Ako te nije spomenuo onda nemas, jedino da se ti nisi slucajno pronasao u njegovom postuNeandertalac je napisao/la:Vrbanjusa@ Pojasni mi ovo; imaju neki interes, posto se poznajemo. Ima li mene u tim navedenim, po tvom misljenju?
Naravno da imaš interes. Samo tvoj nije finansijske prirode. Tvoj jedini interes je da Amar ponovo bude šefNeandertalac je napisao/la:Vrbanjusa@ Pojasni mi ovo; imaju neki interes, posto se poznajemo. Ima li mene u tim navedenim, po tvom misljenju?
rios je napisao/la:
Derbi nam je pred vratima,za 15 dana..Daj da pricamo o tome..Kakvo je Sarajevo,kakvu ce formaicju igrati,da li je bolje da Duljevica ( ako ostane ) cuva Memija ili Sinisa,da li u generalci protiv Metalenge otkriti ili sakriti karte,itd..Izgubili su dva derbija,bice pod pritiskom da ne izgube i treci zaredom,da li nam je to prednost ili hendikep?
Ispisali smo puno toga u ovoj pauzi,pisat cemo jos dok ne pocne i neka cemo,zato i jesmo tu.
Ne moras demagoski, mozes direktan biti, slobodno.vrbanjusa je napisao/la:Naravno da imaš interes. Samo tvoj nije finansijske prirode. Tvoj jedini interes je da Amar ponovo bude šefNeandertalac je napisao/la:Vrbanjusa@ Pojasni mi ovo; imaju neki interes, posto se poznajemo. Ima li mene u tim navedenim, po tvom misljenju?![]()
Ti si bar dosljedan svojoj priči koliko god nekad fulao i koliko god nekad nisi u pravu![]()
Šalu na stranu, ne mora interes biti finansijske prirode, može biti da ljudi žele biti obavješteni, da se uvaži njihovo mišljenje, žele uvaliti svog igrača, svog sina u juniore itd itd.
Nije demagogija šta ti je. Fino sam ti napisao.Neandertalac je napisao/la:Ne moras demagoski, mozes direktan biti, slobodno.vrbanjusa je napisao/la:Naravno da imaš interes. Samo tvoj nije finansijske prirode. Tvoj jedini interes je da Amar ponovo bude šefNeandertalac je napisao/la:Vrbanjusa@ Pojasni mi ovo; imaju neki interes, posto se poznajemo. Ima li mene u tim navedenim, po tvom misljenju?![]()
Ti si bar dosljedan svojoj priči koliko god nekad fulao i koliko god nekad nisi u pravu![]()
Šalu na stranu, ne mora interes biti finansijske prirode, može biti da ljudi žele biti obavješteni, da se uvaži njihovo mišljenje, žele uvaliti svog igrača, svog sina u juniore itd itd.
Smatras li da ja imam neki drugi interes osim jakog Zelje?
Kratko, jasno.
Dulja mozda ide, zadnje 2 tekme su igrali bez Dulje i Benke, tj. ulazili su u 2. poluvremenu. Vidjet cemo, Crnkic protiv Bosne Visocke je bio los, nista nije uradio. Onaj sto im je na probi u toj tekmi je dobar bio. Sarajevo sigurno izlazzi sa istom formacijom kao i zadnji derbi, sa zadnjim veznim.boju dao si nebu... je napisao/la:rios je napisao/la:
Derbi nam je pred vratima,za 15 dana..Daj da pricamo o tome..Kakvo je Sarajevo,kakvu ce formaicju igrati,da li je bolje da Duljevica ( ako ostane ) cuva Memija ili Sinisa,da li u generalci protiv Metalenge otkriti ili sakriti karte,itd..Izgubili su dva derbija,bice pod pritiskom da ne izgube i treci zaredom,da li nam je to prednost ili hendikep?
Ispisali smo puno toga u ovoj pauzi,pisat cemo jos dok ne pocne i neka cemo,zato i jesmo tu.
Cini mi se da je Sinisa bolja opcija...Duljevic ima nevjerovatan prvi korak, explozivnost mu je jaca strana, a tu Sinisa ima vece izglede da ga zaustavi. Ima nize teziste i startniji je od Memije, bar se meni tako cini...Memija ima veci kapacitet pluca, duze sprinteve moze da izgura bez problema...ovo je samo moje skromno misljenje na osnovu onoga sto sam gledao na terenu.
Vjerujem da ce Hurtic i Kostic do derbija imati sve potrebne informacije, prvenstveno jer ce "snimati" jedan drugog u prijateljskim koje se igraju u Slo. Ne vjerujem da ce biti nekog "sakrivanja karata" jer je derbi samo jedna utakmica, a ekipa se mora uigrati kako god.
Sto se tice komsija, nemam pojma na sta lice i koju formaciju guraju...pritisak je na obje ekipe, mi smo domacini, oni imaju dosta turbulencija u i oko kluba...
Niko ne spori da zelis kao i svi mi jakog zelju, napiises ti dosta pametnih stvari, ja ti samo zamjeram sto omolozavas nekad rad ove uprave koja je uradila vise nego sto je ikad i jedna uradila.igral said ? Ti rece krizniNeandertalac je napisao/la:Ne moras demagoski, mozes direktan biti, slobodno.vrbanjusa je napisao/la:Naravno da imaš interes. Samo tvoj nije finansijske prirode. Tvoj jedini interes je da Amar ponovo bude šefNeandertalac je napisao/la:Vrbanjusa@ Pojasni mi ovo; imaju neki interes, posto se poznajemo. Ima li mene u tim navedenim, po tvom misljenju?![]()
Smatras li da ja imam neki drugi interes osim jakog Zelje?
Kratko, jasno.
Ja bi im samo profilne sa drustvenih mreza prebacio na zvanicnu. Dobro izgledajuHurmasica je napisao/la:Nego hoće li se igrači slikati za zvaničnu stranicu?