Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Neandertalac
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 04, 2016 1:58 am

Demantujte me. Te price, smijesan, znacajna namigivanja, izrugivanje, koga to interesuje.
Ps, pola ovih sto se izruguje salju pp, daj brate reci sta, ko dolazi, znas li sta, necu nikome reci...

Evo recimo Kostic, 4+2( pomocnik) milja €. Ucinak, pred nama je. Sretno, abd dupla kruna.
Dosao preko Cuka.
Kao i Varea= vrh plata. Ucinak 0
Kao i Djermanovic= vrh plata. Ucinak 0
Kao i Spanac= vrh plata. Ucinak najskupljeg transfera, pred nama je. Nadam se da ce biti najbolji.
Treba li jos?
Skupi ovi dobrocinitelji i prijatelji kluba.

Dado 21 god, standardni mladi reprezentativac, 80 tekmi za Zelju, neki od njegovih golova i igara u Europi su pomogli Zelji da zaradi novac.
Bila odlicna ponuda, preko 200 milja € klub ga ne pusti. Sada status nepoznat. Pravo pametno.
Igrao za platu kasirke u Amko komercu.
Njegov ili njegovi menageri su neprijatelji koji opstruisu napredak kluba.

Je li tako sveznalice?
Željeznicar za život cijeli!

LARSSON
Kontakt:

pon jul 04, 2016 2:02 am

Amazon?

Qwerty_1987
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jul 04, 2016 2:03 am

LARS1921 je napisao/la:Amazon?
Hahahaha pokušava da zasere sve moguće forume slika slika slika

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Okolele
Kontakt:

pon jul 04, 2016 2:04 am

Opet..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jul 04, 2016 2:07 am

[video]https://www.youtube.com/watch?v=oehWNYRrZ1I[/video]
Definitivno vrijedi poslusati, neko je postavljao presicu kad je tek dosao. Ovaj Pusnik brutalno iskren, kao sto je kod nas Misimovic, bas me podsjeti na njega :D . Kod Kostica mi se svidja sto sve radi u tisini. Pa cak u tolikoj mjeri, da nemamo streamova s pripremnih. Ozbiljno se radi, imao je par intervjua, ali to je to, nista posebno. Maksimalno je predan poslu, covjeka ni europsko toliko ne zanima.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Simply Blue
Kontakt:

pon jul 04, 2016 2:07 am

Sva frka samo zbog Dade..Šta bi bilo da recimo izvisimo na nekom kao što je naš Živković, pa bilo bi krvi do pasa :D
Dado ako je pametan, on će prihvatit posudbu
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jul 04, 2016 2:08 am

Simply Blue je napisao/la:Sva frka samo zbog Dade..Šta bi bilo da recimo izvisimo na nekom kao što je naš Živković, pa bilo bi krvi do pasa :D
Dado ako je pametan, on će prihvatit posudbu
Najbolje bi bilo da, ako postoji mogucnost, ode na posudbu u Radnik.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Okolele
Kontakt:

pon jul 04, 2016 2:10 am

Dosadni ste sa Dadom vise, kakva god odluka bila ljudi iz kluba u vezi njega ja mu zelim svu srecu ali po meni nece on napraviti nista od svoje karijere bilo da ostane bilo da ga se rijesimo..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u pon jul 04, 2016 2:11 am, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

delinjo
Kontakt:

pon jul 04, 2016 2:10 am

ja te ne ismijavam prvo sto to nije u mom fazonu a drugo sto si stariji od mene ....ali fkt me fascinira cinjenica kako se znas praviti budala sto se tice nekih stvari...haj nama mladjima i mogu to shvatiti...ali da pokusavas praviti budalom neke starije likove ovdje to mi nikako ne ide u glavu ....a svi znaju istinu kao sto je i ti znas....jebi ga ako si posten budi posten do kraja nemoj tih hinjskih pokusaja ....kao sto ja tebe postujem sto si stariji postuj i ti ostale koji su stariji i nemoj ih praviti budalom ...jbt te Dado ko da je Messi vodi ga kuci i to je to...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 04, 2016 2:13 am

Okolele je napisao/la:Dosadni ste sa Dadom vise, kakva god odluka bila ljudi iz kluba u vezi njega ja mu zelim svu srecu ali po meni nikad od njega igraca nece biti..
Ma dodje frajer i pocne s tom pricom. Ako ga prvi put niko ne replicira, onda on nekog replicira i ponovi skoro isti post.. Pa se raspravlja 2 dana o tome..
O Dadi se ispricalo sve i svasta, ni o jednom igracu kao o njemu. Ohanimo malo od momka i od uprave, nek rade kako hoce, nit mi mozemo promijeniti nit sta(mislim na Dadin status), a na kraju cemo vidjeti rezultat i podvuci crtu.

Vrag

pon jul 04, 2016 2:18 am

Ako si toliki strucnjak zasto nisi sportski radnik. Mjesto sportskog direktora prazno.

Jos ni jednom nisi napisao te strasne kvalitete Sadikovica. Sve se svodi na mladi reprezentativac i ustopao Zoltana.
Koliko je Bajic odigrao za repku ? Pa gdje je sada, a uporedi broj utakmica. Ni jedan valjan argument nisi napisao u vezi Sadikovica, a places za njim kao da je Mesi.

Kostic i Ljesnik levati
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u pon jul 04, 2016 2:24 am, ukupno mijenjano 1 put.

diego1921
Kontakt:

pon jul 04, 2016 2:20 am

Treba sacekati prvi nas kiks, onda ide ofanziva totalna.Ovo je samo zagrijavanje ! :shisha:

LARSSON
Kontakt:

pon jul 04, 2016 2:20 am

Omar500 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=oehWNYRrZ1I[/video]
Definitivno vrijedi poslusati, neko je postavljao presicu kad je tek dosao. Ovaj Pusnik brutalno iskren, kao sto je kod nas Misimovic, bas me podsjeti na njega :D . Kod Kostica mi se svidja sto sve radi u tisini. Pa cak u tolikoj mjeri, da nemamo streamova s pripremnih. Ozbiljno se radi, imao je par intervjua, ali to je to, nista posebno. Maksimalno je predan poslu, covjeka ni europsko toliko ne zanima.

https://youtu.be/oehWNYRrZ1I?t=619" target="_blank

poslušati pažljivo od te minute

Neandertalac

pon jul 04, 2016 2:24 am

delinjo je napisao/la:ja te ne ismijavam prvo sto to nije u mom fazonu a drugo sto si stariji od mene ....ali fkt me fascinira cinjenica kako se znas praviti budala sto se tice nekih stvari...haj nama mladjima i mogu to shvatiti...ali da pokusavas praviti budalom neke starije likove ovdje to mi nikako ne ide u glavu ....a svi znaju istinu kao sto je i ti znas....jebi ga ako si posten budi posten do kraja nemoj tih hinjskih pokusaja ....kao sto ja tebe postujem sto si stariji postuj i ti ostale koji su stariji i nemoj ih praviti budalom ...jbt te Dado ko da je Messi vodi ga kuci i to je to...
Budi konkretan. Koga, na koji nacin. Koja je istina.
Napisao se deset recenica nista rekao nisi osim da si me nazvao hinjom i savjetovao sex sa Dadom.

Bar me nisi ismijavao.

Kako niste objektivni i plus neposteni to je nvjerovatno.
Pita covjek ko je menager, ja kazem sto znam, vi navalite u coporu, a sve argumentovano, citiram;

Ne budi smijesan. ;). Jes dosadaan. Dadin rodjak.
Znas ti. Opet ;). Poneki :rofl: . Dadin rodjak. Dadin menager...itd itd...

Vratite se pa procitajte od pocetka. Vecina ovih rasprava ide jer se nakacite reda radi, u trendu me pljuvati.
Željeznicar za život cijeli!

Brkoo
Kontakt:

pon jul 04, 2016 2:30 am

Neandrealac je napisao i par tacnih stvari. Dado je standardni reprezentativac, jedne od najlosijih U21 reprezentacija u Evropi. Reprezentativac je iz razloga sto je igrac Zelje. Dado je Zelji donio novac od Evrope golom protiv Lovcena. Dado nije prodat za preko 200 hiljada eura Plzenu jer je Dado jako puno obecavao na pocetku i tad se mislilo da se moze uzeti puno vise za njega i nazalost tu se napravila velika greska. Dado ovakav kakav je sad ne vrijedi ni tih 200 hiljada eura. Amar je tad bio u klubu i on je odbio tu ponudu. Dado je mogao napraviti strasnu karijeru jer je imao predispozicije za to, ali on to nije znao iskoristiti nazalost i to je to. Ima jos ovu sansu da ode na posudbu i tu napokon eksplodira, ne vjerujem da ce biti nesto od njega, mada bih bio najsretniji da me Dado demantuje..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

tm8782
Kontakt:

pon jul 04, 2016 2:34 am

Brkoo je napisao/la:Neandrealac je napisao i par tacnih stvari. Dado je standardni reprezentativac, jedne od najlosijih U21 reprezentacija u Evropi. Reprezentativac je iz razloga sto je igrac Zelje. Dado je Zelji donio novac od Evrope golom protiv Lovcena. Dado nije prodat za preko 200 hiljada eura Plzenu jer je Dado jako puno obecavao na pocetku i tad se mislilo da se moze uzeti puno vise za njega i nazalost tu se napravila velika greska. Dado ovakav kakav je sad ne vrijedi ni tih 200 hiljada eura. Amar je tad bio u klubu i on je odbio tu ponudu. Dado je mogao napraviti strasnu karijeru jer je imao predispozicije za to, ali on to nije znao iskoristiti nazalost i to je to. Ima jos ovu sansu da ode na posudbu i tu napokon eksplodira, ne vjerujem da ce biti nesto od njega, mada bih bio najsretniji da me Dado demantuje..
Hmmmm vidiš nisam znao za to. Amar je odbio tu ponudu za njega kao i za još mnoge neke. Puno nam je donio ali izgleda i puno kostao. Amar. Jer koliko znam za mnogo igrača je on odbio ponudu. Hvala za info Brko. :)

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

pintol_TM87
Kontakt:

pon jul 04, 2016 2:35 am

Ovdje vas dosta sa profi licencama izgleda..znate nekad se publicitet stice i na neke druge nacine..kao djeca su vam neke rasprave, jos neko objavi video s kim sarajevo igra pripremne, ajd dobro sto nas to ne treba zanimati nego sto mi igramo i sa losijim od tih..pusti komsiju, imamo svoju avliju koja nam je ocigledno izparcelisana..

Vrag

pon jul 04, 2016 2:36 am

Prije 20 godina je mogao biti nesto. Sada ni naopako pa ni onaj od prosle godine.
Mozda ga ovo otrijezni, zadnji mu je voz.

delinjo
Kontakt:

pon jul 04, 2016 2:38 am

igrac koji ne trci ne moze biti dobar igrac ako nema tehniku jednog Zebe ili slicnih igraca....Dado je nema niti ce je ikad imati ....talenat ima ali ono sto on igra je po meni moglo proci prije nekad kada je fudbal bio malo vise staromodan....uglavnom ima Olimpic pa nek dokazuje svoju klasu ...odnio je Geru u duelu pa ce to biti preporuka mnogim velikanima...bas me cudi kako se Amir i Baja prodase a on nikako....nafaka ili slucajnost....sta li je ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Grbavica
Kontakt:

pon jul 04, 2016 2:39 am

tm8782 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Neandrealac je napisao i par tacnih stvari. Dado je standardni reprezentativac, jedne od najlosijih U21 reprezentacija u Evropi. Reprezentativac je iz razloga sto je igrac Zelje. Dado je Zelji donio novac od Evrope golom protiv Lovcena. Dado nije prodat za preko 200 hiljada eura Plzenu jer je Dado jako puno obecavao na pocetku i tad se mislilo da se moze uzeti puno vise za njega i nazalost tu se napravila velika greska. Dado ovakav kakav je sad ne vrijedi ni tih 200 hiljada eura. Amar je tad bio u klubu i on je odbio tu ponudu. Dado je mogao napraviti strasnu karijeru jer je imao predispozicije za to, ali on to nije znao iskoristiti nazalost i to je to. Ima jos ovu sansu da ode na posudbu i tu napokon eksplodira, ne vjerujem da ce biti nesto od njega, mada bih bio najsretniji da me Dado demantuje..
Hmmmm vidiš nisam znao za to. Amar je odbio tu ponudu za njega kao i za još mnoge neke. Puno nam je donio ali izgleda i puno kostao. Amar. Jer koliko znam za mnogo igrača je on odbio ponudu. Hvala za info Brko. :)

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Nemoj na Amara. Poštujem te i sve to, ali ne možeš tako gledati a ni pisati.

@delinjo Damir je prošle godine najviše pretrčao u evropskim utakmicama u našoj ekipi.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava