Dresovi isti nasi u Mariboru samo su slim fit.ChWilla je napisao/la:ne volim ih, ali nije bio penal i odlični su im dresovi, font je baš kul.
Dresovi su im beton.ChWilla je napisao/la:ne volim ih, ali nije bio penal i odlični su im dresovi, font je baš kul.
Tužna realnostdelinjo je napisao/la:slika i prilika nase lige...jedina sreca sto su Zeljo i Sarajevo puno veci klubovi od ostalih iz lige pa na neku euforiju mozemo proci neko kolo....nece nas grupe jos za 50 godina vidjeti...
Mislio sam da su saburli osoba. Ipak se radi o samo jednoj sezoni. I svi smo rekli, hajde da se nešto pokrene sa mrtve tačke i halalićemo sezonu, bar neka to bude - transparentnost, sanacija dugova, infrastruktura, OP, ljudski resurasi, stadion...i sve je krenulo dolaskom Almira Gredića na čelo Kluba, a taj put su nastavili ljudi koji su bili sa njim i rade ovo što rade. Ja ne želim titule ili Evropu, koje će nas sutra dovesti na vrata bankrota (ne daj Bože ...Velež, Borac, Čelik...).FKZ1921 je napisao/la:Nema tu nikakvih indicija niti umotavanja u celofan. Ekplicitno sam napisao da u klubu ne postoji strategija u skauting i transfer politika. Tako ja vidim te stvari i tako mislim. Da ne ponavljam ono sto sam danas pisao...To je po meni tako...da nije tako,danas ne bi gledali evropsku ligu na radio televiziji republike srpske.
Fulao si temu brate ovo je FK Željezničar a ne Zeljo na FM-uLARS1921 je napisao/la:delinjo ovo ti nije trebalo
uefa champions league 2017-18
Štilić+Zec+Ibraimi+Medunjanin+Salihovic
Grupna Faza, treći na tabeli, idemo u europsku ligu
Jaozinho22 je napisao/la:Fulao si temu brate ovo je FK Željezničar a ne Zeljo na FM-uLARS1921 je napisao/la:delinjo ovo ti nije trebalo
pa eto rekose neki na forumu na trebaju nam takvi igraci ....i ne mozemo ih priustiti i takodjer ne mozemo ni prismrditi grupamaLARS1921 je napisao/la:delinjo ovo ti nije trebalo
Sta znaci to saburli osoba? Da nastavim na sva usta hvaliti i podrzavati sve ono za sta mislim i znam da je dobro,a sto godinama radim,a da iz nekog razloga ne kazem da nije dobro ono za sta vidim i mislim da nije dobro. Zasto? U cemu je problem?avlami97 je napisao/la:Mislio sam da su saburli osoba. Ipak se radi o samo jednoj sezoni. I svi smo rekli, hajde da se nešto pokrene sa mrtve tačke i halalićemo sezonu, bar neka to bude - transparentnost, sanacija dugova, infrastruktura, OP, ljudski resurasi, stadion...i sve je krenulo dolaskom Almira Gredića na čelo Kluba, a taj put su nastavili ljudi koji su bili sa njim i rade ovo što rade. Ja ne želim titule ili Evropu, koje će nas sutra dovesti na vrata bankrota (ne daj Bože ...Velež, Borac, Čelik...).FKZ1921 je napisao/la:Nema tu nikakvih indicija niti umotavanja u celofan. Ekplicitno sam napisao da u klubu ne postoji strategija u skauting i transfer politika. Tako ja vidim te stvari i tako mislim. Da ne ponavljam ono sto sam danas pisao...To je po meni tako...da nije tako,danas ne bi gledali evropsku ligu na radio televiziji republike srpske.
Da ne ulazim u detalje. Željo je iznad svakog pojedinca, zvao se on Joško Domorocki, Ivica/Amar Osim, Meša Baždarević, Edin Džeko, Edis Mulalić, Miloš Kostič, Senad Misimović, bilo ko...
Upravo tako, oštre se belegije ako ne do Bog ne krene dobro. Kakvo će tek pljuvanje nastati, novi nick-ovi, pametnjakovići koji su znali da ništa ne valja, jadovi raznih fela itd. Već viđeno ranije. Sreća ima ovdje dosta stare provjerene raje, izdurat ćemo i ovo ako Bog da.avlami97 je napisao/la:Dobro si rekao sezona je pred nama. Nadam se da će to biti sezona u punom smislu te riječi, a ne 4-5 kola i ne daj Bože slabijih rezultata, nakon čega će pljuvači doći na svoje, a neki i jedva dočekati. Sezona je 32 kola.Neandertalac je napisao/la:Kako rekoh, sezona je pred nama. Ona ce nam pokazati sve nase dobre strane i sve slabosti.
Ne zelim u diskusije jer se pretvaraju u svadje, pogotovo jer nastupate kao rulja. Nema tu zdravog razuma onda, ugusi se svaka konstruktivna misao.
Imam osjecaj kao da cekate da kazem neko ime, pa da vi i neki od vas kontate i skontate odakle vjetar puse ili nesto slicno.
Jako paranoicno i smijesno.
Nije bitno ko su ljudi, ili `homosapiens`, vec da im je to struka. To sam htip reci.
Jos jednom se pokazuje da uopste ne citate sta pisem i ne pokusavate shvatiti nego samo pp defaultu replicirate.
Intelekt mi ne dopušta da opserviram rad stručnog štaba i igrače, a nije odigrana ni jedna prvenstvena utakmica. Šupljira se o lošoj transfer politici, komentarišu se igrači i rad stručnog štaba, skauting i tako u nedogled..., a temelja za takvo što ni na vidiku, u stvari početak vidika je tek 23./24. jula tekuće godine. Imam osjećaj, da su neki počeli oštriti belegije, onako za svaki slučaj, eto, ako ne daj Bože kola krenu nizbrdo, da budu spremni i da svoj ego, odnosno vlastitu sujetu izbace u prvi plan.
Tamo neki Ligata piskara, kao Miloš Kostič pravi ekipu, kao da sa njom namjerava ostati duži period. Nikada u svom, ne tako kratkom životu nisam pročitao stupidniju priču. Šta bi trebao? Graditi ekipu za 4-5 kola? Ne kontam?, kao što ne kontam ni ove "pripreme" pojedinaca za eventualni neuspjeh i orkestrirano pljuvanje ili što bi takvi rekli konstruktivnu kritiku, a za argument bi koristili...eh kada sam ja o tome govorio.
@neandertalac, tvoj post sam citirao, samo zbog ovoga "sezona je pred nama" i bilo kakva konotacija sem navedene bi bila pogrešna.
jel moguce da ga do sada niko nije spomenuo ccPlava Porodica je napisao/la:Ništa bez Saše Kajkuta!!!