Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Mirek11
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 04, 2016 12:52 pm

Neandertalac je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Trebaju ih novinari upitati zasto je sjednica zakazana na dan odigravanja utakmice Čelik-Željezničar i zasto su jos pritome tek jutros uputili poziv celnicima FK Željezničar..
Pa zato sto sada mogu spinovati da su za rjesenje a nasi odbijaju dijalog.
Slažem se, jeste kasno stigao poziv ali mogao je neko otici sat vremena i ne dozvoliti da petljaju, pones sve papire i prezentujes. Ovako dajes njima prostora da manipulisu, koliko god da nisu u pravu. Ali da si tu ne bi ni njima bilo svejedno, svakako moramo s njima sjesti i dogovrati se.
Nasa presica nece imati efekta.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 04, 2016 1:03 pm

Zna se kada i kako se šalje poziv za sastanak, press konferenciju. Sigurno se ne šalje 2 sata prije održavanja iste već barem dan ranije. Koliko god mi željeli da se naši predstavnici pojave na pressu toliko mi je i drago što neće, jer kafanski fazoni mogu prolaziti kod ovih klošara iz "sportskog" društva, u FK Željezničar to proći neće. Klub je na zvaničnoj stranici objavio relevantnu dokumentaciju i tu se sve vidi, crno na bijelo. Novinare samo molim da ispreskaču sa pitanjima načelnika i članove "sportskog" društva (ako se pojave pošto ne znam zna li ijedan od njih sastaviti 3 proste rečenice) jer mi je više njihove demagogije i izvrtanja činjenica pun k.urac. Mi danas imamo pametnijih stvari a to je utakmica protiv Čelika.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neandertalac

sri maj 04, 2016 1:05 pm

Mirek11 je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Trebaju ih novinari upitati zasto je sjednica zakazana na dan odigravanja utakmice Čelik-Željezničar i zasto su jos pritome tek jutros uputili poziv celnicima FK Željezničar..
Slažem se, jeste kasno stigao poziv ali mogao je neko otici sat vremena i ne dozvoliti da petljaju, pones sve papire i prezentujes. Ovako dajes njima prostora da manipulisu, koliko god da nisu u pravu. Ali da si tu ne bi ni njima bilo svejedno, svakako moramo s njima sjesti i dogovrati se.
Ne radi se tako jarane. Ja ti pucnem prstima ti dotrcis, neozbiljno je to, degradirajuce po nas uz svo duzno postovanje ostalim akterima.
Izmedju redova ovo meni lici na igranku ali da sacekamo i vidimo sta ce izjaviti.
Željeznicar za život cijeli!

Vrag

sri maj 04, 2016 1:07 pm

Na faktoru violina svira, otpjeva po Siljku
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u sri maj 04, 2016 1:08 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Dzezvar
Kontakt:

sri maj 04, 2016 1:07 pm

Mirek11 je napisao/la:
Druze vjerovatno su ljudi koji su u ovome zauzeti otganozacijom tekme i ranije preuzetim obavezama tako da ne mogu prisustvovati ovom sastanku.Bolje da se ne ode nego da ode svako....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Okolele
Kontakt:

sri maj 04, 2016 1:09 pm

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

diego1921
Kontakt:

sri maj 04, 2016 1:10 pm

Treba dobiti danasnju tekmu i to je danas najbitnije,prvi Koldzo a svi iz SD bi voljeli da mi ostanemo bez evrope i da se prica kasnije mi smo im htjeli izaci u susret al oni su ostali bez evrope !! Ova uprava je pokazala da im se moze vjerovati,sad ispade mi pametni a oni glupi ..Pustite ljude nek rade svoj posao,ovim cemo svima pokazati da ne moze biti samo kako oni hoce,pitamo se i mi tu nesto..Pokazali su ljudi sve dokumente,ne vidim da su to uradili ovi iz SD ili opstina !! Fino vam je Hatibovic rekao mozemo se dog za 5 min,ja ne znam sta vam nije jasno !!

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 04, 2016 1:10 pm

E čuj Šiljak najveće zlo :rofl1: :klanjase2: e ***** ti život ko nas zajebava, papak sa osnovnom školom završenom.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Charlie Sheen
Kontakt:

sri maj 04, 2016 1:11 pm

diego1921 je napisao/la:Treba dobiti danasnju tekmu i to je danas najbitnije,prvi Koldzo a svi iz SD bi voljeli da mi ostanemo bez evrope i da se prica kasnije mi smo im htjeli izaci u susret al oni su ostali bez evrope !! Ova uprava je pokazala da im se moze vjerovati,sad ispade mi pametni a oni glupi ..Pustite ljude nek rade svoj posao,ovim cemo svima pokazati da ne moze biti samo kako oni hoce,pitamo se i mi tu nesto..Pokazali su ljudi sve dokumente,ne vidim da su to uradili ovi iz SD ili opstina !! Fino vam je Hatibovic rekao mozemo se dog za 5 min,ja ne znam sta vam nije jasno !!
:pljesak: :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

sri maj 04, 2016 1:11 pm

Vrag je napisao/la:Na faktoru violina svira, otpjeva po Siljku
E jjebo te život kad violina za nekoga kaže da je neprijatelj kluba. Kakva ironija.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri maj 04, 2016 1:16 pm

Iz teksta se jasno moze zakljuciti da su SD i Koldzo u talu i da su na istoj strani, tako da mogu predpostaviti na sta ce liciti danasnji pres.. Nadam se da ce tamo biti bar jedan pripremljen novinar.. Jadan je onaj koga violina brani..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sri maj 04, 2016 1:18 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Model1964

sri maj 04, 2016 1:18 pm

LARSSON je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:Nek se javi onaj momak sa telemachom u PM, trgy se ne javlja

ako mislite gledat :D
JEL TO NEŠTA :) PRIJETIŠ?
Hoces da ti spucam vecu tarifu?
:lol: :lol: :lol:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Tryg
Kontakt:

sri maj 04, 2016 1:18 pm

PA ***** TI NOVINARA I MAJKU KAD ON NAZOVE COVJEKA I DADNE MU 5 MINUTA DA ON IZNESE SVOJE IZLAGANJE I TO JE TO! Ne razumijem ovo fakat jesul onil glupi ili sta vec, pa postavi mu pitanje ima li on dokaze za to sto prica, sta ti crtas nake crteze ni ti pojma nemas ko ni on. U pm, ljudi ne vide crno na bijelo.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Ajzea
Kontakt:

sri maj 04, 2016 1:19 pm

KAKAV LUĐAK MATI MILA :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

vrbanjusa
Kontakt:

sri maj 04, 2016 1:24 pm

http://helpbhsport.blogger.ba/arhiva/2009/05/27/2186290" target="_blank

Malo iz arhive

27.05.2009.

Bivši uposlenik Željezničara udario predsjednika i direktora

Bivši uposlenik Fudbalskog kluba Željezničar Ahmed Muftić Violina u ponedjeljak je fizički nasrnuo na predsjednika kluba sa Grbavice Faruka Telibećirevića i direktora Samira Ahmedbegovića. Incident se desio nakon sjednice Predsjedništva Želje, a intervenirala je i policija.

- Nakon sjednice, jedan bivši klupski uposlenik prvo je nasrnuo na direktora Ahmedbegovića, a meni je prijetio "kako će mi ubiti djecu" i to pred svjedocima. Pozvao sam policiju i onda sam dobio udarac po leđima.

Nisam se želio tući s tim čovjekom, koji mi je rekao da "ima ko će platiti kaznu policiji" - rekao nam je Telibećirević i dodao da mu nije jasno zbog čega su Ahmedbegović i on bili meta napada.
Zadnja izmjena: vrbanjusa, dana/u sri maj 04, 2016 1:26 pm, ukupno mijenjano 1 put.
21 10 4

Petrović Slavko

SWRA_1921
Kontakt:

sri maj 04, 2016 1:25 pm

Po mom misljenju, ovo se prije nece rijesiti nego sto hoce. ;) Jebat ga, ionako smo navikli na Kosevo. Ebem im majku svima redom, i onima koji su to nekad omogucili i sve ostale redom.

vrbanjusa
Kontakt:

sri maj 04, 2016 1:27 pm

A nigdje "objektivnih" novinara da napišu nešto o kriminalu SD.

Nema Jasmina "da se Dženisu poveća plata" LigEte da maro serucka po Violini i Koldži. Valjda prpa guzi šta li.
Nema ni onog smrada Aletića.
21 10 4

Petrović Slavko

sofronije
Kontakt:

sri maj 04, 2016 1:28 pm

Koga Šiljak plaća ovdje na forumu ? :DD:
:zeljeznicar1:

tm8782
Kontakt:

sri maj 04, 2016 1:28 pm

http://helpbhsport.blogger.ba/arhiva/2009/05/27/2186290" target="_blank
Ko je kakav evo ovdje stoji...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

SWRA_1921
Kontakt:

sri maj 04, 2016 1:29 pm

tm8782 je napisao/la:http://helpbhsport.blogger.ba/arhiva/2009/05/27/2186290
Ko je kakav evo ovdje stoji...
To izgleda u stvarnosti ne pije vodu, guze nas kako hoce. ;)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava