tm8782 i samo da dodam da je Varea dosao u klub dok je jos Amar bio tu,i tad Vareu niko normalan ne bi odbio !
http://fkzeljeznicar.ba/foto-juan-manue ... ave/10232/" target="_blank ! Amar je otisao 5 mjeseci poslije,cisto da se zna !!
Ti si ovdje sa ciljem. A taj cilj nije za dobrobit Zelje.Neandertalac je napisao/la:Necu duljiti.
Prvo. Smijesan si. Ti imao info za prije dvije veceri a onu salu uzimas kao argument.
Drugo. Isti je menager/ posrednik i Djermanovicu i Kosticu.
Trece, nije ga se Kostic rijesio, kao sto nije ni u 90 % ostalih dovedenih/ otpustenih igraca.
Toliko o `odrijesenim` rukama.
A hvala Bogu ima nas koji nemamo info koje ti imas, tj mozemo pisati sta stvarno mislimo.
I da, sjecam se da jesi bio ok forumas, realan, odmjeren, to ti osporiti ne mogu.
Evo baš gledam, svaki drugi post ti je o Dadi, u čemu je fazon više? Prozivaš ljude da su u talu s upravom, druge da ne vide dalje od nosa, a ti stvarno ovoliko brineš o Dadi?Neandertalac je napisao/la:Necu duljiti.
Prvo. Smijesan si. Ti imao info za prije dvije veceri a onu salu uzimas kao argument.
Trece, nije ga se Kostic rijesio, kao sto nije ni u 90 % ostalih dovedenih/ otpustenih igraca.
A hvala Bogu ima nas koji nemamo info koje ti imas, tj mozemo pisati sta stvarno mislimo.
I da, sjecam se da jesi bio ok forumas, realan, odmjeren, to ti osporiti ne mogu.
Kakve smo srece, kad bi se dogovorili, i samo da odradi nastupe u europi sa radnikom, oni bi usli u grupnu fazuKospicar je napisao/la:Jel i vas udarilo sunce ko i Cerica, daj ba pustimo ljude da rade svoj posao, hajd da je prva raprava okej, 494928x se raspravljamo.
![]()
Nego meni nije jasna situacija s Italijanom, ja mislim da "cekamo" Memisevica, u slucaju da Memisevic dodje, Italijan ćiku, ako ne, potpisat ce Italijan.
Od najava Dialiba se realno moze dovest, vidjet cemo da li ce.
Joj svašta bi napisao, ali zbog dušmana neću, koga zanima može privatno. Kao da gledam momak sjedi u jednom kafiću (neću ga imenovati zna se kojem) sa jednim ili dvojicom koji su i doveli i gurali braću Sadiković da igraju, pa i onda kada to nisu zasluživali, i koji su u toj "skupini"managera oko Željinog Messija, i kojima ovakav scenario nikako ne odgovara, ne samo oko Dade, nego uopšte oko Želje. Neću da kažem da oni ne vole Želju, ali na svoj način. Pitali su se mnogo u i oko Želje, ali sada su totalni autsajderi i ne mogu više prići, odnosno mogu do skupštine dalje ne. Da ne bi bilo zabune odnosi se na Neandertalca, i one sa kojima sjedi. Bez namigivanja....malta071 je napisao/la:Ti si ovdje sa ciljem. A taj cilj nije za dobrobit Zelje.Neandertalac je napisao/la:Necu duljiti.
E svka čast na postu. Taman sam krenuo nešto slično napisati kad vidim ti već napisao. Majke mi smori @neandetalac više o Dadi. Željo je ispred svega a pogotovo ispred Dade. Niej nikakva legenda kluba. Meni je drag igrač i volio bi da je ostao ali sam je kriv. DOveo se u tu situaciju sam. Koliko se sjećam došao je na pripreme za zadnju polusezonu povrijeđen a imao je tri mjeseca pauze. Zar nije tako? I propustio cijelu polusezonu gdje je trbao u jakoj ekipi biti jedan od igrča nosilaca.Haklapuc je napisao/la:Evo baš gledam, svaki drugi post ti je o Dadi, u čemu je fazon više? Prozivaš ljude da su u talu s upravom, druge da ne vide dalje od nosa, a ti stvarno ovoliko brineš o Dadi?Neandertalac je napisao/la:Necu duljiti.
Odluka o slanju Damira na posudbu je čini mi se definitivna, a za nju na kraju krajeva odgovara Kostić (rezultatski) ili kako ti kažeš Uprava kluba i ne znam čemu tolika diskusija oko toga?
Kažeš da bi Dadi odgovaralo da dobije slobodne papire, a ti se tu ne bi bunio vidim. Koga briga šta bi njemu odgovaralo, nama je jedini interes Željo i nijedan igrač nije iznad Želje. Ima ugovor, još uvijek je igrač Želje, nije u planovima trenera i neka se nauči nositi s tim. Neka dokaže na posudbi da su pogriješili. Ni prvi ni zadnji koji je poslan na posudbu, a samo o njemu su ispisane stranice i stranice. Zadužio nas Dado? Hoćemo li mu bistu napraviti ispred Sjevera? Ponekad imam osjećaj da pričamo o legendi kluba.
Imao je mnogo mnogo prilika da se dokaže, falio mu je KONTINUITET, to niko ne može osporiti. A slažeš se da je malo nelogično osloniti se na igrača koji ni prije povrede nije imao kontinuitet, u sezoni u kojoj najavljuješ trofej?
Dvije godine da neko dođe na njegov level? Daj Žeriću toliko prilika za dokazivanje i garantujem da će za godinu dana biti korisniji igrač nego što je Dado ikad bio.
Brate, nemam ništa protiv tebe i fakat okej sve sto pišeš.Neandertalac je napisao/la:Necu duljiti.
Pisali bi to, jer ga vjerovatno nismo nikad gledali kako igra ili nemamo puni uvid ovako je drukcija situacija,exbabilon je napisao/la:Nastavite se vi prepucavat sa @neandertalcem, ali jednu cinjenicu ne mozete osporiti. Da je Dado clan recimo Borca, Celika, Radnika... i da sa ovoliko godina ima toliki broj nastupa u premijer ligi, evropi, kupu, mladoj reprezentaciji, vecina bi ovdje govorila kako ga treba dovesti, kako je super igrac, treba ulagati u mladost, platiti obestecenje ako treba, tako to radi Dinamo... realno.