Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

shzna
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 09, 2016 1:21 pm

Čime Slovenci špricaju igrače, pogledajte im nogu, jučer Bevab, danas Stevo...
1987

Vrag

sub jul 09, 2016 1:41 pm

cikazubo je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Nemojte dolaziti sada sa pričom, placenici, taldzije, menadžeri... Nemojte biti retardirani i glupi. Pogotovi vi insajderi prodali se za informacije pa sada morate klimati glavom ko onaj cuko u autu. Zbog informacije na svaku kritiku gledate kao atak na upravu. Nidje veze. Ako zelis dobro klubu iznesi svoj stav. Nemoj biti bezkicmenjak.
Niti neko pljuje po upravi niti je tjera ko. Trenutno u klubu svi imaju podrsku, ali necu da govorim da je mlijeko crno kada nije.
Skrece se paznja na ono sto se smatra da nije uredu, da je lose. Svako ima pravo da kaze svoje.
I uprava je uvidjela svoje greske, priznala ih ali opet ponavlja. Na isti nacin se dovode igraci. Jednom vec nije urodilo plodom.

Naucite prihvatiti kritiku i tudja misljenja. Jer do sada ni jedna nije bila zlobne namjere.
Nije problem dati kritiku, ja prvi sam burno reagovao na situaciju oko Dade, ali potkrijepim bar nekim prihvatljivim argumentima. Dok ovdje vecina ukljucujuci i tebe (danas prica oko nekih igraca) kritikuje bez neke konkretne osnove, evo i sad kazes da se nije promijenila transfer politika, a ja opet mislim da jeste i zato imam razloge koje navedem, u ovom slucaju mislim da imamo kostur od 6 do 7 top igraca sto zimus nismo imali, onda umjesto Livaje, Mladenovica, Bogicevica, Stanica i slicnih, dovodimo znatno bolje igrace, dalje sto je po meni najbitnije digli smo ruke od domacih trenera i okrenuli se zapadanoj skoli, nema emocija ili mozes ili ne mozes, drzi se mnogo do fizicke spreme, mijenja se formacija itd itd.. Po meni to nikako nije ista situacija kao proslo ljeto sa Odom i prosle polusezone sa Edisom, radi se dosta profesionalnije i ocito se uci iz vlastitih grešaka.
Konkretne osnove ? Zar moze konrketnija osnova njegov "cv" ? Koji nikako ne igra ili u 10 utakmica skupi 10 minuta ? Izuzetci se mogu praviti. Puno tek dovedenih igraca smo se riješili znaci da nesto nije uredu. Dovedi ga na probu, pogledaj ga svojim ocima ako 100% nisi siguran da ce biti pojacanje. Motivacija, sprema, forma, zdravlje...
Protiv Kostica nemam nista covjek se rijesio Sadikovica ima kredita za 2 sezone. Njega nisam ni spominjao.
Ko sto Amar kaze malo se vjeruje nasim, a previse stranim.

Ubrzo cemo vidjeti...

ChWilla
Kontakt:

sub jul 09, 2016 1:56 pm

opet kad vidiš, u situaciji bez povreda i suspenzija bi trebalo startati bar 6 ili 7 igrača koji su i prije bili tu: kjosevski, kosorić, m. stevanović, blagojević, lendrić, memija, s. stevanović, bekrić - od njih 8 bar 6. nije to uopšte nešto što se ne može ukomponovati samo po sebi.

ono što će presuditi i kostiću i nama je ima li stvarno plan i koncept, je li dobar i hoće li ga uspjeti "prodati" igračima...njemu su svakako svi novi i stranci.
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

sub jul 09, 2016 2:08 pm

2016/2017
Došli

1. Javi Hervas Brisbane Roar
2. Dimitrios Toskas PAS Lamia
3. Stevo Nikolić Zrinjski Mostar
4. Milivoje Lazić Radnik Bijeljina
5. Uglješa Radinović Borac BL
6. Denis Pozder FC Den Bosch
7. Sanel Jahić APO Levadiakos
8. Dino Bevab NK Zagreb
9. Senad Husić
10. Adnan Šećerović Radnik Bjeljina
11. Boccaccini?

Otišli

1. Emir Hodžurda
2. Tiago Faria
3. Srđan Stanić
4. Mirko Kramarić
5. Enis Sadiković
6. Dejan Đermanović
7. Nedo Turković
8. Mailson
9. Muris Midžić
10. Adnan Alihodžić
11. Benjamin Šehić
12. Amer Hiroš
13. Adnan Zahirović
14. Jadranko Bogičević
15. Damir Sadiković

Da li smo pogriješili saznat ćemo nakon 32 odigrana kola. Ukoliko na kraju prvenstva budemo plasirani iznad PETOG MJESTA, znači da smo ostvarili određeni pozitivan rezultatski pomak. Na taj način, po meni, se treba gledati i na sve drugo vezano za Klub - infrastruktura, dugovi, finansijska ne/stabilnost, OP...

O novopridošlim igračima možemo suditi po završetku sezone, a isto važi i za stručni štab, kao i za ljede koji su zaduženi za transfer politiku.

Svi bi mi voljeli da se oformi igrački kadar koji će biti dominantan na našim prostorima, a sada me raduje činjenica da skoro svi igrači imaju potpisane ugovore do ljeta 2018. godine i duže, osim Bosketa koji ima ugovor do narednog ljeta.

Klub, i njegov rad i rezultati, se gledaju u cjelini. Normalno je da će u određenim segmentima, od njih 15 (lupam), negdje rezulatati biti bolji, a negdje slabiji. Osnov je transparentnost.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u sub jul 09, 2016 2:14 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Dr. Adzem
Kontakt:

sub jul 09, 2016 2:11 pm

avlami97 je napisao/la:2016/2017
Došli

1. Javi Hervas Brisbane Roar
2. Dimitrios Toskas PAS Lamia
3. Stevo Nikolić Zrinjski Mostar
4. Milivoje Lazić Radnik Bijeljina
5. Uglješa Radinović Borac BL
6. Denis Pozder FC Den Bosch
7. Sanel Jahić APO Levadiakos
8. Dino Bevab NK Zagreb
9. Senad Husić

Otišli

1. Emir Hodžurda
2. Tiago Faria
3. Srđan Stanić
4. Mirko Kramarić
5. Enis Sadiković
6. Dejan Đermanović
7. Nedo Turković
8. Mailson
9. Muris Midžić
10. Adnan Alihodžić
11. Benjamin Šehić
12. Amer Hiroš
13. Adnan Zahirović
14. Jadranko Bogičević
15. Damir Sadiković

Da li smo pogriješili saznat ćemo nakon 32 odigrana kola. Ukoliko na kraju prvenstva budemo plasirani iznad PETOG MJESTA, znači da smo ostvarili određeni pozitivan rezultatski pomak. Na taj način, po meni, se treba gledati i na sve drugo vezano za Klub - infrastruktura, dugovi, finansijska ne/stabilnost, OP...

O novopridošlim igračima možemo suditi po završetku sezone, a isto važi i za stručni štab, kao i za ljede koji su zaduženi za transfer politiku.

Svi bi mi voljeli da se oformi igrački kadar koji će biti dominantan na našim prostorima, a sada me raduje činjenica da skoro svi igrači imaju potpisane ugovore do ljeta 2018. godine i duže, osim Bosketa koji ima ugovor do narednog ljeta.

Klub, i njegov rad i rezultati, se gledaju u cjelini. Normalno je da će u određenim segmentima, od njih 15 (lupam), negdje rezulatati biti bolji, a negdje slabiji. Osnov je transparentnost.
Zaboravio si Secerovica i talijana.
Cuva Bog Zelju svog!

avlami97
Kontakt:

sub jul 09, 2016 2:15 pm

Prekopirah sa drugog foruma, bez provjere. Hvala @kostić, dodao sam ih.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Izlija
Moderator
Kontakt:

sub jul 09, 2016 2:31 pm

Skini sa tog spiska Dadu i Bogija, oni su još naši igrači. Jučer gledam na pomoćnom treniraju Stanić, Dado, Jadranko i još jedan ali nisam skontao ko je i dok su radili futing Stana lagano trči skoro bez ikakvog napora dok Dado i Jadranko umiru pokušavajući da drže tempo.
イビチャ・オシム

Okolele
Kontakt:

sub jul 09, 2016 2:36 pm

Izlija je napisao/la:Skini sa tog spiska Dadu i Bogija, oni su još naši igrači. Jučer gledam na pomoćnom treniraju Stanić, Dado, Jadranko i još jedan ali nisam skontao ko je i dok su radili futing Stana lagano trči skoro bez ikakvog napora dok Dado i Jadranko umiru pokušavajući da drže tempo.
U prevodu,znaci Stana bi da ostane a ovu dvojicu zaboli neka stvarka..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ISB87
Kontakt:

sub jul 09, 2016 2:39 pm

Samo se nadam da ce Miroslav produziti do 2018, nagraditi ga i sigurno da po prvi put mozemo uzeti dobre pare od "starijeg" igraca.A i on ce biti zadovoljniji i pruzat ce jos vise, a uz to nece biti opterecen prelaskom u drugi klub.

Ajde Kosticu obraduj nas, da kroz par godina budes "prijetnja" velikom Amaru Osimu. :titula: :titula: :titula: :titula:
MIRZA RASCIC

Dr. Adzem
Kontakt:

sub jul 09, 2016 2:49 pm

E cuj Kostica brata nesmiju nam sutnut loptu na gol :pljesak: :pljesak: :pljesak:
Cuva Bog Zelju svog!

Brkoo
Kontakt:

sub jul 09, 2016 3:28 pm

Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 09, 2016 3:40 pm

Pa u 4-4-2 formaciji veliki naglasak je na defanzivi i nije cudno sto je Kostic kao prioritet u ovoj utakmici stavio onemogucavanje protivnika da suta prema nasem golu.. Vidjecemo na sta ce liciti igra u toj formaciji.. Lester uze titulu a i Portugal dodje do finala preferirajucu defanzivu u 4-4-2 formaciji.. Jes da je to formacija koju vise preferiraju autsajderi ali mozda kod nas bude neka druga fora jer siguran sam da mi necemo igrati defanzivno..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub jul 09, 2016 3:44 pm

Maloprije bio u fan shopu samo crni dresovi imaju u ponudi, kazu tokom sljedece sedmice se ocekuju da dodju bijeli i plavi i to sve velicine.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ChWilla
Kontakt:

sub jul 09, 2016 3:49 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Pa u 4-4-2 formaciji veliki naglasak je na defanzivi i nije cudno sto je Kostic kao prioritet u ovoj utakmici stavio onemogucavanje protivnika da suta prema nasem golu.. Vidjecemo na sta ce liciti igra u toj formaciji.. Lester uze titulu a i Portugal dodje do finala preferirajucu defanzivu u 4-4-2 formaciji.. Jes da je to formacija koju vise preferiraju autsajderi ali mozda kod nas bude neka druga fora jer siguran sam da mi necemo igrati defanzivno..
na šta god ličilo, nadam se i da se nećemo k'o zadnjih sezona držati jednog k'o p'jani plota i da ćemo imati različite varijante npr. za bunker kod kuće i za teža gostovanja...to može i u nominalno istoj formaciji, ali je neophodno.
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 09, 2016 4:06 pm

ChWilla je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Pa u 4-4-2 formaciji veliki naglasak je na defanzivi i nije cudno sto je Kostic kao prioritet u ovoj utakmici stavio onemogucavanje protivnika da suta prema nasem golu.. Vidjecemo na sta ce liciti igra u toj formaciji.. Lester uze titulu a i Portugal dodje do finala preferirajucu defanzivu u 4-4-2 formaciji.. Jes da je to formacija koju vise preferiraju autsajderi ali mozda kod nas bude neka druga fora jer siguran sam da mi necemo igrati defanzivno..
na šta god ličilo, nadam se i da se nećemo k'o zadnjih sezona držati jednog k'o p'jani plota i da ćemo imati različite varijante npr. za bunker kod kuće i za teža gostovanja...to može i u nominalno istoj formaciji, ali je neophodno.
Vidjecemo.. Samo nama su u prosloj sezoni jace ekipe i kod kuce i na strani pravile probleme u sredini a igrali smo sa tri vezna.. Kako ce biti sad sa dva ja ne mogu da predvidim.. Ono sto mi ulijeva pozitivu je Lendric koji se sa svojom trkom ubio za 4-4-2 jer on ce morati da pokriva dosta prostora sto je i radio u prosloj sezoni..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 09, 2016 4:08 pm

Ne bih bas rekao da je autsajderska formacija 4-4-2. Mnogo ofanzivnija od 4-5-1, sto je Kostic i na pocetku rekao da moramo dati vise golova nego prosle sezone. Medjutim, ova formacija je riskantna po odbranu ako se ne igra dobro, vjerovatno je Kostic zbog toga i preferirao defanzivu u ovoj utakmici. Nova formacija za nas, mora proci vremena da se to uigra, vjerujem da hocemo pa na kraju kao Lester uzeti titulu ili At. Madrid koji je eksplodirao s tom formacijom.
Gledam neki dan novi igrac At. povratio na treningu, isto kao i Grizman msm kad je tek dosao, treba toj formaciji i dobra fizicka sprema. Valjda cemo je imati sa Seferovicem i Kosticem.

@Hadzija, i prosle god. smo igrali sa 2 u vezi jer se Tuce skrivao od lopte i bio bukvalno 2. napadac. :cigara:

Jaozinho22

sub jul 09, 2016 4:12 pm

Arda je zbog tog pobjegao iz AM-a...kaže previše trčanja kod Simeonea :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Dzezvar
Kontakt:

sub jul 09, 2016 4:22 pm

avlami97 je napisao/la:Prekopirah sa drugog foruma, bez provjere. Hvala @kostić, dodao sam ih.
Nisi trebao kopirati jer ove iste podatke imas ovdje samo desetak stranica unazad.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

LARSSON
Kontakt:

sub jul 09, 2016 4:27 pm

Trening i rezime meča protiv Istre. Nadam se da će biti i protiv nas, ako Kostić bude računao na ove sa njihove TV :ganja:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=EyDvUmz9A-E[/video]
[video]https://www.youtube.com/watch?v=6YinbekqU9A[/video]

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 09, 2016 4:39 pm

[video]https://www.youtube.com/watch?v=a2d2mo5rTz4[/video]
Ovdje ce Sarajevo biti u 5, pa ako koga zanima da malo skautira naseg protivnika, Bujrum. :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.

Prijava