Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 03, 2016 6:36 pm

E ovako malo o raspletu u zadnja 3 kola. Ako dobijemo sutra vrlo vjerovatno da cemo zavrsiti na 2.mjestu (sloboda dobije tanovce, izgubi u mostaru). Sa nerjesenim rezultatom sutra u europu izlazimo ako sloboda osvoji kup. Ako izgubimo (gluho i daleko bilo) mislim da se oprastamo od europe. :zeljeznicar1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto maj 03, 2016 6:42 pm

Na gostovanje Zeljo krece :zeljeznicar1:
Duznost obavljena :palacgore:

Virtu4L

uto maj 03, 2016 6:47 pm

Igra li Bureković lijevog beka u Čeliku? Ako igra moglo bi Bosketu biti zajebano protiv njega.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto maj 03, 2016 6:55 pm

Bit će teška utakmica. Čelik solidna ekipa sa nekoliko odličnih igrača. Ne bih se ja zamarao nekom taktikom ni igrom jer realno mi to nemamo, a i za ovu ligu nije neophodno. Evo mi smo živi dokaz ovog proljeća. Samo čvrsto, u kost i uz malo sreće da dobijemo kao na derbiju. Otprilike takvu utakmicu očekujem. Ako počnemo glumiti nekakvu ekipu i kao nama treba sad ćemo ih mi nešto napast, flauta nam je ko i protiv Slobode jer Čelik ima dobru kontru i polukontru.
Što se tiče Bekrije ne znam šta bih rekao. Spor jeste, ali ruku na srce i mi sporo igramo i kretanje bez lopte nam i nije nešta. Blagoje hudi je nekad nema kome dat. Nije nama ni bod loš tako da ne treba srljati jer napadanje na postavljanje ljude nije za nas. Samo prekidi, frka, tjeranje protivnika na grešku i tako to.

nikson
Kontakt:

uto maj 03, 2016 6:55 pm

Zna Savija zasto se zali, prosle godine je pokraden svjetski protiv punca i kompanije, i sad mora vrsit pritisak za svaki slucaj...
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

terabajt
Kontakt:

uto maj 03, 2016 6:57 pm

Svaki put oni se nalože na nas ali nista manje kao i ostale ekipe u lig. Strpljivom i pametnom igrom mozemo do 3 boda , kvalitetniji smo od njih i to ce se pokazati. Jos kad uzmemo u obzir teren koji nece stvarati probleme u prenosu lopte dobijamo sa 2 razlike :kafa: .

ANTIKOLDZO !!!

Jaozinho22

uto maj 03, 2016 6:59 pm

SVI U ZENICU!!!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSONN
Kontakt:

uto maj 03, 2016 6:59 pm

1.75 na nas, idemooo

godrina
Kontakt:

uto maj 03, 2016 7:00 pm

ma bekric ce sutra da direktno ucestvuje kod nasa 2 gola, zivi bili pa vidjeli :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Ajzea
Kontakt:

uto maj 03, 2016 7:02 pm

Sutra dobiti kako znamo i umijemo, a spaliti na lomači svakoga ko prozbori o igri. :ganja:
Osvojiti tri boda, taman jednom centar prešli, riječima ne bih mogao opisati zadovoljstvo.

rodrigo87
Kontakt:

uto maj 03, 2016 7:13 pm

LARSSON je napisao/la:1.75 na nas, idemooo
U kojoj kladionici ?

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto maj 03, 2016 7:16 pm

Minjore je napisao/la:Na gostovanje Zeljo krece :zeljeznicar1:
Duznost obavljena :palacgore:
Jesi to i nanu jadnu prodao?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

shzna
Kontakt:

uto maj 03, 2016 7:29 pm

SARAJEVSKA JALIJAAAAAAA ZA SVOG ŽELJU NAVIJAAAAAAAAA
1987

Whisperer

uto maj 03, 2016 7:30 pm

LARSSON je napisao/la:
mirsadmekic je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Meni zao sto sutra nema Tiaga kako bi on letio na onom tepihu. :cry:
kone se bunee radi cujicaaaaaa brata hahah, neko je spomenuo dilavera koji necee pric golu konama jer je njihov igrac od ljeta
A ne znaju da nama Andrija Zivkovic i Nemanja Tomic dolaze sljedece sezone
rece Henryk Larrsonnn :D jes bgm ne furam dilverr je njihovv cak jee jedna str to objavila
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

shzna
Kontakt:

uto maj 03, 2016 7:35 pm

''Momci znaju da se u fudbalu sve moze dogoditi.U medjuvremenu mi se kao i uobicajeno veceras spremamo da idemo u rat."

Je l' ovo Sablja vodi Atletico ili Simeone? :ganja:
Zadnja izmjena: shzna, dana/u uto maj 03, 2016 7:36 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
1987

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 03, 2016 7:36 pm

phpBB [video]
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Djulaga_
Kontakt:

uto maj 03, 2016 7:38 pm

LARSSON je napisao/la:
mirsadmekic je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Meni zao sto sutra nema Tiaga kako bi on letio na onom tepihu. :cry:
kone se bunee radi cujicaaaaaa brata hahah, neko je spomenuo dilavera koji necee pric golu konama jer je njihov igrac od ljeta
A ne znaju da nama Andrija Zivkovic i Nemanja Tomic dolaze sljedece sezone
Andrija iz Partizana? :DD:
Nema sanse realno. :shisha:
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

diego1921
Kontakt:

uto maj 03, 2016 7:40 pm

Virtu4L je napisao/la:Igra li Bureković lijevog beka u Čeliku? Ako igra moglo bi Bosketu biti zajebano protiv njega.
Igra lijevog a Kojic desno !! Jebena su ekipa,igraju tvrdo puno udaraju a nisu ni naprijed losi,plus premije dobili !! Treba Salcinovica isprovocirati da crveni fasuje !! Kad se sjetim u prvom djelu uzeo flasu vodu i hoda po terenu :mrgreen:

ChWilla
Kontakt:

uto maj 03, 2016 7:40 pm

'bem vam više i pogibiju i rat, idite u siriju pa ginite ako vam se gine :r :rofl1:
gradi željo boli te *****

salle86
Kontakt:

uto maj 03, 2016 7:42 pm

ako ima neko ko zna o ovim uplatama za zenicu (tipa jel popunjeno sve, može li se sutra naknadno ubaciti i tako to), bio bih mu vrlo zadovoljan da mi se javi sa informacijama (u pm)
sredih da ne radim ipak

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava