Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Charlie Sheen
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 05, 2016 8:51 pm

Sinisa nije los igrac,srcan i dosta se daje na terenu i kao takav se ne bi trebao vrijedjati kao ni jedan drugi igrac Zelje

avlami97
Kontakt:

uto jul 05, 2016 8:53 pm

arelinho je napisao/la:Navijac naseg kluba koji naziva igraca svog kluba kepecom nije navijac naseg kluba. Cuj kepec, a bolje odigrao od Memije proslu sezonu.
Raja će uvijek naći da nekoga popljuje/omalovaži. Više na to ne treba obraćati pažnju. LARS postavio, a Miloš fino rekao - trening utakmica, kao i prethodne dvije. Niko nije gledao utakmicu, niti zna kakav će sastav biti u prvom kolu, ali je bitno nešto reći. Eto, ja pretpostavljam da će protiv komšija bar 4 igrača koja su danas počeli tekmu igrati i u prvom kolu. Prvenstveno mislim na Memiju, Husića, Šećerovića i Hervasa. Ne kažem da će biti starteri, ali ni to nije isključeno. :zeljeznicar1:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto jul 05, 2016 8:59 pm

Ono sto mi je bilo pravo cudno kod Sinice jeste ogromna borbenost, u kojoj je precesto pretjerivao sa uzasno grubim startovima. Smatram da je za to krivac Mulalic, covjek ih je skroz unazadio psihicki, da je to malo reci. Bukvalno momci za rata bili spremni, a ne za utakmice :mrgreen:
Iskreno svako ko je igrao u prosloj sezoni moze mnogo vise pokazati, u to sam uvjeren. Na Kosticu je da to poslozi, ima jos vremena. Ne previse, ali ne sekiram se uopste.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

pintol_TM87
Kontakt:

uto jul 05, 2016 9:05 pm

Jeste to vi bili u sloveniji na pripremama? Sta vam je ljudi moji gledajte sta pisete, dobro pa niste napisali sto su ova sestorica postedjena, hocel igrati ikako oni..imamo i sutra tekmu i ocigledno ove vaznije igrace je postedio danas..uzivajte u ovim mubarek danima..

storm_raider
Kontakt:

uto jul 05, 2016 9:09 pm

[video]https://www.youtube.com/watch?v=OgV9z48a5f0[/video]

Vise da nisam vidio natpise kao "kepec" i slicno. Hvala.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

mirzza
Kontakt:

uto jul 05, 2016 9:09 pm

arelinho je napisao/la:Navijac naseg kluba koji naziva igraca svog kluba kepecom nije navijac naseg kluba. Cuj kepec, a bolje odigrao od Memije proslu sezonu.
Sam sebe zove shorty, ni po čemu nije bolji od Kerima koji mi je na derbiju pokazao šta je desni bek.
Protiv Prijedora mu kičmu lome, Veseli ga iz Slobode iz cipela izvrce.
Neka ga na klupi ali ni po čemu nije ispred Memije.

boccaccio
Kontakt:

uto jul 05, 2016 9:10 pm

Možda se ja ne sjećam,ali ne znam da je Siniša bio krivac za neki naš primljen gol. Možda jeste,ne sjećam se. Za mene je sasvim opravdao ulogu koju je imao osim na derbiju. On je klasičan bek, cust i čvrst, defanzivac, borben, sa određenim limitom prema naprijed. Na takvoj je poziciji koja ne garantuje da svaku utakmicu mora da se ističe po igri, jer je igrač zadatka. Prvi zadatak mu je da defanzivno nema propusta po toj strani. Kada naprijed imaš onakvog bosketa, onda je logično da je njegova uloga vezana za defanzivu. Ponekad se malo upetlja prema gore i to je to. Ono što je on radio je bar po meni bilo sasvim korektno. Uopste nije fula igrač i malo me čudi stav nekih navijača koji njegovu ulogu prilično potcjenjuju. Ne treba od svakog beka očekivati da bude ultra moderan po igri. Za jednu ekipu je poželjno imati jednog takvog kao Siniša, a drugog sa druge strane koji je prodoran. Ovo je samo moje mišljenje,ne znači uopste da sam u pravu.

Kapiten
Kontakt:

uto jul 05, 2016 9:13 pm

mirzza je napisao/la:
Sam sebe zove shorty, ni po čemu nije bolji od Kerima koji mi je na derbiju pokazao šta je desni bek.
Protiv Prijedora mu kičmu lome, Veseli ga iz Slobode iz cipela izvrce.
Neka ga na klupi ali ni po čemu nije ispred Memije.
Da bi Memiju uzdigao ne moras Sinisu omalovazavati i vrijeđati.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

avlami97
Kontakt:

uto jul 05, 2016 9:19 pm

mirzza
Kontakt:

uto jul 05, 2016 9:22 pm

Nemam ga šta izdizati, Kerim ce pokazati klasu, a nadam se da će se uloge zamijeniti i da će SS biti prikucan za klupu.
Već je dobio polusezonu naustrb našeg djeteta, u derbiju zaslužio crveni. Dosta više i njegovog.
Koliko znam doveden da bude rezerva Memiji a Edis ga nenormalno forsirao.
Od Kerima Zeljo može zaraditi a od SS teško.

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto jul 05, 2016 9:24 pm

avlami97 je napisao/la:[video]https://youtu.be/konLKMG18ZM[/video]
Ovo cuti na novoj Grbavici, sljedece godine u ovo doba...neprocjenjivo :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

avlami97
Kontakt:

uto jul 05, 2016 9:31 pm

mirzza je napisao/la:Nemam ga šta izdizati, Kerim ce pokazati klasu, a nadam se da će se uloge zamijeniti i da će SS biti prikucan za klupu.
Već je dobio polusezonu naustrb našeg djeteta, u derbiju zaslužio crveni. Dosta više i njegovog.
Koliko znam doveden da bude rezerva Memiji a Edis ga nenormalno forsirao.
Od Kerima Zeljo može zaraditi a od SS teško.
Čudno razmišljanje.

Jedina ispravna stvar da na utakmicama igraju oni igrači, koji u datom trenutku, mogu udovoljiti svim trenerovim zahtjevima (taktičkim, fizičkim, motoričkim...nekada će trebati mirnoća, sabranost, iskustvo...nekada brzina, tehnika itd.). Znači, na terenu će biti najbolji u datom trenutku u zavisnosti od protivnika i trenerovih zamisli.

Ja tako gledam na utakmicu i tim (igrače koji igraju).

GoodisonPark
Kontakt:

uto jul 05, 2016 9:45 pm

Jel' bilo 5 komada u prvom poluvremenu? Ako nije loš sam prognozer :ganja:

Ne znam što frajeru objašnjavate bilo šta, do nedavno je pljuvao po Bekriću haman svaki post. Igraju oni koji mogu odgovoriti trenerovim zahtjevima, šta me briga kako se zove i hoćemo li zaraditi na njima.. Ko da meni ide u džep pa da forsiram nekoga zarad neke koristi. Ja više volim da gledam kvalitetnije igrače i igru, a evo ko ne bi volio da može još malo gledati Amira i Baju na terenu Grbavice. Brate kome je do prodaje ima nedelja autopijaca pa bujrum tuši šta hoćeš do mile volje.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

mirzza
Kontakt:

uto jul 05, 2016 9:57 pm

GoodisonPark je napisao/la:Jel' bilo 5 komada u prvom poluvremenu? Ako nije loš sam prognozer :ganja:

Ne znam što frajeru objašnjavate bilo šta, do nedavno je pljuvao po Bekriću haman svaki post. Igraju oni koji mogu odgovoriti trenerovim zahtjevima, šta me briga kako se zove i hoćemo li zaraditi na njima.. Ko da meni ide u džep pa da forsiram nekoga zarad neke koristi. Ja više volim da gledam kvalitetnije igrače i igru, a evo ko ne bi volio da može još malo gledati Amira i Baju na terenu Grbavice. Brate kome je do prodaje ima nedelja autopijaca pa bujrum tuši šta hoćeš do mile volje.
Los si prognozer:), Bekrić mora da se pokaže inače pedala jedan od najlosijih kod Sablje.
Ovo ostalo treba gledati šire, opet kažem derbi da Sablja ne izbaci Sinišu bio bi crveni i ko zna šta još.
Evo stvaraju od nule pa nek se pokažu nadam se da će igrati najbolji.
Nek su golovi procepili posebno napadači.
Izgleda da će Kostić koristiti širinu koju ima pa se nadam najboljem.

avlami97
Kontakt:

uto jul 05, 2016 10:04 pm

mirzza je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Jel' bilo 5 komada u prvom poluvremenu? Ako nije loš sam prognozer :ganja:

Los si prognozer:), Bekrić mora da se pokaže inače pedala jedan od najlosijih kod Sablje.
Ovo ostalo treba gledati šire, opet kažem derbi da Sablja ne izbaci Sinišu bio bi crveni i ko zna šta još.
Tuce - prvenstvo - 11 nastupa - 3 utakice po 90 min, ostale manje - 890 minuta ukupno - 3 gola - 5 asistencija. Na pripreme stigao kao jedan od tri najspremnija igrača na testiranju. I šta kažeš Tuce - pedala?

boccaccio
Kontakt:

uto jul 05, 2016 10:09 pm

Biće skroz zanimljiva kombinacija Lendric,Nikolic... pretpostavljam da će oni sutra početi. Dva sjajna napadača. Ako ih vezni red bude mogao podržati kako treba...

GoodisonPark
Kontakt:

uto jul 05, 2016 10:12 pm

mirzza je napisao/la:

Nek su golovi procepili posebno napadači.
Izgleda da će Kostić koristiti širinu koju ima pa se nadam najboljem.
Nisam ja ni tako loš prognozer nego je naša postava u prvom bila slaba :mrgreen:

Naravno, svima nam je cilj što bolji i što jači Željo a izbor igrača je na treneru jer on ipak provodi svaki dan sa njima i on najbolje vidi ko može dati najviše u tom trenutku.

Davno sam ovdje pisao i objašnjavao razloge za slabiju igru Bekrića, ali nije on bio ništa lošiji od ostatka ekipe u kojoj su realno odskakala samo 2-3 igrača. Ako je neki igrač baš kvalitetan on će na treningu i na utakmicama u kojima dobije priliku zacementirati svoje mjesto u prvih 11 nema potrebe da ga trener gura. Gurao je Mulalić svoju klapu a oni se nafurali da su nezamjenjivi i za to nam je igra bila ko u prvačića.

Evo i Avlami je dodao još neke činjenice!

Subjektivan si :mrgreen:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Brkoo
Kontakt:

uto jul 05, 2016 10:15 pm

boccaccio je napisao/la:Biće skroz zanimljiva kombinacija Lendric,Nikolic... pretpostavljam da će oni sutra početi. Dva sjajna napadača. Ako ih vezni red bude mogao podržati kako treba...
Zabi ga danas onaj tvoj,, mislim da je i tebi pao kamen sa srca, nece te vise raja prozivati za nepotizam :mrgreen:
Nego, ako se uspijemo dogovoriti sa Memisevicem da li ce se onda potpisivati ugovor sa Matteom?
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto jul 05, 2016 10:16 pm

boccaccio je napisao/la:Biće skroz zanimljiva kombinacija Lendric,Nikolic... pretpostavljam da će oni sutra početi. Dva sjajna napadača. Ako ih vezni red bude mogao podržati kako treba...
Iza njih Bekrić bez poteza viška ili Hervas s igrom koja ga dovela u Sevillu te Šećerović ili Radinović koji će trčati ko ludi. E ta 4-4-2 bi mogla biti dobitna na derbiju
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

plavi kanarinac
Kontakt:

uto jul 05, 2016 10:25 pm

Raja, nikad sliku nisam stavljao, pa jel mi može neko natuknuti kako da je stavim, priglup sam :-/
Nemojte me zajebavati :r
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.

Prijava