SWRA_1921 je napisao/la:diego1921 je napisao/la:SWRA_1921 je napisao/la:
To izgleda u stvarnosti ne pije vodu, guze nas kako hoce.

Cime te guze brate,sto pricaju rekla kazala,bio u Beogradu imao talove i sl,jel to ti guzenje..?Pricaju bez ijednog dokumenta,nek nam dokazu da je sjever njihov 1/1,Gospodara mi necu nikad uci na tu tribinu a svaku temu tu sjedim !! Covjek ti je neki dan rekao mozemo se dog za 5 min,sto bi on tebi nudio neki dogovor a upravu je ? Kaze zadnja nam opcija sud,zasto,ja ako sam upravu meni bi uvjek prva opcija bila sud!!
Mozda time sto 20 godina nije nista pomaknuto na stadionu, sto su vec ranije postojale neke opcije i sve su redom propadale vjerovatno zbog ovih mrtvih uhljupa. Ja bih gradio sve, pa da vidim ko ce rusiti ili zabraniti upotrebu, pa se onda u Strazburu ganjati.
Dobro mi znamo da 20 god nije nista uradjeno,al isto tako znamo da imamo upravu koja se suprostavila direktnoi , upravu koja je odlucila da nesto radi na stadionu uz pomoc svojih navijaca!! Ne treba se spustati na njihov nivo i prepucavati se ,sve je to rekla kazala,zasto ni Hatibovic a ni Violina nisu dostavili neki dokaz,zasto prica da se mozemo dog za 5 min ? Nek mi dostave dokaz da je sjever 1/1 necu nikad vise uci tamo !! Ovo su njihovi zadnji trzaji,uradili su sta su trebali,stvore ti pritisak protiv Zrinjskog vecina se nije mogla skocentrisati na tekmu,danas niko ne spominje tekmu!! sve se ovo svjesno radi a jedan je cilj,da Zeljo ostane bez evrope