Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 06, 2016 11:52 am

slika
Ovo ce da bude najjaci vezni red lige, bez obzira sto ih je samo dvojica. :kafa:

Vidim, nadimak koji Kemi dadoh je sada opste prihvacen. :kafa:

Sanel izgleda kao da dvadeset sest i pol ima.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sri jul 06, 2016 11:54 am, ukupno mijenjano 1 put.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 06, 2016 11:52 am

slika

Sanco brat 35 god. a izgleda kao ispod cekica :klanjase2:

Hurmasica
Kontakt:

sri jul 06, 2016 11:54 am

@Ajzea, Treb'o si ga patentirati :mrgreen:

Nego šta će biti sa Dinom Hasanovićem? Ja ga na ovim slikama ne vidim, vjerovatno ide na posudbu?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Kospicar
Kontakt:

sri jul 06, 2016 12:00 pm

Narode, jel igraju danas Lendric, Bekric, Kosoric..
Sto se tice jucerasnje tekme, jeste da je pripremna al ja ne pamtim da smo zabili 8 golova na pripremnim ikom ikad. :ganja:
Sto se tice sastava ja msm da necemo imati prvih 11 konstantnih, na svakoj poziciji osim na desnom krilu i špicu :shisha: imamo podjednako kvalitetnog igraca.. :karanje:
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Kapiten
Kontakt:

sri jul 06, 2016 12:01 pm

Hurmasica je napisao/la: Nego šta će biti sa Dinom Hasanovićem? Ja ga na ovim slikama ne vidim, vjerovatno ide na posudbu?
A i Bevab mu uzeo broj
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Hurmasica
Kontakt:

sri jul 06, 2016 12:04 pm

Kapiten je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la: Nego šta će biti sa Dinom Hasanovićem? Ja ga na ovim slikama ne vidim, vjerovatno ide na posudbu?
A i Bevab mu uzeo broj
Dobro je samo nek nije 14 uzeo :mrgreen:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Okolele
Kontakt:

sri jul 06, 2016 12:05 pm

Ne treba jucerasnju utakmicu toliko uzimati za ozbiljno jer je protivnik amaterska ekipa koja je od nas i Dinama iz Bukuresta prije par dana primila 19 golova..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri jul 06, 2016 12:06 pm

Ipe stadion se zove Ob jezeru, ne OB jezero. Nauči padeže, ne možemo tako u Europu
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Okolele
Kontakt:

sri jul 06, 2016 12:08 pm

Je li ovo Ljeljak mrcina iza.. :klanjase2:

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ajzea
Kontakt:

sri jul 06, 2016 12:10 pm

Okolele je napisao/la:Ne treba jucerasnju utakmicu toliko uzimati za ozbiljno jer je protivnik amaterska ekipa koja je od nas i Dinama iz Bukuresta prije par dana primila 19 golova..
Ma ovima je sramota dati manje od sedam golova u trenucima kada su noge preteske. Ocekivan rezultat.

Na osnovu cega su zakljucili da je Dimitros unaprijeđena verzija Kosorića? Na osnovu pripremne utakmice i to ni manje ni više nego protiv ovih amatera? Dajte, molim vas..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sri jul 06, 2016 12:25 pm, ukupno mijenjano 1 put.

boccaccio
Kontakt:

sri jul 06, 2016 12:12 pm

storm_raider je napisao/la:Za Grka kazu da je hulk verzija Ace. Hvale ga prilicno, kao i Boccaccinija.
Teško je to reći u utakmici protiv ovakvog protivnika, ali dolaze info da su odigrali perfektno svoje minute obojica. Ako se po jutru dan poznaje oni bi trebali biti pojačanja u odnosu sta smo do sada imali na stoperskim pozicijama. Ali treba imati još rezerve prema svemu ovome. Neke jače utakmice će dati bolju sliku.
Ako bi uz njih dodali Jahica, za kojeg znamo da je klasa, dolazimo do spoznaje da će Aco morati dati najbolje od sebe ako hoće da zadrži startno mjesto.

pintol_TM87
Kontakt:

sri jul 06, 2016 12:14 pm

Igraju danas u prvoj ovi sto su jucer odmarali..
Dino ce na posudbu..

Jaozinho22

sri jul 06, 2016 12:16 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Ipe stadion se zove Ob jezeru, ne OB jezero. Nauči padeže, ne možemo tako u Europu
:lol:
Žao mi je Dine Hasanovica smatram da trebamo imat i jednog kostolomca koji ne zna udariti po lopti ali zna po cjevanici. Valjda u Toskasu ili Boccacciniju dobijemo takvog igrača.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 06, 2016 12:17 pm

Danas bi prvo poluvrijeme mogli poceti nesto slicno sto bi se moglo vidjeti na derbiju, bez Blagojevica, Miroslava i Vece. Bit ce zanimljivo, ovo je vec ozbiljniji protivnik.

@Jaozinho, Sanel Jahic :kafa:

KrajPrice
Kontakt:

sri jul 06, 2016 12:17 pm

Traktor iz Radnika ce biti najvece pojacanje ove sezone!!
Ovoj ekipi samo vremena treba, podrazati momke bez obzira na rezultat u derbiju!
Ocekujem duplu krunu!
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

CARSONIO
Kontakt:

sri jul 06, 2016 12:27 pm

KrajPrice je napisao/la:Traktor iz Radnika ce biti najvece pojacanje ove sezone!!
Ovoj ekipi samo vremena treba, podrazati momke bez obzira na rezultat u derbiju!
Ocekujem duplu krunu!
Ovo je jako bitno mi smo dobili futavce dva puta za redom i stvarno se ne sjecam da je neko pobjedio tri puta tako da ne treba praviti pritisak vec hladne glave odigrati po meni i X je ok odavno nismo imali bolju ekipu :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

sri jul 06, 2016 12:27 pm

nemoj molim te poljoprivredne mehanizacije, nama treba da igramo lopte i dajemo golove...
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

sri jul 06, 2016 12:28 pm

ChWilla je napisao/la:nemoj molim te poljoprivredne mehanizacije, nama treba da igramo lopte i dajemo golove...
A da izginemo? :kafa: :mrgreen:

Okolele
Kontakt:

sri jul 06, 2016 12:31 pm

Ja cu dati 300 % od sebe..

teteac8684
Kontakt:

sri jul 06, 2016 12:44 pm

Nama je rezultat najbolje mjerilo...Ako to podrazumijeva i da će Kosorić, Bekrić peti deseti na klupu, bujrum brate....Željo je ispred svakog igrača, Željo je najveći!!! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava