Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 03, 2016 2:57 pm

Morate shvatiti jednu stvar,a to je da ćemo sutra biti sami na stadionu koji prima više od 15 000 ljudi,i da nam je svaki glas bitan.Mi moramo biti motiv više igračima,u Zenici si za čas posla ako ideš busem,pogotovo autom.Najvažnije gostovanje,moramo se mobilizovati.Posebno se odnosi na vas starije,koji ste se penzionisali od gostovanja.Sutra morate biti na Bilinom.
PONAVLJAM: JOŠ DANAS SU UPLATE KO ORGANIZOVANO IDE OD 17-19, SVI SVI SVI KO JEDAN!
Sutra pobjedimo,i Evropa je naša..Svaku utakmicu smo bili tu,uz Želju,budite i sutra!Moramo!
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Elegant
Kontakt:

uto maj 03, 2016 3:06 pm

Meni zao sto sutra nema Tiaga kako bi on letio na onom tepihu. :cry:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Grbavica
Kontakt:

uto maj 03, 2016 3:09 pm

da se ne zaboravi...
slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

uto maj 03, 2016 3:10 pm

Vrag je napisao/la:Dres ko dres, kakvih smo imali ovi sigurno ne mogu biti gori. Ne berite brige.
Bekric je pokazao da je beskoristan igrac i trenutno nas najgori igrac. Tu mora doci zamjena i to hitno. Ne moze se na njega osloniti. Zao mi je sto nismo malog Denisa iskoristili u par rijesenih utakmica.
Protiv Celika ako Edis misli da igra kao u zadnjih par utakmica MORA pocinjati sa 2 spica. Mora promijeniti nacin igranja, preskakanje je samo gubljenje vremena. I protivniku to najvise odgovara pogotovo kada ima sirovine od 5 m, a mi napdaca metar i zilka spanjaca. Sutra nam je vaznija utakmica nego ona sa Zrinjskim.
Iskreno da kazem ako sutra ne budem vidio neke formacijske promjene Edis definitivno gubi moju podrsku i nije za nas. Ne mozes govoriti sstalno skautirali smo protivnika i na kraju bude igrao kao i u predhodnim utakmicama.
nemoj molim te da budu promjene kao protiv slobode u tuzli što su bile :lol:

nažalost mislim da je ono pokazatelj koliko on u ovom trenutku može ako izmišlja toplu vodu, bolje neka je ne izmišlja i po cijenu nabijanja lopte...
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

uto maj 03, 2016 3:11 pm

Elegant je napisao/la:Meni zao sto sutra nema Tiaga kako bi on letio na onom tepihu. :cry:
Bravo, upravo to, ono njemu strasno odgovara da gurne i da pretrci igraca :cry: Ali odgovara Mici i Blagiju, sutra ce Blagi da nas pocasti potezima kao sa malog fudbala :ganja:

mirsad94
Kontakt:

uto maj 03, 2016 3:12 pm

Sutra svi u Zenicu i to treba da bude aktuelna tema i nista vise, jer sutra je vaznija od najvaznije tekme. Zato svi kao jedan sutra aBd. Nadam se da nece praviti problema za privatne odlaske kao i prosle godine.

Leon_Professional
Kontakt:

uto maj 03, 2016 3:19 pm

mirsad94 je napisao/la:Sutra svi u Zenicu i to treba da bude aktuelna tema i nista vise, jer sutra je vaznija od najvaznije tekme. Zato svi kao jedan sutra aBd. Nadam se da nece praviti problema za privatne odlaske kao i prosle godine.
Upravo to i mene zanima! Koliko nasih navijaca ce pustiti?!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto maj 03, 2016 3:21 pm

Ja bih da se dotaknem sutrasnje utakmice. Zao mi je sto je ovakva situacija u Celiku jer svi znamo kakav je osjecaj gostovati u Zenici. Na stranu sve, pojedinacni papanluk i krkanlud, uvijek je bilo ljepse igrati na Bilinom Polju pred 5-6 hiljada domacih i hiljadu, dvije gostujucih navijaca, nego po ovim selima pred 500 ljudi. SUtra ce nasi igraci se osjecati kao na domacem terenu. Na nama je pritisak na njima to sto su rastereceni.
Nadam se lijepom vremenu, teren je dobar u to ne sumnjam i da cemo se vratiti u Sarajevo sa 3 boda. Uplate su jos veceras od 17:00 do 19:00h. Svi u Zenicu.

rodrigo87
Kontakt:

uto maj 03, 2016 3:22 pm

Još od malena, još od malih nogu,
ja volim Želju, ništa tu ne mogu.
Jer plava krv, kroz moje vene teče,
kada ga zabije, ma nema veće sreće.
ja sam zbog njega pravio belaje,
i pitaju me da l' se sada kajem,
ma nikada, i nije me sramota,
ja volim Želju, to je način mog života!!!!
Željo ole la la la la la la la

Grbavica
Kontakt:

uto maj 03, 2016 3:26 pm

kakva je ovo ekipa bila auuuuuuuu i onda Alen Mešanović i 0-1
phpBB [video]
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Vrag

uto maj 03, 2016 3:29 pm

ChWilla je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Dres ko dres, kakvih smo imali ovi sigurno ne mogu biti gori. Ne berite brige.
Bekric je pokazao da je beskoristan igrac i trenutno nas najgori igrac. Tu mora doci zamjena i to hitno. Ne moze se na njega osloniti. Zao mi je sto nismo malog Denisa iskoristili u par rijesenih utakmica.
Protiv Celika ako Edis misli da igra kao u zadnjih par utakmica MORA pocinjati sa 2 spica. Mora promijeniti nacin igranja, preskakanje je samo gubljenje vremena. I protivniku to najvise odgovara pogotovo kada ima sirovine od 5 m, a mi napdaca metar i zilka spanjaca. Sutra nam je vaznija utakmica nego ona sa Zrinjskim.
Iskreno da kazem ako sutra ne budem vidio neke formacijske promjene Edis definitivno gubi moju podrsku i nije za nas. Ne mozes govoriti sstalno skautirali smo protivnika i na kraju bude igrao kao i u predhodnim utakmicama.
nemoj molim te da budu promjene kao protiv slobode u tuzli što su bile :lol:

nažalost mislim da je ono pokazatelj koliko on u ovom trenutku može ako izmišlja toplu vodu, bolje neka je ne izmišlja i po cijenu nabijanja lopte...
Nikakvo izmisljanje tople vode, ali sutrasnji mec Bekric moze komotno presjediti(a i sljedeca 2). Staviti Djermanovica u napad ili Beganovica. Pa cak i mrtvog Sadikovica u vezu. Ima par opcija bez izmišljanja.

mirsad94
Kontakt:

uto maj 03, 2016 3:33 pm

Leon_Professional je napisao/la:
mirsad94 je napisao/la:Sutra svi u Zenicu i to treba da bude aktuelna tema i nista vise, jer sutra je vaznija od najvaznije tekme. Zato svi kao jedan sutra aBd. Nadam se da nece praviti problema za privatne odlaske kao i prosle godine.
Upravo to i mene zanima! Koliko nasih navijaca ce pustiti?!
Prosle godine normala dosli i prikljucili se nasima nas trojca, nisu pravili probleme nikakve. Nadam se da ce i ove biti ok.

ChWilla
Kontakt:

uto maj 03, 2016 3:33 pm

brate, on je pokazao da je u ovom trenutku skučen za to. igramo "normalno", najziheraškije moguće, i tako su nam najveće šanse. realno, u ovoj sadašnjoj situaciji.

Tryg
Kontakt:

uto maj 03, 2016 3:35 pm

Grbavica je napisao/la:kakva je ovo ekipa bila auuuuuuuu i onda Alen Mešanović i 0-1
phpBB [video]
Strasna ekipa je ovo bila. Odmah mi se sjecanja neka vracaju i na prijasnja gostovanja u Zenici i ovo pa anegdote sa P. i T. u vozu to su bile prave stvari.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Djulaga_
Kontakt:

uto maj 03, 2016 3:36 pm

Mijenjati Bekrica za Djermanovica mozes komotno spakovati kofere.
Kakav god je Bekric trenutno, televizor u boji za Djermanovica.

Sutra :zeljeznicar1:
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto maj 03, 2016 3:36 pm

Tryg je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:kakva je ovo ekipa bila auuuuuuuu i onda Alen Mešanović i 0-1
phpBB [video]
Strasna ekipa je ovo bila. Odmah mi se sjecanja neka vracaju i na prijasnja gostovanja u Zenici i ovo pa anegdote sa P. i T. u vozu to su bile prave stvari.
i culum naravno dobi zuti karton na toj utakmici... :ganja:
100/94/37/34 - i to je to!

ChWilla
Kontakt:

uto maj 03, 2016 3:38 pm

k'o i na svakoj drugoj...

LARSSONN
Kontakt:

uto maj 03, 2016 3:39 pm

Virtu4L je napisao/la:
krajisnik87 je napisao/la:Sutra veoma vazna i neizvjesna utakmica direktno samo na BHT1
i kod larssona :karanje:

Nece biti kod larsona :3 Ako se neko ne javi da mu podesim jer ja ne mogu, nece biti

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto maj 03, 2016 3:39 pm

ChWilla je napisao/la:k'o i na svakoj drugoj...
on i dino muharemovic :rofl:

Plava Porodica
Kontakt:

uto maj 03, 2016 3:44 pm

Plava Porodica je napisao/la:Morate shvatiti jednu stvar,a to je da ćemo sutra biti sami na stadionu koji prima više od 15 000 ljudi,i da nam je svaki glas bitan.Mi moramo biti motiv više igračima,u Zenici si za čas posla ako ideš busem,pogotovo autom.Najvažnije gostovanje,moramo se mobilizovati.Posebno se odnosi na vas starije,koji ste se penzionisali od gostovanja.Sutra morate biti na Bilinom.
PONAVLJAM: JOŠ DANAS SU UPLATE KO ORGANIZOVANO IDE OD 17-19, SVI SVI SVI KO JEDAN!
Sutra pobjedimo,i Evropa je naša..Svaku utakmicu smo bili tu,uz Želju,budite i sutra!Moramo!
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!
Spoiler:
citirat ću se dok svi odavde ne krenu u Zenicu :shisha:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava