Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

fcz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 07, 2016 7:25 pm

Mema jede teren, de ba Miske, 'drijesi kesu. :DD:
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet jul 07, 2016 7:27 pm

Isključen korisnik bistrikboy, ban na 24 h za prvu opomenu.
イビチャ・オシム

Whisperer

čet jul 07, 2016 7:31 pm

sajo10 je napisao/la:@kazanova

Jel za bugare navijamo???? :D :rofl: :rofl:
Obavezno bruda hh.neg mogli bi svi uskoro na aparate :lol:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

irfo

čet jul 07, 2016 7:34 pm

Vode bugari, samire pakuj kofere :kafa:

LARSSON
Kontakt:

čet jul 07, 2016 7:34 pm

0:1

jel ovo memis zajeba? :ganja:

ChWilla
Kontakt:

čet jul 07, 2016 7:36 pm

svi su zajebali odjednom. kroz njih četvoricu se frajer prošeta.
gradi željo boli te *****

Jaozinho22

čet jul 07, 2016 7:37 pm

Kako dva glupa gola :roll:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

čet jul 07, 2016 7:39 pm

slika

Slučajnost ili ne? :ganja:

Blueworld21
Kontakt:

čet jul 07, 2016 7:42 pm

Ovi Bugari imaju jednog dobrog igrača i takav je dovoljan da sam pobjedi... Treba zabraniti svim ostalim ekipama da se takmiče u Evropi osim Želje i pitica jer ode nam drzavni koeficijent u tri lijepe...

mkulaglic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jul 07, 2016 7:45 pm

ublehas je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Naravno da je `homosapiens`?
A Bosnjo je metaforicki.

Sto bi me bilo stid.

Ima sigurno kompetentnih ljudi koji vole Zelju i voljni su raditi. Ne zelim da licitiram imenima.
Ja bi baš volio da znam koji su to ljudi. Vidiš, meni je Željo na prvom mjestu. Ne Amar, ne Misimović, ne Žujo, ne trener, ne igrači nego Željo. Molim te reci koji su o kompetentni ljudi koje žele da rade, a neko im ne da? Vjerujem da će svi istinski navijači Želje stati iza takvih. Ja sigurno hoću.
Ja mislim da je to violina :)

Sent from my C5303 using Tapatalk

cikazubo
Kontakt:

čet jul 07, 2016 7:46 pm

LARS1921 je napisao/la:slika

Slučajnost ili ne? :ganja:
Jel povucen broj 14 u nasem klubu :kafa:
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u čet jul 07, 2016 7:46 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

čet jul 07, 2016 7:46 pm

Blueworld21 je napisao/la:Ovi Bugari imaju jednog dobrog igrača i takav je dovoljan da sam pobjedi... Treba zabraniti svim ostalim ekipama da se takmiče u Evropi osim Želje i pitica jer ode nam drzavni koeficijent u tri lijepe...
e zamisli tog radnika mi kod kuće četiri puta zaredom ne možemo da pobijedimo :mrgreen:
gradi željo boli te *****

FKZ1921
Kontakt:

čet jul 07, 2016 7:50 pm

avlami97 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Pričamo...
Ključ je u strategiji i struci...U svakom segmentu pa i segmentu skautinga i transfera.
I što prije se na taj način organizujemo,biće manje fula.
Ne trebamo se sad fatati pojedinačnih slučajeva pa na njima dokazivati kako nešta nije tako kako je neko napisao. Naravno da u svemu ima izuzetaka. Ali kod nas je problem što su ispravni transferi postali izuzeci. Imaš situaciju da od 13 igrača sa polusezone,tri se vrte u i oko prvog tima. Znaci oni su izuzeci. Normalno bi bilo da je obrnuto.Da su trojica od 13 ofulana.
To znači da nemaš strategije i struke u tom segmentu.
Ok,dao si treneru da odlučuje...Ali ne može ti trener okretati klub naglavačke. I tako svaki put .
Sa trenerom zajedno se profitiraju ciljevi,zajedno se radi procjena situacije oko tima,zajedno se pravi matematika i provjeri tri puta i onda se dovode igrači u okviru procjena,ciljeva i matematike.
Nema ozbiljnog kluba u koji dodje novi trener i okreće sve naglavačke. A kod nas se to događa evo dva prelazni roka zaredom. Znaci li to da će se isto dešavati u budućnosti. Nadam se da ne. Nadam se da će se, kao u normalnim klubovima,trenerima postavljati ciljevi i okviri u kojima će se kretati,da će klub uspostaviti stručnu i konzistentnu skauting i transfer politiku...
Da ćemo bazu tima imati od najboljih mladjih igrača iz BiH,naših omladinaca i određenog broja iskusnih i kvalitetnih igrača. Kako klub bude jačao,moći će se povremeno posegnuti za pravim kapitalnim...Ali put do toga vodi stepenicu po stepenicu...Pokušaji da se preskaču stepenice uglavnom ne završe dobro.
A ne vidim ni jednog razloga da se žuri i forsira u ovom segmentu...
Po meni,treba povući ručnu i u budućnosti minimalno i selektivno nadograđivati tim isključivo na bazi stručnog skautinga...kako god bude s trenerima.
Očito si neke stvari pogrešno čuo, izvodiš pogrešne "zaključke" ili je u pitanju nešto treće. Meni je nakon obraćanja Predsjednika NO sve jasno.
Posebno bi moglo biti zanimljivo ovo... ili da je u pitanju nesta trece. Sta li bi to moglo biti?
[video]https://youtu.be/bu13hGpfi84[/video]

Blueworld21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jul 07, 2016 7:50 pm

ChWilla je napisao/la:
Blueworld21 je napisao/la:Ovi Bugari imaju jednog dobrog igrača i takav je dovoljan da sam pobjedi... Treba zabraniti svim ostalim ekipama da se takmiče u Evropi osim Želje i pitica jer ode nam drzavni koeficijent u tri lijepe...
e zamisli tog radnika mi kod kuće četiri puta zaredom ne možemo da pobijedimo :mrgreen:
To vise govori o nama nego o njima [PERSEVERING FACE] nadam se da ce se ove sezone to promjeniti i da ćemo pokazati da smo malo odmakli od seoskog fudbala.

nemojbabopujdu
Kontakt:

čet jul 07, 2016 7:53 pm

Čitam ovaj forum svaki dan, ali rijetko šta napišem. Sad me je ponukalo da napišem naše svršavanje na Memiševića iz Radnika. Mi ovdje onanišemo već par mjeseci na ovog prosječnog štopera koji nije niti za promil bolji od Osmankovića. Momak je danas na utakmici protiv bugarskog Kaknja kiksao strašno 4 puta. Podrška za našu djecu i manje svršavanja na sve što dolazi iz tuđe bašče.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Kostić i Ćenan ‘špijunirali’ Sarajevo protiv Zagreba

Pročitajte više na: http://sport1.ba/kostic-cenan-spijunira ... v-zagreba/" target="_blank
Željezničar ante portas !

kalechw
Kontakt:

zamislite moji ljudi tegobe čekat radnika 0-2 gola... :ganja: :ganja:

cala
Kontakt:

čet jul 07, 2016 7:54 pm

Ima li neki link za Slobodu da radi na tel?

Hurmasica
Kontakt:

čet jul 07, 2016 7:55 pm

nemojbabopujdu je napisao/la:Čitam ovaj forum svaki dan, ali rijetko šta napišem. Sad me je ponukalo da napišem naše svršavanje na Memiševića iz Radnika. Mi ovdje onanišemo već par mjeseci na ovog prosječnog štopera koji nije niti za promil bolji od Osmankovića. Momak je danas na utakmici protiv bugarskog Kaknja kiksao strašno 4 puta. Podrška za našu djecu i manje svršavanja na sve što dolazi iz tuđe bašče.
Ma na stranu to, al' ja ne kontam koji će nama klinac štoper pored Ace, Bokača, Sirtakija, Keme i Jahića...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

South
Kontakt:

čet jul 07, 2016 7:58 pm

nemojbabopujdu je napisao/la:Čitam ovaj forum svaki dan, ali rijetko šta napišem. Sad me je ponukalo da napišem naše svršavanje na Memiševića iz Radnika. Mi ovdje onanišemo već par mjeseci na ovog prosječnog štopera koji nije niti za promil bolji od Osmankovića. Momak je danas na utakmici protiv bugarskog Kaknja kiksao strašno 4 puta. Podrška za našu djecu i manje svršavanja na sve što dolazi iz tuđe bašče.
i ja bas citam i cudim se jel moguce da se pise da je memisevic danas odigrao dobro

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava