Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 07, 2016 5:52 pm

Pa hajde posalji mi u pp, necu nikom reci, eto da ja vidim bas ta imena, ne moram nikom proslijediti. Nemoj suplju dzaba bacati, moglo bi biti bolje, bi, da dodje arapski seik ili ruski tajkun i izvali 300 miliona odmah ovako. Uvijek se nadjes ko uvrijedjena mlada, ne smije ti niko nista reci, odmah ispadne rulja, kako je ti nazivas, te napada. Zapitaj se zasto je to tako i kojim tonom nastupas. I slazem se s prvom recenicom, sezona je pred nama i sve cemo vidjeti. Ako imas bolje ljude trenutno za upravu, reci ko su, posalji mi eto pp, jer u zadnjih dvadeset godina se vidjelo more majmuna koji su se bogatili na racun Zeljeznicara, i sad kao ova uprava je trn u oku. Gdje ste 2008. godine bili, da mi je znati. Saka jada, onih istinskih, pravih navijaca, vise im muka bilo pratiti naseg Zelju na koje smo grane spali, ali pratilo se redovno, i momci su isli na gostovanja. Tada nije bilo da Mreza proziva koga je vec trebalo, niko se nije brinuo sto bi Zeljo, ako nastavi tako, mogao fino u drugu ligu i sl. Ne idealiziram ja nikoga niti se nikome klanjam, niko nije iznad Zeljeznicara, ali ljudi rade ok posao i naravno da cu odgovoriti ako sep ocne bez razloga napadati. pa odgovorio sam i za Bekrica, odjednom se sasula paljba po njemu, iako jos nije ni pocela sezona, a prvi sam govorio da u prosloj sezoni nije mogao da mrdne, ali dosta se sada trudi i moze dosta toga pruziti. Ali ne, ovdje, u ovoj drzavi, ne pogleda se utakmica, odmah se pljuje. Reci mi imena tih ljudi u privatnu poruku i sve ce biti okej, da vidim bas ko su ti ljudi. Diskrecija zagarantovana, necu nikome reci, pa eto, da vidimo.
I izvinjavam se na ovom nastupu, i meni se desi da budem nekad izbacen iz takta, ali nikad ne vrijedjam, jer to niko ne zasluzuje. Samo zelim da se normalno razgovara na forumu, bez spinovanja i da niko od sebe ne pravi zrtvu. Hvala lijepa.
I sretan rodjendan Zola, nenormalno drag momak, nadam se da ce se vratiti u pravu formu i dogodine u prvu belgijsku :titula:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hurmasica
Kontakt:

čet jul 07, 2016 5:55 pm

Grbavica je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:I opet nisi odgovorio koga bi ti stavio na poziciju SDa ili gdje već škripi.

Zolotić u ksv roeselare, druga belgijska
Fino da je ostao u Belgiji :palacgore:
Danas mu je rođendan :D
Neka mu je sa srećom :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neandertalac

čet jul 07, 2016 5:58 pm

Nadji mi post u kojem ja tjeram upravu.

Pa da nastavimo.

Omar@ ili bilo ko.
Željeznicar za život cijeli!

LARSSON
Kontakt:

čet jul 07, 2016 6:01 pm

Kad ti nama napišeš koga bi ti stavio i argumentima obrazložio

avlami97
Kontakt:

čet jul 07, 2016 6:05 pm

Neandertalac je napisao/la:Kako rekoh, sezona je pred nama. Ona ce nam pokazati sve nase dobre strane i sve slabosti.
Ne zelim u diskusije jer se pretvaraju u svadje, pogotovo jer nastupate kao rulja. Nema tu zdravog razuma onda, ugusi se svaka konstruktivna misao.

Imam osjecaj kao da cekate da kazem neko ime, pa da vi i neki od vas kontate i skontate odakle vjetar puse ili nesto slicno.
Jako paranoicno i smijesno.

Nije bitno ko su ljudi, ili `homosapiens`, vec da im je to struka. To sam htip reci.

Jos jednom se pokazuje da uopste ne citate sta pisem i ne pokusavate shvatiti nego samo pp defaultu replicirate.
Dobro si rekao sezona je pred nama. Nadam se da će to biti sezona u punom smislu te riječi, a ne 4-5 kola i ne daj Bože slabijih rezultata, nakon čega će pljuvači doći na svoje, a neki i jedva dočekati. Sezona je 32 kola.

Intelekt mi ne dopušta da opserviram rad stručnog štaba i igrače, a nije odigrana ni jedna prvenstvena utakmica. Šupljira se o lošoj transfer politici, komentarišu se igrači i rad stručnog štaba, skauting i tako u nedogled..., a temelja za takvo što ni na vidiku, u stvari početak vidika je tek 23./24. jula tekuće godine. Imam osjećaj, da su neki počeli oštriti belegije, onako za svaki slučaj, eto, ako ne daj Bože kola krenu nizbrdo, da budu spremni i da svoj ego, odnosno vlastitu sujetu izbace u prvi plan.

Tamo neki Ligata piskara, kao Miloš Kostič pravi ekipu, kao da sa njom namjerava ostati duži period. Nikada u svom, ne tako kratkom životu nisam pročitao stupidniju priču. Šta bi trebao? Graditi ekipu za 4-5 kola? Ne kontam?, kao što ne kontam ni ove "pripreme" pojedinaca za eventualni neuspjeh i orkestrirano pljuvanje ili što bi takvi rekli konstruktivnu kritiku, a za argument bi koristili...eh kada sam ja o tome govorio.

@neandertalac, tvoj post sam citirao, samo zbog ovoga "sezona je pred nama" i bilo kakva konotacija sem navedene bi bila pogrešna.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

fanaticZeljin
Kontakt:

čet jul 07, 2016 6:07 pm

Jeste dosadni sa neandertalcom kao da je Amar Osim licno pa toliko bitan, lik koji kaze da se Amar vraca, da Miske ide, pa da je Said povrijedjen teze i ne zasluzuje da se citira
Srcu draga, boja PLAVA !

sajo10
Kontakt:

čet jul 07, 2016 6:17 pm

@kazanova

Jel za bugare navijamo???? :D :rofl: :rofl:

Elegant
Kontakt:

čet jul 07, 2016 6:21 pm

Tesko Radnik stvara sanse za sada.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

avlami97
Kontakt:

čet jul 07, 2016 6:23 pm

FKZ1921 je napisao/la:Pričamo...
Ključ je u strategiji i struci...U svakom segmentu pa i segmentu skautinga i transfera.
I što prije se na taj način organizujemo,biće manje fula.
Ne trebamo se sad fatati pojedinačnih slučajeva pa na njima dokazivati kako nešta nije tako kako je neko napisao. Naravno da u svemu ima izuzetaka. Ali kod nas je problem što su ispravni transferi postali izuzeci. Imaš situaciju da od 13 igrača sa polusezone,tri se vrte u i oko prvog tima. Znaci oni su izuzeci. Normalno bi bilo da je obrnuto.Da su trojica od 13 ofulana.
To znači da nemaš strategije i struke u tom segmentu.
Ok,dao si treneru da odlučuje...Ali ne može ti trener okretati klub naglavačke. I tako svaki put .
Sa trenerom zajedno se profitiraju ciljevi,zajedno se radi procjena situacije oko tima,zajedno se pravi matematika i provjeri tri puta i onda se dovode igrači u okviru procjena,ciljeva i matematike.
Nema ozbiljnog kluba u koji dodje novi trener i okreće sve naglavačke. A kod nas se to događa evo dva prelazni roka zaredom. Znaci li to da će se isto dešavati u budućnosti. Nadam se da ne. Nadam se da će se, kao u normalnim klubovima,trenerima postavljati ciljevi i okviri u kojima će se kretati,da će klub uspostaviti stručnu i konzistentnu skauting i transfer politiku...
Da ćemo bazu tima imati od najboljih mladjih igrača iz BiH,naših omladinaca i određenog broja iskusnih i kvalitetnih igrača. Kako klub bude jačao,moći će se povremeno posegnuti za pravim kapitalnim...Ali put do toga vodi stepenicu po stepenicu...Pokušaji da se preskaču stepenice uglavnom ne završe dobro.
A ne vidim ni jednog razloga da se žuri i forsira u ovom segmentu...
Po meni,treba povući ručnu i u budućnosti minimalno i selektivno nadograđivati tim isključivo na bazi stručnog skautinga...kako god bude s trenerima.
Očito si neke stvari pogrešno čuo, izvodiš pogrešne "zaključke" ili je u pitanju nešto treće. Meni je nakon obraćanja Predsjednika NO sve jasno.
[video]https://youtu.be/bu13hGpfi84[/video]

