Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

CARSONIO
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 20, 2016 12:56 am

:klanjase2: :klanjase2:
Izlija je napisao/la:Gori baklja na balkonu, mahala se budi, ja i malac iz sveg glasa "ŠAMPIONE, ŠAMPIONE, OLE OLE OOOOLEEEE" :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Whisperer

sub feb 20, 2016 12:57 am

super1 je napisao/la::ganja: pile polako buraz...ostavi za sutra ....jutro je pametnije od noci :zeljeznicar1:
ocemol i tomica nemanju cekaju kone odgovor njegovv ....... lego bi dedemiiiiii :zeljeznicar1: :klanjase2: :klanjase2:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

sub feb 20, 2016 12:57 am

Pilee, pilee - slučajevi X, slučajeviii X :karanje:

Sve je počelo od onog "BUUM" :karanje:

braco
Kontakt:

sub feb 20, 2016 12:58 am

CARSONIO je napisao/la::rofl1: :rofl1: :rofl1: ni meni nije dobro nakon toliko godina da dovedemo nekog igraca ludnica
braco je napisao/la:Ali baš BUM,evo tražim xanax po kući
Nema ništa xanaxa u kući. moram ove narkomane po mahali ganjat. :mrgreen:

Whisperer

sub feb 20, 2016 12:58 am

pile87 je napisao/la:BUUUUMM :)
Bummmmmm nemanja tomicccc sljedeci je otimacana konamaaaaaaaa ajdeeeeee :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Grbavica
Kontakt:

sub feb 20, 2016 12:59 am

Odem kafu da popijem i kad se vratim imam šta vidjeti. Ulazim na fb kad tamo status "opet bombe na Grbavici", uđem na forum kad imam šta vidjeti :rofl1: Evo već sedmu cigaru pušim, neću do nedjelje spavati kako je krenulo...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

CARSONIO
Kontakt:

sub feb 20, 2016 1:00 am

:rofl1: :rofl1: :rofl1:
Virtu4L je napisao/la:Ova uprava će me života koštati... vraćaj staru izginusmo

Ipe
Kontakt:

U 11 trening

zeka_tm87
Kontakt:

ovo ce da bude ne Željo b nego Željo c ili d :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

MrRiccoli
Kontakt:

sub feb 20, 2016 1:01 am

E sad fkt mislim da su Djermanovic, Bogicevic, E. Sadikovic i Turkovic suvisni. U napadu imamo Beganovica, Mujagica i Tiaga ako zatreba umjesto Lendrica. Bogicevic hajd nekako jer je Bogdanovic povrijedjen. Enisa i Nedu ne trebam ni spominjati zasto su suvisni. Al ne zaboravite da su na sredini jos i Hasanovic i Dado Sadikovic i da sad bas bas imamo sirinu.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 20, 2016 1:04 am

Moze li neko spavati?! Jos jedno pitanje, ko moze sastaviti prvih 11?!

Volim te Zeljo :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

pile87
Kontakt:

Ljudi se zaholcavaju i bice jos svasta nesto ali prioritet svih prioriteta je posjeta i jug u ovom slucaju bez obzira na sve do kraja sezone sa Zeljom nece nista izostati ni za iducu sezonu gdje bi se tek trebali radovati...
SVI NA GRBAVICU
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

BHDragons
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

MrRiccoli je napisao/la:
BHDragons je napisao/la:Danas sam komentarisao da nam Zahirović nije potreban, ali to više zbog toga što sam smatrao da je prekrupan zalogaj za nas. Sada vidim da stvarno imamo vrhunsku upravu, dovesti ovoliko već afirmisanih igrača koji su igrali u dosta kvalitetnijim ligama od naše može samo jedna ozbiljna i stabilna uprava koja zna šta radi. Adnane dobrodošao, imat ćeš punu podršku.
Hej raja, znate li vi hoće li biti farbanja onih stepenica na jugu i onog betonskog zida ispod? Mislim da bi to bilo efektno uz mala ulaganja.
Pa na sjeveru se farbalo vjerovatno ce i na jugu

Hvala
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Ajzea
Kontakt:

sub feb 20, 2016 1:05 am

pile87 je napisao/la:Ljudi se zaholcavaju i bice jos svasta nesto ali prioritet svih prioriteta je posjeta i jug u ovom slucaju bez obzira na sve do kraja sezone sa Zeljom nece nista izostati ni za iducu sezonu gdje bi se tek trebali radovati...
SVI NA GRBAVICU
Daj još jednom reci "BUM" pa makar iz zajebancije.. Čisto onako, da izginemo.. Dosta je bilo našeg vala :kafa:

zubanovic89
Kontakt:

sub feb 20, 2016 1:05 am

pile87 je napisao/la:Ljudi se zaholcavaju i bice jos svasta nesto ali prioritet svih prioriteta je posjeta i jug u ovom slucaju bez obzira na sve do kraja sezone sa Zeljom nece nista izostati ni za iducu sezonu gdje bi se tek trebali radovati...
SVI NA GRBAVICU
Ma daj :klanjase2:

1921.ba
Kontakt:

sub feb 20, 2016 1:06 am

:karanje: :karanje: :karanje:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

tm8782
Kontakt:

sub feb 20, 2016 1:08 am

Svi govore biće svašta. Ja sam dobio u oktobru prošle godine informaciju da će biti vruće na grbavice ove zime i evo bilo je. Kažu da je ovo samo početak. E sad ne znam vise ni sam šta da mislim.

Poslano sa mog GT-S7562 koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Whisperer

sub feb 20, 2016 1:08 am

SVI NA GRBAVICU
izgovoraaaaaaaa nemaa svii trebamoo znaci bummmm ce jos biti , zamisli da uzmemo drincica ili nemanju tomica spominju se konama tomic slobodan igrac a i drincic je iz partizana joj ,, da legnu u paketu paaaaaaaaaaa hej :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub feb 20, 2016 1:09 am

SVI NA GRBAVICU
Ma vidi se da se radi planski, ozbiljno i dugorocno. Ocekujem da se do kraja ove sezone iskristalise udarnih 11 i jos poneko sa klupe i da imamo cvrsti kostur ekipe i da ce do promjena dolaziti u slicaju prodaje nekog igraca. Sto se tice dolazaka mislim da na ljeto mozda cak nikog i necemo dovoditi jer cemo imati tih udarnih 11 taj kostur i mladost i sve. E sad neki ce se morati pomiriti sa klupom ali ono sto me raduje jeste da je Mulalic takav da ko pokaze najvecu borbenost i zelju kako na terenu tako i na treningu da ce dobiti mjesto u prvih 11 slijedecu tekmu i da niko vise nije siguran da ce slijedecu poceti.

pile87
Kontakt:

sub feb 20, 2016 1:09 am

Ne mislim na igrace ovo bi trebalo biti sasvim dovoljno za nase ciljeve sve preko bi bilo preseravanje... sada se treba koncentrisati na utakmice i povedite sve koje znate na tekmu protiv sirokog treba nam.mobilizacija opsta.
Iduci prelazni rok bice jos igraca dobrih sto znaci u iducu sezonu ulazimo jos jaci to je vec sad sigurno.
Ne smijemo ostati duzni Zeljo nije Zeljo bez juga svi na utakmicu.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.

Prijava