Plava Porodica je napisao/la:Može i Mujaga pa ga tušnemu u Romu za 5 mil eura.
Na Fb-u , mozda neko ovdje zna tacno jel povrijedjen.SWRA_1921 je napisao/la:Gdje to, negdje? Nije mi jasno zasto se on ne isproba i ako je vec povrijedjen onda treba postaviti tu informaciju.krajisnik87 je napisao/la:Negdje sam procitao da je povrijedio koljeno,nezz sad jel tacno.SWRA_1921 je napisao/la:Da li je Jahic ikako ulazio u igru? Sta je sa njim, hoce li dobiti papire na vrijeme, jel' zdrav?
Pogledao sam derbija i derbija i zbog toga ovo i kazem.Da bi dao go moraš protivniku oduzeti loptu,prenijeti je na njegovu polovinu,odšutati pa eto i kresnuti je da udje a onda ga ne primiti,boriti se,pokrivati prazan prostor,pokrivati igraca,presjeci napad protivnika,ici glavom gdje mnogi ni nogom ne smiju,pokazati veliku zelju...i to sve devedeset minuta u jakom tempu...delinjo je napisao/la:pa igra se u golovePlavi orkestar je napisao/la:Dati go nije najviše pruziti.delinjo je napisao/la:
pa zadnja dva derbija su odlucili igraci koji prije nisu imali niakkvog dodira sa Zeljom
Ma zeza se delinjo maloPlavi orkestar je napisao/la:Pogledao sam derbija i derbija i zbog toga ovo i kazem.Da bi dao go moraš protivniku oduzeti loptu,prenijeti je na njegovu polovinu,odšutati pa eto i kresnuti je da udje a onda ga ne primiti,boriti se,pokrivati prazan prostor,pokrivati igraca,presjeci napad protivnika,ici glavom gdje mnogi ni nogom ne smiju,pokazati veliku zelju...i to sve devedeset minuta u jakom tempu...delinjo je napisao/la:pa igra se u golovePlavi orkestar je napisao/la: Dati go nije najviše pruziti.
znam rbate sta govoris salim se ja malo ali evo kad skotnas krivac za oba gola je Blagojevic ...evo i omar ti je to napisao upravo...Plavi orkestar je napisao/la:Pogledao sam derbija i derbija i zbog toga ovo i kazem.Da bi dao go moraš protivniku oduzeti loptu,prenijeti je na njegovu polovinu,odšutati pa eto i kresnuti je da udje a onda ga ne primiti,boriti se,pokrivati prazan prostor,pokrivati igraca,presjeci napad protivnika,ici glavom gdje mnogi ni nogom ne smiju,pokazati veliku zelju...i to sve devedeset minuta u jakom tempu...delinjo je napisao/la:pa igra se u golovePlavi orkestar je napisao/la: Dati go nije najviše pruziti.
Danas nije ulazio a koliko smo mogli vidjeti gore je trenira sa ekipom i izgleda zdravSWRA_1921 je napisao/la:Da li je Jahic ikako ulazio u igru? Sta je sa njim, hoce li dobiti papire na vrijeme, jel' zdrav?
A tih 12 dana treninga i silnih ponavljanja svega sto je potrebno za formaciju uopste nije malo kao sto se nama cini i sigurno ce do derbija to jos bolje izgledati, pogotovo sto su se zavrsile prve tri faze priprema.GoodisonPark je napisao/la:Danas nije ulazio a koliko smo mogli vidjeti gore je trenira sa ekipom i izgleda zdravSWRA_1921 je napisao/la:Da li je Jahic ikako ulazio u igru? Sta je sa njim, hoce li dobiti papire na vrijeme, jel' zdrav?![]()
Možda ga već 16 protiv metalegea Kostić planira probati u igri, jbg dok se malo navikne na ekipu bit će Sanel na terenu vjerujem vrlo brzo.
Što se tiče priče što Kostić drži Bekrića od početka? Eto Miloš levat pa najavio titulu a sad mora gurati Bekrića kako zna i umije, zaebo se pravoNi jedan igrač osim španca nema to što ima Bekrić (možda još Žerić). postavljao sam ranije formaciju sa kojom mi igramo i neki ako misle da Bekrić hoda po terenu, dribla i komplikuje onda kako da vas čovjek razuvjeri osim da svojim očima pogledate kad bude prilika. Ona formacija zahtjeva toliko trke bez lopte da sam siguran da Bekrić leti po terenu, kao naravno i svi ostali. Problem je ta nova formacija i dok se svi malo naviknu na igru sa dva špica, te stvari nadođu u vožnji jbg a ima još 12 dana treninga i vježbe da to uvježbamo što bolje.
Još jedna stvar, ako se samo od Bekrića očekuje da asistira i da razigrava onda nismo na istoj talasnoj dužini, u ovoj formaciji mora razigravati i Lazić i Žerić jednako kao i Bekrić pa čak i dvojica bekova od kojih se očekuje dosta proboja po strani i ubačaja u 16 kao i 2 napadača koji moraju imati super saradnju i jedan drugom pokušati praviti pozicije za poentiranje.
Sta imam tu skontati kad sam to gledao.Ja pokušavam reci nešto sasvim drugo ali vidim da ti ne kontaš.Evo da malo još pojasnim.Kroz istoriju se potvrdilo da su u derbijima naši igraci koji su ponikli na Grbavici ili koji su kao djeca došli na Grbavicu puno više pokazivali zelje,borbenosti,htijenja od onih koji nisu ponikli tu.To nije bilo uvijek pravilo ali u vecini derbija jeste.Cesto je to i odlucivalo derbije.I ne govorim samo o dva zadnja derbija.delinjo je napisao/la:znam rbate sta govoris salim se ja malo ali evo kad skotnas krivac za oba gola je Blagojevic ...evo i omar ti je to napisao upravo...Plavi orkestar je napisao/la:Pogledao sam derbija i derbija i zbog toga ovo i kazem.Da bi dao go moraš protivniku oduzeti loptu,prenijeti je na njegovu polovinu,odšutati pa eto i kresnuti je da udje a onda ga ne primiti,boriti se,pokrivati prazan prostor,pokrivati igraca,presjeci napad protivnika,ici glavom gdje mnogi ni nogom ne smiju,pokazati veliku zelju...i to sve devedeset minuta u jakom tempu...delinjo je napisao/la:
pa igra se u golove
baxuz87 je napisao/la:Jahic je dosao u FKŽ sa povredom koja je sanirana, međutim on ima u glavi strah, al bude sve to dobro