Vrag je napisao/la:Ovu upravu treba i mora kritikovati za prelazni rok.
1. ni jednog mladog talentovanog igraca nisi doveo
2. ni jedno pojacanje nisi doveo
3. 3 provjerena igraca si doveo koja mogu proci kao prinove
Ne moze ti youtube biti referenca za igraca. Komsiluk je primjer bio kako ne treba, a mi upravo to radimo.
Ne moze me niko uvjeriti da je Toskas bolji od Dzidica ili Jakovljevica.
Nama je trebao bolji stoper od Kosorica to je sigurno Jahic, ali ako se znalo da nije spreman i da je frisko operisan onda se nije trebao dovesti samo zato sto smo ga mi navijaci htjeli.
Pogotovo se pozurilo sa Pozderom i Hervasom.
Ako se igraci pokazu fulom, a sve su prilike. Dobro ce usporiti napredak kluba. Vec sada imamo tu par igraca van forme.
Pitari su za mene puno ozbiljnije odradili prelazni rok.
Znaci od A do Ž ti je post cisti promašaj. Kad vec tako fino u tezama navodis "greške", onda predlozi i rješenje. Koji je to po tebi mlad i talentovan igrac koji bi nam mogao uletit u 11 odma, a da nije pod ugovorm u drugom klubu ? Dalje, kritikujes Toskasa kojeg nisi ni gledao smatrajuci da je Jakovljevic kojem je transfer karijere Zrinjski bolji od njega, nije taj Jakovljevic od juce u ligi, druga je stvar sto su oni kao ekipa imali taj boom prosle sezone pa se sad svaki njihov igrac prodaje preko tog uspjeha, Memiševića svi prizeljkujemo npr, al covjek je pod ugovorom, a Mladen Krstajic nije s grane pao, utopice ga za masne pare koje mi nismo u stanju ponuditi. Onda pricas o provjerenim igracima, sta je to provjeren igrac za nase lige, Joco, Stanceski, pa evo i Bekric kako odradi proslu polusezonu. Jaha, eh Jaha je odigrao sve zadnje utakmice za svoj klub po 90min, nije se operisao prije nego ce doci kod nas, imao sam ga priliku skoro gledati, dok su nasi radili na Kupresu i Grbavici lomio ga je privatni trener, u 35toj ima plocice covjek. Na osnovu cega su Pozder i Hervas promasaji, i to me zanima, zakljucio ti preko slika ili ?? A onda kao slag na tortu sam sebe upucas u koljeno i kazes da su onamo oni odradili bolje prelazni rok, Jaha ti star i operisan, a Said koji nije odigrao utakmice dvije godine to nije, Balic koji takodje nije igrao zbog povreda par mjeseci ti je takodje dobar onda, Mersudin koji na proljece u ovoj ligi nije mogao gola zabit ti je pretpostavljam isto klasa za Pozdera ili Nikolica, one sto su im dosli iz CG, Albanije ili odakle vec ne bih uopste komentarisao, jedino normalno sto su doveli su Hodzic i Sarić, jo ako im ode onaj dvojac oni su nayebali na Grbavici.