Prva tekma protiv Širokog sa klupe nam ušli Memija, Tiago i Zaha, strahota.boccaccio je napisao/la:Lijepo je kad vidimo jedan sastav koji je sasvim ok po imenima za startnu postavu. A tek onda kada vidimo da u igru ulaze kjosevski,stevanovic,secerovic,blagojevic,husic,beganovic...to ce nama davati snagu u prvenstvu. Kada konačno doživimo da sa klupe udje neki igrač i ti onda očekujes da se u stvari poboljša igra.
To nismo imali zadnjih godina,imamo prvu postavu i kad igrač ulazi sa klupe, mi već znamo da nema od toga ništa,zavrsavamo utakmicu. Sada je konačno drugačija situacija. Imamo kvalitetnu širinu,i to me ohrabruje.
I pobijedili smomirzza je napisao/la:Prva tekma protiv Širokog sa klupe nam ušli Memija, Tiago i Zaha, strahota.boccaccio je napisao/la:Lijepo je kad vidimo jedan sastav koji je sasvim ok po imenima za startnu postavu. A tek onda kada vidimo da u igru ulaze kjosevski,stevanovic,secerovic,blagojevic,husic,beganovic...to ce nama davati snagu u prvenstvu. Kada konačno doživimo da sa klupe udje neki igrač i ti onda očekujes da se u stvari poboljša igra.
To nismo imali zadnjih godina,imamo prvu postavu i kad igrač ulazi sa klupe, mi već znamo da nema od toga ništa,zavrsavamo utakmicu. Sada je konačno drugačija situacija. Imamo kvalitetnu širinu,i to me ohrabruje.
A svi najavljuju Bekrica da ce biti masina xD ala se Bekrija uhljebio kod nas, kakva kinaModel1964 je napisao/la:Evo mene sa tekme![]()
Je,bo stadion nema WI FI![]()
Formacija 4 4 2. Fino držimo tu formaciju. Odbrana izlazi i skracuje prostor za igru. Igra brza sa puno pasova i pokušaja da se prođe do šesnaest. Bilo bi to puno bolje da je igrao neko drugi umjesto Bekrije. Malo je reci ocajan. Igro je cjelu tekmu, 90 posto pogrešnih pasova, lohotan u duelu, slabo postavljanje a puno nake trke u prazno. Kostic i Ljeljak stalno su mu govorili šta mora ali on, meni se cini ne konta. Igrao je ljevo u formaciji 4 vezna. Kada su ušli Stevo i Blagoje igra puno bolja. Blagoje odradio ono što je trebao Bekrija. Siniša ce zajedno sa Bekrijom na štokrlju. Odsutan, kasni sa reakcijama, prema gore ništa. Grk ispo jednom na pocetku, ostalo ok. Talijan u kukuruze loptu![]()
. Aco dobro komanduje odbranom, fino i brzo ih izvodi na sredinu. Ostali, prosjek. Imam utisak da smo se popravili fizicki i da su noge još teške i da je to jedan od razloga slabe igre. Nadam se da se neče osjetiti nedostatak Steve i Blagoja protiv tepsija.
fk1921 je napisao/la:A svi najavljuju Bekrica da ce biti masina xD ala se Bekrija uhljebio kod nas, kakva kinaModel1964 je napisao/la:Evo mene sa tekme![]()
Formacija 4 4 2. Fino držimo tu formaciju. Odbrana izlazi i skracuje prostor za igru. Igra brza sa puno pasova i pokušaja da se prođe do šesnaest. Bilo bi to puno bolje da je igrao neko drugi umjesto Bekrije. Malo je reci ocajan. Igro je cjelu tekmu, 90 posto pogrešnih pasova, lohotan u duelu, slabo postavljanje a puno nake trke u prazno. Kostic i Ljeljak stalno su mu govorili šta mora ali on, meni se cini ne konta. Igrao je ljevo u formaciji 4 vezna. Kada su ušli Stevo i Blagoje igra puno bolja. Blagoje odradio ono što je trebao Bekrija. Siniša ce zajedno sa Bekrijom na štokrlju. Odsutan, kasni sa reakcijama, prema gore ništa. Grk ispo jednom na pocetku, ostalo ok. Talijan u kukuruze loptu![]()
. Aco dobro komanduje odbranom, fino i brzo ih izvodi na sredinu. Ostali, prosjek. Imam utisak da smo se popravili fizicki i da su noge još teške i da je to jedan od razloga slabe igre. Nadam se da se neče osjetiti nedostatak Steve i Blagoja protiv tepsija.
Sve to stoji al 3.5 godine ugovor...delinjo je napisao/la:fk1921 je napisao/la:A svi najavljuju Bekrica da ce biti masina xD ala se Bekrija uhljebio kod nas, kakva kinaModel1964 je napisao/la:Evo mene sa tekme![]()
sto je najgore svako drugi post kako je smrsao ,kako ce ekspodirati biti nas glavni igrac....a od toga nema nista ko god prati malo ozbiljnije fudbal zna da je on sa ozbiljnim fudbalom zavrsio otprilike u Amarovom mandatu kad ga je i zakucao na klupu ...
ma nije on rekao da nema pojma nego da jednostavno vise ne moze frajer,a i to smo sami vidjeli proslu polusezonu,i evo nakon 4 prijateljske po izvjestajima nista se nije promjenilo ....GoodisonPark je napisao/la:Znači Bekrić nema pojma, reko Model... e kako ću vam vaditi ove postove kad krene sezona, samo polako
I mi ćemo tvoje o velikom vodji Bekricu, sminkeru koji je treći najspremniji igrač.GoodisonPark je napisao/la:Znači Bekrić nema pojma, reko Model... e kako ću vam vaditi ove postove kad krene sezona, samo polako
To je izvještaj jednog čovjeka, koji je više subjektivan nego objektivan.delinjo je napisao/la:ma nije on rekao da nema pojma nego da jednostavno vise ne moze frajer,a i to smo sami vidjeli proslu polusezonu,i evo nakon 4 prijateljske po izvjestajima nista se nije promjenilo ....GoodisonPark je napisao/la:Znači Bekrić nema pojma, reko Model... e kako ću vam vaditi ove postove kad krene sezona, samo polako