Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 03, 2016 3:46 pm

ajde ima li neko ko se razumije da pomogne Larssonu oko streama ?
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

rios
Kontakt:

uto maj 03, 2016 3:49 pm

Rasplet sezone je pred nama,svaka utakmica vrijedna kao finale LP cini mi se.
Sutra Celik,ekipa koja uz jos 3-4 ekipe igra najrastereceniji fudbal u PL u ovom trenutku,uz to odlicni kao domacini.Mi sa druge strane dolazimo pod imperativom pobjede.Vrlo nezgodna kombinacija.
Cekat ce nas odlican teren i podrska navijaca sa tribina,njihovi i dalje bojkotuju domace utakmice ako se ne varam.Prirodno,obje stvari idu nama u prilog ali nece biti prevaga.
Gledao sam Celik protiv Sarajeva i ostavili su na mene dobar utisak,nezasluzeno su tad porazeni.Igrali su na kontre i polukontre i to jako dobro,tad me je posebno dojmio Grahovac.Kao sto rekoh,ocekujem ih rasterecene,motiva im nece manjkati sigurno,ne vjerujem ni da ce se braniti nesto nego da ce krenuti otvoreno.
Sto se nas tice ja sam prestao pricati o nekim izmjenama u formaciji i igri nakon revansa sa Slobodom,tad smo pokusali nesto i dozivjeli fijasko.Izvesti istu formaciju i isti sastav kao i dosad jer prostora nema za eksperimente.Mozda bi nesto novo i uspjelo,ali mi nemamo taj luksuz trenutno da mozemo sebi priustiti ovo mozda kad je rezultat u pitanju.Vidjeli smo kako moze i kako ide,borba,trka a gore ako sta naprave ova 3-4 igraca naprave,a ja vjerujem da ce jedan gol barem uspjeti iskreirati.Puno vaznije je nazad stajati stabilno,ne praviti greske i ne davati im poklone.
Da se razumijemo,nije da ja ne bih volio vidjeti npr. 4-4-2,sa Djermanovicem i Lendircem u spicu,ali prevelik je to rizik sad probati.Iskreno,nesto nisam upratio ni da Edis spominje to formaciju kao opciju koja se probavala i na treningu,niti smo dosad na terenu kad bi ulazio Djermanovic ikad igrali 4-4-2,uvijek je Lendric isao na krilo.Tako da je vjerovatno avanturizam probati to sutra.
Ocekujem tesku utakmicu,ali na kraju ipak nasu pobjedu aBd.. :zeljeznicar1:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Leon_Professional
Kontakt:

uto maj 03, 2016 3:53 pm

mirsad94 je napisao/la:
Prosle godine normala dosli i prikljucili se nasima nas trojca, nisu pravili probleme nikakve. Nadam se da ce i ove biti ok.
:palacgore: Nadam se da ce i ove isto biti! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Djulaga_
Kontakt:

uto maj 03, 2016 3:56 pm

Mi smo kilavi, ne mozemo nista. Koji kralj je Amar :lol:

phpBB [video]
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

ChWilla
Kontakt:

uto maj 03, 2016 4:00 pm

ma sve je ovo kilavo... :rofl1:
gradi željo boli te *****

diego1921
Kontakt:

uto maj 03, 2016 4:06 pm

Ovo je kad je iskljucio Zebu ofirno pred derbi !!

Plava Porodica
Kontakt:

uto maj 03, 2016 4:09 pm

Naša govna vama teku :karanje: 8-)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Grbavica
Kontakt:

uto maj 03, 2016 4:21 pm

Djulaga_ je napisao/la:Mi smo kilavi, ne mozemo nista. Koji kralj je Amar :lol:

phpBB [video]
Ma jedna od najjačih njegovih izjava je press poslije Leotara. Amar ljut ko da smo mi izgubili :klanjase2:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Tryg
Kontakt:

uto maj 03, 2016 4:21 pm

Gledaj ekipe sine dragi. Ovakav gol moze samo Zajko zabit, i niko vise.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

ChWilla
Kontakt:

uto maj 03, 2016 4:27 pm

pa što nije te godine borcu zabio, ili u derbiju sa igračem više i na prazan gol...

