tačno. hajd' ga znaj hoće li je i biti...baxuz87 je napisao/la:Koldži voda do grla došla, još nije ni novinarima javljena satnica sutrašnje pressice...
tačno. hajd' ga znaj hoće li je i biti...baxuz87 je napisao/la:Koldži voda do grla došla, još nije ni novinarima javljena satnica sutrašnje pressice...
Tryg je napisao/la:Nismo jos rjesili stream za sutra, da ne bi sutra bilo belaja bolje da to veceras rijesimo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eto LArssone ako moze kako ja sam voljan pomoci jer izgleda necu ici na tekmu! USput Storme, ne mogu da posaljem PP , u cemu je problem?storm_raider je napisao/la:Hajde neka se neko pobrine za ove nase manijake koji su van drzave, a mnogo ih je. Ima skriveni.
Jel ti jos uvijek onaj net?Leon_Professional je napisao/la:Eto LArssone ako moze kako ja sam voljan pomoci jer izgleda necu ici na tekmu! USput Storme, ne mogu da posaljem PP , u cemu je problem?storm_raider je napisao/la:Hajde neka se neko pobrine za ove nase manijake koji su van drzave, a mnogo ih je. Ima skriveni.
storm_raider je napisao/la:Hajde neka se neko pobrine za ove nase manijake koji su van drzave, a mnogo ih je. Ima skriveni.
pa pozeljno 2mbcala je napisao/la:Koliki ti upload treba za stream?
Meni radi ok, ne znam zasto tebi ne radi. Valjda nije @leet (opetLeon_Professional je napisao/la:Eto LArssone ako moze kako ja sam voljan pomoci jer izgleda necu ici na tekmu! USput Storme, ne mogu da posaljem PP , u cemu je problem?storm_raider je napisao/la:Hajde neka se neko pobrine za ove nase manijake koji su van drzave, a mnogo ih je. Ima skriveni.
Nista od mene, jeb.em ti BHTelecom i njihov internet! Ako ko ima nek se javi, da mogu ljudi gledat.LARSSON je napisao/la:Jel ti jos uvijek onaj net?Leon_Professional je napisao/la:Eto LArssone ako moze kako ja sam voljan pomoci jer izgleda necu ici na tekmu! USput Storme, ne mogu da posaljem PP , u cemu je problem?storm_raider je napisao/la:Hajde neka se neko pobrine za ove nase manijake koji su van drzave, a mnogo ih je. Ima skriveni.Znas da nas je i prosli put zajebavalo radi neta, zbog uploada. Posalji mi speedtest na fb
Na granici sam, mozda bi i moglo. Haj javit cu ti se u pp kad budem za laptopom, za nekih pola sata. Tj ako se vec neko ne javi u medjuvremenu. Telemachov je net btw.LARSSON je napisao/la:pa pozeljno 2mbcala je napisao/la:Koliki ti upload treba za stream?
Dijaspora ne moze? Upload mi je 12 mbLARSSON je napisao/la:Tryg je napisao/la:Nismo jos rjesili stream za sutra, da ne bi sutra bilo belaja bolje da to veceras rijesimo.
Probao sam kod izlije nesto nece, ako ima neko drugi neka se javi. Usput da ima fin net i po mogucnosti procesor i rama.
Net nije bitno koji, telemach je najbolji
@iznad okTryg je napisao/la:Dijaspora ne moze?LARSSON je napisao/la:Tryg je napisao/la:Nismo jos rjesili stream za sutra, da ne bi sutra bilo belaja bolje da to veceras rijesimo.
Probao sam kod izlije nesto nece, ako ima neko drugi neka se javi. Usput da ima fin net i po mogucnosti procesor i rama.
Net nije bitno koji, telemach je najbolji
Tryg je napisao/la:Sad mjerio preko telefona 12 mb, znaci na kabal 15