"Liga znao sam da ćeš me to pitat', ako si pratio mogo si čut' da sam već odgovorio na to pitanje"Plava Porodica je napisao/la:Očekujem izjavu poslije meča: ‘'poginuli smo,a sve probleme ćemo riješit interno"ChWilla je napisao/la:evo sad će simeone lagano i isključenje...stvarno da se zapitaš
Bit ce Samba na Bilinompile87 je napisao/la:Tom Burekovicu je losija strana odbrana mnogo je bolji prema naprijed i u trci. Ima i jedna dobra vijest Tijago bi trebao biti spreman za sutra
Opet se vratio iz mrtvih? Nadam se da ga neće forsirat,dok se skroz ne oporavi.pile87 je napisao/la:Tom Burekovicu je losija strana odbrana mnogo je bolji prema naprijed i u trci. Ima i jedna dobra vijest Tijago bi trebao biti spreman za sutra
HAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHGrbavica je napisao/la:"Liga znao sam da ćeš me to pitat', ako si pratio mogo si čut' da sam već odgovorio na to pitanje"Plava Porodica je napisao/la:Očekujem izjavu poslije meča: ‘'poginuli smo,a sve probleme ćemo riješit interno"ChWilla je napisao/la:evo sad će simeone lagano i isključenje...stvarno da se zapitaš
TO MI RECIHrasno1921' je napisao/la:Postoji velika mogucnost da se sutra na press konferenciji pojave i smradovi iz SD. ako do toga dodje to je apsurd apsurda drzave u kojoj zivimo, to bi znacilo da se opstina u startu svrstava na jednu stranu, od dvije strane u postupku.
Dzemo Bisic danas bio kod Koldze, napravio covjek dar mar, barem tako kazu, Dzemica veliki Zeljovac![]()
Sutra hladno 0:2 ...
Pravo pitanje LigaGrbavica je napisao/la:"Liga znao sam da ćeš me to pitat', ako si pratio mogo si čut' da sam već odgovorio na to pitanje"Plava Porodica je napisao/la:Očekujem izjavu poslije meča: ‘'poginuli smo,a sve probleme ćemo riješit interno"ChWilla je napisao/la:evo sad će simeone lagano i isključenje...stvarno da se zapitaš
Znači Karić ili Hidić ga je popušio..Model1964 je napisao/la:Nije ovo četvrti sudija! Ovo je predstanik Atletika, tip u odjelu
JEL TO NEŠTALARSSON je napisao/la:Nek se javi onaj momak sa telemachom u PM, trgy se ne javlja
ako mislite gledat
Hoces da ti spucam vecu tarifu?Model1964 je napisao/la:JEL TO NEŠTALARSSON je napisao/la:Nek se javi onaj momak sa telemachom u PM, trgy se ne javlja
ako mislite gledatPRIJETIŠ?
Tu sam ba, daj mi jos 10 minuta.LARSSON je napisao/la:Nek se javi onaj momak sa telemachom u PM, trgy se ne javlja
ako mislite gledat