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 03, 2016 4:28 pm

phpBB [video]

Bili smo u zadnjih 20 metara sa obje strane loši, a između smo bili fini, simpatični :rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Grbavica
Kontakt:

uto maj 03, 2016 4:30 pm

Jamak i Stančeski.... sexy. :rofl1: :klanjase2:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 03, 2016 4:33 pm

Grbavica je napisao/la:Jamak i Stančeski.... sexy. :rofl1: :klanjase2:
Ako je Jamak pojačanje onda smo se pojačali :lol:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

uto maj 03, 2016 4:34 pm

apsolutno kultna rečenica.

dell21
Kontakt:

uto maj 03, 2016 4:37 pm

Hahahah nema dalje.

Djulaga_
Kontakt:

uto maj 03, 2016 4:39 pm

Hurmasica je napisao/la:
phpBB [video]

Bili smo u zadnjih 20 metara sa obje strane loši, a između smo bili fini, simpatični :rofl1:
Prelud je :rofl1:
Gledaj Urdinovu nista nije jasno :lol:
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Elegant
Kontakt:

uto maj 03, 2016 4:39 pm

Prvaci svemira je legendarna ! :DD:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

storm_raider
Kontakt:

uto maj 03, 2016 4:42 pm

Ma nikada necu zaboraviti prije par sezona u Lukavici, usli medju njihove, gostujucim navijacima bio zabranjen ulaz. Bilo mozda 500 ljudi na utakmici, od toga 50tak poznatih faca sa Grbavice rastrkano po tribini, ostalo njihovi simpatizerii i 50tak Sokolova na svojoj tribini sto su divljali. Dobi Stanic crveni, krenu da izadje i rece Amaru: "Nisam ga dotakao...". Kako se Amar dreknuo: "MRŠ!" tako se raja sa tribina odvalila smijati. Odjeknulo je bas.

Sreca dobili smo nekako, a ne smijes se radovati. Mislim da je to ona utakmica sa Adilovicevim golom glavom u finisu utakmice. Kad je zabio gol, skocismo nas nekoliko instinktivno i kad smo skontali da smo skocili, tako pocesmo psovati kako "smo" primili pacerski gol. Utom neki stari iznad rece: "Neka, radujte se kada mi ne znamo mamu im manekensku." :rofl1: :zeljeznicar1:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

uto maj 03, 2016 4:44 pm

na toj utakmici smo bili regularno, bila krcata ona jedna polovina.

zabranjeno je bilo kad smo dobili 1-5 u godini duple krune, a ovu prije toga kad smo uzeli "samo" kup zijanili 1-0, tu ne znam...

Tryg
Kontakt:

uto maj 03, 2016 4:46 pm

storm_raider je napisao/la:Ma nikada necu zaboraviti prije par sezona u Lukavici, usli medju njihove, gostujucim navijacima bio zabranjen ulaz. Bilo mozda 500 ljudi na utakmici, od toga 50tak poznatih faca sa Grbavice rastrkano po tribini, ostalo njihovi simpatizerii i 50tak Sokolova na svojoj tribini sto su divljali. Dobi Stanic crveni, krenu da izadje i rece Amaru: "Nisam ga dotakao...". Kako se Amar dreknuo: "MRŠ!" tako se raja sa tribina odvalila smijati. Odjeknulo je bas.

Sreca dobili smo nekako, a ne smijes se radovati. Mislim da je to ona utakmica sa Adilovicevim golom glavom u finisu utakmice. Kad je zabio gol, skocismo nas nekoliko instinktivno i kad smo skontali da smo skocili, tako pocesmo psovati kako "smo" primili pacerski gol. Utom neki stari iznad rece: "Neka, radujte se kada mi ne znamo mamu im manekensku." :rofl1: :zeljeznicar1:

Ma taj gol Adilovica mi je njegov najdrazi, bilo je i nas ovamo u gostujucem sektoru oko 200-300. Kisa pada iz neba i zemlje, a Robi kad se drekne ori Lukavica.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava