Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

shzna
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 10, 2016 11:32 pm

Ja se samo nadam da kreću na nas sa 4-4-2. Pokopani će biti, bez ikakve pompeznosti. Spartak je Spartak, ali bez ikakvog pretjerivanja mogli su im 5-6 komada uvaliti, da su bili prisebniji u završnici. Odbrana im je šuplja baš, sredina isto. Mi ako budemo igrali dijamant bez klasičnih krila, uzimamo bitku na sredini sigurno.

Dolazimo do tog da će rezultat najviše zavisiti od bekova. Oni mogu samo preko krila nešto napraviti, ako naši bekovi budu na nivou ili čak iznad svog prosjeka ne sumnjam u našu pobjedu.
1987

Plavi orkestar
Kontakt:

ned jul 10, 2016 11:44 pm

LARS1921 je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:Zara Larsson,moja sugradjanka,rodica našeg Larssona,uljepša ovo finale.
slika
Posljednja opomena ! :ganja:
:roll:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plavi orkestar
Kontakt:

ned jul 10, 2016 11:48 pm

Mora se pocetak gradnje Istocne tribine zaliti sa pobjedom protiv nam mrskog neprijatelja.Sve drugo sem pobjede ne dolazi u obzir i zato naši moraju na juriš od prve minute.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Okolele
Kontakt:

ned jul 10, 2016 11:52 pm

Ma zavaliti Tuceta na klupu pa neka se zapita malo..Pustiti da igraju oni koji razumiju ono sto Kostić od njih trazi..Ne vidim razlog zasto bi Bekric bio starter ako ne ispunjava ono sto se od njega trazi a zasad prema onome sto je model pisao to ne ispunjava..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

SWRA_1921
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:00 am

Ovako bih ja iznenadio pitare prvu tekmu:

------------------------------------Fejzic-----------------------------------
Stevanovic----------Kosoric---------------Toskas-----------------Husic
-----------------------------------Jahic--------------------------------------
Memija--------------Radinovic (Secerovic)------Bekric---------Nikolic
-----------------------------------Lendric-----------------------------------

Nikolic bi se cesce pridruzivao napadu kad Husic ide po krilu (Toskas pokriva beka, a Jahic stopera u tom trenutku). Nama tu trebaju iskusni igraci koji nece podleci pritisku, a u 2 poluvremenu zamijeniti Nikolica sa Pozderom i staviti ga za napadaca i mozda Jahica jer nece biti top spreman sa Lazicem. I na kraju Bekric-Hervas, ili Stevanovic-Zeric, a Memija na beka.

fk1921

pon jul 11, 2016 12:00 am

SWRA_1921 je napisao/la:Ovako bih ja iznenadio pitare prvu tekmu:

------------------------------------Fejzic-----------------------------------
Stevanovic----------Kosoric---------------Toskas-----------------Husic
-----------------------------------Jahic--------------------------------------
Memija--------------Radinovic (Secerovic)------Bekric---------Nikolic
-----------------------------------Lendric-----------------------------------

Nikolic bi se cesce pridruzivao napadu kad Husic ide po krilu (Toskas pokriva beka, a Jahic stopera u tom trenutku). Nama tu trebaju iskusni igraci koji nece podleci pritisku, a u 2 poluvremenu zamijeniti Nikolica sa Pozderom i staviti ga za napadaca i mozda Jahica jer nece biti top spreman sa Lazicem. I na kraju Bekric-Hervas, ili Stevanovic-Zeric, a Memija na beka.
:shock:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

storm_raider
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:08 am

Protiv Metalleghe-a vjerovatno ce zatvorenog tipa biti utakmica.

Na malog Zerica se najozbiljnije racuna.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Elegant
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:10 am

I treba da bude, u miru docekati derbi I pocetak prvenstva.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cikazubo
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:15 am

storm_raider je napisao/la:Protiv Metalleghe-a vjerovatno ce zatvorenog tipa biti utakmica.

Na malog Zerica se najozbiljnije racuna.
Koliko god sam iscekivao taj mec da pogledam kako izgledamo, ipak podrzavam u potpunosti Kostica sto ne dopusta da nas skautiraju..

Plavi orkestar
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:17 am

Derbi treba poceti sa što više igraca koji su ponikli u Zelji.Godinama se dokazuje da ti igraci u nama najvaznijoj utakmici sezone najviše pruze.Ne po svaku cjenu ali ako imaš na istim pozicijama dva igraca slicnih kvaliteta a jedan od njih je iznikao u Zelji e taj naš izdanak u ovoj utakmici mora imati prednost.Mi smo sami sebi još nepoznanica a o hudbašima da ne pricam tako da sad pricati o kvaliteti,tj ko je kvalitetniji je bacanje šuplje.Mislim da ce odluciti veca zelja naših igraca koji ce biti podrzani sa tribina pjesmom naših navijaca.

delinjo
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:18 am

Plavi orkestar je napisao/la:Derbi treba poceti sa što više igraca koji su ponikli u Zelji.Godinama se dokazuje da ti igraci u nama najvaznijoj utakmici sezone najviše pruze.Ne po svaku cjenu ali ako imaš na istim pozicijama dva igraca slicnih kvaliteta a jedan od njih je iznikao u Zelji e taj naš izdanak u ovoj utakmici mora imati prednost.Mi smo sami sebi još nepoznanica a o hudbašima da ne pricam tako da sad pricati o kvaliteti,tj ko je kvalitetniji je bacanje šuplje.Mislim da ce odluciti veca zelja naših igraca koji ce biti podrzani sa tribina pjesmom naših navijaca.
pa zadnja dva derbija su odlucili igraci koji prije nisu imali niakkvog dodira sa Zeljom :)
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plavi orkestar
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:19 am

delinjo je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:Derbi treba poceti sa što više igraca koji su ponikli u Zelji.Godinama se dokazuje da ti igraci u nama najvaznijoj utakmici sezone najviše pruze.Ne po svaku cjenu ali ako imaš na istim pozicijama dva igraca slicnih kvaliteta a jedan od njih je iznikao u Zelji e taj naš izdanak u ovoj utakmici mora imati prednost.Mi smo sami sebi još nepoznanica a o hudbašima da ne pricam tako da sad pricati o kvaliteti,tj ko je kvalitetniji je bacanje šuplje.Mislim da ce odluciti veca zelja naših igraca koji ce biti podrzani sa tribina pjesmom naših navijaca.
pa zadnja dva derbija su odlucili igraci koji prije nisu imali niakkvog dodira sa Zeljom :)
Dati go nije najviše pruziti.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:20 am

Zeric i Memija ce igrati od nasih momaka, Mujagic ce uci kao izmjena, nesto mislim da ce biti tako.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plavi orkestar
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:21 am

Plavi orkestar je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Pogledaj snimak predzadnjeg derbija i uporedi ucinak Tiaga koji je odlucio i Beganovica i sve ce ti biti jasno.

SWRA_1921
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:22 am

Da li je Jahic ikako ulazio u igru? Sta je sa njim, hoce li dobiti papire na vrijeme, jel' zdrav?

delinjo
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:23 am

Plavi orkestar je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
pa igra se u golove :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:23 am

SWRA_1921 je napisao/la:Da li je Jahic ikako ulazio u igru? Sta je sa njim, hoce li dobiti papire na vrijeme, jel' zdrav?
Vjerovatno je potrebno jos malo vremena da se uigra s ekipom, mada ni meni nije jasno sto nije dobio nekih 10 minuta u ovoj tekmi. Mozda ga Kostic namjerno cuva kao iznenadjenje za derbi, ili ce uci u tim poslije prva dva-tri kola.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

krajisnik87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jul 11, 2016 12:24 am

SWRA_1921 je napisao/la:Da li je Jahic ikako ulazio u igru? Sta je sa njim, hoce li dobiti papire na vrijeme, jel' zdrav?
Negdje sam procitao da je povrijedio koljeno,nezz sad jel tacno.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

w0st
Kontakt:

pon jul 11, 2016 12:26 am

Ja imam osjecaj da ce Zeric zabit protiv komsija makar 1 ako ne i 2 , a onda da ga saljemo u Barsu i napravimo ostatak stadiona :rofl1: :ganja:

SWRA_1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jul 11, 2016 12:29 am

krajisnik87 je napisao/la:
Negdje sam procitao da je povrijedio koljeno,nezz sad jel tacno.
Gdje to, negdje? Nije mi jasno zasto se on ne isproba i ako je vec povrijedjen onda treba postaviti tu informaciju.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava