Jel imas mozda te novine da nam uslikas stranice ?dell21 je napisao/la:Naslovnica na faktor novinama " velika svada oko evropske grbavice" i velika slika sjevera i objasnjenja , hvala novinari.
ANTIKOLDZO !!!!!!
Pa da im damo razlog tek za pricu? Moj AshraČe...AsharaK je napisao/la:Da sam na njihovom mjestu, nasih ljudi iz upravee, ne bih se pojavio na preesici
Spreman je za pola sata maksikmalno, ali on bez pauze od mjesec i pol nece biti spreman. I to pod uslovom da ne dobije udarac.cikazubo je napisao/la:Jel imas mozda te novine da nam uslikas stranice ?dell21 je napisao/la:Naslovnica na faktor novinama " velika svada oko evropske grbavice" i velika slika sjevera i objasnjenja , hvala novinari.
ANTIKOLDZO !!!!!!
Bas me in interesuje ova presica danas s obzirom da ce biti neko i ispred naseg kluba, vjerovatno ce se izgladit ako ce se sve 3 strane sastati prije presice, nadam se bar.. I neko spomenu sinoc da je Tiago spreman za danas, jel to istina, fali nam momak bas, vidjelo se na derbiju koji dar mar pravi kad udje, nadat se da ce ga popustiti ove povrede vise..
Udi na njihovu stranicu na FB faktor . ba , ne mogu uslikati na poslu sam halali.cikazubo je napisao/la:Jel imas mozda te novine da nam uslikas stranice ?dell21 je napisao/la:Naslovnica na faktor novinama " velika svada oko evropske grbavice" i velika slika sjevera i objasnjenja , hvala novinari.
ANTIKOLDZO !!!!!!
Bas me in interesuje ova presica danas s obzirom da ce biti neko i ispred naseg kluba, vjerovatno ce se izgladit ako ce se sve 3 strane sastati prije presice, nadam se bar.. I neko spomenu sinoc da je Tiago spreman za danas, jel to istina, fali nam momak bas, vidjelo se na derbiju koji dar mar pravi kad udje, nadat se da ce ga popustiti ove povrede vise..
nema clanka na fb http://www.simurgmedia.com/" target="_blankChWilla je napisao/la:ali nema članak na stranici...
Niti jedni protesti do sada nisu donijeli neke bitne promjene u ovom drustvu tako da cisto sumnjam da bi i nasi.....tako da po meni ostaje ovo sto sam naveo....Hadzijalagic je napisao/la:FB ti je palamudjenje u prazno.. Nikog FB nije natjerao da radi po zakonu i kako treba.. Da jeste ova drzava bi bila Svica.. Slazem se ja s tobom da masovno trebamo ispratiti nase tekme da bi podrzali nas klub a i da bi poslali poruku ovim hadaljima. Samo dosadasnja iskustva nas uce da dok hadaljima ne dodjes pred vrata oni ce misliti da su nedodirljivi i nastaviti po svome..DANAN je napisao/la: U ovom trenutku jr svrsishodnije da se protest usmjeri u pravcu da nas recimo danas ode sto vise,da nas bude protiv rudara 10 milja da nas u lukavicu ode 5 milja.....ovolikom masom se jasno stavlja do znanja sta svi mialimo o tome.To je nas vid protesta do kraja sezone sve ostalo bi moglo nanijeti samo stetu klubu i navijacima.Ovi su spremni na sve.....
Jos jedan vid pritiska i protesta su nasi FB profili sa kojih moramo svakodnevno slati poruke tipa "neces razbojnice"
...i druge tog tipa
Ja koliko sam čuo mislim da on neće ostati. Postoje neke priče, ali ne bih da špekulipem da se dovodi stoper iz lige iz okruženjasouth side je napisao/la:Pitam Jasmina Bogdanovica gdje zapelo oko produzenja, kaze da jos uvjek pregovara pa ce vidjeti sta ce biti i kaze da on uopste nema menađera.
Bgm ko da je Godin pa se nesto specijalno mora pregovarati,ako nece da produzi nabiti ga nogom i to j eto...na kraju krajeva frajer poslije ove povrede nece nigdje igrati realno ...nek mu je sretno i treba zavrsiti sa njim ...moze se dovesti puno bolji igrac od njegaRepublika je napisao/la:Ja koliko sam čuo mislim da on neće ostati. Postoje neke priče, ali ne bih da špekulipem da se dovodi stoper iz lige iz okruženjasouth side je napisao/la:Pitam Jasmina Bogdanovica gdje zapelo oko produzenja, kaze da jos uvjek pregovara pa ce vidjeti sta ce biti i kaze da on uopste nema menađera.
Bio nam je najbolji stoperdelinjo je napisao/la:Bgm ko da je Godin pa se nesto specijalno mora pregovarati,ako nece da produzi nabiti ga nogom i to j eto...na kraju krajeva frajer poslije ove povrede nece nigdje igrati realno ...nek mu je sretno i treba zavrsiti sa njim ...moze se dovesti puno bolji igrac od njegaRepublika je napisao/la:Ja koliko sam čuo mislim da on neće ostati. Postoje neke priče, ali ne bih da špekulipem da se dovodi stoper iz lige iz okruženjasouth side je napisao/la:Pitam Jasmina Bogdanovica gdje zapelo oko produzenja, kaze da jos uvjek pregovara pa ce vidjeti sta ce biti i kaze da on uopste nema menađera.
Hajde pitari, uzdamo se u vas !Republika je napisao/la:Sada su nam potvrdili da je u 14 sati press konačno. Probat ćemo uraditi live na FB grupi
To bi bio najgluplji mogući potez koji bi povukli, mozda čak i vrijedan otkaza.AsharaK je napisao/la:Da sam na njihovom mjestu, nasih ljudi iz upravee, ne bih se pojavio na preesici