Hvala brate. A sigurno su dovedeni bolji igraci od ovih sto su otisli. Imamo jacu ekipu od prosle sezone. A svi znamo koliko je ta ekipa nanizala pobjeda u 12 utakmica. I zasto nebih najavljivali duplu. Sigurno smo najveci favoriti.avlami97 je napisao/la:1. Emir Hodžurda - RezervaDr. Kostic je napisao/la:Kako brate bez ijedne odgledane utakmice. Pa koji nam je bitan igrac iz prve postave otisao?Grbavica je napisao/la:Bez ijedne odgledane utakmice tvrditi da cemo nekome ogaditi fudbal i najavljivati neka ubijanja i prekucavanja nije bas pametno. Da igramo protiv Krupe ne bi mogli tako govoriti a ne u vezi derbija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
2. Tiago Faria - Rezerva
3. Srđan Stanić - Prvka ekipa
4. Mirko Kramarić - rezerva
5. Enis Sadiković - rezerva
6. Dejan Đermanović - rezerva
7. Nedo Turković - rezerva
8. Mailson - rezerva
9. Muris Midžić - rezerva
10. Adnan Alihodžić - rezerva
11. Benjamin Šehić - rezerva
12. Amer Hiroš - rezerva
13. Adnan Zahirović - prva ekipa
14. Jadranko Bogičević - prva ekipa
15. Damir Sadiković - rezerva
Evo svi plačemo, što i dalje nisu na platnom spisku.Jedino su Zaha i Bogi bili standardni, a kako su odigrali neka procjene forumaši.
To bi nam jovan mogao rećiOmar500 je napisao/la:Ne treba uopste podcjenjivati Sarajevo, fina je to ekipa, a i derbi, nikad ne mozes nista garantovati. Ali ljudi, kojim slucajem kad bi pobijedili, koji bi im samo nabili kompleks, treca pobjeda zaredom protiv kona, ne znam da se to ikad desilo ?![]()
Ja cu svoje misljenje o ekipi dati nakon prvih 6-7 kola, i to najmanje. Sve prije bi bilo neozbiljno.
Velika prednost za nas u tih prvih sest kola je sto samo jednom idemo izvan Sarajeva, i to do Tuzle. Mislim da nam to moze puno pomoci i da nam ide na ruku. Bio bih zadovoljan s nerijesenim ishodom protiv Sarajeva i Slobode.
Dobro si, sezonu ranije oni nas dobiše posljednji derbi i onda dva u toj sezoni. E za nas ne znam da li smo ikada tri pobjede uvezaliChWilla je napisao/la:bilo je kad su oni bili šampioni 2007.
Alipasino je napisao/la:SA istoka vjetar puse Manijaci horde ruse SA Zapada vjetar piri Manijake nemoze Niko da smiri SA juga vjetar zavija Manijak za Zelju navija SA sjevera vjetra nema ufatila me pred derbi trema.
''Domzale nije sala igra dobro sada utrpase slanim 6 komada.Ni Zeljo nije bolji on prijateljske voli.Celik je jak ko beton propasce ko zeton a za pitare nema zime sve ce plate da prime.Zrinjski i Siroki sute garant nesto mute.Liga ce bit jaka svi ce se borit za prvaka.''AsharaK je napisao/la:Alipasino je napisao/la:SA istoka vjetar puse Manijaci horde ruse SA Zapada vjetar piri Manijake nemoze Niko da smiri SA juga vjetar zavija Manijak za Zelju navija SA sjevera vjetra nema ufatila me pred derbi trema.
![]()
![]()
Cisto sumnjam, zbog ugovora, jedino ako nasi nesto ne izmajmunisu sa njihovom upravom. Ali bio bi pojacanje. Raja ga popljuva za nastup protiv Beroe, a vidjelo se koliko momak ima znanja i kako zna iznijeti i spasiti loptu. Imao je tri poprilicno velike greske - ne zbog neznanja, nego zato sto ga je ponijela utakmica, on je kapiten, vodja ekipe, u odredjenim momentima se precijenio ili nije dobro prosudio. Ne smije se to zaboraviti. Ako dodje super, ako ne, nema veze, osigurani smo na stoperskim pozicijama. Mi smo u fazi trenutno gdje smo popunjeni na svim pozicijama, ali transfer period traje jos uvijek, tako da ako nesto super naleti, kao sto je Memis, vjerovatno ce takav igrac i doci. Da ne bude nikakve zabune.krajisnik87 je napisao/la: