Dejo ja stvarno ne znam šta čekaš više

P.s. @minjore kad potpisuje Memiš?

Sutra je zvanicno predstavljanje u klubu.ChWilla je napisao/la:zvanično je već objavljeno i potpisao je. sutra dolazi u sarajevo pa ide u sloveniju.SIMA_SIMAU je napisao/la:Sutra ide zvanicno za Jahica? Poslije odmah putuje za Sloveniju.Leon_Professional je napisao/la:Sta je sa Jahicem?! Kad misli doci na pripreme ili ce samo na tekme dolaziti?
Koliko majstorstva ovog trojca na jednoj sliciLARS1921 je napisao/la:
Moj Đasmine...udući da su klub napustili Aldin Džidić i Jovo Kojić, stručni štab želi najmanje tri kvalitetna stopera u ekipi, koji bi uz mladog Anesa Durakovića zatvorili tu poziciju. Novi šef struke volio bi da se klub dogovori sa Emirom Jusićem, oko dugovanja, te da on komanduje odbranom u narednoj sezoni, a želili bi i da Zlatko Kazazić ostane i narednu sezonu na Bilinom polju, pregovori se vrše i sa Jasminom Bogdanovićem, kojem je istekao ugovor s Željezničarom, te Amirom Zoljom bivšim defanzivem Veleža i Olimpica.
Za DŽ će igrati,boli ga qracGrbavica je napisao/la:Moj Đasmine...udući da su klub napustili Aldin Džidić i Jovo Kojić, stručni štab želi najmanje tri kvalitetna stopera u ekipi, koji bi uz mladog Anesa Durakovića zatvorili tu poziciju. Novi šef struke volio bi da se klub dogovori sa Emirom Jusićem, oko dugovanja, te da on komanduje odbranom u narednoj sezoni, a želili bi i da Zlatko Kazazić ostane i narednu sezonu na Bilinom polju, pregovori se vrše i sa Jasminom Bogdanovićem, kojem je istekao ugovor s Željezničarom, te Amirom Zoljom bivšim defanzivem Veleža i Olimpica.
Kad se budete najmanje nadaliPlava Porodica je napisao/la:http://misamosjedimouredakciji.ba/vijesti/sejad-salihov ... hea/114099
Dejo ja stvarno ne znam šta čekaš više![]()
P.s. @minjore kad potpisuje Memiš?
pa nisam ja lopov gospođo...LARS1921 je napisao/la:Ulovise nam miirsu. Nafatao ga ljubomorni muz. Kazanova javi se
haj moregavran je napisao/la:Sta se ovo nista ne desava.Hocemo li malo asocijacija da se igramo
Ovo vise na hrkljus lici, a vidi Bekrije kako razmjera....Leon_Professional je napisao/la:
Poceraj Tuce![]()
![]()
![]()
Sta ovo nasi igraju Ringe Ringe raja![]()