. Još kada zatvore pomoćni mogu izdavati reklamni prostor na pomoćnom jer taj dio je uz cestu. Ja mislim da se mogu solidne pare uzeti kada nekome izdas taj dio gdje bi mogao staviti svoj plakat. Nisu prevelike pare, ali svaka je marka dobra kolika god bila. :) :)
Dobice cijelo naselje novu dimenziju sa juznom longitudinalom, i bas je super ideja za reklamni prostor jer ce to biti bas prometna relacija.
Zna li neko dokle su sa mrezom iza gola, i sa ogradom na istoku, i sta se planira za derbi i gostujuce navijace, jel isti kapacitet, skidajul se stolice itd.. ?
Sto bi se skidale? Za svaku ostecenu stolicu platit ce im klub a ne mi iz svog dzepa :D
04.03.2015

Hurmasica
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:36 pm

Odlična ideja za reklame :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:38 pm

ImageUploadedByTapatalk1468233482.038918.jpg
Ukrajinci a igraju prvu ligu Rusije.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ipe
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:39 pm

mirzza je napisao/la:Kad dolaze danas? Sutra treninzi?
Jutros su trenirali, krenuli su oko 11. Sutra i prekosutra slobodni dani, a u četvrtak u 10 trening.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

Prijava