Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 10, 2016 12:53 am

Ne znam Lapaz, rekao sam vec da nisam upratio sta su drugi pisali doticnom forumasu. On i ja smo razmijenili par misljenja i to argumentovano sve, a sto se tice tih komentara o tekmi ja nit sam pisao sta o tome nit mogu jer nisam pogledao uopce niti jednu tekmu do sad. Takodjer, nisam ni strucnjak ali mogu dati svoje misljenje jer trenirao sam dugo fudbal, pratim fudbal na drugaciji nacin tj. ne bas povrsno.
Nisam upratio sta je konkretno @Delinjo napisao, ali sam vidio da je pisao o prosloj sezoni za Bekrica kako je los bio. Ne vjerujem da je sad pisao poslije ove pripremne, opet kazem mozda grijesim mozda mi je promaklo.
Svakako da ima dosta ljudi koji su pratili ovo do sad vise i ja bi volio da VI napisete nesto, neko svoje misljnje, jer ipak tome i sluzi forum. Medjutim, ako ne zelite opet posteno, vasa odluka. :palacgore:

sajo10
Kontakt:

ned jul 10, 2016 12:55 am

Dug brate ovaj put do jedne jedine :D.. Dva me dana nema na forumu, neznam od koje stranice da pocnem citati hahahah! :rofl1:

Hoce li biti stream za sutra? Rade li rusi stream?

LAPAZ
Kontakt:

ned jul 10, 2016 12:57 am

Nadji post kojim su napadali modela, skoro svi rekli postujem svako ima svoje vidjenje....nisam ciljao na tebe zbog kojeg je doticni otisao, otisao je zbog nekih stvari koje sigurno zna i dodje neko i ubjedzuje ga suprotno, a dosta stvari sigurno ne iznese i cuva za sebe zbog mira ...I uvijek je bio odmjeren , elokventan...itd...Cast nekim koji su fino diskutovali sa njim. Svako dobro, nemam nista protiv tebe, ali tamam se smirilo i trebamo opet se vracat na to. Ziv bio

Plavo - Bijeli

ned jul 10, 2016 12:58 am

sajo10 je napisao/la:Dug brate ovaj put do jedne jedine :D.. Dva me dana nema na forumu, neznam od koje stranice da pocnem citati hahahah! :rofl1:

najpametniju informaciju ces dobiti klikom gore desno na onaj iksic
BOG BOSNA I BOSNJACI

ž'21
Kontakt:

ned jul 10, 2016 12:58 am

A ne znam kako mozete komentarisati igru Sarajeva protiv Spartaka. Jbg nije realno. Normalno da ce biti losiji nego protiv prosjecne ekipe iz nase lige jer je Spartak drugi svijet za sve ekipe iz nase lige. A ako tako gledamo oni su stajali sasvim ok i izgubili 'samo' 2:0 uz pogodak iz faula i drugi u 90. minuti. Imali su precku u prvom plus jos nekoliko sitnih prilika ali sve u svemu ok je to izgledalo na pripremama. Sada je pitanje kako ce igrati u takmicarskim utakmicama a prva od njih je derbi. Ne trebamo se (ne)svjesno lagati da smo mi dobri (iako nismo nijednu tekmu nasu pogledali) a da su oni izuzetno losi. Ako Bog da poslije generalke protiv Metalleghea stvari ce nam biti mnogo jasnije, ja se nadam samo da ne bude povreda u ovoj sutrasnjoj utakmici i u onoj za desetak dana jer smo vec bez trojice na derbiju, previse bi bilo da ostanemo bez jos nekoga.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jul 10, 2016 1:02 am

Željezničar ante portas !

LAPAZ
Kontakt:

ned jul 10, 2016 1:04 am

Izvinjavam se njemu , kud ga spomenuh....ali davao primjer, Asharak brt nije problem u misljenjima kad nesto vidis, znas, ali ne trebamo kao fb strucnjaci u nevidjeno komentarisat,,, a bilo ih je ovih dana, procitaj pa ces vidjeti...hipotetickog komentarisanja u nedogled...necu vise, izvinjavam se svima...nista lose bgm.

cikazubo
Kontakt:

ned jul 10, 2016 1:05 am

ž'21 je napisao/la:A ne znam kako mozete komentarisati igru Sarajeva protiv Spartaka. Jbg nije realno. Normalno da ce biti losiji nego protiv prosjecne ekipe iz nase lige jer je Spartak drugi svijet za sve ekipe iz nase lige. A ako tako gledamo oni su stajali sasvim ok i izgubili 'samo' 2:0 uz pogodak iz faula i drugi u 90. minuti. Imali su precku u prvom plus jos nekoliko sitnih prilika ali sve u svemu ok je to izgledalo na pripremama. Sada je pitanje kako ce igrati u takmicarskim utakmicama a prva od njih je derbi. Ne trebamo se (ne)svjesno lagati da smo mi dobri (iako nismo nijednu tekmu nasu pogledali) a da su oni izuzetno losi. Ako Bog da poslije generalke protiv Metalleghea stvari ce nam biti mnogo jasnije, ja se nadam samo da ne bude povreda u ovoj sutrasnjoj utakmici i u onoj za desetak dana jer smo vec bez trojice na derbiju, previse bi bilo da ostanemo bez jos nekoga.

Strucnjaci su na forumu procijenili da tu nema igre i koncepcije, ko' da su protiv Spartaka iz Subotice igrali a ne jedne id najjacih ekipa istocne Evrope jbt.. Moskovljani skuplji od cijele nase lige al strucnjaci su procijenili da su pitari prelosi da gu neka sistema i igre tj mlatnucemo ih mi na derbiju.. Koliko god ih ja mrzio, realno mi nebi bili nezadovoljni onakvom partijom i rezultatom.

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jul 10, 2016 1:07 am

cikazubo je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:A ne znam kako mozete komentarisati igru Sarajeva protiv Spartaka. Jbg nije realno. Normalno da ce biti losiji nego protiv prosjecne ekipe iz nase lige jer je Spartak drugi svijet za sve ekipe iz nase lige. A ako tako gledamo oni su stajali sasvim ok i izgubili 'samo' 2:0 uz pogodak iz faula i drugi u 90. minuti. Imali su precku u prvom plus jos nekoliko sitnih prilika ali sve u svemu ok je to izgledalo na pripremama. Sada je pitanje kako ce igrati u takmicarskim utakmicama a prva od njih je derbi. Ne trebamo se (ne)svjesno lagati da smo mi dobri (iako nismo nijednu tekmu nasu pogledali) a da su oni izuzetno losi. Ako Bog da poslije generalke protiv Metalleghea stvari ce nam biti mnogo jasnije, ja se nadam samo da ne bude povreda u ovoj sutrasnjoj utakmici i u onoj za desetak dana jer smo vec bez trojice na derbiju, previse bi bilo da ostanemo bez jos nekoga.

Strucnjaci su na forumu procijenili da tu nema igre i koncepcije, ko' da su protiv Spartaka iz Subotice igrali a ne jedne id najjacih ekipa istocne Evrope jbt.. Moskovljani skuplji od cijele nase lige al strucnjaci su procijenili da su pitari prelosi da gu neka sistema i igre tj mlatnucemo ih mi na derbiju.. Koliko god ih ja mrzio, realno mi nebi bili nezadovoljni onakvom partijom i rezultatom.
Upravo to. Mi bi ovdje na sva zvona hvalili Kosticevu postavku, Ugljesino trcanje, Pozderovo primanje lopte itd.

storm_raider
Kontakt:

ned jul 10, 2016 1:09 am

Polako prijatelji, svi smo nestrpljivi, pa shvatam ovo pisanje. Veliki je naboj, apsolutno mi je svejedno sa kim igramo sljedecu utakmicu, da li sa Sarajevom ili Famosom, samo da vise krene. Samo da osvane taj dan, taj sat, taj minut kada cu krenuti put Grbavice i podijeliti ljubav prema jedinom klubu sa svima vama. Preduga je ova pauza, a u srcima nam svima odzvanja nestrpljenje zbog ponovnog druzenja sa nasim Zeljom. Svi mi osjecamo leptirice u stomaku kada krenemo prema Grbavici i po tome znamo da ova ljubav ne prestaje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

sajo10
Kontakt:

ned jul 10, 2016 1:14 am

Plavo - Bijeli je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Dug brate ovaj put do jedne jedine :D.. Dva me dana nema na forumu, neznam od koje stranice da pocnem citati hahahah! :rofl1:

najpametniju informaciju ces dobiti klikom gore desno na onaj iksic
Hahaha de ba..? Znaci situacija je napeta..haha

cikazubo
Kontakt:

ned jul 10, 2016 1:17 am

ž'21 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:

Upravo to. Mi bi ovdje na sva zvona hvalili Kosticevu postavku, Ugljesino trcanje, Pozderovo primanje lopte itd.

Svake godine ista prica kad su pripreme u pitanju, pitari dobiju partizan na pripremama i najavljuju da su novi dinamo da ce harat ligom kad ono jedno veliko nista na kraju, mi s Amarom od amatera gubili na pripremama a uzmemo duplu u prvenstvu, sad ovi zijanili od Spartaka 2-0, golovi prekid i individualna greska i sad mi mislimo oni tarabe nema sistema ne vidi se Hurticev rukopis a branili se 90min porilicno uspjesno po mom misljenju koje ne mora biti tacno, uglavnom 100 puta dokazano da nikad ne mozes predvidjeti nista preko pripremnih utakmica, igra puno igraca, teske noge, probavaju se neke nove stvari, nemas pritiska, nema navijaca itd..

ž'21
Kontakt:

ned jul 10, 2016 1:18 am

cikazubo je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la: Strucnjaci su na forumu procijenili da tu nema igre i koncepcije, ko' da su protiv Spartaka iz Subotice igrali a ne jedne id najjacih ekipa istocne Evrope jbt.. Moskovljani skuplji od cijele nase lige al strucnjaci su procijenili da su pitari prelosi da gu neka sistema i igre tj mlatnucemo ih mi na derbiju.. Koliko god ih ja mrzio, realno mi nebi bili nezadovoljni onakvom partijom i rezultatom.

Svake godine ista prica kad su pripreme u pitanju, pitari dobiju partizan na pripremama i najavljuju da su novi dinamo da ce harat ligom kad ono jedno veliko nista na kraju, mi s Amarom od amatera gubili na pripremama a uzmemo duplu u prvenstvu, sad ovi zijanili od Spartaka 2-0, golovi prekid i individualna greska i sad mi mislimo oni tarabe nema sistema ne vidi se Hurticev rukopis a branili se 90min porilicno uspjesno po mom misljenju koje ne mora biti tacno, uglavnom 100 puta dokazano da nikad ne mozes predvidjeti nista preko pripremnih utakmica, igra puno igraca, teske noge, probavaju se neke nove stvari, nemas pritiska, nema navijaca itd..
U pravu si sto posto al ljudi nikako da shvate. Jbg.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jul 10, 2016 1:21 am

Moram se sloziti sa vama, po meni pitari odigrali odlicno danas. Iskreno, bio sam iznenadjen.
Željezničar ante portas !

delinjo
Kontakt:

ned jul 10, 2016 1:23 am

zavisi sta znaci odlicno,po meni nije odlicno da predjes centar svako 15 minuta ...ali rezultatski jest odlicno oni su dimenzija vise...samo je problem sto je nama i ono Sabljino bilo odlicno pa sad smo se izgubili :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

ž'21
Kontakt:

ned jul 10, 2016 1:25 am

delinjo je napisao/la:zavisi sta znaci odlicno,po meni nije odlicno da predjes centar svako 15 minuta ...ali rezultatski jest odlicno oni su dimenzija vise...samo je problem sto je nama i ono Sabljino bilo odlicno pa sad smo se izgubili :ganja:
Ne znam sta ces ocekivati protiv onakve ekipe jbg. Nismo ni mi a ni oni Real pa da ih napadnemo.

delinjo
Kontakt:

ned jul 10, 2016 1:28 am

ž'21 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:zavisi sta znaci odlicno,po meni nije odlicno da predjes centar svako 15 minuta ...ali rezultatski jest odlicno oni su dimenzija vise...samo je problem sto je nama i ono Sabljino bilo odlicno pa sad smo se izgubili :ganja:
Ne znam sta ces ocekivati protiv onakve ekipe jbg. Nismo ni mi a ni oni Real pa da ih napadnemo.

ma dobro oni su druga dimenzija ali necu se sloziti sa vama koji ste napisali da su oni jedna od najboljih ekipa u tom tamo dijelu evrope,oni su daleko od toga,bar 10 ekipa ima koji su miljama iznas Spartaka....a druga stvar i taj Spartak je igrao pod rucnom kao i svaki protivnik koji igra prijateljske...da im je trebalo 5 komada ne sumnjam da bi oni zabili toliko...i naravno ono u cemu se slazem sa vama da se iz ove utakmice nista ne moze zakljuciti kao ni iz jedne prijateljske bilo kojeg tima...danas sam gledao kako je neki drugoligas ubijao Borusiju ....to su te prijateljske :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

ned jul 10, 2016 1:38 am

A zasto li se igraju prijateljske ako se iz njih nista ne moze vidjeti... :r
Naravno da se ne moze poslije ovog njihovog poraza reci da cemo ih mi razbiti, komentari tog tipa koje su napisali neki forumasi su bili saljivog karaktera, bar sam ja to tako razumio.

malta071
Kontakt:

ned jul 10, 2016 2:01 am

storm_raider je napisao/la:Ma nama ce Bekric biti najvce pojacanje, cast svima. Mnogo od Samira ocekujem ove sezone.
Ako nam Bekric bude najvece pojacanje, onda su oni koji su protiv ovakve transfer politike u pravu.

diego1921
Kontakt:

ned jul 10, 2016 2:06 am

Prijateljske utakmice nista ne znace , istina je da je sarajevo danas odigralo solidno u 1 poluvremenu, kasnije su pali.Pogledajte samo rezultate Spartaka u Sloveniji..Ljudi dobili Rudar Velenje 2-1, Istru 1-0 a ljudi ispali iz lige i ovaj arsenal su dobili 2-1 ! Znaci po rezultatu sa svakom ekipom su se " patili " Jedva cekam da ovo sve pocne , da vidimo na sta ce to liciti !!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.

Prijava