Moze zidove stemat.LARS1921 je napisao/la:
hahahhaah
Lendric i Nikolic, kakav napad sunce ti poljubim..
Moze zidove stemat.LARS1921 je napisao/la:
hahahhaah
Super stvar je sto nemamo fiksnih "prvih 11", pa pripremne utakmice igraju izmjesani sastavi. Juce Veca, Blagojevic, Stevanovic, Pozder, Memijam Hervas... danas novih 11 od kojih se nekoliko moze naci u najboljih 11. Prosle pripreme jedno poluvrijeme odigra prvih 11 i to ko lici na nesto, drugo poluvrijeme drugih 11 i to nije licilo ni na sta, sto daje potpuno nerealnu sliku da je prvih 11 neprikosnoveno. Ovako se bolje vidi koliko svaki pojedinac moze i lakse ce se izabrati udarnih 11. Usput, ovaj dvojac u napadu Lendric i Nikolic izgleda haos ubitacno, ocekujem prvijenac Nikolica u nasem dresu.fk1921 je napisao/la:Željezničar počinje u sastavu: Fejzić - S. Stevanović, Kosorić, Toskas, Bevab - Žerić, Bekrić, Radinović, Lazić - Lendrić, Nikolić.
Zera na desnom krilu.. Jel i jucer tu igrao?fk1921 je napisao/la:Željezničar počinje u sastavu: Fejzić - S. Stevanović, Kosorić, Toskas, Bevab - Žerić, Bekrić, Radinović, Lazić - Lendrić, Nikolić.
Ajzea je napisao/la:Moze zidove stemat.LARS1921 je napisao/la:
hahahhaah
Lendric i Nikolic, kakav napad sunce ti poljubim..
Zna li neko ko je ovdje krilo, Bekric ili Zeric ?fk1921 je napisao/la:Željezničar počinje u sastavu: Fejzić - S. Stevanović, Kosorić, Toskas, Bevab - Žerić, Bekrić, Radinović, Lazić - Lendrić, Nikolić.
Igrao je to na treninzima dok su ovdje bili, vrlo dobar na toj poziciji. Nije to ono klasično krilo...Hadzijalagic je napisao/la:Zera na desnom krilu.. Jel i jucer tu igrao?fk1921 je napisao/la:Željezničar počinje u sastavu: Fejzić - S. Stevanović, Kosorić, Toskas, Bevab - Žerić, Bekrić, Radinović, Lazić - Lendrić, Nikolić.
već spreman za derbiLARS1921 je napisao/la:
hahahhaah
Kostic je u mozda prvom intervjuu sa zvanicnom rekao da njega uopste ne interesuje koliko godina igrac ima ako je toliko dobar da zasluzuje mjesto u prvom timu.Hurmasica je napisao/la:Niti Žera u sastavu znači da će on istrčati na derbiju niti je ovo sastav za derbi. Još jedna u nizu kontrolnih utakmica koja služi za uigravanje ekipe. Mi neki sastav kao na derbiju tek možemo očekivati protiv Metalegea na Grbavici a do tada je sve apsolutno otvoreno.
Ma dobro tih par igrača što će istrčati na derbiju znamo i mi i pitari, nije to ništa čudno. Ove ostale pozicije će popuniti igrači koji su najbolje odgovorili zadacima na ovim pripremama. Da li će to biti Žera (što bih ja iskreno volio) ili neko treći, svejedno mi je, to je stvar stručnog štabasajo10 je napisao/la:Kostic je u mozda prvom intervjuu sa zvanicnom rekao da njega uopste ne interesuje koliko godina igrac ima ako je toliko dobar da zasluzuje mjesto u prvom timu.Hurmasica je napisao/la:Niti Žera u sastavu znači da će on istrčati na derbiju niti je ovo sastav za derbi. Još jedna u nizu kontrolnih utakmica koja služi za uigravanje ekipe. Mi neki sastav kao na derbiju tek možemo očekivati protiv Metalegea na Grbavici a do tada je sve apsolutno otvoreno.Ali da, slazem se. Ne treba se obazirati na ovaj tim i misliti da je to to. Ali ovaj tim sto ce danas istrcati je 80 % prva postva, izuzev igraca-dva-tri.
Tako nekako, ali mi se po formaciji čini da će to biti klasični ROMB. Iza Radinović ispred Tuce, sa strana Žera i Lazić, a naprijed Stevo i Lendra. Forsiraćemo "jaču" lijevu stranu, preko Bevaba i Lazića. Ovakve utakmice "mogu" igrati samo perfektno fizički i taktički spremljeni igrači.boccaccio je napisao/la:Nema tu više klasičnih krila kad je ova formacija, nego lijevi i desni vezni i dva centralna. Drugačije nego kod Edisa. Krila su veznjaci u igri, a bekovi bi trebali biti aktivni po cijeloj strani,i dobijemo igrača viška tako.