Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

MrRiccoli
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 04, 2016 5:52 pm

Kapiten je napisao/la:Ne znam je li me iko ispizdio ovako ko Bekric sada. Nakon katastrofalnih partija u zadnje vrijeme sada ne dozvoljava Blagojevicu, koji jedini igra , da izvede slobodnjak. Izvedi ga Sablja majke ti.
Vidis da bekric MORA igrati joj sredine isto nista ponovo nabijanje lopte koje ce sad biti jos ucestalije

Sent from my C5303 using Tapatalk

sergejevic

Re: FK Željezničar

SWRA_1921 je napisao/la:Navijaci Zelje :( forumski samo

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
Sta je problem ?

hardwell
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:više su ginuli u pripremnim kad su se borili za tim pet puta...
Zato što je taj isti Edis rekao da će igrati onaj koji se zalaže najviše i koji bude najbolji. Tako je bilo do početka polusezone, izvodio se Bekrić i Lendrić u 15oj minuti. Od Širokog znam napamet prvih 11 i izmjene.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

SWRA_1921
Kontakt:

sri maj 04, 2016 5:53 pm

Samo guslajte

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

Simply Blue
Kontakt:

Meni je muka od one lakrdije od pressice i prvog poluvremena, ne mogu više ovo gledati :( :(
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Leon_Professional
Kontakt:

sergejevic je napisao/la:Sablja je trener samo na jeziku, a kako znamo svi to rijetko kad donese nesto dobro. Kad se ti ufuras da nesto znas onda si donji. Nevjerovatno lose pripremljena utakmica, katastrofa, lose da losije ne moze biti. Ovdje se fino postavis i pustis seljake da se ispusu i da divljaju, kako je to Amar znao, hladno ih onda spustis na zemlju i cao. Nasi usli prenervozno u utakmicu kao da moramo dobit 5-0. Katastrofa. **** ti trenera kojem se igraci svadjaju ko izvodi prekid, i nije prvi put, Kramaric je mislim bas s Bekricem nedavno imao isti problem. Valjda se zna ko izvodi. Bekric svaku loptu koju je dodirno je i uporopastio. Nije problem podrska treneru, ali necemo zabijati glavu u pjesak, kao da smo nasli najlosijeg i njega poceli nesto gurati na ustrb igre i svega.
:palacgore: Bekric mora sad ostati u svlacionici i nema price! Ali isto moram reci da je sudija trebao dati crveni karton Salcinovicu, ali necu to uzimati kao opravdanje, jer mi ne mozemo sansu napraviti, jednu jedinu sansu!

ChWilla
Kontakt:

fcz je napisao/la:Tako je Edise, cuvaj ti nama naseg lijepog Bekriju a izdrk.avaj se na Tiagu. Fuj fuj fuj. Bilo je jasno i poslije Zrinjskog da je Evropa izgubljena, ovo je samo da nas dokrajci.

Amare molim te dolazi i pokazuj polupismenim likovima kako se radi pos'o.
na tiagu se niko ne izdrkava, edis njega malo i favorizira, povrijeđen je čovjek, i derbi je igrao a nije trebao.
gradi željo boli te *****

south side
Kontakt:

Sta je ovo jbt nemozemo sanse napraviti katastrofa nemogu da vjerujem nikakve volje i borbenosti a tako bitna utakmica za nas :oops1:
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

neda_TM87
Kontakt:

sri maj 04, 2016 5:54 pm

ChWilla je napisao/la:više su ginuli u pripremnim kad su se borili za tim pet puta...
pa normalno, tad se "nije znalo" ko ce igrati... trenutno moezs biti ubjedljivo najgori, ne jednu tekmu, nego komotno haman pa citavu polusezonu, opet ces igrati sljedecu, a do koga je to? Edise gdje je ona prica da niko nema zagarantovano mjesto?? pa kako onda majka mu stara jedne te iste gledamo non stop, a ti poejdini medju najgorima konstantno.. ko je ovdje lud...

sajo10
Kontakt:

Volio bi viditi iduce promjene:

Sinisa out, Memija na svoju poziciju a ubaciti Tiaga (koliko toliko je spreman cim je na klupi).

Bekric out, Damira ubaciti ako je na klupi, inace Djermanovica i igrati sa DVA spica. Ne Lendrica na stranu.

Sramotno da Halvadzic uopste nema mjesta na poziciji koja nam skripi ali zato trpi Memiju na ne prirodnoj poziciji.

Tryg
Kontakt:

EH sad da imas mangupa na klupi pa da odmah na pocetku izbaci Bekrica ubaci Beganovica, Zahirovica za Zolotica. I das memiji jos 15 minuta pa ubacis Thiaga.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Okolele
Kontakt:

sri maj 04, 2016 5:55 pm

Nista ljudi nije izgubljeno polahko,ima drugo poluvrijeme,pitari i Siroki zasad nam idu rezultati..Drugo poluvrijeme ne mislim gledati jer jebeni link kasni dvije minute..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Vrag

rios je napisao/la:Mi imamo jedan pokusaj prema golu Celika za 45 min.
Nas trojac na sredini terena ( Bekric,Jovan i Zaha ) imaju 12 izgubljenih lopti,Bekric 5,Jovan 4 i Zaha 3,nazalost jedna njegova izgubljena je bila kobna po nas.To je ono sto sam ja uhvatio bar..
Nemamo sredine terena,Lendric dolazi do centra po loptu,realno odatle ne moze nista napraviti.Stevanovic M. zatvoren totalno.
Nadam se da cemo nekako uvaljati 2 gola :|
Oni 3 iza jednog zabili.
***** ti tvrdoglavu glavu **** ga Bekric. Od 14 utakmica jednu je odigrao dobro. Smeta na terenu Cuiću daj mu crveni da sam rahat sljedeće dvije utakmice **** ga Edis. Iznerviram se zbog gluposti jebemu fudbal i Koldzu

1921
Kontakt:

Jedina stvar koju zamjeram Edisu je sto (kako izgleda) nema muda izbaciti Bekrica, dosta ga je vise u pm :ne: Memiju cemo upropastiti sa ovom pozicijom
https://www.youtube.com/watch?v=OgV9z48a5f0

godrina
Kontakt:

sri maj 04, 2016 5:56 pm

hajd dobro za brkica i mogu razumit, ima za nas ok karijeru, ime i sve to.. ali zasto je sinisa toliko siguran u provj postavi.. meni on zadnje 2-3 tekme bas los, ubjedjen sam da bi bili bolji da je tu memija a na njegovom mjestu taj halvadzic ili mailson bilo ko
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

sajo10
Kontakt:

sri maj 04, 2016 5:56 pm

1921 je napisao/la:Jedina stvar koju zamjeram Edisu je sto (kako izgleda) nema muda izbaciti Bekrica, dosta ga je vise u pm :ne: Memiju cemo upropastiti sa ovom pozicijom
Ja njemu zamjeravam sto je dao do znanja nekim igracima da je njihova startna pozicija koliko god losi bili :) Ne zelim imenovati ih ali ima vise kandidata. :)
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u sri maj 04, 2016 5:57 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Alipasino
Kontakt:

sri maj 04, 2016 5:57 pm

Sta ba forumski.Vidis da pola tima boli ***** za Zelju.Bekric je supak ufurani i sto ga vise trpit zasto vazda igra.Mulalic davno Sam reko moralista ostalo nula velika jebes njegovo ginut halo to pije kod navijaca do 15 godina.Budimo realni.I sta sad nema evrope nema tribine hocemo SA ovom lovom sto raja uplati kupit igraca.

terabajt
Kontakt:

Nemamo sredine , desna strana potpuno zatvorena a po lijevoj stanic i memija ne znaju ubaciti i kad produ.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

jel vama jasno da je ovde sudija diretno pomogao celiku i ostetio nas... bez obzira sto igramo lose... neiskljuciti onog vehabiju nakon onog unosenja u lice u sudiji zbog zutog... tako je omogucio da nam uopste da gol... a ja se ne brinem... pobjedicemo 2-1...
100/94/37/34 - i to je to!

storm_raider
Kontakt:

fcz je napisao/la:Tako je Edise, cuvaj ti nama naseg lijepog Bekriju a izdrk.avaj se na Tiagu. Fuj fuj fuj. Bilo je jasno i poslije Zrinjskog da je Evropa izgubljena, ovo je samo da nas dokrajci.

Amare molim te dolazi i pokazuj polupismenim likovima kako se radi pos'o.
Tiago je povrijedjen, a nemas zamjenu za Bekrica. Jedino Dado Sadikovic koji se jos nije 100% oporavio. Uskoro ce se to promjeniti, ali necemo pretjerivati sa ovim izjavama.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava