Ovo ce da bude najjaci vezni red lige, bez obzira sto ih je samo dvojica.

Vidim, nadimak koji Kemi dadoh je sada opste prihvacen.

Sanel izgleda kao da dvadeset sest i pol ima.
A i Bevab mu uzeo brojHurmasica je napisao/la: Nego šta će biti sa Dinom Hasanovićem? Ja ga na ovim slikama ne vidim, vjerovatno ide na posudbu?
Dobro je samo nek nije 14 uzeoKapiten je napisao/la:A i Bevab mu uzeo brojHurmasica je napisao/la: Nego šta će biti sa Dinom Hasanovićem? Ja ga na ovim slikama ne vidim, vjerovatno ide na posudbu?
Ma ovima je sramota dati manje od sedam golova u trenucima kada su noge preteske. Ocekivan rezultat.Okolele je napisao/la:Ne treba jucerasnju utakmicu toliko uzimati za ozbiljno jer je protivnik amaterska ekipa koja je od nas i Dinama iz Bukuresta prije par dana primila 19 golova..
Teško je to reći u utakmici protiv ovakvog protivnika, ali dolaze info da su odigrali perfektno svoje minute obojica. Ako se po jutru dan poznaje oni bi trebali biti pojačanja u odnosu sta smo do sada imali na stoperskim pozicijama. Ali treba imati još rezerve prema svemu ovome. Neke jače utakmice će dati bolju sliku.storm_raider je napisao/la:Za Grka kazu da je hulk verzija Ace. Hvale ga prilicno, kao i Boccaccinija.
Eisenbahner1921 je napisao/la:Ipe stadion se zove Ob jezeru, ne OB jezero. Nauči padeže, ne možemo tako u Europu
Ovo je jako bitno mi smo dobili futavce dva puta za redom i stvarno se ne sjecam da je neko pobjedio tri puta tako da ne treba praviti pritisak vec hladne glave odigrati po meni i X je ok odavno nismo imali bolju ekipuKrajPrice je napisao/la:Traktor iz Radnika ce biti najvece pojacanje ove sezone!!
Ovoj ekipi samo vremena treba, podrazati momke bez obzira na rezultat u derbiju!
Ocekujem duplu krunu!
A da izginemo?ChWilla je napisao/la:nemoj molim te poljoprivredne mehanizacije, nama treba da igramo lopte i dajemo golove...