Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 08, 2016 6:57 pm

Bez potrebe se raspravljate a ni utakmice zvanicne nismo odigrali..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hadzijalagic
Kontakt:

pet jul 08, 2016 6:57 pm

Koja to Zeljina uprava nije bila pod pritiskom.. Manite se suplje i neke demagogije.. Pritisak je sasvim normalna pojava u svim jakim kolektivima pa tako i u nasem klubu.. Kada su ulazili u klub Misimovic i ostali su znali da ce biti izlozeni pritiscima sa svih strana i siguran sam da su oni u stanju da se nose sa istim, sto su i dokazali.. Ovdje ja nisam vidio nikakvo pljuvanje uprave osim kritikovanja onoga dijela za koji su i ljudi iz uprave rekli da nije bio uspjesan..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Brkoo
Kontakt:

pet jul 08, 2016 7:02 pm

Veteran je napisao/la:Onog momenta kada navijači ne budu znali sa kim klub pregovara oko potpisa ugovora, kolika primanja imaju pojedini igrači, o čemu se priča u svlačionici i na sjednicama upravnog odbora kluba, nego te informacije budu čitali na zvaničnoj klupskoj stranici onda kada budu finalno potvrđene, možemo reći da idemo pravcem da postanemo ozbiljan klub. Moramo mahalu izbaciti iz nas.
Takođe nemojmo jednoumlja, različita mišljenja, pa i kritike treba da budu dodatni stimulans upravi kluba da radi bolje, jače, kvalitetnije i da se dodatno usavršava svakodnevno, stiče iskustvo i donosi sve kvalitetnije odluke, koje će na kraju donijeti finansijsku stabilnost i kvalitetne sportske rezultate našeg Želje.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Navijaci nemaju pojma sa kojim se igracima pregovara, ko je to znao da se pregovaralo sa Zahirovicem npr. ili sa Stevanovicem dok nije zvanicno objavljeno da su potpisali za nas. Informacije vise ne cure iz kluba u tolikoj mjeri kao sto je to prije bilo. Sto se tice primanja igraca to su klasicne mahalske price jer niko ne zna tacne cifre, klub nije nikad iznio takve podatke u javnost. O cemu se prica u svlacionici niko ne zna, gospodin Misimovic je javno samo iznio ono vezano za Mulalica i da je prijetio sukob izmedju njega i igraca jer je bila narusena atmosfera u sportskom segmentu Ono sto se prica na sjednicama upravnog odbora znaju samo oni koji prisustvuju tim sjednicama.

Slozio bih se i sa ovim da nam ne treba jednoumlje, trebaju nam razlicita misljenja. Za svaku kritiku treba iznijeti odgovarajuce argumente i modalitet kako da se to sto smatramo da je lose promijeni i da bude bolje. Bez ovoga kritika nije validna. Dajem primjer, neko je nezadovoljan radom sportskog segmenta, ponudi rjesenje, tipa zelio bih da sportski direktor bude Sabanadzovic jer je popularan i u nasoj zemlji i u regionu ili Mario Stanic, ili neko treci ko je popularan, ima veze i vezice po cijelom svijetu i unaprijedio bi taj segment itd..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u pet jul 08, 2016 7:03 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

BHDragons
Kontakt:

pet jul 08, 2016 7:02 pm

Dupla kruna i Grbavica puna. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

exbabilon
Kontakt:

pet jul 08, 2016 7:05 pm

Dodje novi frajer i rece kako mu nije jasno sto se pljuje uprava. Kako smo napravili polarizaciju kad je u pitanju rad uprave ne mogu da vjerujem. "Mozda prelazni rok nije bio dobar" = pljuvanje uprave, "Lazic nije kalibar Zelje" = pljuvanje uprave, "mozda bi mogli promijeniti cijene karata" = pljuvanje uprave i jos milion primjera. Ljudi moji, ko radi taj i grijesi, a ova uprava je dobar primjer. Rad se vidi, pomaci se vide, vecina aspekata ide velikim koracima naprijed, a ima li gresaka? naravno da ima. To ne znaci da neko nije za to da ovi ljudi ostanu, ali greske se kao i dobri potezi trebaju primetiti i spomenuti. A opustite se, osim 1-2 forumasa koji su u skupstini, ostali se ne pitaju ni 2%, nikakav pritisak na upravu se ne moze napraviti s ovog foruma niti s bilo kojeg drugog. Ti ljudi su odgovorni i jedini pritisak vrse sami na sebe da budu jos bolji, jos predaniji i da ispune obecanja.

sofronije
Kontakt:

pet jul 08, 2016 7:12 pm

exbabilon je napisao/la:Dodje novi frajer i rece kako mu nije jasno sto se pljuje uprava. Kako smo napravili polarizaciju kad je u pitanju rad uprave ne mogu da vjerujem. "Mozda prelazni rok nije bio dobar" = pljuvanje uprave, "Lazic nije kalibar Zelje" = pljuvanje uprave, "mozda bi mogli promijeniti cijene karata" = pljuvanje uprave i jos milion primjera. Ljudi moji, ko radi taj i grijesi, a ova uprava je dobar primjer. Rad se vidi, pomaci se vide, vecina aspekata ide velikim koracima naprijed, a ima li gresaka? naravno da ima. To ne znaci da neko nije za to da ovi ljudi ostanu, ali greske se kao i dobri potezi trebaju primetiti i spomenuti. A opustite se, osim 1-2 forumasa koji su u skupstini, ostali se ne pitaju ni 2%, nikakav pritisak na upravu se ne moze napraviti s ovog foruma niti s bilo kojeg drugog. Ti ljudi su odgovorni i jedini pritisak vrse sami na sebe da budu jos bolji, jos predaniji i da ispune obecanja.
Sve to stoji, ali ev ja sutim po tom pitanju jer nemam pojma za Lazica jer ga nisam ni gledao ili nekog drugog kojeg nisam, a nemam pojma ni kako je doveden i samim tim mi ne daje za pravo da kazem da nije kvalitet za Zelju ili da jest
Zadnja izmjena: sofronije, dana/u pet jul 08, 2016 7:14 pm, ukupno mijenjano 1 put.
:zeljeznicar1:

BHDragons
Kontakt:

pet jul 08, 2016 7:13 pm

Sa istoka novog ima da grmi Željo šampion, zauvijek prvi. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
1921!
Ni milimetra!

delinjo
Kontakt:

pet jul 08, 2016 7:22 pm

ovoj upravi treba dati dozivotni mandat....toliko su nas zaduzili i uradili stvari kao sve uprave poslije rata do sada ....mi na veliku zalost dusmana postajemo jedan pravi i ozbiljan kolektiv kojeg se ne bi puno jace lige postidile...takodjer ova uprava ima jednu manu to je sportski segment ,i ne smijemo biti ko pitari moramo ovu upravu gurati prema naprijed,i oni su ljudi i grijese i grijesit ce u buducnosti,kritikovati moramo svi dobronamjerno i za dobro nas samih a i za dobrobit ljudi iz uprave.Mi moramo prestati da se petljamo i pravimo pametni u nekim stvarima u kojima nam i nije mjesto realno,nema potrebe da navijac zna kolike su plate s kim se pregovara i slicno,jedini sud mozemo dati je rezultat,znaci mozemo suditi ako ne bude rezultata i tada mozemo kritikovati i transfere i trenera i sve ,medjutim suludo je to raditi sada kada sezona nije ni pocela i mi ne znamo kako to izgleda i kako cemo stajati na terenu,mozda nam svima zacepe usta ,mozda su Toskas i Talijan puno bolji igraci od Ace i ekipe,mozda je Hervas dimenzija vise u odnosu na svakog naseg igraca,mozda mu treba takmicarskih utakmica,sve je mozda i mozemo suditi tek kada vidimo.Moramo vise uzivati u ovim lijepim stvarima u klubu !!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Okolele
Kontakt:

pet jul 08, 2016 7:23 pm

Stvarno ne mogu da vjerujem kakvih bilmeza ima na ovoj fb stranici..U svemu ce ono naci razlog da prosipa negativu i gluposti..
Spoiler:
slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

neroazzuro
Kontakt:

pet jul 08, 2016 7:27 pm

Ljudi, stvarno vise vecina opraste... De ba strpite se jos par dana pa ce krenut utakmice pa cejo vidit na sta ovo do sad lici.
Unosite neku glupu atmosferu na forum pa haman raja nece ni da se ukljucuje u glupe rasprave.

BHDragons
Kontakt:

pet jul 08, 2016 7:28 pm

Odmah iznad vratnica, sa novoga juga ori se pjesma,kreće Željina šampionska pruga! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
1921!
Ni milimetra!

Dr. Adzem
Kontakt:

pet jul 08, 2016 7:31 pm

delinjo je napisao/la:ovoj upravi treba dati dozivotni mandat....toliko su nas zaduzili i uradili stvari kao sve uprave poslije rata do sada ....mi na veliku zalost dusmana postajemo jedan pravi i ozbiljan kolektiv kojeg se ne bi puno jace lige postidile...takodjer ova uprava ima jednu manu to je sportski segment ,i ne smijemo biti ko pitari moramo ovu upravu gurati prema naprijed,i oni su ljudi i grijese i grijesit ce u buducnosti,kritikovati moramo svi dobronamjerno i za dobro nas samih a i za dobrobit ljudi iz uprave.Mi moramo prestati da se petljamo i pravimo pametni u nekim stvarima u kojima nam i nije mjesto realno,nema potrebe da navijac zna kolike su plate s kim se pregovara i slicno,jedini sud mozemo dati je rezultat,znaci mozemo suditi ako ne bude rezultata i tada mozemo kritikovati i transfere i trenera i sve ,medjutim suludo je to raditi sada kada sezona nije ni pocela i mi ne znamo kako to izgleda i kako cemo stajati na terenu,mozda nam svima zacepe usta ,mozda su Toskas i Talijan puno bolji igraci od Ace i ekipe,mozda je Hervas dimenzija vise u odnosu na svakog naseg igraca,mozda mu treba takmicarskih utakmica,sve je mozda i mozemo suditi tek kada vidimo.Moramo vise uzivati u ovim lijepim stvarima u klubu !!!
Svaka cast.. Jesmo li zavrsili sa pojacanjima ili nam dolazi lijevi bek?
Cuva Bog Zelju svog!

BHDragons
Kontakt:

pet jul 08, 2016 7:34 pm

Kako je lijepo voljeti te Željo! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
1921!
Ni milimetra!

pile87
Kontakt:

pet jul 08, 2016 7:37 pm

Meni sve ovo lici na to da je Livaja imao vecu podrsku kad je dosao nego sto ovi igraci koji su stigli imaju.Imam pitanje za one skeptike sta mislite po vasem misljenju koji cemo zavrsiti sezonu ?
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Neandertalac

pet jul 08, 2016 7:41 pm

Stvarno bezveze. Realno, u pravu je FKZ1921@, treba malo odmoriti od foruma.
Evo dva dana, bar ja pokusavam smiriti duhove, pozivam na jedinstvo, na zajednicki cilj, i opet desetci postova bezralzonih u kojima se ono sto se kaze; sa svijecom belaj trazi.

Par njih ima exluzivitet da brane sve sto je sveto u Zelji a upravu pogotovo, skoro ima dajuci status bozanstva. Dosta ozbiljnih forumasa pise rijetko ili skoro nikako, ne zele da se raspravljaju jer necesto svaki konstruktivan i dobar razgovor biva ugusen od vecinom mladje raje nafurane u tom stilu koji ga bas zatrolaju ubijajuci svaku volju za dijalogom.

Do Metalegea, pozdrav.
Željeznicar za život cijeli!

BHDragons
Kontakt:

pet jul 08, 2016 7:43 pm

Bit ćemo prvi, tako mi ove moje plave krvi! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: BHDragons, dana/u pet jul 08, 2016 7:56 pm, ukupno mijenjano 1 put.
1921!
Ni milimetra!

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet jul 08, 2016 7:44 pm

pile87 je napisao/la:Meni sve ovo lici na to da je Livaja imao vecu podrsku kad je dosao nego sto ovi igraci koji su stigli imaju.Imam pitanje za one skeptike sta mislite po vasem misljenju koji cemo zavrsiti sezonu ?
Toga sam se sjetio prošlog prijelaznog roka. Kad su dolazili Livaja, Diatta i kompanija bili su samo pozitivni ili neodređeni komentari. Tražili smo pojačanje s kosom, dosta ćelavaca itd :) Koga zmija ugrize i guštera se boji, sad da nam dođe Bonucci bilo bi umoran od igranja na euru, džaba dolazi kad neće igrati prvih par kola...
OK skepticizam kod nekih, ne znamo kako će to izgledati, ali nismo znali ni s Livajom i ekipom pa nismo bili "paranoični".
Ne možemo preko noći funkcionisati kao zdrav klub ako smo prethodno bili u govnima
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

pile87
Kontakt:

pet jul 08, 2016 7:48 pm

Ma meni je normalno da ne mislimo svi isto i ne vidimo stvari isto. Ali mi nije jasno da niko nije vidio ni zvanicnu utakmicu a da se vec nesto zakljucuje. Vecina ce to uraditi vec nakon derbija bos ili hadzija ja sam opet misljenja da ta utakmica nista ne znaci pobjedice onaj ko bolje osvjezi ekipu a najprije ce biti nerjeseno. Ali hajmo prvo vidjeti tu utakmicu.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

BHDragons
Kontakt:

pet jul 08, 2016 7:54 pm

Ja sam nakon iscrpne analize i neprospavane noći, na neviđeno, zaključio da ćemo biti prvi. Ako neko misli drugačije, neka me argumentovano ubijedi u suprotno. Mora sve ovo pozitivno što nam se događa iznijeti neku dobrinu.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
1921!
Ni milimetra!

storm_raider
Kontakt:

pet jul 08, 2016 7:57 pm

Dr. Kostic je napisao/la:Pozdrav braco. Novi sam ovdje al vas pratim jos dok ste bili na gg.ba kad ste se vi preselili i ja sam. Iskreno nebih se nikad prijavio na temu al ovo pljuvanje po upravi ne da mi mira. Neznam zasto se pljuju ljudi koji rade ogroman posao i koji daju zadnji atom snage da bih napravili europskog ZELJU koji bih bio primjer svima u drzavi. Ti ljudi prave stadion, dovode nam provjerene igrace, obecavaju nam titule i ne vidim razloga za brigu. Opusti te se prvaci smo 100% Uljepsaj te ovu temu a ne da ne mogu cijelu noc zaspati. ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI ! :zeljeznicar1:
Prije svega dobrodosao na forum.

Necemo pretjerivati, niko ne pljuje nikoga. Ljudi argumentovano pisu i treba svako biti podlozan kritici. Sto se mene licno tice, podrska upravi i nadam se da nece dati mnogo materijala za kritiku. Shvatam ja ova posljednja pisanja, svima je malo neobicno sto ne igramo Europu, gledamo kako nas drugi klubovi brukaju, ali generalno treba biti realan - manijaci su pokazali zavidno strpljenje ove sezone i nekako smo se svi slozili u isti glas: "hajde zrtvovat cemo jednu sezonu ako ce to srediti neke stvari u klubu". Nas najvise zanima sportski uspjeh, a Zeljo uvijek mora ici na duplu krunu. Ipak, za mene licno, ovo sto se radi oko stadiona je ravno duploj tituli, kojih smo se nagledali posljednjih 10tak godina, dok bagera nije bilo ni za lijeka. Napokon, rekao bih...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 32 gosta.

Prijava