Navijaci nemaju pojma sa kojim se igracima pregovara, ko je to znao da se pregovaralo sa Zahirovicem npr. ili sa Stevanovicem dok nije zvanicno objavljeno da su potpisali za nas. Informacije vise ne cure iz kluba u tolikoj mjeri kao sto je to prije bilo. Sto se tice primanja igraca to su klasicne mahalske price jer niko ne zna tacne cifre, klub nije nikad iznio takve podatke u javnost. O cemu se prica u svlacionici niko ne zna, gospodin Misimovic je javno samo iznio ono vezano za Mulalica i da je prijetio sukob izmedju njega i igraca jer je bila narusena atmosfera u sportskom segmentu Ono sto se prica na sjednicama upravnog odbora znaju samo oni koji prisustvuju tim sjednicama.Veteran je napisao/la:Onog momenta kada navijači ne budu znali sa kim klub pregovara oko potpisa ugovora, kolika primanja imaju pojedini igrači, o čemu se priča u svlačionici i na sjednicama upravnog odbora kluba, nego te informacije budu čitali na zvaničnoj klupskoj stranici onda kada budu finalno potvrđene, možemo reći da idemo pravcem da postanemo ozbiljan klub. Moramo mahalu izbaciti iz nas.
Takođe nemojmo jednoumlja, različita mišljenja, pa i kritike treba da budu dodatni stimulans upravi kluba da radi bolje, jače, kvalitetnije i da se dodatno usavršava svakodnevno, stiče iskustvo i donosi sve kvalitetnije odluke, koje će na kraju donijeti finansijsku stabilnost i kvalitetne sportske rezultate našeg Želje.
![]()
![]()
Sve to stoji, ali ev ja sutim po tom pitanju jer nemam pojma za Lazica jer ga nisam ni gledao ili nekog drugog kojeg nisam, a nemam pojma ni kako je doveden i samim tim mi ne daje za pravo da kazem da nije kvalitet za Zelju ili da jestexbabilon je napisao/la:Dodje novi frajer i rece kako mu nije jasno sto se pljuje uprava. Kako smo napravili polarizaciju kad je u pitanju rad uprave ne mogu da vjerujem. "Mozda prelazni rok nije bio dobar" = pljuvanje uprave, "Lazic nije kalibar Zelje" = pljuvanje uprave, "mozda bi mogli promijeniti cijene karata" = pljuvanje uprave i jos milion primjera. Ljudi moji, ko radi taj i grijesi, a ova uprava je dobar primjer. Rad se vidi, pomaci se vide, vecina aspekata ide velikim koracima naprijed, a ima li gresaka? naravno da ima. To ne znaci da neko nije za to da ovi ljudi ostanu, ali greske se kao i dobri potezi trebaju primetiti i spomenuti. A opustite se, osim 1-2 forumasa koji su u skupstini, ostali se ne pitaju ni 2%, nikakav pritisak na upravu se ne moze napraviti s ovog foruma niti s bilo kojeg drugog. Ti ljudi su odgovorni i jedini pritisak vrse sami na sebe da budu jos bolji, jos predaniji i da ispune obecanja.
Svaka cast.. Jesmo li zavrsili sa pojacanjima ili nam dolazi lijevi bek?delinjo je napisao/la:ovoj upravi treba dati dozivotni mandat....toliko su nas zaduzili i uradili stvari kao sve uprave poslije rata do sada ....mi na veliku zalost dusmana postajemo jedan pravi i ozbiljan kolektiv kojeg se ne bi puno jace lige postidile...takodjer ova uprava ima jednu manu to je sportski segment ,i ne smijemo biti ko pitari moramo ovu upravu gurati prema naprijed,i oni su ljudi i grijese i grijesit ce u buducnosti,kritikovati moramo svi dobronamjerno i za dobro nas samih a i za dobrobit ljudi iz uprave.Mi moramo prestati da se petljamo i pravimo pametni u nekim stvarima u kojima nam i nije mjesto realno,nema potrebe da navijac zna kolike su plate s kim se pregovara i slicno,jedini sud mozemo dati je rezultat,znaci mozemo suditi ako ne bude rezultata i tada mozemo kritikovati i transfere i trenera i sve ,medjutim suludo je to raditi sada kada sezona nije ni pocela i mi ne znamo kako to izgleda i kako cemo stajati na terenu,mozda nam svima zacepe usta ,mozda su Toskas i Talijan puno bolji igraci od Ace i ekipe,mozda je Hervas dimenzija vise u odnosu na svakog naseg igraca,mozda mu treba takmicarskih utakmica,sve je mozda i mozemo suditi tek kada vidimo.Moramo vise uzivati u ovim lijepim stvarima u klubu !!!
Toga sam se sjetio prošlog prijelaznog roka. Kad su dolazili Livaja, Diatta i kompanija bili su samo pozitivni ili neodređeni komentari. Tražili smo pojačanje s kosom, dosta ćelavaca itdpile87 je napisao/la:Meni sve ovo lici na to da je Livaja imao vecu podrsku kad je dosao nego sto ovi igraci koji su stigli imaju.Imam pitanje za one skeptike sta mislite po vasem misljenju koji cemo zavrsiti sezonu ?
Prije svega dobrodosao na forum.Dr. Kostic je napisao/la:Pozdrav braco. Novi sam ovdje al vas pratim jos dok ste bili na gg.ba kad ste se vi preselili i ja sam. Iskreno nebih se nikad prijavio na temu al ovo pljuvanje po upravi ne da mi mira. Neznam zasto se pljuju ljudi koji rade ogroman posao i koji daju zadnji atom snage da bih napravili europskog ZELJU koji bih bio primjer svima u drzavi. Ti ljudi prave stadion, dovode nam provjerene igrace, obecavaju nam titule i ne vidim razloga za brigu. Opusti te se prvaci smo 100% Uljepsaj te ovu temu a ne da ne mogu cijelu noc zaspati. ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !