Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 06, 2016 5:39 pm

LARS1921 je napisao/la:slika

hahahhaah
Moze zidove stemat.

Lendric i Nikolic, kakav napad sunce ti poljubim..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sri jul 06, 2016 5:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.

exbabilon
Kontakt:

sri jul 06, 2016 5:39 pm

fk1921 je napisao/la:Željezničar počinje u sastavu: Fejzić - S. Stevanović, Kosorić, Toskas, Bevab - Žerić, Bekrić, Radinović, Lazić - Lendrić, Nikolić.
Super stvar je sto nemamo fiksnih "prvih 11", pa pripremne utakmice igraju izmjesani sastavi. Juce Veca, Blagojevic, Stevanovic, Pozder, Memijam Hervas... danas novih 11 od kojih se nekoliko moze naci u najboljih 11. Prosle pripreme jedno poluvrijeme odigra prvih 11 i to ko lici na nesto, drugo poluvrijeme drugih 11 i to nije licilo ni na sta, sto daje potpuno nerealnu sliku da je prvih 11 neprikosnoveno. Ovako se bolje vidi koliko svaki pojedinac moze i lakse ce se izabrati udarnih 11. Usput, ovaj dvojac u napadu Lendric i Nikolic izgleda haos ubitacno, ocekujem prvijenac Nikolica u nasem dresu. :zeljeznicar1:

Usput, neko je vec napisao, ali moram i ja reci. Na proljece prosle sezone smo imali vise igraca, a sada imamo vise igraca koji znaju i koji mogu biti prevaga. Kvalitet>kvantitet.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jul 06, 2016 5:40 pm

fk1921 je napisao/la:Željezničar počinje u sastavu: Fejzić - S. Stevanović, Kosorić, Toskas, Bevab - Žerić, Bekrić, Radinović, Lazić - Lendrić, Nikolić.
Zera na desnom krilu.. Jel i jucer tu igrao?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

LARSSON
Kontakt:

sri jul 06, 2016 5:41 pm

Ajzea je napisao/la:

hahahhaah
Moze zidove stemat.

Lendric i Nikolic, kakav napad sunce ti poljubim..

je.bo zidove, prati šorc :rofl:

Hurmasica
Kontakt:

Niti Žera u sastavu znači da će on istrčati na derbiju niti je ovo sastav za derbi. Još jedna u nizu kontrolnih utakmica koja služi za uigravanje ekipe. Mi neki sastav kao na derbiju tek možemo očekivati protiv Metalegea na Grbavici a do tada je sve apsolutno otvoreno.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

O tome i govorim..

brile
Kontakt:

Zna li neko ko je ovdje krilo, Bekric ili Zeric ?

Hajde Zeeera, ti si nasa zlatna koka :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jul 06, 2016 5:42 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Zera na desnom krilu.. Jel i jucer tu igrao?
Igrao je to na treninzima dok su ovdje bili, vrlo dobar na toj poziciji. Nije to ono klasično krilo...

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri jul 06, 2016 5:43 pm

hahahhaah
već spreman za derbi
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

sajo10
Kontakt:

sri jul 06, 2016 5:43 pm

Hurmasica je napisao/la:Niti Žera u sastavu znači da će on istrčati na derbiju niti je ovo sastav za derbi. Još jedna u nizu kontrolnih utakmica koja služi za uigravanje ekipe. Mi neki sastav kao na derbiju tek možemo očekivati protiv Metalegea na Grbavici a do tada je sve apsolutno otvoreno.
Kostic je u mozda prvom intervjuu sa zvanicnom rekao da njega uopste ne interesuje koliko godina igrac ima ako je toliko dobar da zasluzuje mjesto u prvom timu. :) Ali da, slazem se. Ne treba se obazirati na ovaj tim i misliti da je to to. Ali ovaj tim sto ce danas istrcati je 80 % prva postva, izuzev igraca-dva-tri. :)

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri jul 06, 2016 5:45 pm

Mi smo nekad igrali prije sa ovim Rudarom, ubili im volju za fudbalom. Sve nešto vrtim po glavi, Višća im zabio gol, ima li gdje @jovana živog da vidi u svojim tefterima.
イビチャ・オシム

Hurmasica
Kontakt:

sri jul 06, 2016 5:46 pm

sajo10 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Niti Žera u sastavu znači da će on istrčati na derbiju niti je ovo sastav za derbi. Još jedna u nizu kontrolnih utakmica koja služi za uigravanje ekipe. Mi neki sastav kao na derbiju tek možemo očekivati protiv Metalegea na Grbavici a do tada je sve apsolutno otvoreno.
Kostic je u mozda prvom intervjuu sa zvanicnom rekao da njega uopste ne interesuje koliko godina igrac ima ako je toliko dobar da zasluzuje mjesto u prvom timu. :) Ali da, slazem se. Ne treba se obazirati na ovaj tim i misliti da je to to. Ali ovaj tim sto ce danas istrcati je 80 % prva postva, izuzev igraca-dva-tri. :)
Ma dobro tih par igrača što će istrčati na derbiju znamo i mi i pitari, nije to ništa čudno. Ove ostale pozicije će popuniti igrači koji su najbolje odgovorili zadacima na ovim pripremama. Da li će to biti Žera (što bih ja iskreno volio) ili neko treći, svejedno mi je, to je stvar stručnog štaba :D
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u sri jul 06, 2016 5:48 pm, ukupno mijenjano 1 put.

boccaccio
Kontakt:

sri jul 06, 2016 5:47 pm

Nema tu više klasičnih krila kad je ova formacija, nego lijevi i desni vezni i dva centralna. Drugačije nego kod Edisa. Krila su veznjaci u igri, a bekovi bi trebali biti aktivni po cijeloj strani,i dobijemo igrača viška tako.

ChWilla
Kontakt:

sri jul 06, 2016 5:48 pm

ma ne zna to niko u ovom trenutku. ja mislim da su za derbi sigurni samo fejzić, lendrić i kosorić a da je sve ostalo otvoreno. na većini pozicija sad stvarno imaš dva igrača koja su "ubllizu" kvalitetom...ali kvalitetom a ne nekvalitetom. husić - bevab, stoperi (s jahićem ni aco nije siguran, vjerovatno će biti na početku), memija - s. stevanović, na centralnim veznim uglješa, šećerović, hervas, bekrić, žerić, blagojević, na drugom napadaču pozder i stevo...
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

sri jul 06, 2016 5:49 pm

Žeru maksimalno forsira na desnom krilu.Kako sam ga upratio na treninzima i protiv Olimpika i više nego odlično se snašao.Vidjećemo danas.
P.s. jao slike :rofl1: :rofl1: :rofl1: :lol: :lol:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Okolele
Kontakt:

sri jul 06, 2016 5:52 pm

Sastav koji bude protiv Metaleđa istrcao vjerovatno ce i na derbiju..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Kontakt:

sri jul 06, 2016 5:53 pm

http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 0326420268" target="_blank

Pratite ono tekstualno :D A u isto vrijeme igraju Ferencvaros i Standard prijateljsku :ganja:

exbabilon
Kontakt:

sri jul 06, 2016 5:54 pm

Mozemo li ocekivati da prijateljska s Metalenhehegenhom bude otvorenog tipa?

avlami97
Kontakt:

sri jul 06, 2016 5:55 pm

boccaccio je napisao/la:Nema tu više klasičnih krila kad je ova formacija, nego lijevi i desni vezni i dva centralna. Drugačije nego kod Edisa. Krila su veznjaci u igri, a bekovi bi trebali biti aktivni po cijeloj strani,i dobijemo igrača viška tako.
Tako nekako, ali mi se po formaciji čini da će to biti klasični ROMB. Iza Radinović ispred Tuce, sa strana Žera i Lazić, a naprijed Stevo i Lendra. Forsiraćemo "jaču" lijevu stranu, preko Bevaba i Lazića. Ovakve utakmice "mogu" igrati samo perfektno fizički i taktički spremljeni igrači.

Da ne ulazim u detalje. Sviđa mi se ova formacija :DD:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

psihopata
Kontakt:

sri jul 06, 2016 5:55 pm

kad bi kojim slučajem bio kakav link za prenos,10 milja bi gledalo ovu utakmicu. :mrgreen:
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava