Bodreni uvijek od vjernih navijaca
Za Zelju casno borimo se mi!

Početi jug jer nam tu ne bi mogli praviti probleme osim mozda ove dozvole kao za zapad sto treba. Oni nisu susjedi pa da mogu se zaliti na izgradnju juga. Trebamo traziti izdavanje dozvole za jug od kantona i ove pare uloziti na jug.Leon_Professional je napisao/la:Bas tako, Zapad je problem jer je poceo se raditi a istekla je legalizacija, mada rekli su da ce oni preko Kantona da to rijese i mislim da bi se trebala dobiti dozvola za Zapad. Problem je istok, jer su se iz SD-a javili da su susjedi i da trebaju biti ukljuceni u to. Rjesenje za Istok se nije jos donijelo, ali sta god da se donese opet nista nece nam znaciti, jer ako se dobije dozvola tad ce SD-a da ide sa zalbom i to ce trajati a da mi ne dobijemo dozvolu ici cemo sa zalbom i opet ce trajati, tako da sta god da se desi oko Istoka to ce trajati! Ovih uhljupa se necemo rijesiti sve dok sud ne donese odluku, jedino mozemo dogovorom ali nasi iz kluba su se izjasnili da to ne zele, jer nije moguce da je slucajno u ugovoru uneseno da zemlja ide nama kako tvrde iz SD.Veteran je napisao/la:Da rezimiram...oni (SD ) imaju kancelarije na sjeveru cca 70 m2 u vlasništvu, kao i "privremeni objekat" restoran Plavi Zamak, koji se nalazi na zemljištu koje je u vlasništvu FK Željezničar...kako sam ja razumio to je to....pa nije im baš neka polazna pozicija za pregovore....
Sada bi oni dali te prostore na sjeveru, za vlasništvo zemljišta ispod Plavog Zamka, uvećano za još dio betonskog igrališta, cca 300 m2...skromni nema šta....![]()
![]()
![]()
Ne znam pisao sam već prije, ja sam legalista i išao bi na sud, ali sa druge strane razvuče se to godinama, pa nikada kraja, ako znaš kakva smo država, možda bi nam i na sudu pobili ovo 1/1. Opet ovi razbojnici, teško se sa njima išta dogovoriti, odnosono glupani su to i pijuni u rukama načelnika i eventualno još nekih igrača iz sjene, da ih ne imenujemo sada ovdje...baš status quo...yebeno...
![]()
![]()
Ako je kako moguce da mi pocnemo Jug graditi umjesto Istoka, dok se ovo ne desi, jer necemo nasjedati na njihove ucjene!
Potvrdjujem ovo napisano. U bazi ne mogu stajati nikakve privatne stvari, osim ako ih vi namjerno ne napisete. U bazu sa druge strane niko nije mogao upasti. Licno sam provjeravao sigurnost nedavno, a i da jeste provaljeno u bazu, kao sto nije, bas kao sto je @leet napisao, tamo nista ne pise. Dakle, sport1 i da je htio nije mogao otkriti nista vise osim ovoga sto pise na forumu i sto svi vidite. Sam sam programer sa visegodisnjim iskustvom, pa znam sta pisem. Ovakve baze nemaju ni pristup privatnim porukama, jer je sve enkriptovano. SHA-7 ili MD5 enkripcija, da ne idemo u tehnicke stvari sada. Sa strane ovog foruma vasa anonimnost je zagarantovana, e sada, pazite kome otkrivate vas identitet. Sa druge strane, ja sam se licno uvjerio da sport1 ne podlijeze nikakvim ucjenama ni prijetnjama. Ovdje sam cisto zbog entuzijazma i trudim se da im pomognem, ne naplacujem svoje usluge, a oni nama omogucavaju i skriveni forum i trude se da nam omoguce laksu komunikaciju. Nakon preslaska sa onog anamo foruma ja sam ovdje zbog Zelje jedino i osjetio sam potrebu da se nadovezem na post iznad.leet je napisao/la:Da riješimo samo neke nedoumice, jer dolaze nekakvi komentari do mene.
Storm zna šta je bio problem sa sajtom, da ne navodim javno. Dakle, nije nikakav problem sa serverom. Baza foruma je takva da u njoj ne pišu bilo čija imena, jer ih niste ni unosili, a s druge strane, sve i da je neko 'upao' u bazu, a nije, jer bi znali, nije mogao saznati bilo šta privatno o bilo kome.
Problem je što se kače slike ovih iz SD-a, pa su oni kivni na forumaše, stoga vas molim da njihove privatne stvari ne stavljate ovdje. Otkud im ovaj spisak nekih imena? Stvarno ne znam.
Nisu mi jasne neke stvari. Sve je puno neke kontradiktornosti sa strane Nacelnika i predstavnika SD-a. Naime oni kazu da jos od prije rata imaju "privremenu" dozvolu za koristenje prostora Plavog zamka. Sada na osnovu te privremene dozvole koja moze postati stalna ili biti oduzeta oni zele graditi neke komplekse (uz ciju garanciju da li je to Opstina ili Kanton).Veteran je napisao/la:Da rezimiram...oni (SD ) imaju kancelarije na sjeveru cca 70 m2 u vlasništvu, kao i "privremeni objekat" restoran Plavi Zamak, koji se nalazi na zemljištu koje je u vlasništvu FK Željezničar...kako sam ja razumio to je to....pa nije im baš neka polazna pozicija za pregovore....
Sada bi oni dali te prostore na sjeveru, za vlasništvo zemljišta ispod Plavog Zamka, uvećano za još dio betonskog igrališta, cca 300 m2...skromni nema šta....![]()
![]()
![]()
Ne znam pisao sam već prije, ja sam legalista i išao bi na sud, ali sa druge strane razvuče se to godinama, pa nikada kraja, ako znaš kakva smo država, možda bi nam i na sudu pobili ovo 1/1. Opet ovi razbojnici, teško se sa njima išta dogovoriti, odnosono glupani su to i pijuni u rukama načelnika i eventualno još nekih igrača iz sjene, da ih ne imenujemo sada ovdje...baš status quo...yebeno...
![]()
![]()
Sta sam to propustio u vezi frke sa imenima ?delinjo je napisao/la:pa uredu ajmo onda staviti imena i prezimena sve i jedan ovdje...pa da vidimo ...ne znam cega se imamo bojati...lazni profili na incijativi Koldze i ljudi iz SD..smijesni su !!
POBJEDU NAM DANAS DAJ !!!!
pokusaj od govana da prepadnu jedan dio forumasa ovdje...neki su se i primili i prepali (pojma nemam cega) ...uglavnom jeftini trikovi Koldze i SD da se preplase ovdje forumasi...i to je sve zapravo ...godrina je napisao/la:Sta sam to propustio u vezi frke sa imenima ?delinjo je napisao/la:pa uredu ajmo onda staviti imena i prezimena sve i jedan ovdje...pa da vidimo ...ne znam cega se imamo bojati...lazni profili na incijativi Koldze i ljudi iz SD..smijesni su !!
A gdje se nalaze ta imena koja su objavili?delinjo je napisao/la:pokusaj od govana da prepadnu jedan dio forumasa ovdje...neki su se i primili i prepali (pojma nemam cega) ...uglavnom jeftini trikovi Koldze i SD da se preplase ovdje forumasi...i to je sve zapravo ...godrina je napisao/la:Sta sam to propustio u vezi frke sa imenima ?delinjo je napisao/la:pa uredu ajmo onda staviti imena i prezimena sve i jedan ovdje...pa da vidimo ...ne znam cega se imamo bojati...lazni profili na incijativi Koldze i ljudi iz SD..smijesni su !!
tm8782 je napisao/la:Likusa nece jos vjeruj mi.likusa je napisao/la:Kad ce bumstorm_raider je napisao/la: Sve sam to prosao, ne moras mi objasnjavati. Ne trazim ja da ti budes miran, trazim da ne pozivas na mrtve glave. Treba da se neko upali i napravi glupost, znas li sta bi to znacilo za ovu upravu i sve ovo sto rade? Smiri se, bice ovo rijeseno. Evo @tm ce uskoro postaviti BUM jedan, da mu ne uzimam mustuluk.Hajde matori.
Shvatam ja tebe, vjeruj mi.., ali necemo vise na ovu temu, imamo PP.nemoj da od Bugojna do Visokog stalno palim mobilni i internet
U jarku da zavrsim
Nego nisam mislio pisati neko vrijeme, na forumu. Upalili me ovi uhljupi pa sam pisao. Kad nesto bude znas i sama da objavim.
Strpljen spasen. Ne znam jos nista, samo ima nesto sto se kotrlja, a svi znamo.
Kad budem imao detalje napisem.
Čega se ba ljudi ovdje imaju bojati, evo nek se meni jave u pp daću im ime prezime i br telefona pa ćemo se naći da vidimo čime oni to straše ljude.delinjo je napisao/la:pokusaj od govana da prepadnu jedan dio forumasa ovdje...neki su se i primili i prepali (pojma nemam cega) ...uglavnom jeftini trikovi Koldze i SD da se preplase ovdje forumasi...i to je sve zapravo ...godrina je napisao/la:Sta sam to propustio u vezi frke sa imenima ?delinjo je napisao/la:pa uredu ajmo onda staviti imena i prezimena sve i jedan ovdje...pa da vidimo ...ne znam cega se imamo bojati...lazni profili na incijativi Koldze i ljudi iz SD..smijesni su !!
ajdee ljozeeeeeeee hladnoo uzmi 0:2 ajde lendraaaaaaaaTryg je napisao/la:CELIK *****, CELIK *****, CELIK ***** ALE ALE, OOO OOO A I TEBE ZENICO!
Sent from my iPhone using Tapatalk