Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 10, 2016 1:27 pm

Znaci jos ova danas utakmica pa povratak u Sarajevo i onda mislim 16.-og protiv Metalerga i to je kraj priprema, ceka se derbi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned jul 10, 2016 1:28 pm

[video]https://www.youtube.com/watch?v=-t-0WItbVpY[/video]

A kad dodje nedjelja ooo-ooo :zeljeznicar1:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

ned jul 10, 2016 1:29 pm

Elegant je napisao/la:Znaci jos ova danas utakmica pa povratak u Sarajevo i onda mislim 16.-og protiv Metalerga i to je kraj priprema, ceka se derbi.
Tako je, a sutra nam se priključuju Dialiba, Štilić, Memiševic, Salihović, Cvijanović. Ibričić, Zakarić, Subić i još par igrača :ganja:

Elegant
Kontakt:

ned jul 10, 2016 1:33 pm

LARS1921 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Znaci jos ova danas utakmica pa povratak u Sarajevo i onda mislim 16.-og protiv Metalerga i to je kraj priprema, ceka se derbi.
Tako je, a sutra nam se priključuju Dialiba, Štilić, Memiševic, Salihović, Cvijanović. Ibričić, Zakarić, Subić i još par igrača :ganja:
Je li istina da se Alen Skoro vraca ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

ned jul 10, 2016 1:38 pm

Elegant je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Priča se, trebao Berberović doći ali evo ode mali nogomet da igra

Nego priča se i oko gazproma :ganja:

sajo10
Kontakt:

ned jul 10, 2016 1:39 pm

Elegant je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Ipak sam cuo da Kostic ne racuna na njega ali je moguc povratak velikog Alena Mesanovica!

exbabilon
Kontakt:

ned jul 10, 2016 1:47 pm

Samo nek nas puste protiv Metalenge-a da mozemo gledati.

kalechw
Kontakt:

ned jul 10, 2016 1:58 pm

Omar500 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=-t-0WItbVpY[/video]

previše mi je žao što ova pjesma nikad nije zaživjela na jugu...

salle86
Kontakt:

ned jul 10, 2016 2:12 pm

Svaki dobar trening na kraju poluči rezultate. Nekad malo brže, nekad okasne ali dođu, ako nastaviš sa radom i ne prekineš 'upola'.
Sudeći po našim pripremama radi se dobro, malo ko zna od nas koliko dobro ali onako po informacijama koje kruže možda najbolje ikad. Kad je tako, onda i od 'kloca' i možeš napraviti igrača a ne od (polu)igrača.
Znači razloga za optimizam itekako ima.

Da nam protiv kona na golu stoji Veca a da Miro i Jovan igraju, ja bih smio kuću staviti da ćemo dobiti. Ovako je sve moguće. Kod nas se eto ko zna ko hoće /neće igrati. Kod njih dosta upitnika, barem za nas koji ih ne pratimo (mogu komotno reći nikako). Bez Benka i Duljevića oni nemaju šta tražiti na Grbavici, gube u hendikepu. Bez prvog možda i mogu nulu izvući.

Tako ja to vidim a uzdam se u struku i igrače da to mogu iznijeti.

Kad je sezona komplet u pitanju, neće sigurno prvo kolo ništa riješiti, pa ni prvih 5 kola, ali mi moramo ući pobjednički u sezonu, osvajati bodove u startu, moramo rješavati mečeve do 60-e minute kako bi neki igrači koji inače neće imati veliku minutažu dobijali priliku, a ne na kapaljku.
Bez 5 bodova, ono minimum minimuma u prva 3 kola dobro bih se zabrinuo. Do tad ne treba nakon prvog odma kontati šta i kako...

Ma biće to dobro...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned jul 10, 2016 2:12 pm

shzna je napisao/la:Derbi je izgleda 23. u 16h.

Što se tiče ovih napuštanja, ja generalno ne volim tu razmaženost. Ako je neko suprotstavio svoje mišljenje tvom na malo agresivniji način, ko god da si, šta ćeš postići sa tim što ćeš napisati da napuštaš forum? Eno i onaj neandertalac, 20x pisao kako napušta forum, nema više potrebe da piše jer se kao ne uvažava njegovo mišljenje. Mislim, privlačenje pažnje, šta li je?

Najbolje bi bilo da prestanete svi glumiti kako sve što napišete su aksiomi pa se ne mogu pobiti. U klubu nije savršestvo ali nismo ni na niskim granama. Neka zlatna sredina, ali jasno je svima da smo krenuli prema naprijed.
Nije ovdje stvar u mišljenju već u gatanju.
Forumaš 1921 je prilicno dugo s nama i svi ga znamo po odličnim postovima u kojima je spuštao euforije, razbijao mitove i šupljake, imao uvijek tačne i pravovremene informacije itd. ukratko bio jedan itekako vrijedan glas razuma u našoj forumskoj zajednici. Osim toga, forumaš čija se riječ cijenila i kome se vjerovalo. Po meni čovjek je ili iz Uprave ili neko u bliskoj vezi sa nekim iz Uprave.

Šta se onda odjednom desilo meni nije jasno, čak sam i pomislio da mu nije neko klapio account. Čovjek poče gatati i baviti se špekulacijama i izvlačiti stvari iz aktuelnog trenutka i ne gledajući širu sliku. Ustvari poče raditi upravo ono protiv čega se je svojim postovima borio u proteklom periodu. To je fakat bio šok. E sad, da je neko drugi (Aldin i njegova ekipa ili neki sličan mentalni sklop) to pisao, vjerovatno niko ne bi ni komentarisao jer navikli smo mi i imamo poprilično debelu kožu. Pile, Bokačo i ostali provjereni forumaši kad nešto napišu to ima veliku težinu i uticaj na sve nas ovdje. Dakle, ti ljudi, imaju odgovornost. Njima ne priliči da crnjače i gataju i svi oni su koliko znam umjereni optimisti, shvataju trenutak u kome se nalazimo i znaju dobro gdje smo bili prije samo godinu i po dana. Njima ne pada na pamet da unaprijed kude igrače, stručni štab i indirektno i Upravu kad još niko ništa nije ni vidio. Osim toga napadati nešto, a ne ponuditi nikakvo rješenje je u biti rušenje, a ne otvaranje očiju. Da ne dužim, mislim da sam bio jasan, u navedenu grupu forumaša je spadao i 1921 i zato su i bile reakcije kakve su bile.
Da šok bude veći, a po meni samo potvrđuje da se nešto sa čovjekom dešava, dolazi ovo njegovo zbogom forumu. Ne bih sad špekulisao zašto, je li neka sujeta, je li neki poletarac koji nije navikao da mu neko nešto kaže, da li je neka relacija unutar kluba pukla itd. nije više ni bitno, ali da je reakcija normalna i u skladu sa reputacijom koju je ovdje imao, vala nije. Znači buraz, još ti pure moraš pojesti. Više od 15 godina sam samo na forumima, a uz Želju haman 40 godina i svašta sam prošao kao i većina ove starije raje, bilo je raznih neslaganja i belaja, ali nikad ni sam dozvolio da se zavadim sa našom rajom i okrećem im leđa. To je bila linija ispod koje Željovci ne smiju da idu.
Na kraju, obzirom da sam neposredno učestvao u posljednjim događanjima, ispade da sam i kriv za nastalu situaciju, evo javno ti tražim halala. No hard feelings, nemam ništa lično protiv tebe, ne znam te uopšte. Toliko od mene na ovu temu i ne bih više o ovome. Pred nama su velika iskušenja i značajne stvari i potrebno nam je veliko jedinstvo, možda i najveće u zadnjih 20-ak godina. Ova godina može biti jedna od onih koje bi mogle odrediti našu budućnost. Mogla bi se spominjati kao '21, '46, '53, '72 itd.

shzna
Kontakt:

ned jul 10, 2016 2:22 pm

kalechw je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=-t-0WItbVpY[/video]

Naši su usklađeni samo kad se pjeva "Yebemo vam mater u ..." :shisha:
1987

Plava Porodica
Kontakt:

ned jul 10, 2016 3:20 pm

Tip dana: Arsenal- Željo 2 kv 3,60.
Obogatite se :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

ned jul 10, 2016 4:11 pm

Nema kod Koste labavo,ujutro trening,poslijepodne utakmica. :DD:
Naši se sutra vraćaju,prvi trening je prekosutra?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

GoodisonPark
Kontakt:

ned jul 10, 2016 4:11 pm

kalechw je napisao/la:

Znam da smo je forsirali na pecari prvi put, tad se i pojavila ova pjesma. Mislim da zbog diskutabilnog teksta koji je išao u Širokom nikad nije ni zaživjela, kasnije je to prepravljano, korigovano ali kasno...
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

fk1921

ned jul 10, 2016 4:43 pm

Jos malo pa prijateljska :zeljeznicar1:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Brkoo
Kontakt:

ned jul 10, 2016 5:07 pm

Slucajno prebacim na Vogoscu kad tamo tekma Zeljo vs Akranes..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

ned jul 10, 2016 5:18 pm

Hajde Željo pobjedi :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

braco
Kontakt:

ned jul 10, 2016 5:22 pm

Brkoo je napisao/la:Slucajno prebacim na Vogoscu kad tamo tekma Zeljo vs Akranes..
Izgleda da su počeli na Vogošći prikazivati utakmice Želje i Sarajeva od prije 15 i više godina. Neki dan listam kanale kad na Vogošći prikazaju snimak kup utakmice Sarajevo-Ozren iz 1999. godine.
Zadnja izmjena: braco, dana/u ned jul 10, 2016 5:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Hurmasica
Kontakt:

ned jul 10, 2016 5:23 pm

Željezničar od 18 sati igra pripemni susret sa ekipom Arsenala iz Tule, a Plavi će početi u sastavu: Fejzić - Memija, Kosorić, Toskas, Husić - Žerić, Radinović, Bekrić, Lazić - Lendrić, Nikolić.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

ned jul 10, 2016 5:24 pm

Hurmasica je napisao/la:Željezničar od 18 sati igra pripemni susret sa ekipom Arsenala iz Tule, a Plavi će početi u sastavu: Fejzić - Memija, Kosorić, Toskas, Husić - Žerić, Radinović, Bekrić, Lazić - Lendrić, Nikolić.
Znači mogući sastav za derbi? :D

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava