Tramale, tramaliiii Zaha nam dolaziiiiAjzea je napisao/la:Bagrcaviii imaš li leponexaa, ne mogu zaspat..
Kakav ba Zivković, njega je nemoguće dovesti i neukusno ga je i u zajebanciji povezivati sa nama. Daj Tomića, neka crknu dušmani, mi smo najjači
a bjezi tamo taman se malo smirim da zaspem i onda ovakve najaveKrajPrice je napisao/la:Lagano ljudi, i ovo sto imamo treba uigrati.
Mi cemo tek explodirati slijedece sezone ili u europi.
Hajdeeee grobaru!!!!!
Strašno majke mi, da me neko prije dva mjeseca u tri ujutro pitao koga želim, rekao bih mu da želim Stevanovića i Zahirovića.Ajzea je napisao/la:Ovi iz uprave nam ko da su se sa Virtualom konsultovali oko pojačanja.
stetaa sto nam on nije doso strasan subiccccc , al neka nama bace jos tomica il andriju na posudbu hahahhaaVirtu4L je napisao/la:Strašno majke mi, da me neko prije dva mjeseca u tri ujutro pitao koga želim, rekao bih mu da želim Stevanovića i Zahirovića.Ajzea je napisao/la:Ovi iz uprave nam ko da su se sa Virtualom konsultovali oko pojačanja.
Samo mi je žao što nismo doveli Subića, siguran sam da bi ga ova uprava mogla dovesti, ali ko je znao da će se desiti ovo ludilo, jbg. Partizan je Subića platio 70 hiljada eura i 15% od narednog transfera, što je mnogo manje od cifre koju su spominjali pitari. Kad sam na kraju pročitao da je to bila najbolja ponuda koju je Borac dobio za njega, baš mi je bilo krivo...
Za sat vremena na zvaničnoj: Aleksandar Subić novi igrač FK Zeljezničar !Virtu4L je napisao/la:Strašno majke mi, da me neko prije dva mjeseca u tri ujutro pitao koga želim, rekao bih mu da želim Stevanovića i Zahirovića.Ajzea je napisao/la:Ovi iz uprave nam ko da su se sa Virtualom konsultovali oko pojačanja.
Samo mi je žao što nismo doveli Subića, siguran sam da bi ga ova uprava mogla dovesti, ali ko je znao da će se desiti ovo ludilo, jbg. Partizan je Subića platio 70 hiljada eura i 15% od narednog transfera, što je mnogo manje od cifre koju su spominjali pitari. Kad sam na kraju pročitao da je to bila najbolja ponuda koju je Borac dobio za njega, baš mi je bilo krivo...
u 11cikazubo je napisao/la:U koliko je trening sutra ?
11cikazubo je napisao/la:U koliko je trening sutra ?
Ajzea je napisao/la:Za sat vremena na zvaničnoj: Aleksandar Subić novi igrač FK Zeljezničar !
.. a dole malim slovima ispisano "evo ti i on, i goni se više u k.urac"
spavalll iko staa je ovoooooLARSSON je napisao/la:Grudva je krenula
joj brata ko na jajimamirsadmekic je napisao/la:spavalll iko staa je ovoooooLARSSON je napisao/la:Grudva je krenula
vala ne spavam cekam treningmirsadmekic je napisao/la:spavalll iko staa je ovoooooLARSSON je napisao/la:Grudva je krenula