Pa hajde posalji mi u pp, necu nikom reci, eto da ja vidim bas ta imena, ne moram nikom proslijediti. Nemoj suplju dzaba bacati, moglo bi biti bolje, bi, da dodje arapski seik ili ruski tajkun i izvali 300 miliona odmah ovako. Uvijek se nadjes ko uvrijedjena mlada, ne smije ti niko nista reci, odmah ispadne rulja, kako je ti nazivas, te napada. Zapitaj se zasto je to tako i kojim tonom nastupas. I slazem se s prvom recenicom, sezona je pred nama i sve cemo vidjeti. Ako imas bolje ljude trenutno za upravu, reci ko su, posalji mi eto pp, jer u zadnjih dvadeset godina se vidjelo more majmuna koji su se bogatili na racun Zeljeznicara, i sad kao ova uprava je trn u oku. Gdje ste 2008. godine bili, da mi je znati. Saka jada, onih istinskih, pravih navijaca, vise im muka bilo pratiti naseg Zelju na koje smo grane spali, ali pratilo se redovno, i momci su isli na gostovanja. Tada nije bilo da Mreza proziva koga je vec trebalo, niko se nije brinuo sto bi Zeljo, ako nastavi tako, mogao fino u drugu ligu i sl. Ne idealiziram ja nikoga niti se nikome klanjam, niko nije iznad Zeljeznicara, ali ljudi rade ok posao i naravno da cu odgovoriti ako sep ocne bez razloga napadati. pa odgovorio sam i za Bekrica, odjednom se sasula paljba po njemu, iako jos nije ni pocela sezona, a prvi sam govorio da u prosloj sezoni nije mogao da mrdne, ali dosta se sada trudi i moze dosta toga pruziti. Ali ne, ovdje, u ovoj drzavi, ne pogleda se utakmica, odmah se pljuje. Reci mi imena tih ljudi u privatnu poruku i sve ce biti okej, da vidim bas ko su ti ljudi. Diskrecija zagarantovana, necu nikome reci, pa eto, da vidimo.
I izvinjavam se na ovom nastupu, i meni se desi da budem nekad izbacen iz takta, ali nikad ne vrijedjam, jer to niko ne zasluzuje. Samo zelim da se normalno razgovara na forumu, bez spinovanja i da niko od sebe ne pravi zrtvu. Hvala lijepa.
I sretan rodjendan Zola, nenormalno drag momak, nadam se da ce se vratiti u pravu formu i dogodine u prvu belgijsku