Opet isto pitanje i jos jedno. Koliko procenata imamo od Viscinog transfera?exbabilon je napisao/la:Mozemo li ocekivati da prijateljska s Metalenhehegenhom bude otvorenog tipa?
1%exbabilon je napisao/la:Opet isto pitanje i jos jedno. Koliko procenata imamo od Viscinog transfera?exbabilon je napisao/la:Mozemo li ocekivati da prijateljska s Metalenhehegenhom bude otvorenog tipa?
Mislim da je 1.5 posto jer je kod nas bio od 19. do 21. godine.1921.ba je napisao/la:1%exbabilon je napisao/la:Opet isto pitanje i jos jedno. Koliko procenata imamo od Viscinog transfera?exbabilon je napisao/la:Mozemo li ocekivati da prijateljska s Metalenhehegenhom bude otvorenog tipa?
Odbili 4 miliona eura, hoce 6, eto nek dobiju 5. To bi bilo 50 000 eura za nas od transfera, nije lose.1921.ba je napisao/la:1%exbabilon je napisao/la:Opet isto pitanje i jos jedno. Koliko procenata imamo od Viscinog transfera?exbabilon je napisao/la:Mozemo li ocekivati da prijateljska s Metalenhehegenhom bude otvorenog tipa?
Kako Stevica kad je zamijenjen..Brkoo je napisao/la:Dobar napad Želje. M. Stevanović je prošao po strani, ali njegov ubačaj nije došao do Nikolića.
Ušao Stevanović u 60. minuti umjesto Lazića.Okolele je napisao/la:Kako Stevica kad je zamijenjen..Brkoo je napisao/la:Dobar napad Želje. M. Stevanović je prošao po strani, ali njegov ubačaj nije došao do Nikolića.
Moja greska,ja mislio da je Lazic usao umjesto njega..Hurmasica je napisao/la:Ušao Stevanović u 60. minuti umjesto Lazića.Okolele je napisao/la:Kako Stevica kad je zamijenjen..Brkoo je napisao/la:Dobar napad Želje. M. Stevanović je prošao po strani, ali njegov ubačaj nije došao do Nikolića.