Memis pozuri, cekamo te Plava Porodica i ja, 3-5-2 i odmah me zamotajtePlava Porodica je napisao/la:Ajde Meminjo živ bio da mi oživi 3-5-2

Memis pozuri, cekamo te Plava Porodica i ja, 3-5-2 i odmah me zamotajtePlava Porodica je napisao/la:Ajde Meminjo živ bio da mi oživi 3-5-2
Bonuci, Barzalji, CijeliniLeon_Professional je napisao/la:Memis pozuri, cekamo te Plava Porodica i ja, 3-5-2 i odmah me zamotajtePlava Porodica je napisao/la:Ajde Meminjo živ bio da mi oživi 3-5-2
On i jos jedan to bi bio bumm strasanPlava Porodica je napisao/la:Ajde Meminjo živ bio da mi oživi 3-5-2
Nadam se ljevaku?Kazanova je napisao/la:On i jos jedan to bi bio bumm strasanPlava Porodica je napisao/la:Ajde Meminjo živ bio da mi oživi 3-5-2
@Leone meni su tablete pri ruci i flaša šljive.fanaticZeljin je napisao/la:Bonuci, Barzalji, CijeliniLeon_Professional je napisao/la:Memis pozuri, cekamo te Plava Porodica i ja, 3-5-2 i odmah me zamotajtePlava Porodica je napisao/la:Ajde Meminjo živ bio da mi oživi 3-5-2
Recimo prava 10 kreator kakav nam treba u ovoj ekipi za klasu od bekrica boljiDr. Kostic je napisao/la:Nadam se ljevaku?Kazanova je napisao/la:On i jos jedan to bi bio bumm strasanPlava Porodica je napisao/la:Ajde Meminjo živ bio da mi oživi 3-5-2
Opet može 3-5-2.Leon_Professional je napisao/la:Ma Memis je realniji, Semiru se ne nadam. Ako Memis dodje, ode Jaha na zadnjeg veznog sigurno. Mada puno stopera bi imali, ali ako jedan se povrijedi, jedan dobije crveni, jedan 3 zuta i onda nemamo stopera
Ma u napad gurnuti Pozdera, Lendru i Nikolića. Odbrana nek šalje lopte na Pozdera a on nek im spušta, ova dvojica će nešto već skontatiLeon_Professional je napisao/la:![]()
![]()
Bitno je da ga ne primimo
Kemo---Memišević---Kosorić---BokačiniHurmasica je napisao/la:Ma u napad gurnuti Pozdera, Lendru i Nikolića. Odbrana nek šalje lopte na Pozdera a on nek im spušta, ova dvojica će nešto već skontatiLeon_Professional je napisao/la:![]()
![]()
Bitno je da ga ne primimo