LARSSON
Kontakt:

čet jul 07, 2016 6:24 pm

Joj samketa :pljesak: Mirso zavrsavaj

ž'21
Kontakt:

čet jul 07, 2016 6:24 pm

Jao Memisevica i prodora. Naniza ih ko Subic nase na Grbavici

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

avlami97
Kontakt:

čet jul 07, 2016 6:37 pm

fanaticZeljin je napisao/la:Jeste dosadni sa neandertalcom kao da je Amar Osim licno pa toliko bitan, lik koji kaze da se Amar vraca, da Miske ide, pa da je Said povrijedjen teze i ne zasluzuje da se citira
...pa upravo je Amar Osim, kada je došao po drugi put u Klub, otjerao skoro SVE igrače, a ostavio njih 4-5 i doveo nove. Napravio kompletan remont ekipe, a i kasnije je tokom kalendarske godine tjerao i dovodio u prosjeku 15ak igrača. I za divno čudo niko ga apriori nije kritikaovao zvog toga. Naravno, imao je rezultat. Pa upravo zbog toga dopustimo ovim ljudima da počnu raditi i tek nakon toga donositi sudove.

Leon_Professional
Kontakt:

čet jul 07, 2016 6:44 pm

LARS1921 je napisao/la:Joj samketa :pljesak: Mirso zavrsavaj
Proda se Memis :kafa:

ž'21
Kontakt:

čet jul 07, 2016 6:45 pm

Puno Boga mi pricate za nekog ko nije pogledao nijednu tekmu takmicarsku ove godine.

sergejevic

čet jul 07, 2016 6:50 pm

ž'21 je napisao/la:Puno Boga mi pricate za nekog ko nije pogledao nijednu tekmu takmicarsku ove godine.

:palacgore:

Leon_Professional
Kontakt:

čet jul 07, 2016 6:51 pm

Kakvo navijanje ovih Izraelaca sta su vec ... :pljesak:

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jul 07, 2016 7:01 pm

Leon_Professional je napisao/la:Kakvo navijanje ovih Izraelaca sta su vec ... :pljesak:
Malo ukrali pjesama od marokanskih navijaca, ali inace, mediteranski pravi stil, od grcke pa polukrug do maroka sve, odlicni navijaci :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Grbavica
Kontakt:

čet jul 07, 2016 7:07 pm

a jesu loši ov ćifuti smiješno majke mi
Ko nas je kleo, nije dangubio.

cikazubo
Kontakt:

čet jul 07, 2016 7:17 pm

Samke je ekstra igrac, jos jednom to potvrdjuje ovom danasnjom partijom, a i Dino Beširović super igrac.

irfo

čet jul 07, 2016 7:23 pm

cikazubo je napisao/la:
Samke je ekstra igrac, jos jednom to potvrdjuje ovom danasnjom partijom, a i Dino Beširović super igrac.
e ako ga fkt mi uzmemo a ne neki ozbiljan klub iz evrope, onda kapu skinut svima iz kluba, covjek je prekuco ligu

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 32 gosta.

Prijava