evooo gaaaaa
shot on target
alee
A Zeba, najbolji igrač naše lige, vrhunac svoje karijere doživio igrajući za ruske drugoligaše...delinjo je napisao/la:ne izmisljaj,kakve veze ova ekipa ima sa jacinom Ruske lige...jaki su oni klubovi koji imaju love za strane igrace a svi dobro znaju koji su to klubovi...ovo su prosjecni Ruski timovi i nista vise od toga...mislim nevezano za ovu utakmicu i ljudi su mozda i bolji od nas ali da su svemerski brod nisu i nema potrebe tako predstavljati....
pa mi smo u prošloj godini kad se sve sabere i podvuče bili prosječan bosanski timmavi je napisao/la:A Zeba, najbolji igrač naše lige, vrhunac svoje karijere doživio igrajući za ruske drugoligaše...delinjo je napisao/la:ne izmisljaj,kakve veze ova ekipa ima sa jacinom Ruske lige...jaki su oni klubovi koji imaju love za strane igrace a svi dobro znaju koji su to klubovi...ovo su prosjecni Ruski timovi i nista vise od toga...mislim nevezano za ovu utakmicu i ljudi su mozda i bolji od nas ali da su svemerski brod nisu i nema potrebe tako predstavljati....