Izlija je napisao/la:Gori baklja na balkonu, mahala se budi, ja i malac iz sveg glasa "ŠAMPIONE, ŠAMPIONE, OLE OLE OOOOLEEEE"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izlija je napisao/la:Gori baklja na balkonu, mahala se budi, ja i malac iz sveg glasa "ŠAMPIONE, ŠAMPIONE, OLE OLE OOOOLEEEE"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ocemol i tomica nemanju cekaju kone odgovor njegovv ....... lego bi dedemiiiiiisuper1 je napisao/la:pile polako buraz...ostavi za sutra ....jutro je pametnije od noci
Nema ništa xanaxa u kući. moram ove narkomane po mahali ganjat.CARSONIO je napisao/la:![]()
![]()
ni meni nije dobro nakon toliko godina da dovedemo nekog igraca ludnica
braco je napisao/la:Ali baš BUM,evo tražim xanax po kući
Bummmmmm nemanja tomicccc sljedeci je otimacana konamaaaaaaaa ajdeeeeeepile87 je napisao/la:BUUUUMM
Virtu4L je napisao/la:Ova uprava će me života koštati... vraćaj staru izginusmo
HvalaMrRiccoli je napisao/la:Pa na sjeveru se farbalo vjerovatno ce i na juguBHDragons je napisao/la:Danas sam komentarisao da nam Zahirović nije potreban, ali to više zbog toga što sam smatrao da je prekrupan zalogaj za nas. Sada vidim da stvarno imamo vrhunsku upravu, dovesti ovoliko već afirmisanih igrača koji su igrali u dosta kvalitetnijim ligama od naše može samo jedna ozbiljna i stabilna uprava koja zna šta radi. Adnane dobrodošao, imat ćeš punu podršku.
Hej raja, znate li vi hoće li biti farbanja onih stepenica na jugu i onog betonskog zida ispod? Mislim da bi to bilo efektno uz mala ulaganja.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Daj još jednom reci "BUM" pa makar iz zajebancije.. Čisto onako, da izginemo.. Dosta je bilo našeg valapile87 je napisao/la:Ljudi se zaholcavaju i bice jos svasta nesto ali prioritet svih prioriteta je posjeta i jug u ovom slucaju bez obzira na sve do kraja sezone sa Zeljom nece nista izostati ni za iducu sezonu gdje bi se tek trebali radovati...
SVI NA GRBAVICU
Ma dajpile87 je napisao/la:Ljudi se zaholcavaju i bice jos svasta nesto ali prioritet svih prioriteta je posjeta i jug u ovom slucaju bez obzira na sve do kraja sezone sa Zeljom nece nista izostati ni za iducu sezonu gdje bi se tek trebali radovati...
SVI NA GRBAVICU
izgovoraaaaaaaa nemaa svii trebamoo znaci bummmm ce jos biti , zamisli da uzmemo drincica ili nemanju tomica spominju se konama tomic slobodan igrac a i drincic je iz partizana joj ,, da legnu u paketu paaaaaaaaaaa hejpile87 je napisao/la:Ljudi se zaholcavaju i bice jos svasta nesto ali prioritet svih prioriteta je posjeta i jug u ovom slucaju bez obzira na sve do kraja sezone sa Zeljom nece nista izostati ni za iducu sezonu gdje bi se tek trebali radovati...
SVI NA GRBAVICU
Ma vidi se da se radi planski, ozbiljno i dugorocno. Ocekujem da se do kraja ove sezone iskristalise udarnih 11 i jos poneko sa klupe i da imamo cvrsti kostur ekipe i da ce do promjena dolaziti u slicaju prodaje nekog igraca. Sto se tice dolazaka mislim da na ljeto mozda cak nikog i necemo dovoditi jer cemo imati tih udarnih 11 taj kostur i mladost i sve. E sad neki ce se morati pomiriti sa klupom ali ono sto me raduje jeste da je Mulalic takav da ko pokaze najvecu borbenost i zelju kako na terenu tako i na treningu da ce dobiti mjesto u prvih 11 slijedecu tekmu i da niko vise nije siguran da ce slijedecu poceti.pile87 je napisao/la:Ljudi se zaholcavaju i bice jos svasta nesto ali prioritet svih prioriteta je posjeta i jug u ovom slucaju bez obzira na sve do kraja sezone sa Zeljom nece nista izostati ni za iducu sezonu gdje bi se tek trebali radovati...
SVI NA GRBAVICU