Zaboravio si Amira Hadziahmetovic koji je mladi 2 godine a dvije sezone u kontinuitetu je igra jako dobro i bio neizostavana u prvoj postavi.cikazubo je napisao/la:Ko kaze da je giga mega super igrac, on je mladi reprezentativac, i kao takav je mnogo pokazao i bitno je da je pokazivao konstantan napredak, niste objektivni uopste, drzite se onog stava Dado curica pod svaku cijenu i to je to.. Ja mogu u detalje zasto mislim da je odlican igrac, ali evo neki laicki pokazatatelji, reci mi igraca koji je dao vise od 3 gola van 16, koji je davao pri tom i glavom golove, koji igra s obje noge, i ima vrhunske asistencije.. Ja za sve ovo mogu postavit brojne klipove, od eurogolova protiv Maltezana, Radnika, Olimpica do maestralnih asistencija kao protiv Celika, ili presudnih golova za prolaz protiv Lovcena npr, izostavcemo partije gdje drzi vezni red u dvomecima Ferencu i Standardu, cisto sumnjam da za 2-3 sezone neki igrac do 20 godina moze pokazati to sto je on, i jos jednom da me neko ne okarakterise pogresno, nit znam momka nit ga simpatisem, ali cinjenice su cinjenice.. I malo se spustite na zemlju kad se vodi neka normalna diskusija, previse ste zastitnicki nastrojeni i odma nesto generalizujete, ako necemo o igracima o cemu cemo onda.Minjore je napisao/la:Fakat ako je toliko superioran, razumijem da mi fudbalske neznalice to ne vidimo ali kako te ne vide ekipe i treneri i ne dovedu superiornog za male pareDR.HOUSE je napisao/la:kada vidim kako ga neki opisuju u nekim bas superlativima ja se bas pitam sta sam ja gledao svaku utakmicu![]()
![]()
![]()
![]()
uglavnom jos nije otisao nigdje ,trenutno nije u planovima za prvi tim i to je to![]()
Amir je i meni bolji tj vise je pokazao tu se svakako slazem, ali realno nemas ni svaki dan Dadu kao svoje dijete da ga gurnes, ne vidim razlog zbog je neko drugi prioritet, Dado mladji, u21 reprezentativac, i nije novajlija ne mora se uklapat i navikavat kao ovi sad, pored toga pokriva i cmf i desetku, a znamo kako je Bekrija odradio polusezonu na tom mjestu, ne ide mi u glavu zasto bi Hervas, Bekric, Dzenis recimo bili bolji na tim mjestima, sta su to oni pokazali, Dzenis sigurno nije vise pokazao od Sdikovica sigurno, da nije gola protiv ferenca izgubio bi davno kredit, u Bekrica jos uvijek vjerujem al sta nam to garantuje da ce igrac u tim godinama biti bolji nego sto je bio, Hervas je bas macak vreci, on ili ce biti najbolji ili najveci promasaj, ostaje nam da vidimo na cemu smo, sva sreca pa je kod kona ista situacija, brdo novih igraca, potpuno nova cijela zadnja linija, i dvojica najboljih na izlaznim vratima.. @FKZ1921 svaka cast, u kostMirek11 je napisao/la:Zaboravio si Amira Hadziahmetovic koji je mladi 2 godine a dvije sezone u kontinuitetu je igra jako dobro i bio neizostavana u prvoj postavi.cikazubo je napisao/la:Ko kaze da je giga mega super igrac, on je mladi reprezentativac, i kao takav je mnogo pokazao i bitno je da je pokazivao konstantan napredak, niste objektivni uopste, drzite se onog stava Dado curica pod svaku cijenu i to je to.. Ja mogu u detalje zasto mislim da je odlican igrac, ali evo neki laicki pokazatatelji, reci mi igraca koji je dao vise od 3 gola van 16, koji je davao pri tom i glavom golove, koji igra s obje noge, i ima vrhunske asistencije.. Ja za sve ovo mogu postavit brojne klipove, od eurogolova protiv Maltezana, Radnika, Olimpica do maestralnih asistencija kao protiv Celika, ili presudnih golova za prolaz protiv Lovcena npr, izostavcemo partije gdje drzi vezni red u dvomecima Ferencu i Standardu, cisto sumnjam da za 2-3 sezone neki igrac do 20 godina moze pokazati to sto je on, i jos jednom da me neko ne okarakterise pogresno, nit znam momka nit ga simpatisem, ali cinjenice su cinjenice.. I malo se spustite na zemlju kad se vodi neka normalna diskusija, previse ste zastitnicki nastrojeni i odma nesto generalizujete, ako necemo o igracima o cemu cemo onda.Minjore je napisao/la: Fakat ako je toliko superioran, razumijem da mi fudbalske neznalice to ne vidimo ali kako te ne vide ekipe i treneri i ne dovedu superiornog za male pare![]()
Iskoristio priliku, mi zaradili i svi sretni. Vjerujem da bi svi bili presretni da je i sa Dadom ista situacija odnosno sa svim nasim mladim igracima.
Ni meni ovaj raspored neizgleda lose,boju dao si nebu... je napisao/la:Željezničar - Sarajevo
Olimpic - Željezničar
Željezničar - Široki Brijeg
Sloboda - Željezničar
Željezničar - Vitez
Željezničar - Zrinjski
Čelik - Željezničar
Željezničar - Krupa
Mladost - Željezničar
Željezničar - Metalleghe
Radnik - Željezničar
Gledam nesto ovaj raspored i cinim mi se da smo dobro prosli. Nemamo 3-4 "teske utakmice" u nizu kao npr. Zrinjski i Siroki. Bio bih zadovoljan sa 24+ boda u ovih prvih 11 kola.
cikazubo je napisao/la:Ko kaze da je giga mega super igrac, on je mladi reprezentativac, i kao takav je mnogo pokazao i bitno je da je pokazivao konstantan napredak, niste objektivni uopste, drzite se onog stava Dado curica pod svaku cijenu i to je to.. Ja mogu u detalje zasto mislim da je odlican igrac, ali evo neki laicki pokazatatelji, reci mi igraca koji je dao vise od 3 gola van 16, koji je davao pri tom i glavom golove, koji igra s obje noge, i ima vrhunske asistencije.. Ja za sve ovo mogu postavit brojne klipove, od eurogolova protiv Maltezana, Radnika, Olimpica do maestralnih asistencija kao protiv Celika, ili presudnih golova za prolaz protiv Lovcena npr, izostavcemo partije gdje drzi vezni red u dvomecima Ferencu i Standardu, cisto sumnjam da za 2-3 sezone neki igrac do 20 godina moze pokazati to sto je on, i jos jednom da me neko ne okarakterise pogresno, nit znam momka nit ga simpatisem, ali cinjenice su cinjenice.. I malo se spustite na zemlju kad se vodi neka normalna diskusija, previse ste zastitnicki nastrojeni i odma nesto generalizujete, ako necemo o igracima o cemu cemo onda.Minjore je napisao/la:Fakat ako je toliko superioran, razumijem da mi fudbalske neznalice to ne vidimo ali kako te ne vide ekipe i treneri i ne dovedu superiornog za male pareDR.HOUSE je napisao/la:kada vidim kako ga neki opisuju u nekim bas superlativima ja se bas pitam sta sam ja gledao svaku utakmicu![]()
![]()
![]()
![]()
uglavnom jos nije otisao nigdje ,trenutno nije u planovima za prvi tim i to je to![]()
Mog'o je i Lendrića probat na stoperu, brz, zna iznijeti loptu, jak, dobar u skoku. Sve što moderan stoper treba da imamaxum1921 je napisao/la:Dadi ponudjeno od Kostica da ga proba na stoperu, on odbio. Kostic ga prekrizio. Tu svaka prica treba da zavrsi.
svaka utakmica ce biti teska... pa cak i ona protiv olimpika... ali optimistican sam da mozemo ostvariti barem 9 pobjeda u prvih 11 kola...boju dao si nebu... je napisao/la:Željezničar - Sarajevo
Olimpic - Željezničar
Sloboda - Željezničar
Željezničar - Vitez
Željezničar - Zrinjski
Čelik - Željezničar
Željezničar - Krupa
Mladost - Željezničar
Željezničar - Metalleghe
Radnik - Željezničar
Gledam nesto ovaj raspored i cinim mi se da smo dobro prosli. Nemamo 3-4 "teske utakmice" u nizu kao npr. Zrinjski i Siroki. Bio bih zadovoljan sa 24+ boda u ovih prvih 11 kola.
Imamo 5 utakmica sa ekipama koje su bile ispred nas prosle godine, a tu racunam i Radnik koji je uzeo Kup BiH. Tri utakmice su kuci, dvije u gostima...ostalih 6 tekmi je protiv "laksih protivnika" na papiru. Nadam se da necemo kiksati sa ovim "manjim" ekipama jer ce bitnu ulogu igrati bodovi iz prvog dijela koji se prenose, a pretendenti za vrh mogu napraviti solidnu bodovnu zalihu kada krene liga 6 na proljece.iggy2377 je napisao/la:Ni meni ovaj raspored neizgleda lose,boju dao si nebu... je napisao/la:Željezničar - Sarajevo
Olimpic - Željezničar
Sloboda - Željezničar
Željezničar - Vitez
Željezničar - Zrinjski
Čelik - Željezničar
Željezničar - Krupa
Mladost - Željezničar
Željezničar - Metalleghe
Radnik - Željezničar
s tim sto nam je prvo kolo tesko,
trece kolo onako malo je turbulencija u sirokom,
sloboda nemoze ponovit istu seriju kao prosle godine
Zrinski kao i prvo kolo tesko
Radnik nemoze ponovit istu seriju
Salzem se da ce svaki protivnik biti tezak, pa cak i oni koje otpisuju u startu kao npr. Celik i Olimpic. Moras dokazati na terenu da si bolji, a nekada ti ni to nije dovoljno za pobjedu.jovanmaksimovic je napisao/la:svaka utakmica ce biti teska... pa cak i ona protiv olimpika... ali optimistican sam da mozemo ostvariti barem 9 pobjeda u prvih 11 kola...boju dao si nebu... je napisao/la:Željezničar - Sarajevo
Olimpic - Željezničar
Sloboda - Željezničar
Željezničar - Vitez
Željezničar - Zrinjski
Čelik - Željezničar
Željezničar - Krupa
Mladost - Željezničar
Željezničar - Metalleghe
Radnik - Željezničar
pile87 je napisao/la:Sve zavisi kakvi mi budemo. Sa svima je igrati. Vidjeli smo i prosle godine da dobro otvaranje sezone ne znaci nista ako nemas kostantu i nekakav plan. Siroki je pao lakse nego sto smo ocekivali a kiksas protiv slabasne slavije. Nemojte molim vas upadati u rasprave o odlukama kluba FKZ1921 je odlicno obijasnio nije uvijek sve crno niti bijelo. Treba to shvatiti kao odluku kluba trenera uostalom oni su ti koji snose odgovornost i to je samo jedna u nizu odluka i to treba uzeti zdravo za gotovo. Ono sto je bitno je da imamo nekakv plan da se dobro radi u klubu u tom radu je normalno da se nekad nesto i fuli. Fakat prije nego bilo sta napisete procitajte jos jednom post od FKZ.
I za kolegu slovenca ,,,,,,,
Ma eto, ni to ne znam sta uopste znaci "ponudjeno" mu je da proba na stoperu. Nisam to jos nikad vidio da neki trener nudi igracu neku poziciju. To niko ne radi. Samo ga stavi na poziciju na koju hoce da ga stavi. Sumnjam da je Edis ponudio Memiji da igra lijevo krilo, sumnjam da je Edis ponudio Stanicu da igra lijevog beka, sumnjam da je Amar ponudio Zebi da igra lijevo krilo, sumnjam da je Amar ponudio Bekricu da igra lijevo krilo, sumnjam da je Djurbuzovic ponudio Svraki da igra lijevo krilo, sumnjam da je Amar ponudio Bukiju da igra veznog igraca, sumnjam da je ne znam ni ja vise koji trener ponudio Bucanu da igra lijevog beka.ž'21 je napisao/la:Mog'o je i Lendrića probat na stoperu, brz, zna iznijeti loptu, jak, dobar u skoku. Sve što moderan stoper treba da imamaxum1921 je napisao/la:Dadi ponudjeno od Kostica da ga proba na stoperu, on odbio. Kostic ga prekrizio. Tu svaka prica treba da zavrsi.
SWRA_1921 je napisao/la:Slazem se, prvo sam bio poceo odgovarati na gluposti koje je napisao, pa sam odustao, nema smisla, kad ce opet sutra po svome, a vec sam rekao za njega ono sto sam imao. Smori lik iz nekih ocigledno vlastitih ciljeva.