Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 04, 2016 4:00 pm

phpBB [video]

Bodreni uvijek od vjernih navijaca
Za Zelju casno borimo se mi! :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

terabajt
Kontakt:

sri maj 04, 2016 4:03 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Veteran je napisao/la:Da rezimiram...oni (SD ) imaju kancelarije na sjeveru cca 70 m2 u vlasništvu, kao i "privremeni objekat" restoran Plavi Zamak, koji se nalazi na zemljištu koje je u vlasništvu FK Željezničar...kako sam ja razumio to je to....pa nije im baš neka polazna pozicija za pregovore....
Sada bi oni dali te prostore na sjeveru, za vlasništvo zemljišta ispod Plavog Zamka, uvećano za još dio betonskog igrališta, cca 300 m2...skromni nema šta.... :lol: :lol: :lol:
Ne znam pisao sam već prije, ja sam legalista i išao bi na sud, ali sa druge strane razvuče se to godinama, pa nikada kraja, ako znaš kakva smo država, možda bi nam i na sudu pobili ovo 1/1. Opet ovi razbojnici, teško se sa njima išta dogovoriti, odnosono glupani su to i pijuni u rukama načelnika i eventualno još nekih igrača iz sjene, da ih ne imenujemo sada ovdje...baš status quo...yebeno...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Bas tako, Zapad je problem jer je poceo se raditi a istekla je legalizacija, mada rekli su da ce oni preko Kantona da to rijese i mislim da bi se trebala dobiti dozvola za Zapad. Problem je istok, jer su se iz SD-a javili da su susjedi i da trebaju biti ukljuceni u to. Rjesenje za Istok se nije jos donijelo, ali sta god da se donese opet nista nece nam znaciti, jer ako se dobije dozvola tad ce SD-a da ide sa zalbom i to ce trajati a da mi ne dobijemo dozvolu ici cemo sa zalbom i opet ce trajati, tako da sta god da se desi oko Istoka to ce trajati! Ovih uhljupa se necemo rijesiti sve dok sud ne donese odluku, jedino mozemo dogovorom ali nasi iz kluba su se izjasnili da to ne zele, jer nije moguce da je slucajno u ugovoru uneseno da zemlja ide nama kako tvrde iz SD.

Ako je kako moguce da mi pocnemo Jug graditi umjesto Istoka, dok se ovo ne desi, jer necemo nasjedati na njihove ucjene!
Početi jug jer nam tu ne bi mogli praviti probleme osim mozda ove dozvole kao za zapad sto treba. Oni nisu susjedi pa da mogu se zaliti na izgradnju juga. Trebamo traziti izdavanje dozvole za jug od kantona i ove pare uloziti na jug.

vrbanjusa
Kontakt:

sri maj 04, 2016 4:06 pm

FK Željezničar: Kjosevski, S. Stevanović, Kosorić, Memija, Bekrić, Blagojević, Bogičević, Stanić, Lendrić, Zahirović i M. Stevanović. Na klupi su: Fejzić, Kramarić, Đermanović, E. Sadiković, Beganović, Tiago, Hodžurda.
21 10 4

Petrović Slavko

godrina
Kontakt:

sri maj 04, 2016 4:08 pm

Jebes premije, momci ce nas obradovat pa cemo se posrat koldzi i kompaniji u usta...cuj oni da nesto brane, oni neke ultimatume postavljaju **** vas bakir i matori
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

storm_raider
Kontakt:

sri maj 04, 2016 4:08 pm

leet je napisao/la:Da riješimo samo neke nedoumice, jer dolaze nekakvi komentari do mene.

Storm zna šta je bio problem sa sajtom, da ne navodim javno. Dakle, nije nikakav problem sa serverom. Baza foruma je takva da u njoj ne pišu bilo čija imena, jer ih niste ni unosili, a s druge strane, sve i da je neko 'upao' u bazu, a nije, jer bi znali, nije mogao saznati bilo šta privatno o bilo kome.

Problem je što se kače slike ovih iz SD-a, pa su oni kivni na forumaše, stoga vas molim da njihove privatne stvari ne stavljate ovdje. Otkud im ovaj spisak nekih imena? Stvarno ne znam.
Potvrdjujem ovo napisano. U bazi ne mogu stajati nikakve privatne stvari, osim ako ih vi namjerno ne napisete. U bazu sa druge strane niko nije mogao upasti. Licno sam provjeravao sigurnost nedavno, a i da jeste provaljeno u bazu, kao sto nije, bas kao sto je @leet napisao, tamo nista ne pise. Dakle, sport1 i da je htio nije mogao otkriti nista vise osim ovoga sto pise na forumu i sto svi vidite. Sam sam programer sa visegodisnjim iskustvom, pa znam sta pisem. Ovakve baze nemaju ni pristup privatnim porukama, jer je sve enkriptovano. SHA-7 ili MD5 enkripcija, da ne idemo u tehnicke stvari sada. Sa strane ovog foruma vasa anonimnost je zagarantovana, e sada, pazite kome otkrivate vas identitet. Sa druge strane, ja sam se licno uvjerio da sport1 ne podlijeze nikakvim ucjenama ni prijetnjama. Ovdje sam cisto zbog entuzijazma i trudim se da im pomognem, ne naplacujem svoje usluge, a oni nama omogucavaju i skriveni forum i trude se da nam omoguce laksu komunikaciju. Nakon preslaska sa onog anamo foruma ja sam ovdje zbog Zelje jedino i osjetio sam potrebu da se nadovezem na post iznad.

Pazite kome otkrivate imena i prezimena, ja licno ne znam ko su nickovi iza tih imena, osim naravno danan-a sada. Ako neko zeli da promjeni nick, jer se osjeca ugrozenim, neka mi se javi i sredicemo.

Nemojte da dozvolimo da par anonimusa (ili mozda jedan) baca kosku ovdje. Ne zaboravite, oni su u tome najbolji i lako nas je onda zatupiti kada se razjedinimo. To je stara taktika: Zavadi pa vladaj! Takodjer, privatne slike drugih ljudi nemojte objavljivati.

A sada, o Celiku!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Okolele
Kontakt:

sri maj 04, 2016 4:11 pm

O Čeliku :zeljeznicar1:

phpBB [video]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 04, 2016 4:12 pm

Kada Željo naprijed krene, plava krv uzburka se! :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u sri maj 04, 2016 4:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri maj 04, 2016 4:12 pm

Veteran je napisao/la:Da rezimiram...oni (SD ) imaju kancelarije na sjeveru cca 70 m2 u vlasništvu, kao i "privremeni objekat" restoran Plavi Zamak, koji se nalazi na zemljištu koje je u vlasništvu FK Željezničar...kako sam ja razumio to je to....pa nije im baš neka polazna pozicija za pregovore....
Sada bi oni dali te prostore na sjeveru, za vlasništvo zemljišta ispod Plavog Zamka, uvećano za još dio betonskog igrališta, cca 300 m2...skromni nema šta.... :lol: :lol: :lol:
Ne znam pisao sam već prije, ja sam legalista i išao bi na sud, ali sa druge strane razvuče se to godinama, pa nikada kraja, ako znaš kakva smo država, možda bi nam i na sudu pobili ovo 1/1. Opet ovi razbojnici, teško se sa njima išta dogovoriti, odnosono glupani su to i pijuni u rukama načelnika i eventualno još nekih igrača iz sjene, da ih ne imenujemo sada ovdje...baš status quo...yebeno...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Nisu mi jasne neke stvari. Sve je puno neke kontradiktornosti sa strane Nacelnika i predstavnika SD-a. Naime oni kazu da jos od prije rata imaju "privremenu" dozvolu za koristenje prostora Plavog zamka. Sada na osnovu te privremene dozvole koja moze postati stalna ili biti oduzeta oni zele graditi neke komplekse (uz ciju garanciju da li je to Opstina ili Kanton).

Neka onda i nasi traze privremenu dozvolu za građenje istoka pa da vidimo hoce li nas podrzati Lokalna zajednica.

Ovo je klasicno ucjenjivanje od strane SD-a prema Klubu. Oni kazu mi vama kancelarije od 70 kvadrata za cca 300 metara kvadratnih zemljista. Nije ovo pijaca pa ja tebi kilu jabuka za vrecu brasna tako nekako ispadne.
Ako uzmemo u obzir da je cijena metra kvadratnog na Grbavici krece oko 2-3000 maraka, onda to pomnozite sa trazenom kvadraturom i dobijate ukupnu cijenu trazene parcele.
Druga stvar koja je tako minorna jeste da neko ko se predstavlja predstavnikom jednog drustva, izjavi da je neko GRESKOM upisao pogresan broj cestice.
Najveci lajik koji nikada nije kupio neku nekretninu zna da je to nemoguce uraditi i da su greske u takvim slucajevima nemoguce. Dakle oni kao djeca zele da kazu kako je neko pogrijesio i hajde da to sada kao fol ispravimo putem razmjene.

U otpunosti sam na strani Kluba i ako treba neka ovo traje godinama ovaj sudski spor, ali sam misljenja da ce vise na gubitku biti SD i oni koji stoje iz njega nego nas Zeljo
Alea iacta est!

godrina
Kontakt:

sri maj 04, 2016 4:13 pm

delinjo je napisao/la:pa uredu ajmo onda staviti imena i prezimena sve i jedan ovdje...pa da vidimo ...ne znam cega se imamo bojati...lazni profili na incijativi Koldze i ljudi iz SD..smijesni su !!

POBJEDU NAM DANAS DAJ !!!! :zeljeznicar1:
Sta sam to propustio u vezi frke sa imenima ?
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 04, 2016 4:17 pm

slika

delinjo
Kontakt:

sri maj 04, 2016 4:18 pm

godrina je napisao/la:
delinjo je napisao/la:pa uredu ajmo onda staviti imena i prezimena sve i jedan ovdje...pa da vidimo ...ne znam cega se imamo bojati...lazni profili na incijativi Koldze i ljudi iz SD..smijesni su !!

pokusaj od govana da prepadnu jedan dio forumasa ovdje...neki su se i primili i prepali (pojma nemam cega) ...uglavnom jeftini trikovi Koldze i SD da se preplase ovdje forumasi...i to je sve zapravo ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plavi orkestar
Kontakt:

sri maj 04, 2016 4:19 pm

Sretno danas!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Tryg
Kontakt:

sri maj 04, 2016 4:20 pm

CELIK *****, CELIK *****, CELIK ***** ALE ALE, OOO OOO A I TEBE ZENICO!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

terabajt
Kontakt:

sri maj 04, 2016 4:21 pm

Prepast ce se oni nas, nece ovo ovako zavrsiti. Sarajevska jalija za zelju navija.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u sri maj 04, 2016 4:21 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

sri maj 04, 2016 4:21 pm

Pred utakmicu podjelite linkove svejdno ne radi Larson pa mozemo javno djelit.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plavi orkestar
Kontakt:

sri maj 04, 2016 4:22 pm

delinjo je napisao/la:
godrina je napisao/la:

pokusaj od govana da prepadnu jedan dio forumasa ovdje...neki su se i primili i prepali (pojma nemam cega) ...uglavnom jeftini trikovi Koldze i SD da se preplase ovdje forumasi...i to je sve zapravo ...
A gdje se nalaze ta imena koja su objavili?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Whisperer

sri maj 04, 2016 4:22 pm

tm8782 je napisao/la:
likusa je napisao/la:
storm_raider je napisao/la: Sve sam to prosao, ne moras mi objasnjavati. Ne trazim ja da ti budes miran, trazim da ne pozivas na mrtve glave. Treba da se neko upali i napravi glupost, znas li sta bi to znacilo za ovu upravu i sve ovo sto rade? Smiri se, bice ovo rijeseno. Evo @tm ce uskoro postaviti BUM jedan, da mu ne uzimam mustuluk. :mrgreen: Hajde matori.

Shvatam ja tebe, vjeruj mi.., ali necemo vise na ovu temu, imamo PP.
Kad ce bum :shock: nemoj da od Bugojna do Visokog stalno palim mobilni i internet :o U jarku da zavrsim :lol:
Likusa nece jos vjeruj mi.
Nego nisam mislio pisati neko vrijeme, na forumu. Upalili me ovi uhljupi pa sam pisao. Kad nesto bude znas i sama da objavim.
Strpljen spasen. Ne znam jos nista, samo ima nesto sto se kotrlja, a svi znamo.
Kad budem imao detalje napisem.

znaju li ovii nasii igraci itd da su ova govnaa premiranaa . nadam se samo da ce nasi bas danas poginutt za ovu najvazniju utakmicu sezone

nookey
Kontakt:

sri maj 04, 2016 4:23 pm

delinjo je napisao/la:
godrina je napisao/la:

Čega se ba ljudi ovdje imaju bojati, evo nek se meni jave u pp daću im ime prezime i br telefona pa ćemo se naći da vidimo čime oni to straše ljude.
Pun mi je k...više ovih iz SD-a, što jedan prije reče rat sam pregrmio haman poludio, nemojte se bezveze igrati sa rajom, svi smo mi budale a više nam je dosta gaženja...

mula
Kontakt:

sri maj 04, 2016 4:27 pm

Drago mi je vidjeti da je Beganovic na klupi. Nadam se da ce momak dobiti nekih 25min sansu. Momak je zapostavljen ove polusezone.

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Whisperer

sri maj 04, 2016 4:27 pm

Tryg je napisao/la:CELIK *****, CELIK *****, CELIK ***** ALE ALE, OOO OOO A I TEBE ZENICO!

Sent from my iPhone using Tapatalk
ajdee ljozeeeeeeee hladnoo uzmi 0:2 ajde lendraaaaaaaa

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.

Prijava