Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 04, 2016 11:19 am

u ZK ima uložak stadion i ima uložak neetažirani dio - galerija sjeverne tribine. između i treće - nema. lijepo je napisano, sa skeniranim dokazima, šta je šta.
gradi željo boli te *****

ChWilla
Kontakt:

sri maj 04, 2016 11:23 am

na nas kvota 1,60 u lutriji, 1,55 u premieru... :r

vrbanjusa
Kontakt:

sri maj 04, 2016 11:24 am

oooooooooooooooooooooooo jedan gol...
21 10 4

Petrović Slavko

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 04, 2016 11:29 am

Pa pitam jer u saopstenju kluba imaju dokazi cega smo mi vlasnici i pise da oni imaju neke dijelove Sjeverne tribine, a na onoj naslovnici pise da oni imaju pravo na dio izmedju Sjevera i Istoka gdje mi hocemo graditi! Po meni se to ne poklapa pa samo pitam ;)

ChWilla
Kontakt:

sri maj 04, 2016 11:31 am

ne postoji u gruntu treći uložak. to je čista i smišljena obmana. ima posebno tribina i posebno ostatak stadiona...

Dzezvar
Kontakt:

sri maj 04, 2016 11:40 am

MATORI je napisao/la:
DANAN je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Jes FB donio bitne promjene..
Nemas ama bas niti jednog razloga da budes tako qrcevit....
Danane, čini li se meni ili pokušavaš da ideje o bilo kakvim protestima da razvodniš i tako pomogneš "anamo onom"?
Ako cete to zadovoljiti eto cini ti se dobro....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

terabajt
Kontakt:

sri maj 04, 2016 11:42 am

ANTIKOLDŽO !!!!!!!!!!!!!!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri maj 04, 2016 11:42 am

NEDZADA NA LOMACU!!!
100/94/37/34 - i to je to!

kontranogama
Kontakt:

sri maj 04, 2016 11:45 am

Samo da mi danas uzzmemo smogase to je najvaznije. O ovim opstinsko-SDeovskim pakasima necu, odmah pocnem da psujem i pozivam na linc.
Sad kako se ova prica o Grbavici prosirila po svijetu vrlo je bitno da izadjemo u evropu i nastavimo kampanju, mogo bi se i neko ozbiljniji zakacit na ovu nasu pricu.Nismo mi Leicester jer nismo iz Engleske ali ima toliko bogatih ljudi koji gledaju naku investiciju, a mi bi smo mogli to biti, za svjetske uslove, mala investicija sa potencijalom. Ok malo odoh daleko, al' momentalno mi se cini evropa puno vaznija nego prije tri mjeseca kad se nije ovoliko velikih stvari zatalasalo.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri maj 04, 2016 11:56 am

**** stadion u ovom trenutku. danas su nam najvaznija tri boda koja mozemo uzeti u Zenici. to je prioritet.
izlazak u Evropu donosi novac, publiku, sponzore, poboljsava imidz kluba, igracima dize cijenu......

stadion je tu sporedan, a kad imas pare lako ces i to rijesiti......

hajmooo Zeljoooo :zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Dzezvar
Kontakt:

sri maj 04, 2016 11:57 am

Info je sa drugog foruma ali tacan.
"
Neće biti zajedničkog nastupa danas. Ovo je papanski smišljeno. Objave vijest na svojoj stranici, obavijeste medije, a direktora Šiljka nazovu telefonom u 10:28 da bi mu najavili sastanak u 13. Dio uprave ide u Zenicu na utakmicu, administracija radi na aktivnostima oko utakmice, drugi dio uprave ne ide u Zenicu jer imaju ranije preuzetih poslovnih obaveza tako da je sve ovo očito smišljeno da ispadne kako FK Željezničar nije spreman za dogovor."

Kapiten
Kontakt:

sri maj 04, 2016 12:02 pm

Hajde Lendra danaaas molim te.
slika
:zeljeznicar1:
0:2
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ChWilla
Kontakt:

sri maj 04, 2016 12:03 pm

biće i službeno objavljeno.

diego1921
Kontakt:

sri maj 04, 2016 12:03 pm

Virtu4L je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la:Igra li Bureković lijevog beka u Čeliku? Ako igra moglo bi Bosketu biti zajebano protiv njega.
Igra lijevog a Kojic desno !! Jebena su ekipa,igraju tvrdo puno udaraju a nisu ni naprijed losi,plus premije dobili !! Treba Salcinovica isprovocirati da crveni fasuje !! Kad se sjetim u prvom djelu uzeo flasu vodu i hoda po terenu :mrgreen:
To nam može biti problem. Patili smo se protiv svakoga ko nam je zatvorio desnu stranu.
Prednost nam je sto Salcinovic igra lijevo krilo,a on ne moze puno da pomaze prema nazad,bar nije mogao prije !! Moraju bekovi danas napasti,igracima Celika odg da igraju samo u jednom pravcu !! Bekric,Sinisa i Stanic ako sta urade mozemo se nadati necemu,a pravo da ti kazem sve mi ovo smrdi, pogotovo ovaj Cuic ,pojede me ova neizvjesnot !!

nikson
Kontakt:

sri maj 04, 2016 12:04 pm

Trebamo malo spustiti loptu izmedju sebe, svima nam je isti cilj, a to je da se pravi Grbavica ..Sad ako neko od nas smatra da to treba uraditi nekim protestima a ljudi koji su nas doveli do tog da se nadamo uopste toj grbavici smatraju da ne treba onda trebamo ispostovati njih..Onog trenutka kad neko iz uprave kaze ( i ako kaze) da se treba ici ispred opstine idem prvi...

Sto se tice faktora - novina u vlasnistvu SDA, SDA je sad svjestan da bi mogao izgubiti dosta glasova i u drugim opstinama, i pokusavaju predstaviti istinu drugacijom...a protiv Koldze ne mogu jer bi skocili sebi u stomak...

Sto se tice avaza, igrom slucaja znam nekog ko radi tamo, i dosad se o Koldzi bas nista nije smjelo pisati...

A nas zadatak je da nas dodje sto vise protiv rudara, da nas se uclani sto vise, i da prepustimo borbu s lopovima ljudima koji su se vec uvukli u to..
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Dzezvar
Kontakt:

sri maj 04, 2016 12:09 pm

nikson je napisao/la:Trebamo malo spustiti loptu izmedju sebe, svima nam je isti cilj, a to je da se pravi Grbavica ..Sad ako neko od nas smatra da to treba uraditi nekim protestima a ljudi koji su nas doveli do tog da se nadamo uopste toj grbavici smatraju da ne treba onda trebamo ispostovati njih..Onog trenutka kad neko iz uprave kaze ( i ako kaze) da se treba ici ispred opstine idem prvi...

Sto se tice faktora - novina u vlasnistvu SDA, SDA je sad svjestan da bi mogao izgubiti dosta glasova i u drugim opstinama, i pokusavaju predstaviti istinu drugacijom...a protiv Koldze ne mogu jer bi skocili sebi u stomak...

Sto se tice avaza, igrom slucaja znam nekog ko radi tamo, i dosad se o Koldzi bas nista nije smjelo pisati...

A nas zadatak je da nas dodje sto vise protiv rudara, da nas se uclani sto vise, i da prepustimo borbu s lopovima ljudima koji su se vec uvukli u to..
:pljesak:

Mirek11
Kontakt:

sri maj 04, 2016 12:14 pm

DANAN je napisao/la:Info je sa drugog foruma ali tacan.
"
Neće biti zajedničkog nastupa danas. Ovo je papanski smišljeno. Objave vijest na svojoj stranici, obavijeste medije, a direktora Šiljka nazovu telefonom u 10:28 da bi mu najavili sastanak u 13. Dio uprave ide u Zenicu na utakmicu, administracija radi na aktivnostima oko utakmice, drugi dio uprave ne ide u Zenicu jer imaju ranije preuzetih poslovnih obaveza tako da je sve ovo očito smišljeno da ispadne kako FK Željezničar nije spreman za dogovor."
Kao sto maloprije neko napisa, greska bi bila ne pojaviti se na sastanku pa i pressu. Ne moras se nista dogovoriti ako ti ne odgovara ali bolje je ako si tu, mozes ih ispraviti i ne dati da petljaju. A i ljudi ce drugacije gledati na sve ako se ne pojavis. Znam da je ovo supacki uradeno ali ne treba se dati isprovocirati, moze Siljak otici na press a poslije za Zenicu, nije daleko i stici na utakmicu.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Kapiten
Kontakt:

sri maj 04, 2016 12:15 pm

Sta je s onim turcinom na probi ? Sazna li iko kako se zove :mrgreen:
mada... od toga sigurno nema nista. mislim da je i u nevakat doso na probu..
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

flux
Kontakt:

sri maj 04, 2016 12:16 pm

Ima li ko nas na ovom sarajevo biznis forumu? Znam da se prethodnih godina to redovno posjecivalo, pa me zanima sta je ove godine?

Hadzijalagic
Kontakt:

sri maj 04, 2016 12:18 pm

nikson je napisao/la:Trebamo malo spustiti loptu izmedju sebe, svima nam je isti cilj, a to je da se pravi Grbavica ..Sad ako neko od nas smatra da to treba uraditi nekim protestima a ljudi koji su nas doveli do tog da se nadamo uopste toj grbavici smatraju da ne treba onda trebamo ispostovati njih..Onog trenutka kad neko iz uprave kaze ( i ako kaze) da se treba ici ispred opstine idem prvi...

Ne moze ti niko iz kluba reci "idite na proteste".. Na taj nacin bi ljudi iz kluba na sebe preuzeli svu odgovornost za sve sto se moze desiti na protestima.. Niko iz kluba nije rekao ni da se ne prostestuje.. Ako neki protesti treba da se dese onda to treba biti "spontano" okupljanje navijaca i simpatizera kluba a ne nikako nesto sto klub treba organizovati..

Vidjecemo sta ce danas biti i kakvih ce se stavova Koldzo drzati.. Uprava zna da ima punu podrsku navijaca.. To smo konkretno dokazali brojnoscu na dosadasnjim utakmicama..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava