Raja će uvijek naći da nekoga popljuje/omalovaži. Više na to ne treba obraćati pažnju. LARS postavio, a Miloš fino rekao - trening utakmica, kao i prethodne dvije. Niko nije gledao utakmicu, niti zna kakav će sastav biti u prvom kolu, ali je bitno nešto reći. Eto, ja pretpostavljam da će protiv komšija bar 4 igrača koja su danas počeli tekmu igrati i u prvom kolu. Prvenstveno mislim na Memiju, Husića, Šećerovića i Hervasa. Ne kažem da će biti starteri, ali ni to nije isključeno.arelinho je napisao/la:Navijac naseg kluba koji naziva igraca svog kluba kepecom nije navijac naseg kluba. Cuj kepec, a bolje odigrao od Memije proslu sezonu.
Sam sebe zove shorty, ni po čemu nije bolji od Kerima koji mi je na derbiju pokazao šta je desni bek.arelinho je napisao/la:Navijac naseg kluba koji naziva igraca svog kluba kepecom nije navijac naseg kluba. Cuj kepec, a bolje odigrao od Memije proslu sezonu.
Da bi Memiju uzdigao ne moras Sinisu omalovazavati i vrijeđati.mirzza je napisao/la:Sam sebe zove shorty, ni po čemu nije bolji od Kerima koji mi je na derbiju pokazao šta je desni bek.arelinho je napisao/la:Navijac naseg kluba koji naziva igraca svog kluba kepecom nije navijac naseg kluba. Cuj kepec, a bolje odigrao od Memije proslu sezonu.
Protiv Prijedora mu kičmu lome, Veseli ga iz Slobode iz cipela izvrce.
Neka ga na klupi ali ni po čemu nije ispred Memije.
Ovo cuti na novoj Grbavici, sljedece godine u ovo doba...neprocjenjivoavlami97 je napisao/la:[video]https://youtu.be/konLKMG18ZM[/video]
Čudno razmišljanje.mirzza je napisao/la:Nemam ga šta izdizati, Kerim ce pokazati klasu, a nadam se da će se uloge zamijeniti i da će SS biti prikucan za klupu.
Već je dobio polusezonu naustrb našeg djeteta, u derbiju zaslužio crveni. Dosta više i njegovog.
Koliko znam doveden da bude rezerva Memiji a Edis ga nenormalno forsirao.
Od Kerima Zeljo može zaraditi a od SS teško.
Los si prognozer:), Bekrić mora da se pokaže inače pedala jedan od najlosijih kod Sablje.GoodisonPark je napisao/la:Jel' bilo 5 komada u prvom poluvremenu? Ako nije loš sam prognozer![]()
Ne znam što frajeru objašnjavate bilo šta, do nedavno je pljuvao po Bekriću haman svaki post. Igraju oni koji mogu odgovoriti trenerovim zahtjevima, šta me briga kako se zove i hoćemo li zaraditi na njima.. Ko da meni ide u džep pa da forsiram nekoga zarad neke koristi. Ja više volim da gledam kvalitetnije igrače i igru, a evo ko ne bi volio da može još malo gledati Amira i Baju na terenu Grbavice. Brate kome je do prodaje ima nedelja autopijaca pa bujrum tuši šta hoćeš do mile volje.
Tuce - prvenstvo - 11 nastupa - 3 utakice po 90 min, ostale manje - 890 minuta ukupno - 3 gola - 5 asistencija. Na pripreme stigao kao jedan od tri najspremnija igrača na testiranju. I šta kažeš Tuce - pedala?mirzza je napisao/la:Los si prognozer:), Bekrić mora da se pokaže inače pedala jedan od najlosijih kod Sablje.GoodisonPark je napisao/la:Jel' bilo 5 komada u prvom poluvremenu? Ako nije loš sam prognozer![]()
Ne znam što frajeru objašnjavate bilo šta, do nedavno je pljuvao po Bekriću haman svaki post. Igraju oni koji mogu odgovoriti trenerovim zahtjevima, šta me briga kako se zove i hoćemo li zaraditi na njima.. Ko da meni ide u džep pa da forsiram nekoga zarad neke koristi. Ja više volim da gledam kvalitetnije igrače i igru, a evo ko ne bi volio da može još malo gledati Amira i Baju na terenu Grbavice. Brate kome je do prodaje ima nedelja autopijaca pa bujrum tuši šta hoćeš do mile volje.
Ovo ostalo treba gledati šire, opet kažem derbi da Sablja ne izbaci Sinišu bio bi crveni i ko zna šta još.
Evo stvaraju od nule pa nek se pokažu nadam se da će igrati najbolji.
Nisam ja ni tako loš prognozer nego je naša postava u prvom bila slabamirzza je napisao/la:Los si prognozer:), Bekrić mora da se pokaže inače pedala jedan od najlosijih kod Sablje.GoodisonPark je napisao/la:Jel' bilo 5 komada u prvom poluvremenu? Ako nije loš sam prognozer![]()
Ovo ostalo treba gledati šire, opet kažem derbi da Sablja ne izbaci Sinišu bio bi crveni i ko zna šta još.
Evo stvaraju od nule pa nek se pokažu nadam se da će igrati najbolji.
Nek su golovi procepili posebno napadači.
Izgleda da će Kostić koristiti širinu koju ima pa se nadam najboljem.
Zabi ga danas onaj tvoj,, mislim da je i tebi pao kamen sa srca, nece te vise raja prozivati za nepotizamboccaccio je napisao/la:Biće skroz zanimljiva kombinacija Lendric,Nikolic... pretpostavljam da će oni sutra početi. Dva sjajna napadača. Ako ih vezni red bude mogao podržati kako treba...
Iza njih Bekrić bez poteza viška ili Hervas s igrom koja ga dovela u Sevillu te Šećerović ili Radinović koji će trčati ko ludi. E ta 4-4-2 bi mogla biti dobitna na derbijuboccaccio je napisao/la:Biće skroz zanimljiva kombinacija Lendric,Nikolic... pretpostavljam da će oni sutra početi. Dva sjajna napadača. Ako ih vezni red bude mogao podržati kako treba...