Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

chile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 04, 2016 1:31 am

Jos tri tekme do ispunjenja plana i europe na Grbavici. Od te tri danas se igra najteza, mada ni Celik nema meki imperativ osim sto se vazda nafuraju na nas.
Nadam se da ce masi momci iskoristiti jedini tepih u nasoj ligi i pruziti bar 80% svojih mogucnosti i obradovati nas.
Ako se ne varam oni bojkotuju domace tekme pa bi mogli imati skoro pa domacu atmosferu.
U svakom slucaju napasti 3 boda druge nam nema.
Sretno svim momcima koji idu sutra podrzati ekipu i da naprave ptavu spicu, yebat Koldzu bar danas ga zaboraviti ima vremena za obracune s njim.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Tryg
Kontakt:

sri maj 04, 2016 1:34 am

Cekam druga da dodje online na fb, da mu kazem da upali team, i da ti posaljem id i pw. Al nidje ga jos.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

cikazubo
Kontakt:

sri maj 04, 2016 1:40 am

ChWilla je napisao/la:samo zna postaviti i igru :rofl:
Chwila brate zna i Edis vjeruj mi, nije covjek samo motivator, izvini sto opet repliciram na tu temu, al pogresno je misliti da mi sa sabljom utakmic dobijamo na motivaciju i neko nabrijavanje igraca, samo procitaj sta Ivica kaze na igru i razvoj situacije za ovaj relativno kratki period, mislim da nema relevantnijeg misljenja. :)

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri maj 04, 2016 1:41 am

Nije valjda da smo ostali na tekstualnom prenosu kao jedinom opcijom. Ma nek Željo pobjedi....
イビチャ・オシム

Lampard
Kontakt:

sri maj 04, 2016 1:42 am

LARSSON je napisao/la:Nismo uspjeli opet, 0/3.

Ako imate dobar komp i upload javite mi se do 2h
Pogledaj pp

nikson
Kontakt:

sri maj 04, 2016 1:42 am

E morona ovog, predstavlja se k'o intelektualac, stariji lik, dijete ovo ono i svaki dan me nafura na nesto..E nek si banovan nabijem te na *****, znam da citas svakako!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri maj 04, 2016 2:02 am

Ko je bio onaj lik, moze pvt? Davno Virtu rece da je ubleha.
Željezničar ante portas !

sajo10
Kontakt:

sri maj 04, 2016 2:03 am

Brkoo je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Gledam malo situaciju oko ugovora, pa bi volio da me neko ispravi ako nisam u pravu ali kako stvari stoje sljedecim igracima istice ugovor na ljeto:

Golmani:
Aldin Ceman - "Ugovor se nece produziti?"

Odbrana:
Jasmin Bogdanovic - "Ugovor se nece produziti?"

Vezni red:
Nermin Zolotic (Vraca se u Gent, s kojim ima ugovor jos jednu godinu)
Amer Hirosi - "Ugovor se nece produziti?"

Napad:
Nedo Turkovic - "Ugovor se nece produziti?"
Ne znam sta ce biti sa Cemanom, on je treci golman. Meni Cutahija ne ulijeva povjerenje, mislim da nije izrastao u golmana koji ce biti dobar u seniorima. Mislim da ce se produziti sa Cemanom ili ce Cutahija biti treci golman.Sto se tice Jasmina
vjerovatno se nece sa njim ugovor produzavati, takva je situacija trenutno, moze se promijeniti.
Meni je licno Zolotic mnogo losiji igrac nakon one strasne povrede. Nije ni sjena igraca kakav je bio.
Hiros ima strasan talenat ali nema mozga, nikad od njega nece biti ozbiljan igrac.
Sa Nedom bi bilo logicno da se ne produzi ugovor, jer nema kvalitet za Zelju, ali je bio povrijedjen pa je situacija malo zeznuta. Vec sam davno rekao da u profesionalizmu nema mjesta za emocije. Vjerovatno ce otkaz dobiti Mailson. Mislim da ce isto klub napustiti i Kramaric jer Edis mu ne vjeruje, prije vjeruje u Stanica koji je desni bek a igra lijevog beka nego u covjeka kojem je to prirodna pozicija. Tvoj Mirza ce najvjerovatnije dobiti sansu naredne sezone, dok se malo privikne na sredinu..
Zivio! Sta najvjerovatnije.. mora! Haha sala mala.

Laku noc plava braco! Sutra po sva tri boda! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 04, 2016 2:05 am

Grbavica je napisao/la:Ali zna on neke stvari, nije glup sekunde, samo je zlonamjeran...
Zna on dosta toga, s razlogom zna. A sad pogodi ko bi mogao biti..Ja mislim da znam ;)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Tryg
Kontakt:

sri maj 04, 2016 2:06 am

AsharaK je napisao/la:Ko je bio onaj lik, moze pvt? Davno Virtu rece da je ubleha.
Ma Aldin nas drug, samo je promjenio malo stil pisanja.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

cala
Kontakt:

sri maj 04, 2016 2:34 am

Ma zna se kome se od ove ekipe moze vjerovati i uvijek se znalo. Tu i tamo naleti ovako neki trovac ali se na vrijeme prepoznaju srecom.

Dzezvar
Kontakt:

sri maj 04, 2016 7:29 am

nikson je napisao/la:E morona ovog, predstavlja se k'o intelektualac, stariji lik, dijete ovo ono i svaki dan me nafura na nesto..E nek si banovan nabijem te na *****, znam da citas svakako!
Laze lik na svakom koraku.Etio ja sam ga uhvatio u lazi dva puta.Prva mu je bila da je Sanel Jahic 100% nas igrac i da je u gradu vec 2 dana a lik mako nije iz grcke a i gazda kluba mu je ponudio novi ugovor.Druga laz mu je bila ova jucer.
A kako se ovo sa koldzom desilo ne trebam ti govoriti o konstantnom pozivanju na neko nasilje na proteste i ostalo sto klubu i svima nama.u ovoj situaciji nikako ne odgovara jer ljudi u klubu uveliko rade na tome.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:26 am

Meni su deset puta gori ovi što se ovako kriju i kroz poluistine manipulišu rajom nego Violine i Koldže. Zato ja plačem godinama za klubskim forumom, napišeš nešto i onda fino se potpišeš punim imenom i prezimenom, stisni majci pa počni nešto sr+t.
イビチャ・オシム

ChWilla
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:29 am

tu bi onda pisalo šest i po ljudi. realno.
gradi željo boli te *****

godrina
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:32 am

Ma joj toga ce uvjek bit i svugdje ima...nase je da ne vjerujemo bas sve sto se napise, ko hoce moze skontat kakve su cije namjere. Danas Zeljo dobija, bekrija odusevljava :zeljeznicar1:
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

teteac8684
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:34 am

Kako je zadnjih par odigrao teško da će oduševiti...Neka i Kjosevski dadne gol, samo da dobijemo... :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:34 am

ma ne mora oduševiti, nek' namjesti dva gola i dovoljno...
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:37 am

Na današnji dan zapaljena Grbavica, 20 godina poslije stadion pred evropskim utakmicama

http://fkzeljeznicar.ba/na-danasnji-dan ... ama/19943/
Prije dvadeset godina agresor ga htio spaliti ni uspio, dvadeset godina kasnije dusamni ne daju da se renovira radi sopstvenih interesa !

Nadam se da cemo i ovaj put pobjediti da ce uprava naci put da se izbori sa ovim papcima !

:zeljeznicar1:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

teteac8684
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:48 am

ChWilla je napisao/la:ma ne mora oduševiti, nek' namjesti dva gola i dovoljno...
Skromno, nema šta :ganja: :zeljeznicar1:

Dzezvar
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:51 am

Ja se nadam da bi Lendric mogao prekinuti post danas....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

Prijava