Ne sikirajte se,biće Jaha top do Olimpika

Rustem aka Obi Mikel..Jaozinho22 je napisao/la:Zeric može biti sok terapija vezi kona kao Amir na zadnjem derbiju na lavoru plus su tada imali Cimirota u veznom redu dok sad imaju Rustema
Pa pustili su navijace protiv Olimpica i 90% ih je poslije 10 minuta pocelo da prica kako veze nemamo, kako Kostica treba otjerat dok jos ima vremena i slicno. 10% je normalnih navijaca koji razumiju proces priprema ostalo ne bas i ne treba nam da oni koji se ne razumiju prave negativnu atmosferu. Covjek hoce da oteza protivnicima skaunting, ide na faktor iznenadjenja, ni on nije siguran ko ce mu igrat i apsolutno razumijem odluku da zabrani snimanje utakmica. Mene da se pita i generalka bi bila zatvorenog tipa.Izlija je napisao/la:Kako se ova pauza odužila a što je bliže početak prvenstva dani sve sporije prolaze. Jučer sam se polomio prateći onaj izvještaj sa utakmice i baš me iznerviralo praćenje, naš trener kao da bira lokacije gdje je slab net. Opravdavam njegov stav da igrači treniraju u miru ali ne i njegovu odluku da zabrani strimanje pripremnih utakmica, nema tog izgovora koji mi može opravdati tu odluku nikako. U godinama kada se navijači žrtvuju i podnose dobar dio finansiranja izgradnje stadiona iz svog džepa klub bi trebao da čini sve što je u granicama podnošljivog kako bi istim tim navijačima omogućio što više, nismo samo mi nahlade tu u kalkulaciji, ustvari mi smo najmanje tu u tim kalkulacijama. Nisam htjeo da išta govorim dok su trajale pripreme i sada kad su prošle sve utakmice mogu slobodno da kažem da Kostić kod mene ima veliki minus za ovo.
Real Madrid zabrani gledanje utakmica i treninga kad misle da ce im to donijeti koristi. Tako da...Izlija je napisao/la:Po meni je to kontraproduktivno razmišljanje, protivnik koji te se boji će doći i gledati utakmicu a i igrači se moraju navikavati na uvrede sa tribina. Ako im smeta atmosfera kući šta će biti na prvom gostovanju, kako da se igrači i trener naviknu na negostoljubive terene ako pred svojom publikom nemogu izdržati pritisak.
Izvini ali ti moram replicirati, takvo razmišljanje je u rangu " čula žaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu". Hajde mi nađi u zadnjih 5 godina pripremne utakmice Reala a da ih nije pratilo barem 10.000 ljudi preko strima. Jedno su zatvoreni treninzi u kojim se vježba taktika i uigravaju neke akcije a drugo su pripremne utakmice. Kruške i jabuke se ne mješaju.zubanovic89 je napisao/la:Real Madrid zabrani gledanje utakmica i treninga kad misle da ce im to donijeti koristi. Tako da...Izlija je napisao/la:Po meni je to kontraproduktivno razmišljanje, protivnik koji te se boji će doći i gledati utakmicu a i igrači se moraju navikavati na uvrede sa tribina. Ako im smeta atmosfera kući šta će biti na prvom gostovanju, kako da se igrači i trener naviknu na negostoljubive terene ako pred svojom publikom nemogu izdržati pritisak.