Zeka87 također treba i njemu javiti.
Ti kao je.be.nAcika_grande je napisao/la:**** ba prenos, bitno je da mi imamo voz
odkud to, on je imao par ok postovastorm_raider je napisao/la:Eh ovako, zbog transparentnosti i jer je mnogo raje preslo sa onog foruma ovdje.
Aldin je bio i pod nickom "vrbanjusa" i banovan mu je ip. Poznat kao Kobilja Glava.
Toliko o njemu.
Taj vrbanjusa je ovdje registrovan kao "johnny". Onaj levat je prije njega ovdje registrovao taj nick. Pravi vrbanjusa je skroz ok. Vi koji ste se kasnije registrovali niste upratili to.godrina je napisao/la:odkud to, on je imao par ok postovastorm_raider je napisao/la:Eh ovako, zbog transparentnosti i jer je mnogo raje preslo sa onog foruma ovdje.
Aldin je bio i pod nickom "vrbanjusa" i banovan mu je ip. Poznat kao Kobilja Glava.
Toliko o njemu.
Nemoj me zezat da je Aldin bio vrbanjusa :O Zar nije Adis Hadzic bio vrbanjusastorm_raider je napisao/la:Eh ovako, zbog transparentnosti i jer je mnogo raje preslo sa onog foruma ovdje.
Toliko o njemu.
Vrbanjuša ustvari bio Aldin?storm_raider je napisao/la:Eh ovako, zbog transparentnosti i jer je mnogo raje preslo sa onog foruma ovdje.
Toliko o njemu.
Eto iznad tvog pitanja je odgovor.Tryg je napisao/la:Nemoj me zezat da je Aldin bio vrbanjusa :O Zar nije Adis Hadzic bio vrbanjusastorm_raider je napisao/la:Eh ovako, zbog transparentnosti i jer je mnogo raje preslo sa onog foruma ovdje.
Toliko o njemu.