Sad ti je lako bit insajder koga god kažete dođe vam je bo vas Tito.

jbg nasla se nafta ispod lokomotive,al suti o ovome ,salim se,uprava radi dobro i u tisini vjeruj mi,ja sutim i ako sam sa par momaka sa foruma znao da ce se desiti,jbg prosli put objavi se spisak i sve se sjebe,sada mudrije sutimo i cekamo zvanicnuJurisicduska je napisao/la:Evo mene super1, i kod tebe radno? Opleti samnom ko u stara dobra vremena..
Sad ti je lako bit insajder koga god kažete dođe vam je bo vas Tito.
pazi kako vozis klizavo je i sretnoJurisicduska je napisao/la:Ma dobro ste se pojačali stvarno. I mi evo komentarišemo, čestitke . Ma najpametnije zvanično čekati, šuti i uživaj . Ovi naši evo slomiše se nešto najavljuju samo me u depresiju bacaju kad ne dođe.
Hajd sa srećom put zove. Sad će ovaj naš cirkus uskoro početi pa da se ko ljuudi mezimo oko rezultata.
Brinem se za tebe......super1 je napisao/la:ja jucer pretplatio pa me ruzili ovi iz uprave,hoce opet da mi ukinu pp i ako se fino ponasamDANAN je napisao/la:A jeli ko vodu platio?
mene i tebe najvise drugovi novinari spominjuDANAN je napisao/la:Brinem se za tebe......super1 je napisao/la:ja jucer pretplatio pa me ruzili ovi iz uprave,hoce opet da mi ukinu pp i ako se fino ponasamDANAN je napisao/la:A jeli ko vodu platio?
A znam......sta cu im ja njihov problem....super1 je napisao/la:mene i tebe najvise drugovi novinari spominjuDANAN je napisao/la:Brinem se za tebe......super1 je napisao/la: ja jucer pretplatio pa me ruzili ovi iz uprave,hoce opet da mi ukinu pp i ako se fino ponasam![]()
![]()
jos uvijek ne mogu da vjerujem da je zahirovic potpisao,samo kad se sjetim poluvrijeme pa neki deckici izadju da se zagrijavaju tuga me uhvati sad ja ne znam kako sastaviti prvi tim kjosevski,stevanovic,kosoric,bogi,kramaric,zahirovic,blagojevic,bekric,memija,tiago i lendric mulalic ce sad imati veliki problem ako nw bude rezultat kako treba sa pljuvacima bit ce odma mjenja samo sto sad ima sta da mjenjatm8782 je napisao/la:Još malo. Dva sata do treninga isplatilo se čekati cijelu noć
Poslano sa mog GT-S7562 koristeći Tapatalk