Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mkulaglic
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jul 04, 2016 4:25 pm

fczeljo je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:
ž'21 je napisao/la: Mog'o je i Lendrića probat na stoperu, brz, zna iznijeti loptu, jak, dobar u skoku. Sve što moderan stoper treba da ima :palacgore:
Ma eto, ni to ne znam sta uopste znaci "ponudjeno" mu je da proba na stoperu. Nisam to jos nikad vidio da neki trener nudi igracu neku poziciju. To niko ne radi. Samo ga stavi na poziciju na koju hoce da ga stavi. Sumnjam da je Edis ponudio Memiji da igra lijevo krilo, sumnjam da je Edis ponudio Stanicu da igra lijevog beka, sumnjam da je Amar ponudio Zebi da igra lijevo krilo, sumnjam da je Amar ponudio Bekricu da igra lijevo krilo, sumnjam da je Djurbuzovic ponudio Svraki da igra lijevo krilo, sumnjam da je Amar ponudio Bukiju da igra veznog igraca, sumnjam da je ne znam ni ja vise koji trener ponudio Bucanu da igra lijevog beka.
To se jednostavno radi, trener je tako zamislio, nece trener pitati igraca , nego ce ga postaviti na poziciju za koju trener misli da ovaj moze odigrati i igrac to treba ispostovati., kao sto je i brat Sadikovic ispostovao sve moguce pozicije gdje su ga stavljali i Adzem i Odovic i Amar i Djurbuzovic i Edis. Kostic je moguce u razgovoru pitao Dadu sta on misli kako bi mu legla ta pozicija i da proba , ali da je Kostic htio tu da ga postavi on bi ga tu i postavio. Jedno je razgovor a drugo je trenerova odluka. Znaci besmisleno skroz, ne znam ni ko je proturio tu info, da li je neandertalac ili neko drugi, neka mi oprosti ako grijesim, ali besmisleno je to govoriti u tom kontekstu da je trener nekom nesto ponudio. To je mogao samo biti informativni razgovor eventualno, a ne uzmi ili ostavi, pa ako odbijes, nisi u ekipi. Svi treneri imaju svoje zamisli, oko Kostica kruzi prica da voli da mu jedan stoper igra lopte, mozda je to bila jedna od zamisli, jer Dado zna lopte, visok je, moze skociti, mozda bi tako htio da proba na treningu neku varijantu, ko kaze da to uopste ne bi uspjelo. Lupam sad, nevazno skroz. Kod nas je uglavnom svaki trener unazad dvadeset godina znao da izmisli nekome neku novu poziciju. Sjetite se da je na jednom derbiju kojeg smo izgubili na kosevu, cini mi se Hadziabdic stavio Gredica da sa Burekom cini stoperski par.
Čini mi se da Kostič želi da već u odbrani ima playmakera - bio to Jahić, Toskas, Dado... To je trend svugdje u modernom fudbalu, svi igraju sve i drago mi je da imamo trenera koji prati kako se u svijetu radi. Sjetite se svih utakmica poslije Slobode u kupu - protivnik nam pusti sredinu terena i mi ne znamo doturiti loptu do Bekrića ili Blagojevića da bi nešto značajnije napravili.

Dado za sebe zna šta mu je najbolje, ali mislim da je ta stoperska pozicija odlična za njega - ima dobar pas, može dati dobru dugu loptu, a nije u prostoru gdje se puno udara (što njemu pravi velike probleme kad je pred golom). Čak mislim da bi igrao sa puno manje pritiska i da bi ojačao sa određenim kontinuitetom što bi mu koristilo i kad bi se vratio pred gol.

Elem, ono što je već simptomatično kod naše djece je da hoće po svom a neće da ulažu u sebe. U košarci npr su Jordana namlatili iz Detroita u jednom finalu i ispao je. Naljutio se, radio preko ljeta, došao iduće sezone duplo snažniji i nabildaniji, pa on njih namlatio. Kod nas Dado kost i koža prije 4 godine, kost i koža sada.

Jedino čini mi se da se Dženis stesao i puno bolje izgleda na slikama :pljesak:
Dzenis i Bekrić za neprepoznati slika

Sent from my C5303 using Tapatalk

Kapiten
Kontakt:

Re: FK Željezničar

pon jul 04, 2016 4:29 pm

Ma Dzenis ima ogromnu zelju za igrom, dokazivanjem... nema utakmice u kojoj on ne ostavi kosti na terenu ( :mrgreen: :mrgreen: ), pa cak i ona protiv olimpika prije neki dan. I tu se fakat trudio dosta. Eto sada se potrudio i stesao se maksimalno koliko vidimo na ovim slikama. Nadam se da ce ga Kostic nagraditi nekom minutazom ako se nastavi ovako zalagati.

Kada bi Dzenisa i Dadu spojili u jednog igraca... Eh..
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

LARSSON
Kontakt:

pon jul 04, 2016 4:32 pm

Kapiten je napisao/la:Ma Dzenis ima ogromnu zelju za igrom, dokazivanjem... nema utakmice u kojoj on ne ostavi kosti na terenu ( :mrgreen: :mrgreen: ), pa cak i ona protiv olimpika prije neki dan. I tu se fakat trudio dosta. Eto sada se potrudio i stesao se maksimalno koliko vidimo na ovim slikama. Nadam se da ce ga Kostic nagraditi nekom minutazom ako se nastavi ovako zalagati.

Dobili bi Dzenisa na posudbi

krajisnik87
Kontakt:

pon jul 04, 2016 4:32 pm

Pozz
slika
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

mkulaglic
Kontakt:

pon jul 04, 2016 4:35 pm

Moram ovdje da uputim kritike na račun fan shopa. Ova njihova web stranica ko da je zaledila, nikakvih novih informacija o artiklima koje možeš kupiti.

1987
Kontakt:

pon jul 04, 2016 4:39 pm

http://pokit.org/get/?486bf27482fc51da3 ... f396ca.jpg" target="_blank
imal sta novo za njega :shisha: :shisha:

GoodisonPark
Kontakt:

pon jul 04, 2016 4:44 pm

Najvažnije da se naši spreme da pucaju od snage i kondicije e onda možeš igrati fudbal i ganjati neke cake po terenu i uigravati ekipu. Svi ali baš svi u ekipi moraju trčati i pomjerati linije konstantno.

Može li se neko sjetiti onako na prvu od oka koliko smo mi konkretnih duplih pasova odigrali kroz polusezonu? Dupli pas je najvažniji segment modernog fudbala koji bukvalno pravi razliku na terenu u kvalitetu ekipa. O čemu pričamo ba i još neko ima obraza reći eto Kostić i Lešnik su "mačak u vreći" a Musa i Jagodić su do prije mjesec ovdje bili prvi izbor i naki stručnjaci, kratko pamćenje šta li...
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

krajisnik87
Kontakt:

pon jul 04, 2016 4:46 pm

mkulaglic je napisao/la:Moram ovdje da uputim kritike na račun fan shopa. Ova njihova web stranica ko da je zaledila, nikakvih novih informacija o artiklima koje možeš kupiti.

E bas nikad da objave nesto novo na onu stranicu , bili su na fb poceli izbacivati artikle i stali opet.Nesto se i po tom pitanju mora uraditi ali vjerujem da ce i to popraviti.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

ponosannavas
Kontakt:

pon jul 04, 2016 4:51 pm

Kapiten je napisao/la:Ma Dzenis ima ogromnu zelju za igrom, dokazivanjem... nema utakmice u kojoj on ne ostavi kosti na terenu ( :mrgreen: :mrgreen: ), pa cak i ona protiv olimpika prije neki dan. I tu se fakat trudio dosta. Eto sada se potrudio i stesao se maksimalno koliko vidimo na ovim slikama. Nadam se da ce ga Kostic nagraditi nekom minutazom ako se nastavi ovako zalagati.

DŽenis je najbolji primjer kako ovdje raja prati sve i kako vrlo brzo možeš dobiti i čestitke nakon što te popljuju. Prije nekih pola godine smo ga kritikovali i to baš. A sad ga hvalimo. Fakat se na onoj propremnoj protiv Olimpica trudio i tražio loptu itd itd.

Whisperer

pon jul 04, 2016 4:52 pm

Grbavica je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Neandrealac je napisao i par tacnih stvari. Dado je standardni reprezentativac, jedne od najlosijih U21 reprezentacija u Evropi. Reprezentativac je iz razloga sto je igrac Zelje. Dado je Zelji donio novac od Evrope golom protiv Lovcena. Dado nije prodat za preko 200 hiljada eura Plzenu jer je Dado jako puno obecavao na pocetku i tad se mislilo da se moze uzeti puno vise za njega i nazalost tu se napravila velika greska. Dado ovakav kakav je sad ne vrijedi ni tih 200 hiljada eura. Amar je tad bio u klubu i on je odbio tu ponudu. Dado je mogao napraviti strasnu karijeru jer je imao predispozicije za to, ali on to nije znao iskoristiti nazalost i to je to. Ima jos ovu sansu da ode na posudbu i tu napokon eksplodira, ne vjerujem da ce biti nesto od njega, mada bih bio najsretniji da me Dado demantuje..
Hmmmm vidiš nisam znao za to. Amar je odbio tu ponudu za njega kao i za još mnoge neke. Puno nam je donio ali izgleda i puno kostao. Amar. Jer koliko znam za mnogo igrača je on odbio ponudu. Hvala za info Brko. :)

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Nemoj na Amara. Poštujem te i sve to, ali ne možeš tako gledati a ni pisati.

@delinjo Damir je prošle godine najviše pretrčao u evropskim utakmicama u našoj ekipi.
Mozda se tebi ostvari zelja za jednog igraca kojeg par dana spominjes da dodje :shisha:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

irfo

pon jul 04, 2016 4:59 pm

Opet nas mirso na aparate baca :karanje:

LARSSON
Kontakt:

pon jul 04, 2016 4:59 pm

evo brata, mirso čekamo te na Chatu to je tvoja tema :zeljeznicar1:

CARSONIO
Kontakt:

pon jul 04, 2016 5:02 pm

MrRiccoli je napisao/la:Ima li sta novo oko Dade???

Hajmo malo o njemu nismo dugo :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Whisperer

pon jul 04, 2016 5:05 pm

irfo je napisao/la:Opet nas mirso na aparate baca :karanje:
ja samo prenosim sto sam cuo danas imas na chatu sta sam cuo :shisha:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Zeljo AP
Kontakt:

pon jul 04, 2016 5:17 pm

Je li derbi definitivno 23 jula?

1921.ba
Kontakt:

pon jul 04, 2016 5:19 pm

slika

:shisha: :shisha:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon jul 04, 2016 5:19 pm

Kazanova je napisao/la:
irfo je napisao/la:Opet nas mirso na aparate baca :karanje:
ja samo prenosim sto sam cuo danas imas na chatu sta sam cuo :shisha:
pa Mirso od kog čuješ to što čuješ 8-)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Virtu4L

pon jul 04, 2016 6:59 pm

tm8782 je napisao/la: Hmmmm vidiš nisam znao za to. Amar je odbio tu ponudu za njega kao i za još mnoge neke. Puno nam je donio ali izgleda i puno kostao. Amar. Jer koliko znam za mnogo igrača je on odbio ponudu. Hvala za info Brko. :)
Zar nam nije cilj da nam igrači ne idu za smiješne pare i za siću? Bar je to priča koja se godinama provlači, odbio je ponudu zato jer je mislio da možemo uzeti više, zašto to predstavljaš kao loše? Zar nedavno nismo kmečali kad je Amir otišao za tričavi milion?
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jul 04, 2016 7:19 pm

Virtu4L je napisao/la:
tm8782 je napisao/la: Hmmmm vidiš nisam znao za to. Amar je odbio tu ponudu za njega kao i za još mnoge neke. Puno nam je donio ali izgleda i puno kostao. Amar. Jer koliko znam za mnogo igrača je on odbio ponudu. Hvala za info Brko. :)
Zar nam nije cilj da nam igrači ne idu za smiješne pare i za siću? Bar je to priča koja se godinama provlači, odbio je ponudu zato jer je mislio da možemo uzeti više, zašto to predstavljaš kao loše? Zar nedavno nismo kmečali kad je Amir otišao za tričavi milion?
Amar cak i da je fulo pravio je sve iz najbolje namjere u Zeljinom interesu. Ja takve stvari ne vidim kao greske nego kao pokusaj da se nesto vise napravi nesto vise. Ne samo u nasem slucaju nego je to tako uopste u fudbalu. Pokusavas rizikujes i nekad bude to nekad ne jer ima dosta faktora koji uticu na krajnji ishod. I tako ce uvijek biti bilo ko da bude to radio i taman da je najstrucni na svijetu.
Vec sam pisao evo i opet cu Amar kada je dosao doveli smo jedno 12-13 igraca i otjerao jedno desetak i ja sam se tada cudio sto je otjerao Memisevica koji je bio u Werderu cini mi se ali na kraju je ispalo da je u pravu isti je slucaj bio i kada je ova garnitura pocela da radi na ekipi. Jednostavno bilo je potrebe u oba slucaja i to je tako.
Mislim da sad imamo dobru ekipu dobro izbalansiranu imamo manje igraca nego prosle sezone ali vise onih koji mogu dati ekipi. I ja sam bas siguran da.cemo ove sezone biti glavni pretedent za titulu. Hocemo li uspjeti e za to treba par jos stvari da se poklopi ali dobru ekipu imamo sigurno moguce i najbolju u ligi. Nije ovo replika nikome nego se onako nadovezah na virtualov posta i nadrobih svega.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ChWilla
Kontakt:

pon jul 04, 2016 7:23 pm

ama čovjek je bio ironičan, napisao je poslije...

vještačko "tvrđenje pazara" u digitalno doba slabo funkcioniše. nije cijena ono što ti tražiš, cijena je za šta ode. mi kad napravimo igrača za milion dobićemo milion. dado je to mogao biti, teoretski može biti još uvijek, ali zasad je stao s razvojem i napretkom.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

Prijava