Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 11, 2016 12:29 am

Može i Mujaga pa ga tušnemu u Romu za 5 mil eura.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:30 am

Ma nije povrijeđen već vjerovatno stručni štab misli da nije još dostigao radnu temperaturu za utakmice. Kada bude spreman i igrat će.

Sutra po godišnje! :) ;)
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u pon jul 11, 2016 12:33 am, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

w0st
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:30 am

Plava Porodica je napisao/la:Može i Mujaga pa ga tušnemu u Romu za 5 mil eura.

Ma malo je to za njeg :rofl1: :rofl1: :rofl1:

krajisnik87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jul 11, 2016 12:32 am

SWRA_1921 je napisao/la:
krajisnik87 je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:Da li je Jahic ikako ulazio u igru? Sta je sa njim, hoce li dobiti papire na vrijeme, jel' zdrav?
Negdje sam procitao da je povrijedio koljeno,nezz sad jel tacno.
Gdje to, negdje? Nije mi jasno zasto se on ne isproba i ako je vec povrijedjen onda treba postaviti tu informaciju.
Na Fb-u , mozda neko ovdje zna tacno jel povrijedjen.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Plavi orkestar
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:34 am

delinjo je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
pa zadnja dva derbija su odlucili igraci koji prije nisu imali niakkvog dodira sa Zeljom :)
Dati go nije najviše pruziti.
pa igra se u golove :ganja:
Pogledao sam derbija i derbija i zbog toga ovo i kazem.Da bi dao go moraš protivniku oduzeti loptu,prenijeti je na njegovu polovinu,odšutati pa eto i kresnuti je da udje a onda ga ne primiti,boriti se,pokrivati prazan prostor,pokrivati igraca,presjeci napad protivnika,ici glavom gdje mnogi ni nogom ne smiju,pokazati veliku zelju...i to sve devedeset minuta u jakom tempu...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Hurmasica
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:34 am

Nije povrijeđen.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Jaozinho22

pon jul 11, 2016 12:35 am

Zeric može biti sok terapija vezi kona kao Amir na zadnjem derbiju na lavoru plus su tada imali Cimirota u veznom redu dok sad imaju Rustema :mrgreen:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:36 am

delinjo je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la: Dati go nije najviše pruziti.
Pogledao sam derbija i derbija i zbog toga ovo i kazem.Da bi dao go moraš protivniku oduzeti loptu,prenijeti je na njegovu polovinu,odšutati pa eto i kresnuti je da udje a onda ga ne primiti,boriti se,pokrivati prazan prostor,pokrivati igraca,presjeci napad protivnika,ici glavom gdje mnogi ni nogom ne smiju,pokazati veliku zelju...i to sve devedeset minuta u jakom tempu...
Ma zeza se delinjo malo :D
Blagojevic je upravo 'krivac' za oba gola u derbijima, nego raja malo zaboravi. Falit ce nam on puno na derbiju, mozda i vise od Stevanovica.
Sto se Jahica tice, mozda je to raja pomijesala s povredom koju je imao prosle godine, ali ovu proljetnu sezonu je dosta igrao i pred kraj bio standardan u ekipi, tako da je to ok.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

delinjo
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:37 am

delinjo je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la: Dati go nije najviše pruziti.
znam rbate sta govoris salim se ja malo ali evo kad skotnas krivac za oba gola je Blagojevic ...evo i omar ti je to napisao upravo...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:39 am

Zera ga zabija, ruku dajem :ganja:

GoodisonPark
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:43 am

SWRA_1921 je napisao/la:Da li je Jahic ikako ulazio u igru? Sta je sa njim, hoce li dobiti papire na vrijeme, jel' zdrav?
Danas nije ulazio a koliko smo mogli vidjeti gore je trenira sa ekipom i izgleda zdrav ;)

Možda ga već 16 protiv metalegea Kostić planira probati u igri, jbg dok se malo navikne na ekipu bit će Sanel na terenu vjerujem vrlo brzo.

Što se tiče priče što Kostić drži Bekrića od početka? Eto Miloš levat pa najavio titulu a sad mora gurati Bekrića kako zna i umije, zaebo se pravo :roll: Ni jedan igrač osim španca nema to što ima Bekrić (možda još Žerić). postavljao sam ranije formaciju sa kojom mi igramo i neki ako misle da Bekrić hoda po terenu, dribla i komplikuje onda kako da vas čovjek razuvjeri osim da svojim očima pogledate kad bude prilika. Ona formacija zahtjeva toliko trke bez lopte da sam siguran da Bekrić leti po terenu, kao naravno i svi ostali. Problem je ta nova formacija i dok se svi malo naviknu na igru sa dva špica, te stvari nadođu u vožnji jbg a ima još 12 dana treninga i vježbe da to uvježbamo što bolje.

Još jedna stvar, ako se samo od Bekrića očekuje da asistira i da razigrava onda nismo na istoj talasnoj dužini, u ovoj formaciji mora razigravati i Lazić i Žerić jednako kao i Bekrić pa čak i dvojica bekova od kojih se očekuje dosta proboja po strani i ubačaja u 16 kao i 2 napadača koji moraju imati super saradnju i jedan drugom pokušati praviti pozicije za poentiranje.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:46 am

GoodisonPark je napisao/la:
Danas nije ulazio a koliko smo mogli vidjeti gore je trenira sa ekipom i izgleda zdrav ;)

Možda ga već 16 protiv metalegea Kostić planira probati u igri, jbg dok se malo navikne na ekipu bit će Sanel na terenu vjerujem vrlo brzo.

Što se tiče priče što Kostić drži Bekrića od početka? Eto Miloš levat pa najavio titulu a sad mora gurati Bekrića kako zna i umije, zaebo se pravo :roll: Ni jedan igrač osim španca nema to što ima Bekrić (možda još Žerić). postavljao sam ranije formaciju sa kojom mi igramo i neki ako misle da Bekrić hoda po terenu, dribla i komplikuje onda kako da vas čovjek razuvjeri osim da svojim očima pogledate kad bude prilika. Ona formacija zahtjeva toliko trke bez lopte da sam siguran da Bekrić leti po terenu, kao naravno i svi ostali. Problem je ta nova formacija i dok se svi malo naviknu na igru sa dva špica, te stvari nadođu u vožnji jbg a ima još 12 dana treninga i vježbe da to uvježbamo što bolje.

Još jedna stvar, ako se samo od Bekrića očekuje da asistira i da razigrava onda nismo na istoj talasnoj dužini, u ovoj formaciji mora razigravati i Lazić i Žerić jednako kao i Bekrić pa čak i dvojica bekova od kojih se očekuje dosta proboja po strani i ubačaja u 16 kao i 2 napadača koji moraju imati super saradnju i jedan drugom pokušati praviti pozicije za poentiranje.
A tih 12 dana treninga i silnih ponavljanja svega sto je potrebno za formaciju uopste nije malo kao sto se nama cini i sigurno ce do derbija to jos bolje izgledati, pogotovo sto su se zavrsile prve tri faze priprema.

Praise the sun \[T]/

delinjo
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:47 am

joj opet prica o jebenom Bekricu ko d aje Ronaldo...haj molim te da pocne sezona da sudimo ...sve mu se podredjuje ko da je licno CR7 i nek oparvda to ...valjda mu necemo za pola godine opet opravdanja traziti...eto vjeruje mu trener nek pokaze sta zna i moze...iako ce pokazati vise ono sto ne moze ali haj ...jos 2 sedmice ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plavi orkestar
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:50 am

delinjo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
znam rbate sta govoris salim se ja malo ali evo kad skotnas krivac za oba gola je Blagojevic ...evo i omar ti je to napisao upravo...
Sta imam tu skontati kad sam to gledao.Ja pokušavam reci nešto sasvim drugo ali vidim da ti ne kontaš.Evo da malo još pojasnim.Kroz istoriju se potvrdilo da su u derbijima naši igraci koji su ponikli na Grbavici ili koji su kao djeca došli na Grbavicu puno više pokazivali zelje,borbenosti,htijenja od onih koji nisu ponikli tu.To nije bilo uvijek pravilo ali u vecini derbija jeste.Cesto je to i odlucivalo derbije.I ne govorim samo o dva zadnja derbija.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

baxuz87
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:50 am

Jahic je dosao u FKŽ sa povredom koja je sanirana, međutim on ima u glavi strah, al bude sve to dobro :palacgore:
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:51 am

[video]https://www.youtube.com/watch?v=Lr0M_wiBLU8[/video]

Ljudi, ima li jos prijeratnih snimaka vjecitog derbija, isjecaka, bilo sta? I je li neko snimio utakmicu Zeljeznicar - Akranes sa Vogosce, da postavi na YT, ili ako nije, da mozda posaljemo mail, ako ga imaju, mozda nam i proslijede materijal? Ko zna sta sve oni imaju isto u arhivi :D

Praise the sun \[T]/

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:52 am

baxuz87 je napisao/la:Jahic je dosao u FKŽ sa povredom koja je sanirana, međutim on ima u glavi strah, al bude sve to dobro :palacgore:
:?: :?: :?:
Nije to dobro, jedino se mozemo nadati da bude dobro. :DD:

Plava Porodica
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:53 am

Jaha je večeras u žalosti.Pijetlovi mu riknuli u sred Pariza :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

GoodisonPark
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:55 am

Omar500, Sigurno, 12 dana je haman pa pola priprema. Nama je najvažnije da smo nabili kondicije a jesmo sigurno čim nismo primili gola u onoj blesavoj formaciji u kojoj moraš trčati ko konj i to na dvije jake tekme. Još su teške noge, napori su veliki iza igrača, sad će se ekipa lagano osvježavati i tehnika će sve više nadolaziti a samim tim i kreacija. Miloš to izgleda tempira da na derbiju budemo 100 spremni i da tada pokažemo šta znamo, naravno kako bude odmicala sezona to će biti sve bolje i bolje, pogotovo kad budu svi igrači na raspolaganju.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

SWRA_1921
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:56 am

Po meni je glupost onda potpisivati ugovor sa povrijedjenim igracem...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava