Slucajno zivim na ovoj opcini i stara mi je penzioner...isla je na ovakve izlete jos dok je Komsic bio nacelnik...
Postajete paranpicni fakat.
Sent from my Plavo Sokocalo
E jesu odabrali sve neke plagijate. Neki dan kvaziŽeljo, sutra kvaziArsenal a za dvije sedmice kvazidivovi.Plava Porodica je napisao/la: Sutra igramo sa kvazi Arsenalom
ne obaziri se na pljuvace....hvala na infu brateModel1964 je napisao/la:Evo, friško o Talijanu, jeb.o vas više Talijan da vas jeb.o![]()
Moram se voziti pola sata do prvog WI FIja
![]()
Bila je varijanta da ga posude u Rijeku jer imaju dobre odnose. Kek ga je dva puta gledao i rekao DA. Skoro je bilo završeno kada ga je pozvao Kostic. Odlucilo je to da ga je Kostic gurao i vjeravao u njega u Krki.
Info je od službenika NK Rijeka izvučen uz ribu i vino i star dva sata. Žena ce me se
![]()
odreci preko novina. Pripitog me voza do WI FIja da bi mogao,citiram *srati o Želji*
![]()
Takvi su najboljiPlava Porodica je napisao/la:Ma onaj Talijan je zvjerka građen, samo ima cigansku frizuru..a što je najgore Talijan je
Brese valjdairfo je napisao/la:A ciji je igrac talijan, od bolonje ili krke?
Mirso insajderuSigurno je da će nas napustiti i kapiten Memišević koji ima ponude tri kluba iz inostranstva i ostalo je još samo da se finalizira taj transfer, te Joco Stokić koji ima ponudu sa kojom bi riješio svoju egzistenciju i klub neće mu praviti probleme, ukoliko bude želio da ode – potvrdio je Petrović za Faktor.
gdje ti vidis da se prepucavam ,ja se nikada nisam prepucavao sa nekima se ne slazem nemamo ista misljenja ali se postujemo...ja ne ocekujem nista od Bekrica evo npr Storm ocekuje svasta i to je ok ...ja sam osuo paljbu buraz zbog prosle polusezone na Bekrica...ne treba meni Model da mi otvara oci ...i ja nikoga ne provociram i ne kontam zasto mislis da je zbog mene covjek otisa osa foruma,nismo imali ni jednu jedinu diskusiju ...LAPAZ je napisao/la:delinjo bzvze opet pokreces tu temu a ides krivim putem, ti si na osnovu modelovog misljenja (kojeg svi postuju sto je napisao) i ima pravo jer je gledao, da je bogDo jos neko gledao pa da vidimo zdravu diskusiju izmedju njih .Ti na osnovu toga osuo paljbu po Bekricu ....jel nam treba ovdje neka vrsta prepucavanja? Svaka cast FKZ1921, dugo je i izdrzao , jer dosta stvari zna i jako inteligentan covjek , ali dzaba kad uleti neko sa nekim nebulozama i isprovocira covjeka...
Eksplodirat ce Bekrija, govorim od majastorm_raider je napisao/la:Ma nama ce Bekric biti najvce pojacanje, cast svima. Mnogo od Samira ocekujem ove sezone.