Priznaj da su ti se noge odsjekle kad si čuo.shzna je napisao/la:

Priznaj da su ti se noge odsjekle kad si čuo.shzna je napisao/la:
Ja se cjelo vrijeme nadam da ce ta vjest stici.Sumnjam da ga naši nisu kontaktirali vec a isto mislim da je i Amaru tamo vec dojadilo.Gledo sam mu ekipu i da bi ih vodio sem dobrih para moraš imati zivce od celika.jovanmaksimovic je napisao/la:Ako je BOOM, ocekujem da se Amar vratio na celo strucnog staba
Adzem je za njega ferguson kad je u pitanju taktikaVelahalve je napisao/la:Mulalic mi je pao u očima žestoko, siguran sam da Adzem ima veća mu..d.a od njeg, kaže neko teško da neko voli Zelju više od Mulalica, volimo mi svi Zelju, obični navijači koji smo tu i kad je najteže bez ikakvih interesa
A onda bio je to spoj mladosti i iskustva ali je otisala sa drugim jedbem je usta...pile87 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=64IOkOQZzGY[/video]
Ako budes objavljivao objavi na skriveni dio foruma..Neandertalac je napisao/la:Evo ako FKZ 1921 da amin, ja cu objavit.
Posteno?
Tamo su ti najmracnije tajne i bolje za tebe da nemas pristup tom dijelu forumaflux je napisao/la:Jedno pitanje vezano za forum i molim ove OZBILJNE forumase da mi odgovore, ako moze. Posto nisam upucen, a zanima me, sta je taj skriveni forum i ko moze imati pristup istom? Odgovor moze i u PP, ako zelite, kako god, samo da mi neko pojasni.
Stanje šoka.Ajzea je napisao/la:Priznaj da su ti se noge odsjekle kad si čuo.shzna je napisao/la:
AHAHHAAHHAAHAH Aj ludjakaaHadzijalagic je napisao/la:Tamo su ti najmracnije tajne i bolje za tebe da nemas pristup tom dijelu forumaflux je napisao/la:Jedno pitanje vezano za forum i molim ove OZBILJNE forumase da mi odgovore, ako moze. Posto nisam upucen, a zanima me, sta je taj skriveni forum i ko moze imati pristup istom? Odgovor moze i u PP, ako zelite, kako god, samo da mi neko pojasni.
ALLAH SE UVALIHAjzea je napisao/la:ZOVITE @FKZ1921, NEKA BLAGOSLOVI OVU OBJAVU !
Kako se pristupa tamo, nisam se ja na vrijeme prijavio za to.storm_raider je napisao/la:Inace, malo cesce koristite skriveni forum, sa razlogom je tu. Ne zelimo novinarima olaksavati posao...