Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 20, 2016 1:48 am

A u pm, napio sam se dzaba, sad se moram ic napit sa razlogom
Željezničar ante portas !

Grbavica
Kontakt:

sub feb 20, 2016 1:49 am

Ajzea je napisao/la:Bagrcaviii imaš li leponexaa, ne mogu zaspat..
Kakav ba Zivković, njega je nemoguće dovesti i neukusno ga je i u zajebanciji povezivati sa nama. Daj Tomića, neka crknu dušmani, mi smo najjači :rofl1:
Tramale, tramaliiii Zaha nam dolaziiii :ganja:
phpBB [video]
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Okolele
Kontakt:

sub feb 20, 2016 1:50 am

Auuu dugog mlaza po sirotinji.. :ganja:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

chile
Kontakt:

sub feb 20, 2016 1:54 am

Ovo mi se bas svidja bez pompe naprdjivanja se igraci dovedu. S neba pa u rebra jos se lafo drugima nude i oni se kao razmisljaju i cekaju potpis, a momcina se slika s nasim dresom parafirao uveliko :)

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

irfo

sub feb 20, 2016 1:58 am

KrajPrice je napisao/la:Lagano ljudi, i ovo sto imamo treba uigrati.
Mi cemo tek explodirati slijedece sezone ili u europi.
Hajdeeee grobaru!!!!!
a bjezi tamo taman se malo smirim da zaspem i onda ovakve najave :rofl1:
SVI NA GRBAVICU :zeljeznicar1:

Virtu4L

sub feb 20, 2016 1:59 am

Ajzea je napisao/la:Ovi iz uprave nam ko da su se sa Virtualom konsultovali oko pojačanja.
Strašno majke mi, da me neko prije dva mjeseca u tri ujutro pitao koga želim, rekao bih mu da želim Stevanovića i Zahirovića.

Samo mi je žao što nismo doveli Subića, siguran sam da bi ga ova uprava mogla dovesti, ali ko je znao da će se desiti ovo ludilo, jbg. Partizan je Subića platio 70 hiljada eura i 15% od narednog transfera, što je mnogo manje od cifre koju su spominjali pitari. Kad sam na kraju pročitao da je to bila najbolja ponuda koju je Borac dobio za njega, baš mi je bilo krivo...
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

cikazubo
Kontakt:

sub feb 20, 2016 2:00 am

U koliko je trening sutra ?

Whisperer

sub feb 20, 2016 2:01 am

Virtu4L je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Ovi iz uprave nam ko da su se sa Virtualom konsultovali oko pojačanja.
Strašno majke mi, da me neko prije dva mjeseca u tri ujutro pitao koga želim, rekao bih mu da želim Stevanovića i Zahirovića.

Samo mi je žao što nismo doveli Subića, siguran sam da bi ga ova uprava mogla dovesti, ali ko je znao da će se desiti ovo ludilo, jbg. Partizan je Subića platio 70 hiljada eura i 15% od narednog transfera, što je mnogo manje od cifre koju su spominjali pitari. Kad sam na kraju pročitao da je to bila najbolja ponuda koju je Borac dobio za njega, baš mi je bilo krivo...
stetaa sto nam on nije doso strasan subiccccc , al neka nama bace jos tomica il andriju na posudbu hahahhaa :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

sub feb 20, 2016 2:02 am

Virtu4L je napisao/la:

Za sat vremena na zvaničnoj: Aleksandar Subić novi igrač FK Zeljezničar !
.. a dole malim slovima ispisano "evo ti i on, i goni se više u k.urac"

Whisperer

sub feb 20, 2016 2:02 am

cikazubo je napisao/la:U koliko je trening sutra ?
u 11
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

rodrigo87
Kontakt:

sub feb 20, 2016 2:03 am

cikazubo je napisao/la:U koliko je trening sutra ?
11

staaarinavijac
Kontakt:

sub feb 20, 2016 2:12 am

Stvarno pomalo nerealno izgleda ono što zadnjih mjesec dana uprava radi ... iako je akcenta bio na dovođenju pojačanja , meni je najdojmljiviji potez bio nabavka LED-a ...ja ne mogu drugačije na to gledati nego kao kucanje na vrata Evrope ... stvarno izgleda malo kao san ... upravi svaka čast ...
s druge strane , smatram da je dovedeno dovoljno solidnih igrača da se ili uzme Kup ili izbori Evropa kroz ligu , ali zato pritisak na Mulalića polako postaje sve jači i jači ... naravno da izostanak iz evropskih utakmica ne bi bio kraj svijeta , ali jednostavno Mulalić treba , da ne kažem mora , izboriti Evropu , više zbog same atmosfere u i oko kluba, aonda , naravno i zbog finansijskog benefita ...
Nek im je svima sretno !

Virtu4L

sub feb 20, 2016 2:13 am

Ajzea je napisao/la:Za sat vremena na zvaničnoj: Aleksandar Subić novi igrač FK Zeljezničar !
.. a dole malim slovima ispisano "evo ti i on, i goni se više u k.urac"
:rofl1: :rofl1:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Okolele
Kontakt:

sub feb 20, 2016 2:17 am

Valja preziviti do utakmice sto od iscekivanja iste sto od BUUM vijesti.. :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSONN
Kontakt:

sub feb 20, 2016 2:19 am

Grudva je krenula

Whisperer

sub feb 20, 2016 2:23 am

LARSSON je napisao/la:Grudva je krenula
spavalll iko staa je ovooooo

LARSSONN
Kontakt:

sub feb 20, 2016 2:25 am

mirsadmekic je napisao/la:
joj brata ko na jajima :D

tm8782
Kontakt:

mirsadmekic je napisao/la:
vala ne spavam cekam trening :)
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

MrRiccoli
Kontakt:

Niko nije lud da spava ja evo gledam utakmicu protiv Sirokog da vidite kako to samo izgleda sa stevanovicem, zahirovicem, lendricem, bekricem i ostalim.

Sent from my C5303 using Tapatalk

MrRiccoli
Kontakt:

sub feb 20, 2016 2:29 am

Hajde pisite kome sta fali i ko ce sta kupiti u fan shopu

Sent from my C5303 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava