1921.ba je napisao/la:kad si kod historije, uskoro ide jedan video, koji je i pregled historije ali i velika pouka za buducnost i sve nas, navijace.
Rekoh ja da bi on mogo doci poslije evrope s radnikom ako ne ode vani nas jeirfo je napisao/la:Davno je njega mirso najavio ovdjež'21 je napisao/la:http://www.onlinebht24.com/2016/07/memi ... a.html?m=1 ino klub ili velikan u nasoj zemlji, pa to mozemo biti samo mi.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Nije raskinut. Klub je tu nejasan jos uvijek.sajo10 je napisao/la:Na slikama Toskas znacio uzeo 20u. To znaci da Damir definitivno nece biti u kadru iduce sezone. Medjutim to je poznao i od ranije, jer su ga smaknuli sa oficijalne stranice. Zna li neko kakav je njegov status? Trazi li se klub za pozajmicu ili ce se definitvno raskinuti ugovor?
Jos nesto, ovaj 33:a jel to Stevo? Mora da je..?
uvijek je covjek bio objektivan hahahahahPlava Porodica je napisao/la:Radovac je veliki potencijal!
Lupi mu milion odma,malo je ovo!
**** Memisevica,ode Andrija u BenfikuKazanova je napisao/la:Rekoh ja da bi on mogo doci poslije evrope s radnikom ako ne ode vani nas jeirfo je napisao/la:Davno je njega mirso najavio ovdjež'21 je napisao/la:http://www.onlinebht24.com/2016/07/memi ... a.html?m=1 ino klub ili velikan u nasoj zemlji, pa to mozemo biti samo mi.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ne. Necko mu je menager.AsharaK je napisao/la:jel istina da je vlasnik Tuborga Dadin menadžer?
Ima nekih dodirnih tacaka, zato sam ga i postavio, da ne bude da se tjera Kostic ako bude neki kiks, a pokaze da moze. Evo sta nam se desilo prije nazalost. Jedva cekam taj video zapis. Vrijedi se ponekad prisjetiti nekih detalja iz proslosti.Grbavica je napisao/la:Ne znam za vas, ali meni ovaj gore historijski članak ima dosta sličnosti sa ovim što se sad dešava.
Nije samo Necko,bar nije bio !Neandertalac je napisao/la:Ne. Necko mu je menager.AsharaK je napisao/la:jel istina da je vlasnik Tuborga Dadin menadžer?
Sta nije? Budi jasniji.diego1921 je napisao/la:Nije samo Necko,bar nije bio !Neandertalac je napisao/la:Ne. Necko mu je menager.AsharaK je napisao/la:jel istina da je vlasnik Tuborga Dadin menadžer?
Pa nije samo Necko bio,dobro znas da su 3 bila ! Pored Dade,drzali su jos neke igrace !Neandertalac je napisao/la:Sta nije? Budi jasniji.diego1921 je napisao/la:Nije samo Necko,bar nije bio !Neandertalac je napisao/la:
Ne. Necko mu je menager.
Ko i koje igrace. Budi jasniji.diego1921 je napisao/la:Pa nije samo Necko bio,dobro znas da su 3 bila ! Pored Dade,drzali su jos neke igrace !Neandertalac je napisao/la:Sta nije? Budi jasniji.diego1921 je napisao/la: Nije samo Necko,bar nije bio !
Nema potrebe ,znas ti dobro !Neandertalac je napisao/la:Ko i koje igrace. Budi jasniji.diego1921 je napisao/la:Pa nije samo Necko bio,dobro znas da su 3 bila ! Pored Dade,drzali su jos neke igrace !Neandertalac je napisao/la:
Sta nije? Budi jasniji.
![]()
![]()
![]()
![]()
Da, znam. Ja sam jedan od njih. Zato i pisem ovo. Imam tal pa ispusio foru.diego1921 je napisao/la:Nema potrebe ,znas ti dobro !Neandertalac je napisao/la:Ko i koje igrace. Budi jasniji.diego1921 je napisao/la: Pa nije samo Necko bio,dobro znas da su 3 bila ! Pored Dade,drzali su jos neke igrace !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()