Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

chile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 09, 2016 11:44 pm

Slucajno zivim na ovoj opcini i stara mi je penzioner...isla je na ovakve izlete jos dok je Komsic bio nacelnik...
Postajete paranpicni fakat.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

exbabilon
Kontakt:

sub jul 09, 2016 11:45 pm

Kad smo istrosili sve iole normalne teme poceli smo o Koldzi opet. Ni meni se ne svidja sto izletima kupuje glasace, sto su parkovi jedini projekti u opcini u kojoj zivim, ali ne moramo u svemu sto kaze kolega iznad traziti atak na Zelju, stadion i slicno. Mi smo teritorijalno na podrucju opcine Novo Sarajevo i trebamo gajiti sto je moguce bolje odnose sa opcinom, pa ko god da je na njenom celu.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jul 09, 2016 11:46 pm

Dobro, kako zelite. I ja bih stvarno volio da je takva situacija, ali nazalost poslije izbora ce biti svega. Ali, do tada, kako je krenulo, imat cemo novu istocnu tribinu, tako da :zeljeznicar1:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 09, 2016 11:56 pm

Je.bo smetljara,šta vam je.
Niko od nas sigurno neće glasati za njega,i to je gotova priča.
Apsolutno je nebitan faktor nama.
Sutra igramo sa kvazi Arsenalom :cigara:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

shzna
Kontakt:

sub jul 09, 2016 11:58 pm

Plava Porodica je napisao/la: Sutra igramo sa kvazi Arsenalom :cigara:
E jesu odabrali sve neke plagijate. Neki dan kvaziŽeljo, sutra kvaziArsenal a za dvije sedmice kvazidivovi.
1987

Model1964

sub jul 09, 2016 11:58 pm

Evo, friško o Talijanu, jeb.o vas više Talijan da vas jeb.o :) :) Moram se voziti pola sata do prvog WI FIja :)
Bila je varijanta da ga posude u Rijeku jer imaju dobre odnose. Kek ga je dva puta gledao i rekao DA. Skoro je bilo završeno kada ga je pozvao Kostic. Odlucilo je to da ga je Kostic gurao i vjeravao u njega u Krki.
Info je od službenika NK Rijeka izvučen uz ribu i vino i star dva sata :) . Žena ce me se :lol: :lol: odreci preko novina. Pripitog me voza do WI FIja da bi mogao,citiram *srati o Želji* :lol: :lol:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

delinjo
Kontakt:

sub jul 09, 2016 11:59 pm

Model1964 je napisao/la:Evo, friško o Talijanu, jeb.o vas više Talijan da vas jeb.o :) :) Moram se voziti pola sata do prvog WI FIja :)
Bila je varijanta da ga posude u Rijeku jer imaju dobre odnose. Kek ga je dva puta gledao i rekao DA. Skoro je bilo završeno kada ga je pozvao Kostic. Odlucilo je to da ga je Kostic gurao i vjeravao u njega u Krki.
Info je od službenika NK Rijeka izvučen uz ribu i vino i star dva sata :) . Žena ce me se :lol: :lol: odreci preko novina. Pripitog me voza do WI FIja da bi mogao,citiram *srati o Želji* :lol: :lol:
ne obaziri se na pljuvace....hvala na infu brate :palacgore:

samo pazi sta pises ovdje je bolji Osmankovic od svakog stopera ,pa da te ne napadnu :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

exbabilon
Kontakt:

ned jul 10, 2016 12:04 am

Jos bolje ako u Talijanu ima nekog slifa, onda ne ovisimo samo o tome hoce li Jahic biti spreman, hoce li biti motivisan, hoce li Aco opet biti onaj pravi, je li Kemi prerano i tako... samo nek je sirine, duga je sezona. Memisevic nam ne treba. Ako se ne moze dovesti top lijevo krilo za prvih 11, treba staviti tacku na ovaj prelazni rok, kao sto i jesmo po svemu sudeci.

Plava Porodica
Kontakt:

ned jul 10, 2016 12:09 am

Ma onaj Talijan je zvjerka građen, samo ima cigansku frizuru..a što je najgore Talijan je :cry:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jul 10, 2016 12:21 am

Plava Porodica je napisao/la:Ma onaj Talijan je zvjerka građen, samo ima cigansku frizuru..a što je najgore Talijan je :cry:
Takvi su najbolji :ganja:
Željezničar ante portas !

LAPAZ
Kontakt:

ned jul 10, 2016 12:24 am

delinjo bzvze opet pokreces tu temu a ides krivim putem, ti si na osnovu modelovog misljenja (kojeg svi postuju sto je napisao) i ima pravo jer je gledao, da je bogDo jos neko gledao pa da vidimo zdravu diskusiju izmedju njih .Ti na osnovu toga osuo paljbu po Bekricu ....jel nam treba ovdje neka vrsta prepucavanja? Svaka cast FKZ1921, dugo je i izdrzao , jer dosta stvari zna i jako inteligentan covjek , ali dzaba kad uleti neko sa nekim nebulozama i isprovocira covjeka...

irfo

ned jul 10, 2016 12:26 am

A ciji je igrac talijan, od bolonje ili krke?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jul 10, 2016 12:31 am

irfo je napisao/la:A ciji je igrac talijan, od bolonje ili krke?
Brese valjda

storm_raider
Kontakt:

ned jul 10, 2016 12:32 am

Ma nama ce Bekric biti najvce pojacanje, cast svima. Mnogo od Samira ocekujem ove sezone.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

ned jul 10, 2016 12:34 am

Sigurno je da će nas napustiti i kapiten Memišević koji ima ponude tri kluba iz inostranstva i ostalo je još samo da se finalizira taj transfer, te Joco Stokić koji ima ponudu sa kojom bi riješio svoju egzistenciju i klub neće mu praviti probleme, ukoliko bude želio da ode – potvrdio je Petrović za Faktor.
Mirso insajderu :cigara:

@LAPAZ, FKZ1921 niko nista lose nije rekao. Sto vise svi smatraju da je jedan od boljih forumasa. Svaki njegov post je bio na mjestu i svi su se slagali s njim. Medjutim, dodje jedan post i bude onih koji se ne slazu s njim i raspravlja se argumentovano (mislim na sebe, a nisam ni primjetio da mu je neko nesto drugacije rekao, mozda mi je promaklo ispravi me ako grijesim, ali prvenstveno pisem sto se mene tice). Da li je on trebao zbog toga reci Zbogom, ja mislim da nije jer nema potrebe za tim, cijenim ga i zao mi je ali eto, svako ima svoje i ja to postujem.

delinjo
Kontakt:

ned jul 10, 2016 12:38 am

LAPAZ je napisao/la:delinjo bzvze opet pokreces tu temu a ides krivim putem, ti si na osnovu modelovog misljenja (kojeg svi postuju sto je napisao) i ima pravo jer je gledao, da je bogDo jos neko gledao pa da vidimo zdravu diskusiju izmedju njih .Ti na osnovu toga osuo paljbu po Bekricu ....jel nam treba ovdje neka vrsta prepucavanja? Svaka cast FKZ1921, dugo je i izdrzao , jer dosta stvari zna i jako inteligentan covjek , ali dzaba kad uleti neko sa nekim nebulozama i isprovocira covjeka...
gdje ti vidis da se prepucavam ,ja se nikada nisam prepucavao sa nekima se ne slazem nemamo ista misljenja ali se postujemo...ja ne ocekujem nista od Bekrica evo npr Storm ocekuje svasta i to je ok ...ja sam osuo paljbu buraz zbog prosle polusezone na Bekrica...ne treba meni Model da mi otvara oci ...i ja nikoga ne provociram i ne kontam zasto mislis da je zbog mene covjek otisa osa foruma,nismo imali ni jednu jedinu diskusiju ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned jul 10, 2016 12:39 am

storm_raider je napisao/la:Ma nama ce Bekric biti najvce pojacanje, cast svima. Mnogo od Samira ocekujem ove sezone.
Eksplodirat ce Bekrija, govorim od maja :karanje:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=cYpYUDdPieQ[/video]

Ne mozes, a da ne zamislis zavrsenu Grbavicu, sa uradjenim muzejom kluba po uzoru na ovo npr. Suze na oci same idu, vjerujte mi.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LAPAZ
Kontakt:

ned jul 10, 2016 12:46 am

Dragi Leone, ja cu ti sad reci dosta ljudi prati ovaj forum a usput i prate treninge i nekad npr na nekim pripremama slucajno prodju pa pogledaju i neki pripremni trening, ali nece da pisu..ev npr ja, svratim pogledam i iznesem misljenje...niti koga guram od igraca , niti ista , nek igraju najbolji, jer zeljo je ispred svega...ali kako cu ja napisat svoje vidjenje utakmice kad ce neko doci i meni reci sta ja znam , a npr rekao svidja mi se lupam Osmankovic...i dodju utakmice on se ne moze sastati sa loptom i mene za nekoliko dana citira , sta ti znas ovo ono, valjao ti Osmankovic..zato mi je bolje i da ne pisem jer ne zelim da se upustam u prepucavanja, jer ja nisam ni profesionalni trener niti ista...ja i dosta ljudi koji su na ovom forumu zbog toga zadrze misljenje za sebe , nece da iznesu sve. Bila je tema Bekric, sutra ce neko drugi , ali neozbiljno je napadati covjeka nisu ni utakmicu pogledali pod novim trenerom. Ko god nije dobar ima brate klupa....licemjerno je po meni govorit podrska Kosticu ovo ono a kritikujes Bekrica koji je odigrao citavu utakmicu ....pa nije Bekrija sam sebe drzao citavu utakmicu...ako ne valja valjda ce ga izbaciti u uvest zamjenu. Da me ne shvatite pogresno , nemam nikakve kontakte sa Bekrijom, svejedno mi je da li igra ili ne , bitan mi je Zeljo...ko je spreman nek igra i abd da ispune cilj koji je pred njih postavljen.

Jaozinho22

ned jul 10, 2016 12:47 am

Joj @Modela brata :rofl: :klanjase2:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jul 10, 2016 12:51 am

Zasto bi neko otisao sa foruma ako se necije misljenje razlikuje od tvog? Ne mogu da shvatim.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava