LARSSON je napisao/la:Ako neko ima windows i dobar upload da radimo stream da napravimo nek se javi Tu sam još 1h
Hajmo raja javite se, ja izgleda imam tehnickih problema

LARSSON je napisao/la:Ako neko ima windows i dobar upload da radimo stream da napravimo nek se javi Tu sam još 1h
Bravo danan, odmah u vilicu...DANAN je napisao/la:Ne lazi vise i ne hajcaj raju ovdje.Hrasno1921' je napisao/la:Postoji velika mogucnost da se sutra na press konferenciji pojave i smradovi iz SD. ako do toga dodje to je apsurd apsurda drzave u kojoj zivimo, to bi znacilo da se opstina u startu svrstava na jednu stranu, od dvije strane u postupku.
Dzemo Bisic danas bio kod Koldze, napravio covjek dar mar, barem tako kazu, Dzemica veliki Zeljovac![]()
Sutra hladno 0:2 ...
Jbg, najbitnije upload i windows da je, ja cu obezbijedit kanal, ne trebate imat mojutvtm8782 je napisao/la:Nažalost nemam lars inače bi to i ja radio...LARSSON je napisao/la:Ako neko ima windows i dobar upload da radimo stream da napravimo nek se javi Tu sam još 1h
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
aj opet posalji id i pw na pm, da probamo sa 1mbcala je napisao/la:A trebao bih imat 50/3 po ugovoru, ne znam koji im je *****
Gem, set i meč DandyAjzea je napisao/la:Što ga puče punim u usta.DANAN je napisao/la:Ne lazi vise i ne hajcaj raju ovdje.Hrasno1921' je napisao/la:Postoji velika mogucnost da se sutra na press konferenciji pojave i smradovi iz SD. ako do toga dodje to je apsurd apsurda drzave u kojoj zivimo, to bi znacilo da se opstina u startu svrstava na jednu stranu, od dvije strane u postupku.
Dzemo Bisic danas bio kod Koldze, napravio covjek dar mar, barem tako kazu, Dzemica veliki Zeljovac![]()
Sutra hladno 0:2 ...
Ne znam sta ce biti sa Cemanom, on je treci golman. Meni Cutahija ne ulijeva povjerenje, mislim da nije izrastao u golmana koji ce biti dobar u seniorima. Mislim da ce se produziti sa Cemanom ili ce Cutahija biti treci golman.Sto se tice Jasminasajo10 je napisao/la:Gledam malo situaciju oko ugovora, pa bi volio da me neko ispravi ako nisam u pravu ali kako stvari stoje sljedecim igracima istice ugovor na ljeto:
Golmani:
Aldin Ceman - "Ugovor se nece produziti?"
Odbrana:
Jasmin Bogdanovic - "Ugovor se nece produziti?"
Vezni red:
Nermin Zolotic (Vraca se u Gent, s kojim ima ugovor jos jednu godinu)
Amer Hirosi - "Ugovor se nece produziti?"
Napad:
Nedo Turkovic - "Ugovor se nece produziti?"