Ma brate to su zelje svih nas i memis i stila, al et izgleda sazno sam i danas da je zavrsen za nas prelazniLeon_Professional je napisao/la:Memis pozuri, cekamo te Plava Porodica i ja, 3-5-2 i odmah me zamotajtePlava Porodica je napisao/la:Ajde Meminjo živ bio da mi oživi 3-5-2
Pa Mirso, zasto brate...Kazanova je napisao/la: Ma brate to su zelje svih nas i memis i stila, al et izgleda sazno sam i danas da je zavrsen za nas prelazni
Mirso brate, rekose nam zavrsen prelazniKazanova je napisao/la:Ma brate to su zelje svih nas i memis i stila, al et izgleda sazno sam i danas da je zavrsen za nas prelazniLeon_Professional je napisao/la:Memis pozuri, cekamo te Plava Porodica i ja, 3-5-2 i odmah me zamotajtePlava Porodica je napisao/la:Ajde Meminjo živ bio da mi oživi 3-5-2
Nadati se brate , da nas uprava za kraj prelaznog iznenadi necimirfo je napisao/la:Mirso brate, rekose nam zavrsen prelazniKazanova je napisao/la:Ma brate to su zelje svih nas i memis i stila, al et izgleda sazno sam i danas da je zavrsen za nas prelazniLeon_Professional je napisao/la:
Memis pozuri, cekamo te Plava Porodica i ja, 3-5-2 i odmah me zamotajte, al mi u ponedjeljak idemo na aparate
Ja sam malo realniji od tebe.Tri razlikemalta071 je napisao/la:Ne znam kako vi razmisljate, al ja sam ubjedjen da ce biti makar dva razlike za nas.
![]()
![]()
Neka bude i 1:0 neka ga zabije i aco samo da ih uzmemomalta071 je napisao/la:Ne znam kako vi razmisljate, al ja sam ubjedjen da ce biti makar dva razlike za nas.
![]()
![]()
raspisan je konkurs za ponude,podloga je spremna(uklonjena stara tribina).Do kraja mjeseca bi trebalo krenutiFunk je napisao/la:Kad krece gradnja Istocne tribine?
Oko 20og.Funk je napisao/la:Kad krece gradnja Istocne tribine?
Cemu sad ta prica, imas podatak koliko je potroseno na kazne prosle polusezone, nikad manje, a i klub ima sluha za te velike utakmice sto se tice tribine, tako da nema potrebe za takvim komentarom.Valter je napisao/la:Mene recimo interesuje je li predvidjena kakva bakljada protiv komsija, da u prvoj utakmici Zelji izbijemo ove pare koje su uplacene za desetogodisnju rezervaciju stolica na istoku.
ma prizivam babukino punoljetsvo sto se tice GS titula ali nikako da procepiElegant je napisao/la:Sta ti znaci taj broj 18 na avataru jesi to nedavno postao punoljetan ?
Sto je @Elegantu generalni sponzor, to su @Valteru bakljecikazubo je napisao/la:Cemu sad ta prica, imas podatak koliko je potroseno na kazne prosle polusezone, nikad manje, a i klub ima sluha za te velike utakmice sto se tice tribine, tako da nema potrebe za takvim komentarom.Valter je napisao/la:Mene recimo interesuje je li predvidjena kakva bakljada protiv komsija, da u prvoj utakmici Zelji izbijemo ove pare koje su uplacene za desetogodisnju rezervaciju stolica na istoku.