Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 11, 2016 1:00 am

A da nisu potpisali,većina bi jedva dočekala prvi kiks Grka ili Talijana da popljuje,što nismo Jahu doveli,što nismo Memiša..
Ne sikirajte se,biće Jaha top do Olimpika :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jul 11, 2016 1:03 am

Nije povrijedjen...napisao sam vec u cemu je caka, procitajte. Bez panike ;)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jul 11, 2016 1:09 am

Jaha nema povredu pustite te price. Momak nije prosao pocetne pripreme i sada nadoknada ide. Jaha ce biti spreman za 3.kolo.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

delinjo
Kontakt:

pon jul 11, 2016 1:29 am

pa sta i ako je povrijedjen oporavit ce se kvalitetaj ne to igrac....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jul 11, 2016 2:02 am

slika

:cry: :cry:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

pon jul 11, 2016 2:12 am

BIO JE I UVIJEK BIT ĆE, SIMBOL NAŠE GRBAVICE!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

pon jul 11, 2016 6:33 am

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jul 11, 2016 8:26 am

Prije 24 godine napustio nas je Dzevad Begic Dzilda.
http://www.klix.ba/clanak/160711008" target="_blank
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Okolele
Kontakt:

pon jul 11, 2016 8:58 am

Jaozinho22 je napisao/la:Zeric može biti sok terapija vezi kona kao Amir na zadnjem derbiju na lavoru plus su tada imali Cimirota u veznom redu dok sad imaju Rustema :mrgreen:
Rustem aka Obi Mikel.. :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

pon jul 11, 2016 9:00 am

ma nama bi valjalo da žera eksplodira više nego bilo ko drugi.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

pon jul 11, 2016 9:49 am

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon jul 11, 2016 9:56 am

Kako se ova pauza odužila a što je bliže početak prvenstva dani sve sporije prolaze. Jučer sam se polomio prateći onaj izvještaj sa utakmice i baš me iznerviralo praćenje, naš trener kao da bira lokacije gdje je slab net. Opravdavam njegov stav da igrači treniraju u miru ali ne i njegovu odluku da zabrani strimanje pripremnih utakmica, nema tog izgovora koji mi može opravdati tu odluku nikako. U godinama kada se navijači žrtvuju i podnose dobar dio finansiranja izgradnje stadiona iz svog džepa klub bi trebao da čini sve što je u granicama podnošljivog kako bi istim tim navijačima omogućio što više, nismo samo mi nahlade tu u kalkulaciji, ustvari mi smo najmanje tu u tim kalkulacijama. Nisam htjeo da išta govorim dok su trajale pripreme i sada kad su prošle sve utakmice mogu slobodno da kažem da Kostić kod mene ima veliki minus za ovo.
イビチャ・オシム

zubanovic89
Kontakt:

pon jul 11, 2016 10:09 am

Izlija je napisao/la:Kako se ova pauza odužila a što je bliže početak prvenstva dani sve sporije prolaze. Jučer sam se polomio prateći onaj izvještaj sa utakmice i baš me iznerviralo praćenje, naš trener kao da bira lokacije gdje je slab net. Opravdavam njegov stav da igrači treniraju u miru ali ne i njegovu odluku da zabrani strimanje pripremnih utakmica, nema tog izgovora koji mi može opravdati tu odluku nikako. U godinama kada se navijači žrtvuju i podnose dobar dio finansiranja izgradnje stadiona iz svog džepa klub bi trebao da čini sve što je u granicama podnošljivog kako bi istim tim navijačima omogućio što više, nismo samo mi nahlade tu u kalkulaciji, ustvari mi smo najmanje tu u tim kalkulacijama. Nisam htjeo da išta govorim dok su trajale pripreme i sada kad su prošle sve utakmice mogu slobodno da kažem da Kostić kod mene ima veliki minus za ovo.
Pa pustili su navijace protiv Olimpica i 90% ih je poslije 10 minuta pocelo da prica kako veze nemamo, kako Kostica treba otjerat dok jos ima vremena i slicno. 10% je normalnih navijaca koji razumiju proces priprema ostalo ne bas i ne treba nam da oni koji se ne razumiju prave negativnu atmosferu. Covjek hoce da oteza protivnicima skaunting, ide na faktor iznenadjenja, ni on nije siguran ko ce mu igrat i apsolutno razumijem odluku da zabrani snimanje utakmica. Mene da se pita i generalka bi bila zatvorenog tipa.

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon jul 11, 2016 10:16 am

Po meni je to kontraproduktivno razmišljanje, protivnik koji te se boji će doći i gledati utakmicu a i igrači se moraju navikavati na uvrede sa tribina. Ako im smeta atmosfera kući šta će biti na prvom gostovanju, kako da se igrači i trener naviknu na negostoljubive terene ako pred svojom publikom nemogu izdržati pritisak.
イビチャ・オシム

teteac8684
Kontakt:

pon jul 11, 2016 10:21 am

Jedini plusevi i minusi Kostića i cjelokupnog stručnog štaba će biti rezultati i eventualni napredak u igri...Ako oni misle da im generalka sa Jajcem treba biti zatvorenog tipa onda neka tako i bude...Prvih par kola će pokazati je li nam to šta donijelo...Treba čovjeku pružiti svaku moguću podršku, on će prvi i odgovarati za (pu pu pu) eventualni neuspjeh...VOLIM TE ŽELJO!!! :zeljeznicar1:

zubanovic89
Kontakt:

pon jul 11, 2016 10:23 am

Izlija je napisao/la:Po meni je to kontraproduktivno razmišljanje, protivnik koji te se boji će doći i gledati utakmicu a i igrači se moraju navikavati na uvrede sa tribina. Ako im smeta atmosfera kući šta će biti na prvom gostovanju, kako da se igrači i trener naviknu na negostoljubive terene ako pred svojom publikom nemogu izdržati pritisak.
Real Madrid zabrani gledanje utakmica i treninga kad misle da ce im to donijeti koristi. Tako da...

ChWilla
Kontakt:

pon jul 11, 2016 10:27 am

igra i rezultat. sve ostalo je naklapanje.

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon jul 11, 2016 10:31 am

zubanovic89 je napisao/la:
Izlija je napisao/la:Po meni je to kontraproduktivno razmišljanje, protivnik koji te se boji će doći i gledati utakmicu a i igrači se moraju navikavati na uvrede sa tribina. Ako im smeta atmosfera kući šta će biti na prvom gostovanju, kako da se igrači i trener naviknu na negostoljubive terene ako pred svojom publikom nemogu izdržati pritisak.
Real Madrid zabrani gledanje utakmica i treninga kad misle da ce im to donijeti koristi. Tako da...
Izvini ali ti moram replicirati, takvo razmišljanje je u rangu " čula žaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu". Hajde mi nađi u zadnjih 5 godina pripremne utakmice Reala a da ih nije pratilo barem 10.000 ljudi preko strima. Jedno su zatvoreni treninzi u kojim se vježba taktika i uigravaju neke akcije a drugo su pripremne utakmice. Kruške i jabuke se ne mješaju.
イビチャ・オシム

ChWilla
Kontakt:

pon jul 11, 2016 10:32 am

pa nije ni ova sad bila zatvorena nego nije bilo uslova za prenos.

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon jul 11, 2016 11:05 am

Neću bezveze da pokrećem diskusiju na 20 listova ali uslova nema zato što je Kostić zabranio strimanje. U današnje vrijeme modernih tehnologija gotovo je nemoguće reći da nema uslova, sve preko 70% jačine 3G signala omogućuje uslove za strimanje 720p u HD formatu i tu završavam.
イビチャ・オシム

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava