Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
Ima li gdje barem tekstualni prenos sa danasnje press konferencije. Živo me interesuje sta ce gamad da navalja kada nasi iz Kluba nisu prisutni. Uvjeren sam da niti jedan novinar nece doci spreman sa ZK izvodima i imati muda da postavi konkretna pitanja i demantuje navode ovih iz Opstine
Ma ono sto me smiruje jeste da se nasi ne bi upustali u to da nisu sigurni sta rade jasno su nam dali sve dokaze imamo jake i dobre advokate u klubu koji ce to poderati sve.
Kako smo mi legalisti, očigledno je da ćemo ići jedinim ispravnim zakonskim putem, a to je putem suda, jer pošten se sa prevarantima nikada ne dogovara, jer je 100% donji. Ako bi išli u bilo kakvu pogodbu sa njima, onda ne vidim neku razliku između nas i njih. Imamo li čiste papire iz ZK ureda o vlasništvu 1/1? Ako imamo kakav ba onda dogovor? Ja da se sa nekim dogovaram oko svoje imovine, nema šanse. Definitivno se iza cijele priče krije neka igra, neki veći interesi, i biće ovdje problema još i te kako....obzirom da smo svi svjesni kakva nam je država, nisam siguran ni da nam je sud garant rješavanja probema...nažalost.....ali je po meni ipak jedini ispravan put...